Chytej.cz

Kaprařina

V diskuzi je 10.831 příspěvků, z toho 10831 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 2. února 2007 ve 14:27® IVO
IVO

HaD: nejspíš ano, protože já vážně netuším, kdo to je. Chápu, že ses orientoval podle toho „dovětku“ za zavináčem, ale ten konkrétní člověk má poněkud jiné starosti .Navíc i jiný humor. Tak že kdo ví, kdo se za tím skrývá…

Pátek 2. února 2007 ve 12:02® HaD
HaD

IVO> spletl jsem se nebo ne?

Pátek 2. února 2007 v 11:48® IVO
IVO

@spalek : …to nebyl kapří guláš, ale svíčková z chobotnic. Na Labi mi jich několik přišlo na kolínko…

Pátek 2. února 2007 v 10:26profil byl smazán

pif:a sme u jadra problému…Svedok podá výpoveď,kompetentní mu zabezpečia,novú identitu,nove bydlisko,samozrejme strážené a kapor skončí tam,kde aj mal skončiť…na Vrbeňáku-:))

Pátek 2. února 2007 v 10:21® pif
pif

znal sem jednoho kapra,které vypovídal u nás na policejním oddělení.všecko naprášil a agenti od pobřežní stráže mu slíbili azyl.pré mu změní cu grunt identitu..a odvezli ho k nějakýmu Štěpničkovi a on ho(toho kapra)konspiračně proměnil ve škvarky!!!!tomu říkám dokonalé program na ochranu svědka-:))))

Pátek 2. února 2007 v 10:13profil byl smazán

CeP:možno je to tým,že nechcú vypovedať proti osobe,im blízkej-:)

Pátek 2. února 2007 v 10:11® CeP
CeP

Luban> no ono vlastne i dyz je k tomu vyslechu dostanes tak z nich stejnak kloudnyho slovy nevyrazis. akorat hloupe poulej ocima a lapou po dechu…

Pátek 2. února 2007 v 10:09® CeP
CeP

Luban> ja myslim ze poradkova pokuta nema smysl. jako bys nevedel ze ty potvory sou za vodou. to ja bych jim naparil nejmin 100hodin verejne prospesnejch praci

Pátek 2. února 2007 v 10:06profil byl smazán

pif:tak potom sa nemôžeme diviť,že to tak na našich vodách vypadá,keď je problém dostať k výsluchu korunného svedka-:)

Pátek 2. února 2007 v 10:03® pif
pif

luban:to máš pravdu,ale kamarád policajt-špeditér povídal.že se těm kaprům horko těžko doručují obsílky k předvolání-:)))))

Pátek 2. února 2007 v 10:00profil byl smazán

pif:pokiaľ sa kapor nedostaví v naplánovanom dni a hodine na výsluch,bez udania dôvodu,môže mu byť uložená poriadková pokuta do výšky 5000kč-:)

Pátek 2. února 2007 v 9:58® ladamaj
ladamaj

judas.d>stačí fel.s foťákem mám víc jak 30 fotek v pc a kupuji ještě dig.foto jsou to zvířata.

Pátek 2. února 2007 v 9:56® pif
pif

předvoláním a výslechem kapra-:))))

pro afektované jedince to byl pokus o legraci-:)))

Pátek 2. února 2007 v 9:49® judas.d
judas.d

ladamaj> správně brát povolenky ale jak to dokázuješ???

Pátek 2. února 2007 v 1:33® cormaxx
cormaxx

ladamaj: jo a ještě,jestli za to můžeš přímo ty že jim vzali ty papíry tak ti za mě i za tátu děkuju:-)

Pátek 2. února 2007 v 1:32® cormaxx
cormaxx

jj to je správný jen do nich,tohle sou prasárny nejvyššího kalibru.co má pak normální člověk(třeba já) chytat za ryby na svazovce,ty co zrovna nasadí?,ty co nemaj ani míru? na to se můžu s prominutím vysr.t, s tátou jezdíme tam kde vime že je naděje chytnout i větší rybu,protože prostě na to nemáme aby sme vysedávali někde u soukromáku.A i z těch,­,svejch" revírů nenosime ryby domů,protože když chci kapra na žrádlo tak si skočim po škole na Matyldu a toho kapříka si chytnu tam protože to je tak drancovanej revír až to není hezký(vim že tomu napomáhám i já ale je to tak 5–6 kaprů za rok co si vemem domů je nic proti ,,důchodcům" co tam chodí)…teď jsem dostal nějakej vztek kurňa

Pátek 2. února 2007 v 0:18® ladamaj
ladamaj

cormaxx>kapří sou dost tvrdá voda,pitláci,pro­dejci samá verbež mám tam vyjímky i nahoře.Ve velkém prodávaj na vrbenský lehce dokázat.Už na tom pracuji loni přišlo cca 15lidí o povolenky letos budou další jináč to nejde.

