Vyhledávání
Kaprařina
V diskuzi je 10.831 příspěvků, z toho 10831 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 5. října 2006 v 19:26® CeP
-
neni ted uz trochu pozde na boilie ptaci zob? to je spis letni vec, nemylim-li se.
- Sobota 30. září 2006 v 15:28® ladamaj
-
Century>ok.-)))))
- Sobota 30. září 2006 ve 13:45® Century
-
Fajn
určitě se ozvu..
- Sobota 30. září 2006 ve 13:45® Century
-
Fajn
určitě se ozvu..
- Sobota 30. září 2006 ve 12:45® ladamaj
-
Century>nevím jak dlouho budu mobylní prodávam auto a nové budu mít do konce řína.Jsem rád že máš takoví názor shodujem se.Není problém se sejít sem v inv.důchodu a spoustu času přispůsobím se.
- Sobota 30. září 2006 ve 12:18® Century
-
Uvítám každou radu a jestli si na mě nekdy uděláš čas tak budu rád, jen mám tenhle týden dost nabyto… Masaře taky nemůžu vystát, rabu si vezmu opravdu vyjímečně… Rybařina je pro mě jen sport a koníček a fotka s krásnou rybou je pro mě cenější než maso.
- Sobota 30. září 2006 ve 12:06® ladamaj
-
Century>sem z Jirkova není problém se domluvit a sejít.Rád pomohu pokud se jedná o rybáře a né o masaře.Tímto vžádném případě netvrdím že bys byl masař.Předevčírem jsem mněl schůzku z Ivo Slámou supr kamarád to ti asy řekne co jsem zač ale netvrdím že si rybu nevezmu (je tam velké ale).
- Sobota 30. září 2006 v 11:43® Century
-
ladamaj : Podle fotky poznáš rybník ? Seš dobrej !!
Taky na soukromáky moc nejezdím, ale chtěl jsem si zachytat v klidu přes noc a beze strachu že mi někdo ukradne pruty když na mě padne dřímota. Asi vím proč nemusíš Vrbenský, v tom s tebou souhlasím… Ale já teprve začínám a myslím že dobře zarybněnej soukromák je pro mě šance vyzkoušet si v krátkém časovém horizontu spoustu věcí . Správci toho rybníku mi dali nejednu dobrou radu, za což jim moc děkuji. Chápu že nechceš rozesílat rady každýmu na potkání…
- Sobota 30. září 2006 v 11:07® ladamaj
-
Century>Zakládal jsem karpák na konec stoho byla masárna.Netvrdím že se to týká všech jak odhadnout.Znám se ze spoustou lidí na vrcholu rybařiny ale nechci se zviditelňovat.CHystám noví karp tým sou to samí známí z chytej.Ktěm skušenostěm mám jich opravdu dost ale po skušenostech poradím lidem které poznám osobně.Tak se nezlob že nezveřejním.Gratuluji k tomu kaprovy ale Vrbenský nemusím mám ktomu dost pádný důvod.
- Sobota 30. září 2006 v 9:59® Century
-
To jsem rád že sem taky někdo něco napsal
Tak abych taky něco přihodil posílám fotku mého posledního kapříka . ladamaj : Urážet se rozhodně nenechej, ale nějaký ty zkušenosti bys nám mohl předat
- Sobota 30. září 2006 v 9:46® marianek
-
ahojte sháním silon 0,25 s nejvyšší nosností jaká existuje. poradte a kde na netu se na to podívat díky
- Pátek 29. září 2006 v 17:33® ladamaj
-
Jinak bych dodal k tomu článku z 26.9.že jezdím klidně 100km i více.To jenom na okraj abych neurazil ostatní kterýchse to týká jinak sem v pohodě ale dost nastydlí.
- Pátek 29. září 2006 v 16:35® Sum Sum
-
Frostty- Když už berete krmení tak pro malou jsem uďelal nějaký chlebový boilie a pak je dal do medu. Nevadí to? Dal sem tam jen vanilku. Guláš a perník jsem nechal tak.
