Vyhledávání
Feeder
V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 17. března 2007 v 15:40® amazon
-
kubajs pošli mi na tebe mobil
- Sobota 17. března 2007 v 15:38® Kubajs
-
amazon:bud dej víc kolem 30cm nebo ji tam nedávej já skoro vůbec nepoužívám protože když zacházíš opatrně i z větší rybou tak ji nepotřebuješ!!!!tak si vyber??
- Sobota 17. března 2007 v 15:33® amazon
-
Cep a dvaš aji gumu ja davám zhruba 10cm
- Sobota 17. března 2007 v 15:25® CeP
-
amazon> nejvic pouzivam navazce kolem 25–40 cm. pod 25cm chodim vyjimecne, ale docela casto davam i 80cm. kolikrat se sestavou laboruju treba hodinu a pul, ale oplati se protoze pak dve hodiny nestihas…
- Sobota 17. března 2007 ve 14:06® amazon
-
Hlapi zatím dík za rady budu skoušet a pak dám vědět.
- Sobota 17. března 2007 v 8:46® Kubajs
-
amazon:jak jsem už říkal ted zkus těch 15cm a když to nepůjde dej tam 20–25
a jestli todle nezabere tak zkus 30–40 jestli todle nezabere
tak se zbal a jdi domů
s návazci ale nechod níž než 10cm - Sobota 17. března 2007 v 8:38® Kubajs
-
rudla:mě se taky osvědčili jsou super sem tam je dal i na plavanou a nemají problém s větší rybou jsou super
i když minule tu někdo psal že jsou na nic a že se rychle lámají ale to se mi nestalo
- Sobota 17. března 2007 v 1:55® rudla
-
amazon-délku návazců ti nikdo přesně neřekne.Začni třeba z 60cm a postupně zkracuj až se trefíš do optimalní délky.Není to vždy stejné někdy to chce delší jindy naopak.Teď z jara dávám kratší. Kubajs-koupil jsem ty awa-shimi v Brně na veletrhu chytám na ně 3 roky a jsou super nakoupím jich vždy do zásoby protože je v obchodech snad nikde nemají
- Pátek 16. března 2007 v 19:49® Hora
-
amazon>stačí se podívat do klubu,kdo je z Ostravy a hned budeš mít jasno.Zkus trochu zapátrat,není to až tak těžké
- Pátek 16. března 2007 ve 14:22® amazon
-
Cep a ty jsi od kud?A jak dlohe návazce mám používat.
- Pátek 16. března 2007 ve 13:55® Kubajs
-
viper:mustad,owner,mauruto takže tydle používám nejvíce ale našel jsem i pěkné awa-shimi ale už jsem je bohužel nikde nesehnal
a ještě na feeder moc nepoužívej medovky súíše červi,rohlík,kukuřicy ale medovky moc - Pátek 16. března 2007 v 0:06® CeP
-
amazon> presne tak. utrhnout a zkratit, eventuelne navazat znovu a delsi. to halt jinak nejde.
na reku spis paternoster ala Osprey s krmitkem na gume a na stojaku prubezku bud volnou, nebo ve smycce. hacky.. napsat jenom owner je dost sirokej pojem. ja pouzivam nejvic owner 50922 pin hook 8 – 14; muj favorit je ale colmic NK800 8 – 16. pak jeste takovej hooodne hranatej mustad a taky maruto 2813 knot grip obdobnejch velikosti.
- Čtvrtek 15. března 2007 ve 22:43® amazon
-
Cep tak mi aspoň napiš ty.Chytam na pruběžnou sestavu co tam Kubajs nafotil, ale nevim jak zkracovat navazce-to musím vždycky utrhnout a navazat delší nebo kratší?
- Čtvrtek 15. března 2007 ve 21:10® viper
-
Kubajs> na to forum jsem se už díval-ale chtěl bych vědět na jaké chytáš ty-máš určitě více skušeností
- Čtvrtek 15. března 2007 ve 20:14® CeP
-
amazon> kubajs je pro tebe kapku ruky – z mostu. doraz letos na nejakej sraz a mas to.
- Čtvrtek 15. března 2007 ve 20:00® amazon
-
Ahoj Kubajs. Prosim tě odkud jsi? Chytam na fiedr od minulého roku, tak každá rada pro mne je super.Rád bych stebou někam zašel.
- Čtvrtek 15. března 2007 v 19:05® Kubajs
-
viper:když zvolíš kvalitní tak ne ale u nějakých levnějších narazíš na dobré zrovna ted se na chytej.cz probírá feederový háček tak se pokoukni
- Čtvrtek 15. března 2007 v 18:45® viper
-
Kubajs> Psal jsi mi, že bys zvolil menší háčky-myslíš, že by mi z nich nepadali kapři?
- Čtvrtek 15. března 2007 v 15:24® viper
-
Kubajs> Tu co jsi mi poradil-kmenový silon 20 a návazec 16Beast Master,háček 8 owner 3ďoby a malou kuličku medovku.A hned jsem 2 krát urval celou montáž-nevím jak to ,když mám návazec slabší než kmenový vlasec,ale musím říc že ten slabý silon je kumšt urvat
- Čtvrtek 15. března 2007 v 11:57® Kubajs
-
viper:to jsem rád že jsi si zachytal jako použil montáž??
