Vyhledávání
Hradec Králové a okolí
V diskuzi je 5.765 příspěvků, z toho 5765 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 13. listopadu 2014 v 6:48® Petr64
-
malamut> Já sem se tam chtěl kouknout už v úterý,ale všechny cesty sou v zákazu vjezdu a soukromej pozemek.Když budu mít jen 1–1,5 hodiny volno,nerad bych většinu strávil jen přesunem k vodě.
- Středa 12. listopadu 2014 ve 21:11® malamut
-
Petr64> jo to budete v elektrárně? Za elektrárnou je to Labe moc hezký, mrkni na mapu, však se urveš
- Středa 12. listopadu 2014 ve 20:56® Petr64
-
malamut> Já po zjištění,jakej bude v elektrárně pakec,budu muset vyhledat místa,kam dosvítí pouliční osvětlení.:o( Nebo zakoupím fídry a budu se pod rouškou tmy učit jinej obor.:o))
- Středa 12. listopadu 2014 v 17:04® malamut
-
Petr64> nad jezem jich chodí dost, ale dnes jsem se třema mluvil a prej nic, ale ty jsi jiná liga
Aspoň si dědové poseděli na sluníčku, bylo docela hezky
Já to dnes předal, ale možná tam chytím ještě nějaký zakázky, to se ukáže, ale chtěl bych se zas podívat někam, kde z rybářskýho hlediska zaboduju
- Středa 12. listopadu 2014 v 7:21® Petr64
-
malamut> Jo byl sem u zimáku.Naproti byl taky nějakej lovec.
- Středa 12. listopadu 2014 v 7:13® malamut
-
Petr64> Tak to jsme chytali kousek od sebe, já jsem tak sto metrů nad jezem, jestli jsi byl pod tím nad zimákem. Čudly asi půjdou, tak si zachytáš, já to mám s candátama horší
- Středa 12. listopadu 2014 v 7:10® Petr64
-
malamut> Tak včera první zkouška vody.Zatím jen v PU pod splavem,ale docela to šlo.:o)
- Úterý 11. listopadu 2014 ve 23:03® timbab
-
Padis> já byl loni třikrát a nic, akorát omrzliny
- Úterý 11. listopadu 2014 ve 22:11® Padis
-
timbab> na mníky chci taky letos vyrazit
- Úterý 11. listopadu 2014 ve 22:07® timbab
-
malamut> No já ryby nejím navíc tady není vyjímka.
- Úterý 11. listopadu 2014 ve 21:37® malamut
-
timbab> já snad ne, už bych chtěl nějakýho ochutnat
Jen mám takový „zaručený“ revíry trošku z ruky a co je blíž, tam tahaj prcky a to se mi nechce.
- Úterý 11. listopadu 2014 ve 21:27® timbab
-
malamut> Na mníky jsem chtěl taky ale asi se na to vykašlu.
- Úterý 11. listopadu 2014 ve 21:25® malamut
-
timbab> na kapra bych se teď už ani nevysral, oni asi půjdou, ale hledat mezi čtyřicítkama, abych měl aspoň na škvarky mě neba
Budu zkoušet candáty, ten se nepřejí
Až se ochladí, tak snad i na mníky někam.
- Úterý 11. listopadu 2014 ve 20:41® timbab
-
malamut> Já vemu o víkendu splávek a pojedu na Doubravu.Jinde je pořád honba za kaprem.
- Úterý 11. listopadu 2014 ve 20:19® malamut
-
timbab> ale prdy, jsem čekal, kdo se lapí
Zas nic, zítra nebude čas, ale líbí se mi to tam a na vodě se pořád něco děje, a ne jen od drobotě, naposled jsem tam snad nebyl
Petr to HK s bolo bude mít zábavnější, tam by si mohl zachytat hezky. Já dám snad v pondělí Třemku, když to dopadne.
- Úterý 11. listopadu 2014 ve 20:09® timbab
-
malamut> No vidíš.Aspoň jsi nebyl jalovej.
- Úterý 11. listopadu 2014 v 19:58® malamut
-
timbab> dnes candát a mník, v dost jedlých velikostech, paráda, škoda, že zítra končíme
Ale když bude příležitost, zkusím tam zjara pofeederovat a poplavačit, se mi to tam líbí
Píšu to sem s klidem, neb určitě do příštího roku to tam bude zavřený jako stavba, takže nástup rybářů nehrozí
- Úterý 11. listopadu 2014 v 19:42® timbab
-
malamut> To spíš sumec než truman.
- Úterý 11. listopadu 2014 v 6:05® malamut
-
timbab> tak mi to nekaž
Dnes to zkusím znovu, sice asi marně, ale zkusím. Bral bych i ty cejny, ale tolik času nemám v pátek budeme udit, pod soutokem sedávali nějací chlapi a neviděl jsem je vytáhnout nic. Třeba příjde kilovej truman, ti by tam bejt mohli
- Pondělí 10. listopadu 2014 ve 22:24® timbab
-
malamut> No to samozřejmě může ale víš jak to je.
- Pondělí 10. listopadu 2014 ve 21:51® malamut
-
timbab> na cejny jebu, nemám čas sedět u plavky nebo feederu, z Labe tam může bejt cokoliv, je tam i celkem hloubka od břehu v tom místě, uvidím, dělat a mít nahozeno je lepší, než dělat a nahozeno nemít, když je moucha na vodě, není záběr vyloučen
- Pondělí 10. listopadu 2014 ve 21:48® malamut
-
Petr64> soutok je v centru v sadech, když jsem tam bydlel, tak jsem tam občas zašel, pěkný místo v HK je od soutoku po Orlici nahoru, proti zimáku, „pod hasičema“ se tam říkalo, tam by se ti mohlo líbit.
- Pondělí 10. listopadu 2014 ve 21:06® Petr64
-
timbab> To je všeobecně známý.Dřív bylo normální,že velkej kapr šluknul rybku nastraženou na štiku.Když sem lapal na přehradě okouny na malý okouny (cca5–7 cm),občas sem chytl kapříka 45 cm.Pod přehradou ale nebylo nic vzácnýho při puštěné turbíně na rybky chytat i bílou rybu.
- Pondělí 10. listopadu 2014 ve 20:54® timbab
-
Petr64> To jo a kapr klidně celýho hrouzka
- Pondělí 10. listopadu 2014 ve 20:25® Petr64
-
timbab> Malý kousky si ale dají.
- Pondělí 10. listopadu 2014 ve 20:24® Petr64
-
malamut> Elektrárna,takže výtok teplé vody to přes den v zimě jistí.
Ubytovaní budem v Hradci,takže asi budu navštěvovat vodu někde kolem soutoku.
- Pondělí 10. listopadu 2014 ve 20:22® timbab
-
malamut> Cejni ryby moc nežerou
- Pondělí 10. listopadu 2014 ve 20:18® malamut
-
Petr64> já dnes na Chrudimce dvacet metrů od soutoku zero, kačena a ryba na dno, ale co, jinak bych nenahodil, tak spokojenost
Kde to v Opatkách máte? Snad ne na tý příšerný křižovatce.
- Pondělí 10. listopadu 2014 v 6:51® Petr64
-
malamut> Tenhle tejden tam budu jen zítra.Po neděli už každej den.
- Pondělí 10. listopadu 2014 v 5:54® malamut
-
Petr64> Opatovice mám cestou, ale budu tam jezdit tak do středy. Dnes beru cajk, hodím rybky na dno a uvidím, jinak se na ryby asi nedostanu, tak využiju dobu v práci, když je příležitost