Vyhledávání
Kaprařina
V diskuzi je 10.831 příspěvků, z toho 10831 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 10. dubna 2006 v 19:12® skwor
-
kelt
- Pondělí 10. dubna 2006 v 19:09® kelt
-
MK – škwor: není to nemoc ale diagnóza a správná otázka zní Kdo je HDU? a ne Co je HDU…
)
- Pondělí 10. dubna 2006 v 19:07® Robur
-
MK, to je však ty víš co, ale nesmí se to vyslovit..
- Pondělí 10. dubna 2006 v 18:41® skwor
-
MK: To je nemoc
- Pondělí 10. dubna 2006 v 18:15® MK
-
lidi co je HDU please!!!
- Neděle 9. dubna 2006 ve 21:40® pif
-
Robur> nebo knipl-:)
- Neděle 9. dubna 2006 ve 21:16® Robur
-
Regulus, nedělej machra
, myslím že pro život je důležitější vědět ale neznat, co je tripl.
- Neděle 9. dubna 2006 ve 20:49® regulus
-
Robur> To bude asi míchanice angličtiny a češtiny. POD UDICE by se neujalo, tak vznikla zkratka POD ROD (udice se převzala z angličtiny) a protože by se to pletlo s porodem tak se použil i anglickej slovosled a tím vznikl RODPOD jako udicapod. Kapíšto???
- Neděle 9. dubna 2006 ve 20:21® CeP
-
MK> ani dybyste mne simrali perickem v nose
- Neděle 9. dubna 2006 ve 20:18® MK
-
jen se pochlub
- Neděle 9. dubna 2006 ve 20:10® CeP
-
fakt se radeji neptejte. to nejni pro obycejnskyho smrtelnika; pandorina skrinka je proti HDU prochazkou ruzovym parkem…radeji si to nechame pro sebe.
- Neděle 9. dubna 2006 v 19:56® MK
-
Co je HDU mě to taky zajmá!!
- Neděle 9. dubna 2006 v 19:44® regulus
-
Cidas> Raděj se ani neptej
- Neděle 9. dubna 2006 v 19:42® Cidas
-
Cep: Aha, jsem se překouk :o) Btw: Nechceš prozradit co je to HDU?
- Neděle 9. dubna 2006 ve 14:24® Robur
-
co když je to přejaté ze Slovenska a je to zkratka tri nožky pod nosičom udíc
, tj. obzvláště stabilní držák prutů, tj. tri pod, vyslovované tripod, akorát nevím z čeho je pak rodpod
- Neděle 9. dubna 2006 ve 13:57® CeP
-
Cidas> taky jsem nepsal ze jsi uz vzdelany, ale vzdelÁVany. a neurazej se hned himbajs…neb te stihne strasliva kletba HDU
) tak hele; tripod na dva klacky: www.vseprorybare.cz
a i tohle je tripod (pouzivam na feeder): www.vseprorybare.cz ale abych tedy odpovedel na tvuj prvotni dotaz. predpokladam ze pouzivaj na tri pruty proto, ze se prodavaji a cena neni prilis rozdilna od tech co jsou jen na dva. a pak pravdepodobne take navstevuji reviry kde je chytani na tri mozne… a nekteri hlavne kvuli tomu aby se ukazali.. co si prave oni muzou dovolit..hehe.. - Neděle 9. dubna 2006 ve 13:42® Cidas
-
Totiž abych byl upřímný, tak chytaní s tripodem mi stejně přijde jako nelogická ulítlost. Vím, že tohle napsat v kaprařském foru je přinejmenším drzost, ale aby to jendou neskončilo u stavění lešení na břehu :o)) Chi, jsem já to ale čtverák
- Neděle 9. dubna 2006 ve 13:40® Cidas
-
Nejsem ještě vyskoškolsky vzdělaný (to možná až v červnu) a jak jsem psal níže, pořád vidím tripody se třemi pruty na „palubě“… Čekal jsem od Vás odpověď například jako od skwora… Blbce ze mě dělat nemusíte, rozumím kaprařině asi jako koza náklaďáku… :o)
- Neděle 9. dubna 2006 ve 13:28® CeP
-
Cidas> a nebude nazev tripod cirou nahodou odvozen od toho ze to je trojnozka? protoze pak mi ponekud unika souvislost proc je nalevo tripod a vpravo rodpod…k poctu prutu bych to rozhodne nevztahoval. clovece cidasu.. od vysokoskolsky vzdelavaneho cloveka bych ocekaval vetsi miru logicke dedukce…
)
- Neděle 9. dubna 2006 ve 13:19® Cidas
-
No já jsem to nikde neslyšel. Jenom jsem si tak prohlížel nějaké fotky a většinou jsem viděl tripody a na nich tři pruty. Tak mě zajímalo, jestli v tom je nějakej fígl (např. jeden prut připravenej pro případ vázky, aby pak rychle nahradil ten utrhnutý, atd)…
- Neděle 9. dubna 2006 ve 13:19® skwor
-
Cidas: Jsou i soukromáky, nebo zahraniční vody, kde se smí na tři pruty chytat.....
- Neděle 9. dubna 2006 ve 13:13® Hrouzek
-
)
- Neděle 9. dubna 2006 ve 13:08® regulus
-
Cidas> Jsou lidé, kteří mají dítě, které s nimi na ryby chodí nebo alespoň doufají, že bude chodit, případně když to dítě aktuálně nemají, tak s ním v brzké době počítají. Prostě 2 pruty tatínek jeden prut dítě na jednom stojanu. Mimochodem i na tripodu na tři pruty se dá chytat na dva. A pravidlem to vůbec není. Pak jsou ještě případy, kdy má lístek celá rodina a chytá vlastně jen tatínek, ale to je zas o něčem jiným.
- Neděle 9. dubna 2006 ve 12:51® Jakub
-
Cidas> ne všichni kapraři používají tripod na tři pruty,kde si to slyšel
- Neděle 9. dubna 2006 ve 12:23® Cidas
-
Prosím pěkně mám dotázek. K čemu všichni kapraři používají tripod (na tři pruty) kdy se smí chytat jenom na dva? Dík
- Čtvrtek 6. dubna 2006 v 18:42® Zcuter
-
pytel:no vlastně byli v tedy dva kapříci…- 42 a 39..byl vraceni zpet vodě…
- Středa 5. dubna 2006 v 18:53® Pytel
-
Zcuter: A jak velkeho ?
- Středa 5. dubna 2006 ve 14:47® Zcuter
-
na 7..tam jak vyčuhují z vody takové pařezy…
- Úterý 4. dubna 2006 ve 22:29® Pytel
-
Kde na tuních ?
- Úterý 4. dubna 2006 v 18:54® Zcuter
-
tak letos jsem vydel 1. kapra po zime.. sice jcem ho nechytl ja ale uz tam zacinaji brat…