Vyhledávání
Hradec Králové a okolí
V diskuzi je 5.765 příspěvků, z toho 5765 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 3. února 2013 v 10:43® FISHERBOY
-
Padis> Ofouknout prach, hlavně z těch žížal:D
- Sobota 2. února 2013 ve 22:50® Padis
-
pilot> připravené je to už od loňska jen ofouknout prach a jde se na to.
- Sobota 2. února 2013 ve 22:46® pilot
-
Padis> Tož chlape, máš navixovanou šňůru? mušky připravené? Nebo to bereš na žížalky ( vím že se to nesmí), ale co kdyby.Tak se těším na březen ! Čus.
- Pátek 1. února 2013 ve 22:12® Padis
-
pilot>Ahoj nemarodíme a u vody bohužel nejsme.Na pstruhy jsem už připraven
- Pátek 1. února 2013 v 17:55® pilot
-
Nordboy> Kde jste všici, jen neříkejte že u vody.Nemarodíte? Já vím, že Padis už vyhlíží kam na 3 pstroužky vyrazí.Hi Hi Hi . Tak čus chlapci a lámejte pruty – zatím v duchu.
- Středa 23. ledna 2013 v 11:01profil byl smazán
-
Padis> Já má taky raděj kolínko na talíři a pstruha na udici.I
se víc hodí na vepřové než k rybě.
- Úterý 22. ledna 2013 ve 22:03® pilot
-
Padis> hele chlape, nevymlouvej se na kolínko ,ale připrav si cajk na pstruhy,doufám, že nebudou mít na hřbetě cenovku,to by jsi mne i severního chlapce zklamal. Čus
- Pondělí 21. ledna 2013 ve 22:00® Padis
-
pilot> No posledně co jsem byl v té Sportce tam měli dobré kolínko
- Pondělí 21. ledna 2013 ve 21:41® pilot
-
Nordboy> No víš, se mnou je to skoro stejné,ale pomohlo mi Magnezium šumivé v tabletách, je sice drahé,ale co není denně 1 a uvidíš, že to bude lepší a sejdem se s Padisem ve Sportce na pstruhách. ( ha ha ha )
- Pondělí 21. ledna 2013 v 10:46profil byl smazán
-
pilot> Hochu zlatej, na zdraví se mě ani neptej. Těším se na jaro, protože mi nějak nedělá zima dobře. Všechno mě bolí- hlavně od krční páteře celá pravá ruka, takže se škrábu na p----li levou a není to ono.:-/ Měj se pohodově.
- Pátek 18. ledna 2013 ve 23:19® pilot
-
Padis> Tak jo, už se na scuk těším, pozdravuj ode mne chlapce ze severu ! Čus .Pilot
- Pátek 18. ledna 2013 ve 22:50® Padis
-
pilot>Ahoj scuk není problém no Ty pstruzi taky ne.
- Pátek 18. ledna 2013 v 17:23® pilot
-
Padis> Jak to že nereaguješ na můj příspěvek ohledně scuku a pstruhů? Já vím, bojíš se, abys je nemusel kupovat co? A jak Ti jdou ryby? Čus a lámej pruty..........Pilot
- Pátek 18. ledna 2013 v 17:21® pilot
-
Nordboy> Nazdar chlape, do ilegality jsem zatím nešel i když možná po prezidentských volbách to možná zkusím. Když Klaus již 8.3. zdrhá do US – asi se bojí, aby mu někdo nenarovnal ksicht. Jinak u vody to nic to nedělá, chlapi chodí na plavačku na střívko a nic, sem tam nějaký drb, ale to jsou smradi cejnkové. Doufám, že Padis se ozve a zareaguje na můj příspěvek ohledně pstruhů. Je nějak ticho po pěšině. Jinak jak zdravíčko? Dík za odpověď. .Pilot
- Pátek 18. ledna 2013 ve 14:12® timbab
-
Nordboy> Však tu nikdo není
- Pátek 18. ledna 2013 ve 12:34® Padis
-
Nordboy> Vypadá to tak.
- Pátek 18. ledna 2013 v 11:11profil byl smazán
-
KOUKÁM, ŽE HRADECKÝ REGION PŘEŠEL DO ILEGALITY (nebo co?)
- Úterý 8. ledna 2013 v 18:12® pilot
-
Nordboy> Neboj dožijem a když ne , tak kolektiv sežere toho pstruha – (y ) za nás. To je počasíčko, byl jsem se projít u vody a představ si, že 2 rybáři tak v našem věku 70+ se tam snažili něco z vody dostat, zahřívali se borovičkou – něco strašnýho. Prostě opravdu skalní !bl…i
- Úterý 8. ledna 2013 v 11:02profil byl smazán
-
pilot> Ty jsi pěkný hrdina…plánovat akci až na březen – kde máš záruky, že se toho my dva dožijeme?
