Vyhledávání
Hradec Králové a okolí
V diskuzi je 5.765 příspěvků, z toho 5765 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 31. července 2009 ve 12:38® Rade
-
Padis> Byl jsem včera na Labi v HK, a znova jsem chytil okouna na červy, tak jsem si řekl, že příští týden to zkusím protáhnout. Jsem zvědav co bude, neboť vláčet neumím. Okoun 40 tak to je paráda.
Na sraz asi jedu, možná už o týden dřív někam si zachytat. Uvidím dle počasí.
- Pátek 31. července 2009 v 11:05® Padis
-
Rade>ahoj na sraz pojedu asi s Chosem.No na ryby moc času nemám jsem teď už 14 dní mimo Pardubice.Na netu jsem jen díky tomu že jsem v práci.Jinak Chrudimka ve středu byla a docela jsem zachytal štiky,okouni jeden ke 40 cm mě spadl pod nohama.
- Pátek 31. července 2009 v 10:25® Rade
-
Padis> tak s tebou jsem počítal
Jak to jde na Chrudimce?
- Středa 29. července 2009 v 11:15® Padis
-
Rade> jo já snad pojedu
- Úterý 28. července 2009 ve 14:30® Rade
-
Čau, chystáte se někdo na sraz?
- Čtvrtek 9. července 2009 v 11:49® galeo
-
Zdar chlapi, mám prosbu. Bydlím krátce v Hradci nedávno jsem se stal členem a koupil povolenku. Poradíte mi kam na ně? Máte zkušenosti s Písníky pod Ornstovými? Nemám moc času, tak někde, kde je aspoň ťukec, nejsem lovec, jen pro relax… Díky
- Pondělí 6. července 2009 v 8:28® martas-.-
-
Zdarec rad bych se dozvedel neco o chytani sumcu v okoli pardubic.Poradite mi nekdo prosim?(hlavne s vabnickou)treba bych se i sesel nebo zajel na ryby
- Čtvrtek 2. července 2009 ve 14:56® Zlejšek
-
Kosičky jsou tímhle chováním vyhlášený, pár lidem tam místní opruzáci proríchali gumy u aut
- Středa 1. července 2009 v 7:09® Pavel_77
-
Nordboy> JO jo souhlasím s tebou a o Kosičkách je toto známé. Jinak ty Roudnice jsou už od letoška soukromá voda
- Úterý 30. června 2009 ve 20:33profil byl smazán
-
63.Vašek> O.K. dík za informace…kousek vedle to znám, občas jsme jezdívali na Roudnici, což je vlastně vedle. Jinak co se týká opruzů, kteří se snaší usurpovat si místa k lovu a být jinak povýšení až agresivní.. jak vytáhne mobil a chce volat kamarády, hodit do vody…opruza, nebo aspoň mobil! Mám to vyzkoušené, pomáhá to, vzdor tomu, že jsem odpůrce násilí. Jenže co s debilama???Že.
- Úterý 30. června 2009 ve 12:02® MuRRon
-
fish-team-voda> Ahoj já jsem z Trutnova takže tam jezdíme pořád tady máš fotky… je tu aktuální je pěkně napuštěno
- Úterý 30. června 2009 v 7:12® fish-team-voda
-
MuRRon> dík,já tam jezdím každé léto na rekreačku a jako vždycky dobře zachytám,ale letos chci už jít po větších
- Úterý 30. června 2009 v 0:44® MuRRon
-
fish-team-voda> Ahoj vím a zítra ti dám podrobné informace a taky dodám fotky.. teď jsem odtamtud přijel něco jsem nafotil tak zítra info Dobrou MuRRon
- Pondělí 29. června 2009 ve 21:09® fish-team-voda
-
Ahoj,nevíte jak to ted vypadá s Rozkoší???