- Čtvrtek 28. září 2006 v 8:52® Frostty
-
® mishak: mužeš to vyhodit, jelikož se moří rtutí…
- Úterý 26. září 2006 v 18:17® ladamaj
-
Jestli mohu tak já sem chodím často akorát nepíši neboť se v mém věku nenechám urážet od určitých členů dalece mladších.Našel jsem tu členy se kterýma jezdím a mám klídek.Nehledě tomu přijíždí pro syna když já nemohu.
- Úterý 26. září 2006 v 9:28® mishak
-
Stala se mi nemilá věc.Chystám se na čtyři dny k vodě a dal jsem namočit 50kg partiklu z toho 15kg darovaný řepky…bohužel namořený.Všiml jsem si toho až po 12hodinách .Co s tím?Dá se to zachránit? Důkladně jsem to propral a není cítit ani zápach.Je tento partikl použitelný???
- Pondělí 25. září 2006 v 11:36® Qantum willIam
-
Century> odpověděl bych kdyby tu bylo na co… A forma shání nějakého kapraře z Olomoucka což ja nejsem, ale možná tu někdo takový je jen nechodí na internet tak často…
- Pondělí 25. září 2006 v 9:40® HaD
-
Century> ale chodí, jen mlčíte. Proč?
- Pondělí 25. září 2006 v 9:18® Century
-
foma : To tady asi nesežěneš, zkus to WWW.mrk.cz , sem nikdo nechodí … Tvůj příspěvek je první za 7 dní !!!
- Neděle 24. září 2006 v 19:21® foma
-
Hledám touto cestou partáka kapraře, jedná se o metodu , Chyt a pust, nejlépe s Olomouckého kraje.
- Pátek 22. září 2006 v 10:11® Century
-
Tady do teda žije
Za pět dní žádné příspěvky…
- Neděle 17. září 2006 v 11:35® Century
-
Hledám parťáka-ky na kaprařinu (boilies, chyť a pusť). Jsem z K.Varů a komplet vybaven
- Sobota 16. září 2006 v 18:23® Frostty
-
® Don Carlos: pěkny ryby;)
- Pondělí 11. září 2006 v 16:49® Kosák
-
Dobry den, chtel bych se zeptat, jestli mi nemuzete poradit nejaky dobry revir ve strednych cechach??? prinejlepsim nejak okoli kladna ale klidne muze byt i dal!!! nejaky ktery je dobre zarybneny a kde si clovek dobre a s uspechem zachyta… muze byt i soukromi!!! Predem dekuji za nejakou radu…
- Neděle 3. září 2006 ve 20:23® TomášX
-
Nevíte někdo prosím Vás jak to vypadá na Ebru u Pepy s kaprama?
Díky za odpověď
- Neděle 3. září 2006 v 19:49® jaro
-
To co ste vsetci na rybach, ze uz 3 dni je tu ticho?Aspon sa pochvalte vasimi ulovkami
- Čtvrtek 31. srpna 2006 v 10:58® Don Carlos
-
známej mi poslal pěkný fotky z Toušně… Pěkní kousci 17 kg a 21,7 kg.
- Pondělí 28. srpna 2006 v 16:25® Klon
-
no jestli byli domaci vyroby,tak je mas mit v sitce aby byli prodyžne a to plati i pro kupovane.Jestli jsi je mel v pytliku,tak stači když na to zasviti slunicko,spaři se a pak se dela plisen.Nejlepši je mit koule pořad někde v tažce ve tme,jen když potřebujes kouli,tak ji vyndas a pytlik tas das na misto.
- Neděle 27. srpna 2006 ve 12:38® jaro
-
Vcera som sa vratil s tyzdnovej rybacky.podarilo sa mi chytit par kaprov do 70 cm ..len sa mi na mojich boiles zacala po par dnoch mimo mraznicky vytvarat pliesen..neviete preco??
- Neděle 27. srpna 2006 v 7:39@ T.O.M
-
Sháním jakýkoliv (klidně používaný) EKO vezírek. Nabídněte. Fotka a rozumná cena podmínkou tomcarp@centrum.cz