Vyhledávání
Kaprařina
V diskuzi je 10.832 příspěvků, z toho 10832 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 22. října 2006 ve 22:51® foxRM
-
ses z prominutim k…ot tak za prve tu narazkju psal radek takze na nej nic samozrejmne nereknes dobraa ja ale nepisu o sobe co nejsem ja raci mlcim akdyz uz napisu neco tak je to pravda co mam vyzkousene a sranda je s tim uhlajzem ja sem nakoupil moucky bez jeho dozoru v praze ja sem stahoval zakladni info o zakladni smesi a kolik procent moucek ma tam bejt klidne se ho zeptej nez tu budes neco takovyho vypoustet ja sem vytiskaval recepty podle kterych sme zacli delat jediny co udelal sam je pernik a ten taky neni jeho recept za dalsi se do tebe nikdo nesere a kdyz uz tak z radkem sme si vymisleli to sumeckapr a co si mi tam psal bylo uzasny ty blaboli a nesmysli radek se tomu smeje do ted vse si cetl i jindra docela cumel je mi to jedno zatim se mej a preji ti hodne ulovku v roce 2007 a mimochodem jak dlouho chodis na travu a ulovky nejlepsi je kdyz des saam tak toho nachytas nejvyc akorat ti to nikdo neveri a nejlepsi je ze vse co chytim tak je nahoda vid hele zatim mohl bych tu psat a psat ale nechci cussssssssss
- Neděle 22. října 2006 ve 22:30® Qantum willIam
-
foxRM:Oba dobře víme že jsi letos chitil několik slušnejch ryb. Ale jinak jsi velký ryby tahal akorát na Vrbenskym tak tady nerozhazuj hovadiny o množství ryb. A vše co jsem tady napsal je pravda nevim co mi tu chceš vyčítat. A hlavně jestli sis všimnul nepsal jsem že jsem na to boilie co jsem tu psal něco chytl já ( napsal jsem že chytá a to je pravda mája o tom ví svý ) tak si mě přestaň brát do huby. Poslední věcí je fakt ,že ty koule neděláš ty ale Uhlajz ty mu děláš přicmrndávače. Tak se rosťo nad sebou zamysli a neser se do mě. Děkuju
- Neděle 22. října 2006 ve 13:28® foxRM
-
a jednoho nahodaka myslim ze jich bylo vyc nahodnejch i na svy koule kapru sem na ne nachytal dost a teda kdyz uz takhle tak se priklanim za radkem on kdyz vydel co tu pises musel hned odepsat ma pravdu beru nerikam nic ze o tom nevys ale si vem kdo tady chyta a abych rozdaval rady musim je mit osobne vyzkousene coz ty nemas a pises tady co ti kdo rek budu te brat az zacnes chytat kapry poradne az si hlavne nakoupis boilie a neco tady ukazes ja kdybych jsem mel dat fota co sem za tento rok chytil tak se to sem ani nevejde a jeste no nic zatim
- Neděle 22. října 2006 ve 13:22® foxRM
-
Srota to jsem nepsal ja ty darovana koule to si vyrid z nekym jinym a skoda ze sme dnes nejely
- Neděle 22. října 2006 ve 12:16® Qantum willIam
-
foxRM> ALe nevim jednoho náhoďáka z panelky…Víš jak na darovaný koule:D To je jasný že chytaj…
- Sobota 21. října 2006 v 17:18® foxRM
-
Qantumwilliam-cuss kam ty na ty rady chodis ? zajiste mas vse osobne vyzkouseny posli sem nejakeho ze svejch letosnich obru(47cm) a napis kolik meli ty „kapraři“
- Pátek 20. října 2006 ve 22:34® Robur
-
Sander, se nediv, kdo si dá ježka do spacáku, tak chce píchat, ne
- Pátek 20. října 2006 v 19:32® Sander
-
CeP > voe
- Pátek 20. října 2006 v 19:12® CeP
-
Sander> no von se takhle brani proti znasilneni. chapes?
))
- Pátek 20. října 2006 v 18:43® Sander
-
CeP > já ti dam krásnej ježeček!
Když jsem byl malej, jednoho jsem si takhle vodchyt a nacpal si ho k sobě do spacáku. Jenže jsem nevěděl, kolik milionů blech se mu prohání mezi těmi bodlinami!! Hajzl
- Sobota 14. října 2006 ve 12:31® CeP
-
zadar> krasnej jezecek. fakt. ale tim ze mu smakuje boili padaj vsechny myty a potvrzuje se tim moje teorie jeho puvodu a totiz ze jezek neni zadnej suchozemskej hmyzozrout ale zmutovana ryba – perlin.
