Vyhledávání
Hradec Králové a okolí
V diskuzi je 5.765 příspěvků, z toho 5765 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 20. února 2010 ve 21:35® cysy
-
Tommy> doufám že tam bude ta komická situace jak se chytají ryby pod vodou?
- Sobota 20. února 2010 v 10:41® Tommy
-
cysy> no čekám na video tak uvidíme
- Sobota 20. února 2010 ve 2:20® cysy
-
Tommy> tomu se říká štěstí v neštěstí
Tento příspěvek byl editován 20.2.2010 01:21:07 uživatelem cysy.Ale přesto gratulace a co foto? bude nějaký? :-o
- Pátek 19. února 2010 ve 22:19® Tommy
-
cysy> sorry klucíííí,ale když jsem doma tak se na net mc nedostanu. Byli dva krásný až nádherný jeseteři a jeden granuláč. Na dně bylo hodně krmení tak to moc nebralo
Ale založil jsem novou disciplínu,která se jmenuje:podvodní dírkování
Jeseter mi stáhnul prut do dírky a když mi ho kolega vylovil tak tam ta potvora nádherná byla
- Pátek 19. února 2010 ve 20:34® cysy
-
Tommy> copak, nemluvíš s námi?
- Pátek 19. února 2010 v 18:51® imothep
-
Tommy> kolik jsi toho lapil
- Pátek 19. února 2010 v 17:02® cysy
-
Tommy> ahoj. a jaký to bylo?
- Pátek 19. února 2010 v 16:27® Tommy
-
Padis> Teď sem se vrátil z dírek
- Pátek 19. února 2010 v 9:05® Padis
-
Tak nám to začíná pěkně roztávat.Takže bychom mohli pomalu vyrazit na rybky.
- Sobota 6. února 2010 v 11:55® imothep
-
HRADEČACI-PRIPOJTE SE DO DISKUZE V SEKCI KAPRARINA AT SE TROCHU OZIVI
- Středa 3. února 2010 ve 13:09® Tommy
-
Padis> bohužel to nevidím,páč sem v práci a nemáme tu okna:¨-)
- Středa 3. února 2010 ve 13:05® Padis
-
Tommy> už i svítí sluníčko
- Středa 3. února 2010 ve 12:18® Tommy
-
Padis> No vidíš,už nám prší
- Pondělí 1. února 2010 ve 21:34® Padis
-
Tommy> já večerníček sleduji pravidelně.teď i předpověd počasí už aby bylo jaro.Už vyrazil na fišle
- Pondělí 1. února 2010 ve 20:23® MuRRon
-
Tommy> Ahoj! koukám ty se nudíš co? tak sem dej ty fotky těším se na ně jak malej kluk :-/
- Neděle 31. ledna 2010 v 10:01® Tommy
-
Tak koukám,že nejenom na večerníček
- Sobota 30. ledna 2010 ve 20:21® Tommy
-
To všichni čumíte na večerníček? bo co?
- Pátek 29. ledna 2010 ve 14:42® Tommy
-
no tak děti…
- Pátek 29. ledna 2010 ve 13:34@ Valkyrka
-
milý lovče MuRRone…až budeš s někým jako jsme my dva pochopíš…tvůj čas ještě přijde…mimochodem gratuluji ke krásné partnerce..pujčuj ji tvoje saně a pak se vokaž
)
- Pátek 29. ledna 2010 ve 13:31® MuRRon
-
Valkyrka> Ahojda, no podle toho co jsem na místě slyšel kde se nám to porouchalo.. ty slova! já ji to 100× říkal ..
