Vyhledávání
Kaprařina
V diskuzi je 10.831 příspěvků, z toho 10831 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 24. března 2006 ve 21:25® ladamaj
-
skwor>něco jsem zaslech ale neznám to tam.Takovích revírů přibívá žádný se nesmí pustit spět na naší OR to bylo taky vi Jiřicích u Neratovic to má být taky známí tam dělá hospodáře povolení na nonstop vyjímka sem protekční na dosti revirech nepustit chudáky proti srsti myslím blbost.
- Pátek 24. března 2006 ve 21:16® skwor
-
ladamaj: Sumci jsou na Záplavách „prý“ přemnoženi(zrušili míru a dobu hájení) ale co já vím, chytil se jen jeden velký 210cm 65kg a pár pod metr…
- Pátek 24. března 2006 ve 21:07® ladamaj
-
zadar>znám to od kamoše občas spolu jezdíme jak to tam je ze sumíkama nevíš dost se tím zabívám jel bych ven ale z důchodu manželka pečovatelák na mně 2děti nejde jináč dík za každou info.čus. Láďa
- Pátek 24. března 2006 ve 20:48profil byl smazán
-
ladamaj> S těma záplavama jsme si nerozuměli, to jsou Záplavy – Turýnský rybník, já nevěděl že to nevíš, promiň to bylo nedorozumění. Jinak po povodních jsem se byl podívat na Orlíku a fakt to byl hnus, nechápu to. Ahoj Petr.
- Pátek 24. března 2006 ve 20:28® ladamaj
-
zadar>ještě k těm záplavám na Hněvkovické pokládali placky pytláctví ve velkým centráli spínalikaždých 20min naprosté bezvládí vím od RS dost jich znám převážně prý samí Pražáci ale i ostatní masňáci se pakovaly kševty.Vltavín mrazí ryby osto šest blyl bych když jsem pouštěl kapry a sumíka byly na mrtvici a začli problémy pejsek umně a ostatní asi domyslíš letos něco nafotím z těch blivajzů pak ukážu čus.Láďa
- Pátek 24. března 2006 ve 20:06® ladamaj
-
zadar>zdravím stím krmením to znám moc dobře jecítit na dálku mám sví složení ale používám i závodní tak si to dovedeš představit.O záplavách jsem mněl jet na Orlík nebylo kudy ale supr revír chytání nonstop místo kam nikdo nepříde auto na pozemku podnikové chaty 2,5km vzdáleno jen pro otrlé jedince 19kg šňůra nestačila kapři jako telata Ivoš Sláma to zná dneska jsme spolu mluvili.CHystáme hodně testovat sumíky ale i kapry doufám že nebude vše otrávený.Už se nemůžu dočkat.Láďa
- Pátek 24. března 2006 v 19:57® skwor
-
zadar: Se nedivím, že všichni zuřili..já na Záplavách nechyt většího kapra ani nepamatuju
- Pátek 24. března 2006 v 19:44profil byl smazán
-
ladamaj> Tak to máš opravdu smůlu s těma otravama, já jsem se zatím s nějakými nadávkami nebo napadeními nesetkal, u más není tolik cikorek. Ale jinak závist okolních rybářů, to ano, ale to mi zase tak nevadí, jen přede dvěma roky jsem na Záplavách zkoušel začátkem července vnadit a chytat na hrách, začalo mi to na něj brát jako šílené na feeder za odpoledne 38 kaprů nej měl 82 cm a okolo nikomu nic, tak to jsem viděl jak zuřili, když jsem nechtěl prozradit na co chytám tak se mi normálně, když jsem zdolával rybu vloupali do tašky a kýble. Samo že na to začali také chytat a dneska tam na hrách chytá každý, to docela naštve, protože už to není takové jako když jsem chytal sám.
- Pátek 24. března 2006 v 9:57® ladamaj
-
zyx>tobys koukal co chodí za lidi k vodě 7napadení za 1rok a nadávky nepočítán mám kňoura dost brání je ale malej nosím železo pod paždím 8ran stačí zatím nepoužit stačí ukázat a couvaj je tu spousta černých musel bych platit bodygárda velký pes v paneláku špatné neuznávam (chudák)klidně poraď něco jiného.-))))
- Pátek 24. března 2006 v 8:47® Qantum willIam
-
Lamadaj: Ja vim že se to kazí taky jsem si už par desítek koulí vyhodil.
Zadar: jj podívam se na to.
- Pátek 24. března 2006 v 5:50® xyz
-
ladamaj> Mozna jsem blbej ale porad nechapu kdyz pisete ze nevrazive koukaji ostatni rybari kdyz poustite ryby. Preci jsem na rybach abych si odpocinul a zrelaxoval a ne abych se stresoval z nejakejma hnupama zavistivejma.
- Čtvrtek 23. března 2006 ve 22:31® ladamaj
-
zadar>no proto nejsi žadný ořezávátko né.-))) Na vrbeňák dali covím amury 1m zatáhli tady komořany já tam dostal předloni 98cm/8kg viděl jsem větší loni to bylo najednou celí vysekaný a ryby pryč mluvil jsem s RS sami potvrdili.Jináč proti soukromákům nic nemám.Raději chytám na celosvaz.rev.ukáži jiným že tam ryby sou když je pouštím tak by mne nejrači zabili chytám dál oni jen koukaj neber prosím jako chloubu nekrmí nechytaj smůla.
