Chytej.cz

Kaprařina

V diskuzi je 10.831 příspěvků, z toho 10831 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 14. června 2006 v 19:53® mili

Zdarec chlapci měl bych takový malý dotázek nevíte někdo adresu na shop ,kde bych mohl sehnat deštník 250cm s bočnocí po celém obvodě?Ty co sem našel měly bočnice jen na 2/3

Pátek 9. června 2006 ve 21:12® NAPEP

qwerty> Je to ta samá váhová kategorie.

Pátek 9. června 2006 v 7:57® qwerty

NAPEP: budu se snažit :-) , pěknej kapr

Čtvrtek 8. června 2006 ve 20:30® tomy
tomy

Napep:pěkný kapr

Čtvrtek 8. června 2006 v 19:44® NAPEP

qwerty> to zamrzí,snad se polepšíš.

foto/diskuze/kaprarina/2006/th-img7910.png
Úterý 6. června 2006 ve 14:00® qwerty

Nazdar, musím se vám pochlubit . S neděli jsem ulovil kapra 13,4kg, po zvážení šel zpátky do vody. Jenže jak na potvoru jsem neměl sebou foťák, to .....

Pátek 2. června 2006 v 11:16® breca

skylark – použivám je na řece se stejnou testovací křivkou a v délce 3,30 m, mám je necelý rok a zatím fungují dobře. Používám na tom krmelce se zátěží 20 – 40 g, víc ne, protože pak bych přehodil řeku. Na rybníku bez problému s 20 g krmítkem + návnadou se dá házet okolo 40 – 50 m. Mám raději měkčí pruty, aby člověk pohyb ryby cítil, takže jsem s nimi vcelku spokojen, otázku životnosti však nemohu posoudit.

Pátek 2. června 2006 v 9:35® Klon
Klon

skylark> no ted si je kupoval švára,tak jsem je otestoval,v pohodě jsem s nima nahazoval zátěží 150g,sice jen asi 30m víc jsem si netroufl,ale to bohatě stačí,jsou sice na mě trochu měký,ale akce při zdolávání kapra 60cm až byla krásná a cítil jsem jeho každý pohyb.Nejsem si jist ale myslím že on má ale 3.90,takže si nejsem jist jestli se na těch 3.60 co chces ty,tolik rozloží třeba ta zátěž 150g,mohlo by dojit ke zlomení špičky,je přeco jenom dost měká.Pokud tedy nebudeš riskovat s velkymi zatěžemi,tak mužu řict že pro běžné chytani bohate stači.pokud dalsi otazky tak do osobky.

Pátek 2. června 2006 v 8:33® skylark

Zdravím, máte někdo zkušenost s pruty MIVARDI Spectrum Carp 3,60 2,75lb. Potřeboval bych na ně názor někoho kdo s nimi chytá. Dík

Úterý 30. května 2006 ve 12:09® CeP
CeP

klammer> forum „Hradec Králové a okolí ?“ – www.chytej.cz

Úterý 30. května 2006 ve 12:00® klammer

zdarec,je tady někdo z hradce králové,nejezdíte někdo na hradecko na ryby?

Pondělí 29. května 2006 ve 20:32® mizverina

ladamaj> jj moc dík zkusím to sehnat!!!!!!!!

Pondělí 29. května 2006 v 16:45® ladamaj
ladamaj

mizverina>jestli mohu doporučil bych Trapera mám sním dobré skušenosti přidej kosťáky nemá chybu čus.Držím palce(jezdím stím na závody se synátorem dost dobrý.

Pondělí 29. května 2006 ve 14:09® mizverina

čauwes chlapy potřebuju poradit nějaký dobrý krmení na závody v římově u třebíče jinak to je Rokytná 6 vyskutujou se tam všechny druhy ryb většinou bílá ryby tak byt chtěl poradit nějaký krmení abych mohl nazbírat co nejvíce bodů!!!!!!!!!!!!!!! Je tam hodnocení co 1 cm to 1 bod!!!!! Tak mi chlapy prosimvás Hilfněte ať neskončím na posledním místě!!!! Loni tam byli taky závody tam jsem zkončil na 2.místě měl jsem krmení sensas tutifruti tak bych byl rád kdyby jste mi poradily co na ně působíí nejlíp z vaší zkušenosti!!!!! Tím to vám všem děkuji a petrův ZDAR

Neděle 28. května 2006 ve 14:05® zany

Hoj chlapi potřeboval bych radu jaké krmení mám použít na závody je tam hloubka tak 4m – 1m…jsou tam všechny druhy ryb…potřeboval bych značku nějaké detajli díky

Čtvrtek 25. května 2006 v 17:57® kubas
kubas

:O)

Čtvrtek 25. května 2006 v 17:14® Prutos
Prutos

kubas> Nazdar Kubo. Nevim jestli to víš, ale ten odchod už zrušili.