- Pondělí 29. června 2009 v 19:09® 63.Vašek
-
Kosičky záleží odkud jedeš kolego ,jestli od Hradce Králové tak musíš směrem na CHlumec nad Cidlinou podívej se do mapy .Roudnice ,Obědovice,Kosičky
- Pondělí 29. června 2009 v 18:04® lukys
-
2 Nordboy kosičky jsou kousek od chlumce, pokud vim tak to nic novýho není. Jinak co se týká toho kolegy prudiče, tak mám podobnou zkušenost, jak z labe, tak i z pisáků od hk…bohužel
- Pondělí 29. června 2009 v 16:22profil byl smazán
-
63.Vašek> Zdravím kolego rybáři…nepatřím bohužel k těm kteří ví, ale chtěl bych vědět. Prosím, můžeš mi (pokud možno podrobně) posat, kde se nachází onen nový písák Kosičky 1 ?? Poblíž jakého známého revíru, resp. města nebo obce leží a kudy se tam jede? Díky.
- Neděle 28. června 2009 ve 14:07® 63.Vašek
-
Zdravím rybáře z východních čech a hlavně ty co ví a jezdí na Kosičky 1 nový písák.Včera jsem vyrazil z rodinou na oblíbený písák trochu si zarelaxovat ,ale ouha jen co jsme vybalily a nahodily pruty dcera ještě došla pro zapomenuté věci do auta a po příchodu mi říká tati je tam nějaký pán a máš si přeparkovat auto nebo že ho odtáhne .Nevšímal jsem si toho místa tam bylo dost ,přichází rybář starší pán odloží věci a povídá jak se nám tady chytá já no právě jsme přišli a on že je to jeho místo že tam vykácel a splanýroval kousek lesa aby mohl chytat a že si také mohu udělat taky takové ??? Já mu povídám že v R.Ř je že je zakázáno vyhrazování místa a my tu byli prví a on že si to povíme za půl hodiny a začal telefonovat kamarádovy ať veme kluky a přiedou že někdo potřebuje vysvětlit R.Ř ručně a stručně .No a po vyslechnutí tohoto telefonu jsem i já nelenil a zavolal na policiji a oni ochotně přijeli a domluvili mu a co vy na to rybáři toto místo je při vjezdu na děličku na levé stravě naproti v lesíku .Přeji všem dobrým a rozumným rybářům Petrův zdar a ať potkáváte takové rybáře co nejméně.
- Čtvrtek 25. června 2009 ve 22:35® pepee
-
Zdar chlapi, nebil jste někdo na Špindlerovím rybníku u Golčův Jeníkov??? Pokud jste tam někdo rybařil pošlete vaše zkušenosti dik moc.
- Středa 24. června 2009 ve 22:46® MuRRon
-
Zdárek pánové když je tady ten Hk tak by jsme mohli udělat nějaký ten Srázek ne?:)
- Pondělí 22. června 2009 v 16:19® Kublaj
-
Padis> to určitě jo mám tam nevyřízené učty
- Pondělí 22. června 2009 ve 12:13® Padis
-
Kublaj>no myslím,že se tam někdy zajdem ještě podívat.
- Pondělí 22. června 2009 ve 12:11® Padis
-
Kublaj>hold kdo umí ten umí.Tak proč nějaká skromnost.
- Pondělí 22. června 2009 v 10:27® Kublaj
-
poprvé s padisem na rybkách, dle mé skromnosti za dobu co sme lapali sem ho přechytal, ale jak sám řekl, když sem někoho vemu, já nechytám a on jo
… on si zase chyt pěknýho okouna
se mnou vyjebala jedna 50ka štika neskutečně
no příště jí úkážu
- Středa 17. června 2009 ve 21:27® Padis
-
Kublaj>počasí nevadí někdy je to lepší
- Středa 17. června 2009 ve 21:09® Kublaj
-
Padis> jj to chce, ale zase se to počasí má pomalu kazit
- Středa 17. června 2009 ve 21:08® Padis
-
Kublaj>jj to je dobře.No musíme udělat výpravu na ty velký okiše:))
- Středa 17. června 2009 ve 20:58® Kublaj
-
Padis> konečně sem pezona pořádně provětral a poprvé zasmáčkoval jak se má
- Sobota 13. června 2009 v 8:59® martinondracek
-
Jedu příští týden na dovolenou k Hostinnému nevíte někdo něco bližšího k pstruhovému revíru 453032 Labe 37P-MO Hostinné.Díky
- Středa 3. června 2009 v 8:15® Padis
-
Nordboy>no přesně tak.Věci na ryby už ošahal tak teď už jen vyrazit.No letos to s ním chci zkusit.Navijákem už točí solidně
)