- Čtvrtek 23. března 2006 ve 22:08profil byl smazán
-
ladamaj> Není to voda tipu Vrbenský, sice soukromá ale taková normální, týden je tam za 1000 a kapra nesmíš odnést žádného. Má to asi 40ha , na první pohled se mi to tam zalíbilo, ale ryby jsem tam chytat nezkoušel. Jeden známí tam byl předloni v červenci a za týden chytil 1 kapříka 50 cm. To by v tom byl čert abych ho nepřekonal
- Čtvrtek 23. března 2006 ve 21:58® ladamaj
-
zadar>zjistím co to je zač na soukromáky nejezdím i když je mám převážně zdarma koupená nebo u pitlačená není promne jak říkáš rači čudli.Mám vrbenský 20km a nezájem vykupují trof.rybu proto neuznávam nikdo se tím ani nezabívá myslím špatné.Jináč OK -))
- Čtvrtek 23. března 2006 ve 21:46profil byl smazán
-
ladamaj> Je to soukromák, prý tam je klid, hrozně nerad bych jel na nějaký kaprodrom. Raději budu chytat menší ryby v klidu a pohodě než se lámat rekordy na kaprodromu.
- Čtvrtek 23. března 2006 ve 21:41® ladamaj
-
zadar>sjezdím mnoho revírů něco mně to říká mrknu do rybářské mapy dám vědět když budu vědět dobré mám zakroužkovány ale i navštívené určitě se ozvu.OK
- Čtvrtek 23. března 2006 ve 21:35profil byl smazán
-
ladamaj> Neznáš rybník Sedlec, je to u Doupova, koncem května se tam na týden chystáme, na podzim jsem se tam byl podívat a líbilo se mi to, ale s kaprama to tam prý také není jednoduché.
- Čtvrtek 23. března 2006 ve 21:30® ladamaj
-
zadar>souhlasim napíšu aspoň se poznáme více a osobně jeto myslím lepší.Láďa
- Čtvrtek 23. března 2006 ve 21:27profil byl smazán
-
ladamaj> Když tak napiš na mail, já to tu neprohlížím v sezoně moc pravidelně, není tolik času, už aby to bylo.
- Čtvrtek 23. března 2006 ve 21:24® ladamaj
-
zadar>až to pujde dám vědět kdy tam budu jo.OK-)))
- Čtvrtek 23. března 2006 ve 21:22profil byl smazán
-
ladamaj> Proč ne klidně se mužeme sejít. Já bydlím kousek odtud. Na Turyňák pozor, pěkná voda, ale už hodně prochytaná, podobně jako skoro všechny svazovky. Velcí kapři tam jsou, ale není lehké je dostat.
- Čtvrtek 23. března 2006 ve 21:18® ladamaj
-
zadar>chystám se na turyňák s kamošem z Kladna mužem klidně hodit pokec když budeš pro čus.Láďa
- Čtvrtek 23. března 2006 ve 21:05profil byl smazán
-
Qantum willIam> Mořské plody jsem také zkoušel, dobré. Ladamaj má pravdu tyto koule se rádi kazí tak pozor při delších výpravách. Jinak mořské plody jsem i sušil a udělala se s toho krásná moučka, podobně jako z jater popsal jsem to v encyklopedii www.chytej.cz
- Čtvrtek 23. března 2006 ve 20:46® ladamaj
-
Qantum willIam>Nemusí být špatný nápad ale jestli se nebude kazit jednou jse při ruzných pokusech 2kg vyhodil splesnivělo kontejner v Jeznicích se nabaštil a já vyhodil 300kč málem jsem skončil v tom kontejneru taky jináč OK.
- Čtvrtek 23. března 2006 v 19:53® Qantum willIam
-
ladamaj> to je jasný ja jenom jestli někdo nepřišel na něco převratného přez zimu. Ja budu letos zkoušet boilie s rozmixovanými mořskými plody.
- Čtvrtek 23. března 2006 v 16:08® ladamaj
-
Qantum willIam>Boilí je alchymie tovíš určitě sám moc dobře a dávat ňáké nesmysli je dost nevhodné pro kapráky můj nazor.Jináč používam osvědčenou metodu akorát u feederu trošku taktyzuji.
- Čtvrtek 23. března 2006 ve 12:33® Qantum willIam
-
Tak co pánové už máte nakoupenou alchimistickou výbavičku na tuhle sezonu? Jestli někdo sehnal neco zajmavého okolo boilie rád si o tom přečtu.
- Středa 22. března 2006 ve 20:53® Hora
-
já si myslím,že ta žranice začne jen co se ukáže trochu volné vody
- Středa 22. března 2006 v 19:20® becko
-
Hrouzek jo velká žranice na začátku května
))
- Středa 22. března 2006 v 9:39® Hrouzek
-
bečko-to se nemusíš bát,že nebude velká jarní žranice..bude…-)