Středa 24. května 2006 ve 12:27® kubas
kubas

matrix:já jsem ho koupil v jednom zapadlým obchodě v Lednici,takže nevím,kde se dá jinde sehnat. koupil jsem ho za 148Kč(3000g+500g zdarma).To krmení je fakt hodně dobrý!!!!!!!!jsem s ním spokojenej

Středa 24. května 2006 v 11:26® Matrix
Matrix

Kubas: Měl jsem to XXL carp a nebylo špatný…je to prostě kaprový krmení se spoustou partiklu…(konopný semínkou, hrubě ndrcená kuku) – krmení voní po perníku… nevíš kde se dá sehnat??? mají ho někde na netu???

Středa 24. května 2006 v 8:58® kubas
kubas

máte někdo zkušenost s touto směsí(dragon)?

foto/diskuze/kaprarina/2006/th-img7730.jpg
Úterý 23. května 2006 v 19:21® Pytel
Pytel

Chtěl bych poradit a to ohledně signalizatoru záběru vahám mezi Flajzar Ultracarp Plus nebo Star Baits DVT o těch star baits jsem toho moc nenašel tak prosim poradtě :-)

Pondělí 22. května 2006 v 18:35® kubas
kubas

Aspiuss:na Tandem baits můžu snést jen chválu.Na jednom rybníku jsme s kamarádem nachytali za 5 dní na tuto značku krásné ryby:60 ks-60–89cm(tutti frutti,banán rak,mega koření,plody moře,lesní směs)

Pondělí 22. května 2006 v 16:47® Aspiuss

Ahojte.Pouzivate niekdo boilis od Tandem Baits? Ake mate s nimi skusenosti. Da sa s nimi zachytat aj pri kratkodobych rybackach? Ktore prichute sa vam najviac osvedcili? Dik.

Pátek 19. května 2006 v 18:49® profo
profo

skwor> no to by vychcípat nemělo, ale i tak je potřeba tomu kdo má ten daný úsek na starosti nahlásit padlé ryby, aby si je jednak uklidil, ale hlavně aby zjistil proč padly.

Pátek 19. května 2006 v 16:11® skwor
skwor

profo: Má to asi 80–90ha

Pátek 19. května 2006 v 6:59® profo
profo

4all : kluci tu chcíplotinu podle předpisů nesmíte uklidit, ale musíte okamžitě nahlásit tomu kdo má revír nastarosti. Ten je oprávněn to uklidit, ale hlavně by měl udělat rozbor nebo si nechat udělat rozbor, proč ty ryby padli a udělat opatření aby nepopadala veškeré obsádka. Pokud víte kdo spravuje ten revír, tak to nahlašte jednateli MO nebo hospodáři. Nevím jak je to velká voda, ale mohlo by to dopadnout tak, jak píše Petas.

Čtvrtek 18. května 2006 v 17:25® skwor
skwor

Petas: Tak to se snad na Záplavech nestane, přece jen to není malý rybníček :-) ......ale aspoň vidíš, jakou radost dokáže udělat i mrtvá ryba:-((

Čtvrtek 18. května 2006 v 17:18® Petas
Petas

skwor> Tohle jsem sledoval na jednom velmi malím rybníku u Č. Brodu, kam sem jezdil. Chytat směli jen místní, takže jsem neměl nárok. Jednou se na hladině objevil výstavní zdechlí kapr a všichni na nej jen čuměli, když jsem ho chtěl uklidit, tak jsem dostal vynadáno, že to není moje starost. Tak jsem se na to vys…al a do měsíce rybník vychcípal.

Čtvrtek 18. května 2006 v 17:08® Petas
Petas

skwor> Přesně tak, ale je to občas k pláči – lidská blbost a lhostejnost.

Čtvrtek 18. května 2006 v 17:07® skwor
skwor

Petas: To víš, místní mají atrakci :-)