))
- Sobota 14. října 2006 v 10:47® Frostty
-
® zadar: supr fotky, ten ježek je uchvatnej:))
- Pátek 13. října 2006 v 17:42® HT
-
kluci prodávám tu na chytej.cz nafukovací člun FISHHUNTER a elektromotor MINNKOTA tak pokud to někdo sháníte nahlídněte do bazaru.
- Čtvrtek 12. října 2006 ve 21:22® ladamaj
-
foma>no nevím používam HUMMINBIRD 565 dobré skušenosti,kté kudě nic moc.Skus se ještě poradit než něco koupíš.Hlavně co to umí jinak na kopíraci dna stačí obyč.,já stím najdu i sumíka.Dříve stál 20litrů dnes kolem 12–10tis.
- Čtvrtek 12. října 2006 ve 20:16® foma
-
čao chlapi. Chci si koupit echolot Eagle Cuda 242 má stímto echolotem někdo zkušenosti. Předem dík za radu.
- Středa 11. října 2006 v 10:50® HaD
-
Petr Havlíček> Zdravím svého jmenovce!
Asi si na mě možná vzpomínáte, vloni jsme spolu debatovali u Vás v obchodě
- Středa 11. října 2006 v 10:18® hajan
-
Zdar chlapi, nechodíte někdo na řeku do Skryj nebo do Týřovic? Mám nějaký hlášky, že tam nevídaně berou kapři 65–70+. Je mi to divný, páč jsem tam x-krát, a větší slabotu jsem snad nezažil. Né, že bych nevěřil, že tam takový krásný ryby nejsou, ale prostě to nešlo.
- Středa 11. října 2006 v 10:17@ ???
-
Ty fotky s těma ježkama jsou skvělý.
- Pondělí 9. října 2006 v 18:40® ladamaj
-
zadar>zdravím Peťo supr foto pěkně ty kapry vykrm.Supr 1*.
- Pondělí 9. října 2006 v 18:08profil byl smazán
-
ještě 2
- Pondělí 9. října 2006 v 18:07profil byl smazán
-
Ještě ježčí pokračování
- Pondělí 9. října 2006 v 18:04profil byl smazán
-
Byl jsem 6 dní pod bivakem na Turyňském rybníku, špatné podmínky, nepřálo počasí a ještě vypouštěli rybníky takže kolísala hladina. Takže kapr 66cm 7 kg docela potěšil, jinak ještě fůra malejch okolo 50. Kapr na fotce. Ale co se mi opravdu povedlo a potěšilo jsou fotky ježka, který mi kradl kuličky. Chutnají nejen kaprům, vyfoceno je to ve 2.15
- Čtvrtek 5. října 2006 ve 23:23® Qantum willIam
-
CeP> Je lepší jednou za čas válet kuličky než pokaždé plácat kolínka a vařit kuku…
- Čtvrtek 5. října 2006 ve 23:21® Qantum willIam
-
CeP> pro zvýšení účinnosti zkus několik kuliček naložit to rybího tuku ( kupuju ho v lékárně )
- Čtvrtek 5. října 2006 ve 23:19® CeP
-
no to jsem nikdy nepomyslel ze budu taky placat kulicky…
- Čtvrtek 5. října 2006 ve 23:11® CeP
-
Qantum willIam> jojo. to je presne take v planu. zejtra jedu pro duhaky na panev tak pri tom vezmu i nejake granulky
- Čtvrtek 5. října 2006 ve 22:51® Qantum willIam
-
CeP> no stačí koupit granule pro pstruhy rozemlýt je na prášek přidat do toho nějakej amino komplex ( třeba monstr krab nebo oliheň …)a vejce. Snadný a chytá…
- Čtvrtek 5. října 2006 ve 21:06® CeP
-
Qantum willIam> jojo. myslel jsem si to. takze to bude pro zacatek nejaka rybi moucka z vykupu, kocici granule, mlety kaprovy a kachni granule, nejaky to lehky prislusenstvi a tak nejak… no uvidime…
- Čtvrtek 5. října 2006 ve 21:02® CeP
-
zedus> ty haaajzle! dyby ti mraz chtel prdel roztrhat! na tri kusy!!!
- Čtvrtek 5. října 2006 ve 20:48® Qantum willIam
-
Sladké boilie je letní záležitost teď by se mělo používat boilie na masové bázy, rybí moučky…Ale to nevylučuje možnost záběrů na ptačí zoby.