- Středa 14. března 2007 v 19:23® viper
-
Kubajs> Moc dík-byl jsem včera i dneska a asi 15 kaprů největší 48 a jedno oko-stím feedrem je to super-partia tam seděla a neměla záběr a já jsem měl jeden za druhým,že jsem s tím nezačal už dříve-ještě jednou moc dík a kdybys měl nějakou dobrou radu rád si ji vyslechnu-měj se
- Středa 14. března 2007 v 15:24® Cudla
-
Montáž pomůže karabinka (snadno a rychle).Tyč k podběráku 2–3 díly starýho teleskopu nebo v Semáckym katalogu teleskopická tyč k podběráku téměř to samé.
- Středa 14. března 2007 v 15:14® CeP
-
sramas> tady bych taky moc nevymejslel. staci klasika plavackovy ocko a nejaka delsi tyc 3–4m. delka tyce se tady ruzne uz parkrat probirala a obecne se vetsinou vzdy doslo k zaveru ze radeji delsi, protoze zkracovat muzes vzdycky ale tezko nastavis kdyz potrebujes a nemas z ceho.
- Středa 14. března 2007 v 15:06® sramas
-
profo: Taky prut vracim do puvodního obalu, tak mi ani nic jinýho než utržení nezbejvá.
Ještě koukám po nějakym vhodnym podběráku, kterej něco vydrží. Dáte mi někdo dobrej tip?
- Středa 14. března 2007 ve 14:41® profo
-
sramas : já jsem na tom stejně jako CeP, jen s tím malým rozdílem, že jsem tak línej, že se mi to nechce skládat s montáží a trhat až při další vycházce a utrhnu to hned a složím bez montáže. Navíc používám původní povlaky na pruty jako základní ochranu blanku a tak je stejně uklízím bez navi a tak je pro mne utržení i praktičtější.
- Středa 14. března 2007 ve 13:44® CeP
-
sramas> je to vec nazoru a lenosti. ja to skladam i s montazi, ale stridam fleky > ruzne typy vody takze kdyz prijdu k vode a rozbalim tak stejne pravazuju protoze potrebu jinou montaz nez tu co mam zrovna navazanou. minimalne menim delku navazce.
- Středa 14. března 2007 ve 13:24® sramas
-
Zdravim, v neděli byla moje první chytačka na feeder. Jednim slovem SUPER. Jen mě zajímá, jesli po chytání rozděláte montáž nebo prut skládáte i s vlascem. Díky
- Úterý 13. března 2007 v 8:51® Kubajs
-
viper:Prut jsi na začátečníka vybral suprově. Naviják: kup nějaký hezký,menší aby se na něj vešlo kolem 150m vlasce 0,16. Vlasec:0,20 s tím už se dá chytat ale zjemnil bych se slabými vlasci máš více záběrů. Návazce:Tak na každé vodě něco jiného.Ale zkus začínat na 15cm a pak podle frekvence záběrů bud prodloužíš nebo o malinko skrátíš. Olova a Krmítka:Olova si kup od 10g až po 30g Krmítka si kup od 10g po 25g a kup hranatá a normální oblouček. Montáž:Zatím dělej normální průběžnou montáž(na fotce)je úspěšná a je velmi jednoducha a pak zkus paternoster(já se bez něj obejdu)Do karabiny můžeš připnout jak olovo tak krmítko Krmení:Podle zaměření na rybu a koupil bych tmavé
a hladké aby v něm nebyly hrubé složky(kukuřice) Do krmení můžeš přidat i hlínu a nástrahy na které chytáš.Doporučuji Lorpio Feeder Vidlička:Přední si kup motýlka a zadní můřžeš mít normální anebo můžeš mít prut v první viádličce(motýlkovi)a držet v ruce rychleji reaguješ na záběry. Háčky:Ownery jsou dobré ale zvolil bych menší myslim 10,12,14,16,18 tyto háčky pojmou všechny tvé nástrahy. Nástrahy:Je hodně dobrých nástrach na feedr ale jen pár jich je suprových )červi,dbedrobeny,žížaly,rohlík,kukuřice,konopné semínko) Postavení prutu k vodě:Na tekoucí vodě pokládej prut do vidliček špičkou nahoru tak aby svíral úhel 90stupnu Na stojaté vodě polož prut do vidliček tak aby byl stranou k vodě a svíral také úhel 90stupnu Nahazování:Nenahazuj daleko jako je to u klasické položené nahazuj spíš do 25m.Před dopadnutím montáže přibrzdi vlasec aby první dopadl háček pak krmítko(olůvko) Doufám že jsem ti pomohl Čau a hlaš úspěchy - Pondělí 12. března 2007 ve 23:08® CeP
-
viper> postuduj trochu tadyhle : www.feederklub.cz najdes tam dost odpovedi na tve otazky.
- Pondělí 12. března 2007 v 18:11® viper
-
Kubajs> Zdravím.nezlob se, že Tě obtěžuji ale chtěl bych začít s feedrem a jsem ůplný začátečník-ryby chytám ale feedr je pro mě ůplná novinka-zrovna jsem si koupil shimano-alivioBX MEDIUM-chtěl bych poradit jaké návazce na stojatou vodu na kapra-koupil jsem si 10g krmítka-silon-tubertini0.20–5.640kg háčky owner-6a8 Ani nevím jaké si mám koupit stojany a jaké je dobré krmení-asi toho chci moc ale opravdu bych potřeboval poradit-moc dík