Vyhledávání
Hradec Králové a okolí
V diskuzi je 5.765 příspěvků, z toho 5765 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 13. ledna 2010 v 9:45profil byl smazán
-
Tommy > Myslíš „Teplý“ kanál pod EOP? Já si myslím, že by neměl být problém, je to vlastně součást Labe 30, viz „popis ryb. revírů 2010“… cituji mimo jiné: "K revíru patří Opat. kanál se všemi odst. rameny, jezery, tůněmi, vodními retenčními nádržemi, odvodňovacími a zavodňovacícmi kanály, "a.t.d., ale nevím jak se tam za současné sněhové situace chceš dostat…Takže Ti přeji hodně štěstí. A co jinak, jak se vede? Já zřejmě budu nejpozději do jara zase bydlet v Pardubicích. (Nevím jestli je to dobrá zpráva, ale už aby to bylo).
- Úterý 12. ledna 2010 ve 23:46® dvorak
-
Tommy> nic tam není.Od té doby,co je tam v zimě klid se o pořádek starají kormoráni. A starají se velice důkladně…
- Úterý 12. ledna 2010 ve 14:49® Tommy
-
Myslím tím od 1.ledna díky
- Úterý 12. ledna 2010 ve 14:48® Tommy
-
Pardubáci,může se chytat letos na teplý? Díky za odpovědi
- Úterý 12. ledna 2010 v 10:01® Tommy
-
Nordboy> Byli jsme na Bačaláku,ale spíš jsme si přivezli vopici a přádnou
- Pondělí 11. ledna 2010 ve 23:46profil byl smazán
-
Tommy > Kdepak se lovilo na dírkách? To jste museli nejdřív udělat půlmetrovou díru do sněhu?
- Pondělí 11. ledna 2010 ve 12:51® Tommy
-
MuRRon> Ty vole,víš jaká byla kosa
- Neděle 10. ledna 2010 ve 13:57® Padis
-
no tady v Pardubicích už zas pěkně padá.Ráno jsem postavil s mladým sněhuláka.A večer asi zas budem uklízet tu bílou nadílku
- Neděle 10. ledna 2010 ve 13:12® MuRRon
-
Tommy> Hlavně, že ses na dírkách pěkně ožral
- Neděle 10. ledna 2010 v 9:49® Tommy
-
Nordboy> Ahoj kamaráde i Hradec je pěkně zasněženej, ani autem pomalu nemůžeš nikam jet.
- Sobota 9. ledna 2010 ve 13:35® Padis
-
Nordboy> ahoj Norde no i zde v Pardubicích je 25 cm sněhu.Odpoledne beru lyže
- Sobota 9. ledna 2010 v 11:46® dvorak
-
Nordboy>ahoj a tady v podkrkonoší nic moc sněhu,nějak se nám to tu vyhlo. Jen pár cm napadlo,ani nemá cenu ometat auto,vítr za jízdy to okamžitě sfouká.
- Sobota 9. ledna 2010 v 9:06profil byl smazán
-
Nevím jak kde, ale na Seči jsme zapadlí sněhem a pro nákupy si asi pošleme hasiče. Vzpomínám na zimu 2005–6, kdy se na netu sedělo až do března, protože nic jiného nebylo možné podnikat. Že by se to opakovalo!? Už aby bylo jaro.
- Pátek 8. ledna 2010 ve 23:14® dvorak
-
Ahoj po dlouhé době,jak si všichni žijete?
- Pátek 1. ledna 2010 v 1:17® vladah
-
tak pánové do nového roku vykročte pravou nohou a začněme od začátku ten novej rok 2010 at se v něm všem daří,hodně úspěchů,hodně zdraví, štěstí a plno lásky jak vám tak vašim rodinám at se vám vydaří co máte naplánováno a hlavně plno kapitálních úlovků at se daří snat ho všichni přívítáme jak patří pořádně
- Čtvrtek 24. prosince 2009 v 17:21® HaD
-
Nejrozsáhlejší ATLAS RYB na československém internetu!
Po dlouhých přípravách jsme zavedli novou rubriku „Atlas ryb“ z pera M. Horáčka – Ospreye, který naleznete v záložce „Encyklopedie“. Mělo by se jednat o nejrozsáhlejší dílo na československém internetu a budeme jej nadále rozšiřovat. Současně s Atlasem ryb mírně „faceliftujeme“ design serveru s důrazem na vyniknutí obsahu a příjemnějšího pobytu u nás.
