Vyhledávání
Hradec Králové a okolí
V diskuzi je 5.765 příspěvků, z toho 5765 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 26. ledna 2010 v 17:35® olda
-
legrace ,hlavně at tě to pustí je to určo nepříjemné
- Úterý 26. ledna 2010 v 17:23® Tommy
-
olda> Ty kujone jeden
- Úterý 26. ledna 2010 v 17:10® olda
-
Nordboy> netahej prosím toho pos...... na orosené dyť to bude mít ještě horší
- Úterý 26. ledna 2010 v 16:50® Tommy
-
Nordboy> Aúúúúúúúúúú
- Úterý 26. ledna 2010 v 16:49profil byl smazán
-
Tommy < Ty Wogo, tady je nádherně a virům se tu nedaří. Já měl dneska k obědu vepřo knedlo zelo a nažral jsem se, že se nemůžu hýbat. Koukej se přijet podívat, dokud tu ještě jsem a zařiď si to abys mohl přespat a zajdeme na pár orosených do zdejší osvěžovny. Čussssík.
- Úterý 26. ledna 2010 v 16:41® Tommy
-
Nordboy> Jé Tobě ještě neodpojili net? To je dobře. No těch 6 kg jak víš je převážně voda,takže asi žádná výhra
Zdaleka mi ještě není do skoku,ale lepší se to!!! Nejradši bych si dal uzenou klobásku nebo pěkně prorostlý,ale jak o tom píšu tak asi zase poletím
- Úterý 26. ledna 2010 v 16:37profil byl smazán
-
......Ale těch 6 kg dole, to je výhra, ne?? Gratuluju.
- Úterý 26. ledna 2010 v 16:35profil byl smazán
-
Tommy < Takhle blbě jsem se vymlouval ve škole, když jsem neuměl.
Tento příspěvek byl editován 26.1.2010 15:36:03 uživatelem . - Pondělí 25. ledna 2010 ve 12:43® Tommy
-
MuRRon> Jakej masař,jakej rum? Však mě svatej Petr za to potrestal! Celej víkend jsem seděl na hajzlu a na klíně jsem měl kýbl. Zhubnul jsem 6 kg!!! Lítá tady nějaká prej jednodenní střevní chřipka tak jsem ji musel dostat
- Sobota 23. ledna 2010 v 17:29profil byl smazán
-
Hoši, gratuluju a závidím zcela nepokrytě. Tady je po pr..el sněhu a chodit se dá jen po silnici a nebo na běžkách. Aspoň že byl dnes slunečný den. Už by mohlo být jaro.
- Pátek 22. ledna 2010 ve 22:18® MuRRon
-
Tommy> no to by si tedy měl! měl by ses pochlubit jaký jsi pěkný masaŘ S VELKÝM Ř
jo a málem bych zapomněl dík že si mě vychlastal celý čaj s rumem
- Pátek 22. ledna 2010 ve 20:26® Tommy
-
Tak dírky dopadly úžasně.Bralo to pomalu i na prázdý háčky. Foto sem snad brzy dám
- Pátek 22. ledna 2010 v 19:48® Pavel_77
-
Nordboy> Zdar, fotky mám dík moc. Zkusím v práci zda by mě něco podobného vytvořili..... Promiň že jsem nenapsal hned.....
- Pátek 22. ledna 2010 v 10:02profil byl smazán
-
Pavel77 < Tak mi nějak uniklo, jestli jsem fotkami lisu na rohlíkové boilie splnil Tvoje přání k dostatečné spokojenosti. Zpravidla se snažím udělat radost hlavně sobě, když mohu potěšit někoho druhého…teď ale nevím, jestli se požadopvaný efekt dostavil? Nebo že by fotky nedorazily?? I o tom bych ovšem docela ocenil aspoň krátkou zprávičku!?
- Čtvrtek 21. ledna 2010 ve 14:21® Tommy
-
Nordboy> Tak já se přidám. Zítra jedu k Muronovi na dírky,tak mi držte palce.Pak sem snad něco dám k dobru
- Čtvrtek 21. ledna 2010 ve 14:07® HaD
-
VÁŽENÍ NÁVŠTĚVNÍCI, OMLOUVÁME SE DLOUHÝ VÝPADEK ZPŮSOBENÝ S NEJVĚTŠÍ PRAVDĚPODOBNOSTÍ EXTERNÍM ÚTOKEM. PO DLOUHÝCH HODINÁCH SE NÁM PODAŘILO SYSTÉM OBNOVIT A DOŠLO POUZE K DROBNÝM ZTRÁTÁM – PŘÍSPĚVKY Z VČEREJŠÍHO DNE. PROVEDLI JSME BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ A VĚŘÍME, ŽE SE SITUACE NEBUDE OPAKOVAT.
DĚKUJEME ZA POCHOPENÍ
- Úterý 19. ledna 2010 ve 20:50profil byl smazán
-
Pavel77 < Ahoj, poslal jsem ti e-mailem pár fotek, ale upozorňuji, že autor nejsem já, nýbrž „Lubo OV“, který chystá k tomuto tématu článek na Chytej CZ a tak je třeba respektovat jeho autorství. Pokud Tě zajímají detaily, obrať se přímo na něj.
