Vyhledávání
Feeder
V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 13. dubna 2007 ve 22:15® PeťanX
-
zdarec chlapi potřebuju prosím poradit.. nemáte někdo zkušenosti s tímto proutkem www.fishop.cz díky všem!!
- Čtvrtek 12. dubna 2007 ve 22:44® Bavorak
-
diky za nazory ja mam 360cm 70g a taky sem snim spokojen nemužu srovnavat je to take muj prvni ale myslim si že za tu cenu je to vybornej proutek
- Čtvrtek 12. dubna 2007 ve 21:40® Petas
-
Díky moc
- Čtvrtek 12. dubna 2007 ve 21:30® WildTiger
-
Petas> Na tom odkazu co ti poslal breca ho určitě najdeš, jinak se můžeš přímo podívat do online katalogu firmy Jaxon: katalog2007.jaxon.pl
- Čtvrtek 12. dubna 2007 ve 20:34® breca
-
Petas – pokud jde o sortiment jaxon a mivardi, tak: www.fish-pro.cz
- Čtvrtek 12. dubna 2007 v 19:00® Petas
-
WildTiger – nemáš www. okaz pls
- Čtvrtek 12. dubna 2007 v 16:11® WildTiger
-
Bavorak> Minulý týden jsem si koupil Jaxon crystalis 3,30 medium (70g). 3 špičky, slušná cena. Mám ho na Sázavu, celý víkend jsem s ním chytal, je to můj první feeder, takže nemůžu srovnat, ale naprostá spokojenost, chytal jsem na nejjemější špičku a 12 cm plotička ji ohnula do pravého úhlu, opravdu nádhera.
- Čtvrtek 12. dubna 2007 ve 13:01® profo
-
Bavorak : bohužel mám zkušenosti pouze s jaxon syrius, ale crystalis by měl být novějším proutkem. Pokud výrobce zachoval vlastnosti syriuse, tak myslím, že to bude stejně povedený proutek jako syrius. s ním mám jen ty nej zkušenosti a mohu vřele doporučit..
- Čtvrtek 12. dubna 2007 ve 12:48® Bavorak
-
ma nekdo skušenost s prutem jaxon crystalis chtel bych vědět co na nej řikaji i jini rybaři než sem ja
- Čtvrtek 12. dubna 2007 v 8:16® Bezrybka
-
profo> naprosto s tebou souhlasim, výbornej proutek za skvělou cenu
- Středa 11. dubna 2007 ve 21:25® profo
-
Kubajs : pokud chceš opravdu super proutek za dobrou cenu, tak jdi do Byrona X12T. Osobně mám starší verzi a jsem nad míru spokojen. gramáž 3–12g
- Středa 11. dubna 2007 ve 20:08® skwor
-
Kubajs>Koukni se na prut Spro precision picker 2,7m 40g www.rybarskysvet.cz
- Středa 11. dubna 2007 v 19:29® Kubajs
-
přemýšlím o novém feederu light nebo winklepickeru prototže se mi zdá že stím chytám stále jemněji a jemněji a jemněji a feeder už mi připadá strašněhrubý
- Úterý 10. dubna 2007 v 16:58® skwor
-
HaD> Mám asi měsíc i feeder, ale nějak si na něj nemůžu zvyknout. WP mi vyhovuje víc…
- Úterý 10. dubna 2007 v 16:05® HaD
-
skwor> jsem na tom úúúúplně stejně
- Úterý 10. dubna 2007 v 15:29® skwor
-
profo, HaD: První WP jsem si taky pořídil asi před čtyřmi lety na UL vláčku. Teď už na něm začíná být znát časté používání, takže je možná čas podívat se po novém…
- Úterý 10. dubna 2007 ve 14:46® profo
-
HaD : tak toho se opravdu bát nemusíš, prej jsem strašne žák. Tvrdili mi to už ve škole…
- Úterý 10. dubna 2007 ve 12:32® HaD
-
profo>
abych se spíš pak neučil já to, co Tě naučil Osprey .-)
- Úterý 10. dubna 2007 v 10:08® profo
-
HaD : no asi budu muset k tobě na školu vláčení. Základní lekce mám již objednané u Ospreye a proutek na UL bych už taky měl…
- Úterý 10. dubna 2007 v 9:10® HaD
-
profo>
však jsem taky na ten prut dostal tip od jednoho vláčkaře a pak jsem jej postupně viděl u nejrůznějších lidí, kteří ho mají pouze na přívlač
- Úterý 10. dubna 2007 v 7:45® profo
-
BigMike : není zač. Ta délka je jen jeden ukazatel jak jsem psal níže. v drtivé většině se WP dělají do délky 3,0m. Nad tuto délku jde spíše o feeder.