Čtvrtek 1. února 2007 ve 23:55® cormaxx
cormaxx

ladamaj:Chytali jste na kyjicich i kapry? jestli jo jak velký? já mám zkušenosti jen s horníma zaječicema ale chtěli by sme to letos vyzkoušet i dole;-)

Čtvrtek 1. února 2007 ve 23:41® ladamaj
ladamaj

cormaxx>to je možné občas přijedou Ivo je supr chlap není co dodat.:-)

Čtvrtek 1. února 2007 ve 23:25® cormaxx
cormaxx

ladamaj:když ste fotili tu fotku jak je na ní tvůj syn a Ivo tak jsem šel zrovna kolem vás:-D šel jsem si zavláčet k přítoku:-)

Čtvrtek 1. února 2007 v 18:13® stupi

Nazdar Ivo.Dneska jsem měl v ruce pěkný prut od firmy Chub,chtěl jsem se tě zeptat jestly to není ten cos mě kdysi doporučoval. Byl dvoudílný,matný nelakovaný blank,12ft,3lbs­.cena 3500Kč.A ještě bych se tě chtěl zeptat jestli nevýš něco o Foxech Warior,12ft,3lbs­.Díky

Čtvrtek 1. února 2007 v 17:16® ladamaj
ladamaj

spalek>nic proti gulášku ale s Ivoškem se zde můžeš setkat.Kontakt mám ale nikomu nezděluji pokud stím nesouhlasí on sám.

Čtvrtek 1. února 2007 v 16:47@ ???

ladamaj> jo jo to je přesně on – maš na toho pana Ivoše kontakt ? Musim od něho vyprosit ten super recept na ten kapří guláš . Díky moc .

Čtvrtek 1. února 2007 v 16:39® ladamaj
ladamaj

HaD>dost lidí okolo Ivoše znám jezdí snima i knám na sumíky,jinak jsme dobří kamarádi.Můj synátor a dál to už asi nemusím komentvat sup kamarát.:-)

foto/diskuze/kaprarina/2007/th-img10923.jpg
Čtvrtek 1. února 2007 v 16:29® HaD
HaD

ladamaj> proč myslíš?

Čtvrtek 1. února 2007 v 15:58® ladamaj
ladamaj

HaD>to určitě ne.:-)

Čtvrtek 1. února 2007 v 15:48® HaD
HaD

spalek> hehehe, dobrej ftípek. Myslím, že se s Ivošem znáš, a že spolu chytáte i sumce. Že se nepletu :-)) )

Čtvrtek 1. února 2007 v 15:23@ ???

neznáte prosím někdo tohoto pána ? měl by to být nějaký velmi známý kaprař ze severu . Jednou jsem ho potkal u nás na revíru a vařil tam výborný gulš z kapra – chtěl bych ho tímto požádat o recept .

foto/diskuze/kaprarina/2007/th-img10922.jpg
Úterý 30. ledna 2007 v 10:30® babouk

Nemáte někdo zkušenosti s prutama od Shimana Beast Master 360 XH? Nejsou sice primárně určený na kapry, ale zdaj se mi celkem obstojný. hlavně ta cena(1890 kč)…jsem chudej student…

Pondělí 29. ledna 2007 v 18:36® IVO
IVO

Dvorak: já jsem léta používla na odhozovku pletené šňůry Hemingway na 15 – 25 kg, dle situací. Jsou opravdu kvalitní a za dobrou cenu. Na články nemám ani čas a vlastně ani chuť. Jednak mě nebaví psát pořád to samé dokola (ono vymyslet něco nového je docela problém) a Kajman je koncepčně zaměřen spíš na dravce.