- Pondělí 18. ledna 2010 v 18:48® Pavel_77
-
Nordboy> Ahoj, máš nějaké fotky toho lisu?
- Pondělí 18. ledna 2010 v 8:41® Padis
-
Nordboy>jak píšeš když to nejde u vody jde to na sněhu.Ted chodím bobovat s mladým.Však už toho sněhu je dost.No hlavně aby v létě nebylo sucho.No tak to boilís budem muset vyzkoušet až počasí trošku dovolí.
- Neděle 17. ledna 2010 ve 21:54profil byl smazán
-
Tak koukám, chlapi, ( a děvčata?)že sem chodíte jak do sokola…všimli jste si, jaké je venku počasí??? Tak si to zkuste užít aspoň na netu. Už jsme to zažili před pár lety, tak když to nejde u vody, tak si to užijme na i-netu. Je to přece nejlepší internetový…a.t.d. Nesnažte se tvrdit, že nemáte žádné novinky… nebo nejaké zajímavosti. Huráááá, sem s nimi. Já jsem si třeba vyrobil parádní lis na rohlíkové boilís a mám z toho radost. A co Vy?
- Pátek 15. ledna 2010 ve 23:13® Padis
-
Nordboy> to si piš že vyrazíme nejen na ryby:))
- Pátek 15. ledna 2010 v 16:36® Tommy
-
Nordboy> Někdy se ozvi na osobku ať vím co s Tebou je
- Pátek 15. ledna 2010 v 16:34profil byl smazán
-
Tommy < Válčím ze všech sil…to víš, sám si vařím sám si peru…co dodat? Nicméně, jinak relativně dobrýýý. Až budu mít za sebou všechny ty nechutné „radovánky“ s ouřady, tak budu užívat života. Například se těším, že vyrazím do Třeboně za synovcem (on tam dělá rybáře z povolání a je i sportovní), tak vydrancujeme třeba Staňkov a bude dobře. A v Pardubicích mně třeba vezme na ryby taky nějaký kamarád!? (Hlavně zdraví).
- Pátek 15. ledna 2010 v 11:11® Tommy
-
Děkuji všem , už mám povolenku a bohužel si tam do června nesmočíme
Mad Mack souhlasím s těmi parmami. Nordboy Už ať seš v těch pardubkách, aby jsme se na ně šli zase podívat
Já se mám celkem fajn a jak Ty válčíš ?
- Středa 13. ledna 2010 ve 20:45profil byl smazán
-
MadMack > samozřejmě máš pravdu, ale nedělej si iluze, že je to na jiných lokalitách lepší. Tam kde to trochu jde se vždycky pytlačilo a dokud budou taková omezení jako dosud, tak slabší povahy prostě budou svůj hlad po úlovku řešit nekalými způsoby, děj se co děj… Bohužel.
- Středa 13. ledna 2010 v 16:26® MadMack
-
Nordboy> Je škoda že se tam nesmí chytat, ale jak jsem psal níž. Za chvíli by bylo Labe bez ryb. Tam se prasečilo takovým způsobem, že se nahodilo olovo navázané blízko trojháku, na něm pár žížal aby se neřeklo a když se montáž stahovala tak ne rychle, ale pěkně pomalu po dne, aby trojhák trefil zimujícího sumce.
- Středa 13. ledna 2010 v 15:15profil byl smazán
-
Padis > Taky si myslím. Já se sice teď asi budu stěhovat už až do smrti, ale na pivko a na ryby si čas udělám, to si piš!!!A Ty „staré časy“ zas až tak moc staré nejsou, nicméně se mi už po nich stýská.
Tento příspěvek byl editován 13.1.2010 14:18:23 uživatelem . - Středa 13. ledna 2010 v 11:59profil byl smazán
-
MadMack – Máš pravdu, je to tak. To jsem bohužel přehlédl, píše se : „Do 15.6. včetně platí na revíru zákaz lovu ryb v místech od kovového mostu přes řeku Labe vedoucího z Opatov. eklektrárny na popíloviště Dříteč až po most v Němčicích po obou březích řeky včetně všech přítoků a kanálů“…Sorry. O tomto zákazu jsem neměl tušení. Už je to dávno, co jsem tam byl naposledy. (Za chvíli už se bude smět chytat opravdu jen tam, kde není šance chytit šupinu. V revírech ČRS se automaticky zakazuje lov všude, kde by se mohlo něco chytit. To platí i o způsobech lovu. Jako například na Seči se nesmí chytat z lodě. N e ch á p u!!!)
Tento příspěvek byl editován 13.1.2010 11:00:10 uživatelem . - Středa 13. ledna 2010 v 11:54® Padis
-
Nordboy>to je dobrá zpráva bude s kým občas zajít na pivko
Tento příspěvek byl editován 13.1.2010 10:56:22 uživatelem Padis.) a na ryby.A zavzpomínat na staré časy
- Středa 13. ledna 2010 v 11:20® MadMack
-
Tommy> Myslím že to bude opět hájený až do 16.6. Je to škoda, protože to je místo kde člověk chytil rybu i největších mrazech. Na druhou stranu se aspoň nebudou podsekávat sumci a masařit parmy, jak tomu bylo dřív.