ať to tak nedělá…
- Pátek 29. ledna 2010 ve 13:28® Tommy
-
Valkyrka> No to sem si mohl myslet Ty čarodějko
- Pátek 29. ledna 2010 ve 13:20@ Valkyrka
-
tož lovec Tommy byl tak chtiv ryb,že musel jet i s porouchanými saněmi..kdyby počkal,aby rozmrzl povoz bylo by vše OK…MuRRon a Tommy byli oba nedočkavý ryb tak nám zadřeli saně…ta hnačka a blička byla moje pomsta..HOWGH
- Čtvrtek 28. ledna 2010 ve 22:27® MuRRon
-
Tommy> Ahoj já doufám že jsem to vystihl, tak jak to proběhlo
Supr Akce
- Čtvrtek 28. ledna 2010 ve 20:57® Tommy
-
MuRRon> Ty seš úň,ale je to dobrý
- Čtvrtek 28. ledna 2010 v 18:24® MuRRon
-
Jsme několik set let pozadu a vracíme se do Doby Ledové, neznámí věk, kdy Tommy má přijet na svých bílých saních. A také že dorazil okolo raných hodin. Výborně zakřikl lovec MuRRon tedy inu vyrážíme na Ledovou Kru si zachytat pár ryb. Na Tommyho saních jsem obdivoval znak ležícího blesku, MuRRon zakřikl, inu vyrážíme! Cesta ve velkém sněhu šla dosti tíže už Tommy si stěžoval na začátku, že jeho saně netáhají jak mají… a také že v půlce cesty… kdy před námi byl jiný povoz s jiného kmene, Tommy se snažil brzdit svými novými botami udělané z lachtaní kůže. Také že zabrzdil „ale jak“ cesta tam se opravdu vyplatila. Po 20metrových kolejí které se vytvořili z lachtaních bot. MuRRon řekl tak dobře pokračujeme… jenže ejhle sáně stáli a my se nikam nehnuly. Tommy říkal, že jeho partnerka z jeho kmene, sáně neustále brzdí nějakým jiným způsobem než by měla a také že to dopadlo tak jak to dopadlo ještě že MuRRon má pár zkušeností od opraváře saní. Vytáhl jsem svůj Maul, který jsem měl připravený na ledové kry. Pravá zadní lyžnice se nám podařila dát do provozu, ale část konstrukce už se nepodařilo dát dohromady, museli jsme tedy improvizovat. Výjezdoví čas byl v ranních hodinách okolo 9té. A po nehodě jsme dorazili okolo snad 11cté? MuRRonovi slova po tom co jsme opravdu dokončili, Sakra takhle po ránu jsem se nezapotil ani nepamatuju. Tfuj. Jsme na místě, Ledové kry se všude jenom hemží, připravujeme nádobíčko díra do ledu je vybouchaná, jde se chytat, po krásném chytání s Tommym jdeme do údajné chatrče, zkusit jejich černý horký energetický lektvar. Dostáváme ho před nos, jejich údajné lžičky, které jsme k tomu dostali, se zkroutili, jako lžičky z NDR. Dobrá Sranda byla! Chytačka úžasná! Tommy a MuRRon oba spokojeni že do svých tábořišť nepřijdou s prázdnou. Druhý den okolo poledne kdy MuRRon dostal do břicha neuvěřitelné křeče a také ho to stálo málem život! Nepřeji to nikomu jak se MuRRonisko zesr. a pobl. Šaman něco den před tím hlásil, že něco bude lítat ve vzduchu, nějaká kletba, druhý den jsem poslal holuba Tommymu a nahlásil mě, že kletbou byl také zasažen. A trpí jak pes! Takže Rybačka na výbornou až na to že jsme se s Tommýnem pěkně zes. a pobl. Takže teď trpíme oba. „Takže taková byla rybačka s Tommym na dírkách“ „MuRRon, už aby mě bylo zase lépe“ Foto dodá Tommy.
Tento příspěvek byl editován 28.1.2010 17:29:16 uživatelem MuRRon. - Středa 27. ledna 2010 v 10:06profil byl smazán
-
malej.uzasnak > Naviják MP 440 má 4 ložiska a 40mm cívku + zadní brzda…V celku normální naviják, který by stěží mohl splňovat Tvoje požadavky. V běžných obchodech se prodává za cenu kolem 250,– Kč, což mluví samo za sebe. Sám nemám osobní zkušenost, ale bude nejspíš vhodný tak pro začátečníka na jednu sezonu. Tvoje otázka zní, je-li vhodný na kapra či štiku. Řekl bych, že nikoli, protože malá cívka nezaručuje dostatečnou kapacitu na vhodný vlasec a zadní brzda? Většinou nevydrží příliš dlouhé namáhání při zdolávání větší ryby.
Tento příspěvek byl editován 27.1.2010 09:08:19 uživatelem . - Úterý 26. ledna 2010 v 19:16® malej.uzasnak
-
mohu se zeptat jestli tento navijak je vhodny treba na kapra nebo štiku: mp 440
http://www.aukro.cz/…loziska.html
- Úterý 26. ledna 2010 v 18:07® Tommy
-
Nordboy> Já prd radši né, to bych se posrááál
- Úterý 26. ledna 2010 v 17:41profil byl smazán
-
olda> Vsadím boty, že by se z toho dostal…Zdejší kvasnicová dvanáctka kudy teče tudy léčí. A setkání s kamarádem je jako rekonvalescence skoro lepší než prd a o něm se říká, že je lepší než deset doktorů. No nic…hlavně, že je veselo!!!
- Úterý 26. ledna 2010 v 17:39® Tommy
-
olda> už je to celkem v poho. Díky