Hezké vánoce!
tým CHYTEJ.cz
- Čtvrtek 24. prosince 2009 ve 13:31® Kublaj
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
- Sobota 19. prosince 2009 v 11:11profil byl smazán
-
Pilot – Dík za gondolenci, zdravím Tě…Od 1.ledna už budu bez i-netu, tak AHOJ VŠICHNI…snad někdy u vody.
- Sobota 19. prosince 2009 v 11:06profil byl smazán
-
Terarista Croc – Nemáš tušení kolik rybářů by dala za slunky /nebo jim podobnou nástražní havěť/ půl života. Někde jsou, jinde je nedostatek. Pro mně například věc převzácná. Jinak pro Tvoji informaci. Když jsem kdysi choval rybičky, krmil jsem dravé druhy gupkami (paví očka). Ty je ovšem třeba si napěstovat…je to žovorodka náramně potentní a v nevelké nádrži se jich dá vyprodukovat docela slušné množství. Držím palce.
- Úterý 15. prosince 2009 ve 22:04® pilot
-
Nordboy> Upřimnou soustrast brachu. Drž se. Pilot
- Pondělí 14. prosince 2009 v 18:21® Tommy
-
kulaaa> Myslíš třeba udírnu přenosnou na piliny?
- Sobota 12. prosince 2009 ve 20:06® Georgino
-
Terarista Croc> Slunky se prodávají jako nástražní rybky v rybářských prodejnách celkem často. Jinak vím že slunky byly v rybníčku v parku na Slezským předměstí v HK, a to asi žádnej revír není.
- Sobota 12. prosince 2009 v 9:35@ Terarista Croc
-
Georgino> Ahoj. Vím že chytat v rybířských revírech bez RL je trestné. O tom ani nepřemýšlím. Myslel jsem jestli někdo z vás nevíte o nějaké louži, tůňce, neudržované požární nádrži…, která nespadá do revírů a jsou tam vesměs plevelné rybky. Nebo taky je možnost, že bych se s někým domluvil, až bude chytat malé rybky jako nástrahu pro dravce, že by jich odchytl víc. Slunka je bez hospodářského významu, tak pochybuju, že bych ji sehnal v rybářské prodejně. Kdyby se našla nějaká dobrá duše, bylo by to fajn.
- Pátek 11. prosince 2009 ve 23:01@ kulaaa
-
Dobrý den! Potřebovala bych poradit, nemá někdo zkušenosti s udírnou na ryby? Chtěla bych jí koupit taťkovy k vánocům, ale je tolik druhů, že si s tim nevim rady. A bojim se když nějakou koupim, aby mi nenadával co jsem to vybrala. Proto jsem se chtěla zeptat jeslti nevíte která je dobrá
- Pátek 11. prosince 2009 ve 23:00® Georgino
-
Terarista Croc> Lovit ryby, ani malé, bez rybářského lístku nelze, a když tě někdo chytí tak tě čekají celkem slušné potíže. Doporučuji koupit v nějakém rybářském obchodě nebo se obrátit na nějakého známého rybáře jestli máš.
- Pátek 11. prosince 2009 ve 22:34@ Terarista Croc
-
Zdravím rybáře s okolí HK. Jsem terarista, chovám vodní želvičky a vodní užovky. Pro svoje svěřence sháním malé, ne příliš kostnaté rybky. Nemám rybářský lístek. Mohli byste mi dát tip kde se dá odlovit nejlépe Slunka Obecná na čeřínek? Lze lovit malé plevelné rybky (slunky, hrouzky) do 10cm bez Rybářského lístku? Děkuji za odpovědi a tipy.
- Pátek 11. prosince 2009 v 17:44profil byl smazán
-
Ahoj všichni – hlavně Pardubáci a okolí. Neví někdo z vás o možnosti ubytování dědka – rybáře, který se potřebuje vrátit do Pardubic (a okolí) a v budoucnu může nabídnout k výměně za něco malého státní byt 3+1 v centru Pardubic?
Tento příspěvek byl editován 11.12.2009 16:45:30 uživatelem . - Pondělí 30. listopadu 2009 v 10:52® Padis
-
Nordboy> ahoj psal jsem Ti osobku
- Neděle 29. listopadu 2009 v 18:12profil byl smazán
-
Padis> Ahoj Vláďo…jak jsem ti psal, že mám starostí nad hlavu, tak od 21.11. to platí dvojnásob. Moje žena toho dne opustila tento svět a tak od zítřka začínám lítat po úřadech. Až to všechno dám do kupy, budu mít asi času habaděj. Ahoj, P.
- Středa 4. listopadu 2009 ve 12:03profil byl smazán
-
Padis – Ahoj „Páďo“, ani se neptej, mám spoustu starostí a to na plný úvazek…napíšu Ti osobku, nicméně, dík za optání.