- Sobota 5. ledna 2013 ve 22:10® pilot
-
Padis> Souhlas, ale musí to být až v březnu po 7.3 a musíš chytit 3 ks pěkných pstruhů a tam je s Nordbojem a s Tebou sežerem. Co ty na to? Ale ne abys je koupil !
- Pátek 4. ledna 2013 ve 22:53® Padis
-
pilot>klidně něco spunktujem
- Pátek 4. ledna 2013 ve 21:25® pilot
-
Nordboy> Pravdu máš,tady by je nahradilo spousta gaunerů ve vládě, parlamentu, senátu a na výsostech. Máš jinak pravdu, takže ryby – stav 0, , ženský stav 000,
mi chutná, jídlo taky,jenom mi sere to zdražení o 400.- Kč Tady prší, ven se jít pořádně nedá, jak jsem se coural okolo vody,tak pár šílenců jsem viděl,ale nikdo nic. Hele, doporučoval bych, až vypadne stařičký mocnář z Hradu, se sejít ve Sportce, no jako minule a oslavit jeho zmizení do propadliště dějin. Co ty na to ?Pokecat, lehce něco popít? Co? tak to s Padisem na březen2013 po 7 dnu v měsíci spunktuj.
- Pátek 4. ledna 2013 v 19:23profil byl smazán
-
pilot> Možná by stačila obyčejná defenestrace. Brievika bych do toho netahal…ten střílel do dětí. To je stejný bezohledný hajzl jako ti naši „mocipáni“. (Zbytečná debata a sem nepatří):-/ Piš raděj o rybách.
Tento příspěvek byl editován 4.1.2013 18:26:33 uživatelem .nebo o holkách…
- Pátek 4. ledna 2013 v 18:23® pilot
-
Nordboy> Víš brachu, už mi to opravdu začíná všechno srát, celý tento politický systém vlčího charakteru.Ty kurvy nahoře si přidávají tisíce, tobě smrknou 156 Kč, jako mi, nyní od toho senilního mocnáře – ještě ta amnestie a jeho poskokové Jakl, Hájek a spol. to obhajují takovým způsobem, že se ti chce blít. Už aby byl Klaus v řiti, protože jak řekl, chce udělit ještě nějaké milosti. Nyní v ČT 24 říkají, že se to dotkne tato amnestie cca 30 000 a ne 7000 lidí odsouzených, tak jsem buď blb já, nebo Klaus,nebo noviny a media lžou.Prostě zase se poseroutka podělal a je horší než Havel – chtělo by to Brievika.No uvidíme, řekl slepý a šlápl do hovna. Petrův zdar Pilot
- Pátek 4. ledna 2013 ve 13:16profil byl smazán
-
pilot> Mám nepříjemný pocit, Pepo, že jsme ještě zdaleka neskončili…jestli se něco zásadního nestane, bude hůř
Tento příspěvek byl editován 4.1.2013 12:18:51 uživatelem .Proč myslíš, že jsem s rybařinou praštil?
- Čtvrtek 3. ledna 2013 ve 21:55® pilot
-
Dobrý večer, jsem velice rozladěn, protože jsem se na webových stránkách MO-ČRS Hradec Králové dozvěděl, že při nákupu povolenky na tento rok zaplatím 1100.-Kč povolenku, 400Kč.- známku vše v pořádku ale navíc 400.- Kč každý rok za to, že jsme jako MO-ČRS musela odkoupit naše rybochovná zařízení od státu, přilehlé pozemky a vodu okolo MO ČRS HK.Jsem důchodce nad 70 let, chytám od svých 10 let, ale že nám stát – potažmo MO-ČRS provede takovýto novoroční kousek, jsem netušil. Navíc bez udání důvodu přijdeme o bývalé koupaliště Stříbrný rybník. Tak vidíte kamarádi rybáři jak jsme skončily. Petruv zdar, Pilot.
- Úterý 1. ledna 2013 ve 21:09® Padis
-
Přeji všem vše nej v Novém roce
- Neděle 30. prosince 2012 ve 21:20® Padis
-
Nazdárek tak jsem se dnes rozloučil ze sezónou 2 rybky jsem chytl a byla to příjemná procházka.
Nordboy-díky za přání to samé přeji i já tobě.Jo to
naplánujem na leden
- Neděle 30. prosince 2012 v 10:35profil byl smazán
-
Milí kamarádi, rybáři z našeho okolí. Do Nového roku 2013 přeji všem hodně štěstí, zdraví a spoustu úspěchů jak v osobním a profesním životě, tak u vody. posílám zlatou rybku aby se Vám všechna přání vyplnila.
- Středa 26. prosince 2012 v 10:18® Tommy
-
Chlapci moji,hlavně zdravíčko,ať se tady nebo u vody sejdeme
a do nového roku štěstí a lásku,ostatní si můžete koupit holoto