HaD : nejsi jediný kdo WP pořídil právě na tuto disciplínu. Jinak taky mám jeden WP, který je svou tuhostí a gramáží špiček spíše ke klasickému feederu. Proto jsem si i pořídil WP, kde jsou už špičky úplně jiné a s feederovými se nedají zaměnit. Jejich gramáž začíná někde pod 1/3oz. Jsou už na pohled jiné.
- Pondělí 9. dubna 2007 v 11:22® WildTiger
-
Ahoj, tak nakonec jsem si vzal prut jaxon crystalis 3,30 medium 70g má 3 špičky, za dobrou cenu, kvůli lepší manipulaci jsem delší nebral ( hustý a vysoký porost), aniž bych s tím nějak uměl zacházet, tak už má na kontě 3 kapry a nějaký ty plotice, i přes to, že ostatní rybáři neměli ani záběr nebo velice rychlé nesekatelné záběry, kapři mi doslova brali feeder z vidličky
Tato technika mě fakt dostala. Ještě bych se chtěl zeptat jak měříte přibližně hloubku loviště, kam nahazujete. Potřeboval bych zjistit jestli v řece není někde nějaká jáma pro více záběrů a vyšší možnost výskytu ryb. Všem děkuji.
- Neděle 8. dubna 2007 v 19:11® HaD
-
profo> můj WP je poměrně historický a pořizoval jsem ho právě na UL jigování. Celkově je hodně jemnej, ale i tu nejjemnější orig. špičku má mnohem tužší než můj feeder. V současnosti to nesleduju, tak nevím, jaké špičky se nyní dodávají…
- Neděle 8. dubna 2007 v 18:57® BigMike
-
profo> Zrovna jsem se chtěl, já analfabet zeptat na rozdíl mezi WP a Feedrem, díky! Pořád někdo machruje názvama a já nevím, která bije!
Nebo je to i o délce prutu?
- Sobota 7. dubna 2007 ve 23:35® hecht
-
Zdravím zkušenější feedraře. Dneska po druhé jsem zkoušel chytat na novou nástrahu a opět úspěšně. Jedná se o tortily (mexické placky), které se prodávají jako hotové a vakuově zabalené. Jsou to tenké placky z pšeničného těsta které stačí pouze nakrájet na potřebné kousky .Osvědčilo se mi kousek pouze přehnout na půl a dát na háček.Dneska jsem je zmrazené ještě lehce napařil v mikrovlnce a bylo to špica. Plotice to braly takovým fofrem že sem to sotva stačil napichovat.Minule přišel i kapr (spadnul u břehu).
- Středa 4. dubna 2007 v 7:33® profo
-
cannabis : WP – winklepicker – prut vhodný převážně pro zimní a jarní lovy. Použít se samozřejmě nechají po celý rok. Jeho stavba zaručuje opravdu jemnou detekci záběrů. Je uzpůsoben k lovu na kratší vzdálenosti. Pracuje na stejném principu jako feederové pruty, tzn.: k detekci záběru je využívána špička. Špičky jsou v drtivé většině od špiček feederových odlišné jak svou délkou, tak i svým průměrem. Jejich citlivost je velice jemná. Asi nejširší použití mají tyto proutky na stojatých vodách. Vzhledem k jejich jemnosti a citlivosti je jejich použití na vodách tekoucích velice omezené. Jejich granáž se většinou pohybuje od 2g po cca 25g. Hodně kolegů je v sezoně dravců používá i jako vláčecí pruty na jigové hlavičky s malou hmotností.
- Úterý 3. dubna 2007 ve 23:17® hecht
-
Mám dotaz, včera jsem si nešťastnou náhodou skoro přerazil konec nového W.pickru. Asi 8 cm od dolního konce prutu je cítit přes korek že je to rozdrcené. Mám myšlenku že bych odřízl konec korkové obložky a přeřízl prut v prostřed poškozené části. Akorát nevím čím to vyztužit uvnitř blanku. Doufám že to bude držet když v této části prut nepracuje.Předem děkuji za vaše postřehy.
- Úterý 3. dubna 2007 ve 21:17® breca
-
cannabis – winkelpicker je jednoduše řečeno jemná forma prutu, který pracuje na principu feederu, označení 2+2 znamená, že prut je dvojdílný a dodávaný se dvěma špičkami.
- Úterý 3. dubna 2007 ve 21:15® breca
-
Pro všechny, kteří hledají různé popisy montáží na feeder zasílám odkaz na následující stránky: www.fish-pro.cz
- Úterý 3. dubna 2007 ve 21:01® cannabis.sch
-
Prosimvás co je to winklpicker?koukal jsem na winklpicker od cormoranu a nepíše se u neho gramáž a taky tam píšou že má dílu 2+2 tzn. že je to jako u feederu ze se tam mení jenom špičky?díky za odpovědi