Vyhledávání
Feeder
V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 15. ledna 2005 ve 23:49® mirmen
-
Tak mi to nevzalo načtený obrázek té zadní, ach jo. Namísto toho zkusím propašovat jeden typ přední. HaD: náhodou v PM sportu v HK, jenže to byl zřejmě jediný kousek, zkusmo, zda se to uchytí.
- Sobota 15. ledna 2005 ve 23:47® mirmen
-
Tohle je taky zajímavé. Dreenan, zadní, je-li postavení prutu nahoru. Rukověť se nemusí pokládat na zem ( cenné za deště na blátě)
- Sobota 15. ledna 2005 ve 23:46® HaD
-
mirmen: aha, já už se lekl (v dobrým), že je u nás někde takovej výběr. Kde jsi jí splašil?
- Sobota 15. ledna 2005 ve 23:43® mirmen
-
HaD: tohle je tuším výrobní nabídka feeder. vidliček SEYMO a je to z nějakého ang. internet.šopu. Na tu zmíněnou zadní, označení J, jsem narazil jen náhodou. A ani v prodejně nevěděli, že se jedná o vydličku určenou pro polohu prutu do strany, kdy rukověť nakopne vidlici při záseku ( proto je ten tvar a polohovatelnost na kloubu).
- Sobota 15. ledna 2005 ve 23:27® HaD
-
mirmen: je to vůbec někde k dostání? takovej výběr jsem ještě nikdy nikde neviděl
- Sobota 15. ledna 2005 v 7:28® mirmen
-
Vidličku, označenou na obrázku písmenem J, používám jako zadní. Je stavitelná tak, že při razantním záběru se prut opře o přední, rukovětí se opře o vybrání zadní vidličky, takže nesklouzne do vody ( pokud jsou vidličky spolehlivě zapíchnuty a nevyvrátí se). Pokud zasekávám, tak je zásek je rychlý, bez doteku prutu o zadní vidličku.
- Čtvrtek 13. ledna 2005 v 17:03® Chose
-
Zdar kde jste všichni?je tady jaxi pusto…
- Středa 12. ledna 2005 v 11:23® barbel
-
HaD: byl zlevněnej ze 4. K na 2,3 K, no nekup to
- Středa 12. ledna 2005 v 11:05® HaD
-
barbel: kolik to stálo?
- Středa 12. ledna 2005 v 10:28® barbel
-
HaD: no mě připadá lehkej. Určitě jsou mnohem lečí, ale taky mnohem mastnější…))
- Středa 12. ledna 2005 v 10:26® barbel
-
Myslím že tyhle vychytávky( terčíky, gumy), jsou použitelný jen za určitých okolností. Když je vítr proměnlivý, nebo jsou poryvy větru(a to je co chytám já v 90% větrného počasí), tak to by člověk špičku kvuli terčíkům a gumám vůbec neviděl
)
- Středa 12. ledna 2005 v 10:23® HaD
-
barbel: to věřím. bude asi lehoučkej, co?
- Středa 12. ledna 2005 v 10:10® barbel
-
Tak jsem koupil boloňku Colmic VENOX 7 m. Je to požitek z chytání. Konečně jsem objevil účinnou zbraň na řeku. To je bomba. Asi vypadám jak magor, ale sorry, já s tím vcera chytal prvně v životě a to nemá chybu!!!!
- Úterý 11. ledna 2005 ve 23:06® mirmen
-
jarv: nemám na mysli, že je to úplně k ničemu. Zatím jsem k tomu nedospěl a kam mne feeder dovede, toť otázka. Neberu je moc vážně v tuhle chvíli. To jsem koneckonců feeder před 2 lety taky nebral
- Úterý 11. ledna 2005 ve 23:04® mirmen
-
HaD. jo, to mne taky napadlo. Rád mám posez, kdy prut směřuje k hladině. Někdy se dá vítr směřující na špičku trochu „srazit“ větším terčíkem, tak 25–30×40–50 cm ( srolované plátno, které se u vody sestavuje například na dvě „hůlky“. Běžně mám feeder položený na dvou vidličkách. Na přední je prut položený ve vzdálenosti ± 1 metr od konce ( ta přední je ně+co jako obrácené ramínko na kloubu=stavitelnost na směr kmene). Zadní vidlička rovněž na kloubu, na jedné straně je skoro rovná, takže při záseku do strany rukověť prutu ani náhodou nedrncne o kraj vidlice. Přiseknutí vždycky v lince kmene.
- Úterý 11. ledna 2005 ve 23:01® jarv
-
mirmen: tohle zrovna neberu jako „vychytávku na h…“. Vzpomeň, kolikrát ti při větru a vlnách špička lítala jak blázen. kdybys to zapřel touhle srandou, tak se zklidní na tý gumě a věřím, že záběry budou čitelnější. Samozřejmě je to z mý strany spekulace, protože jsem to ještě nezkusil.
- Úterý 11. ledna 2005 ve 22:58® HaD
-
jarv: ajaj. sem neopisoval. dali sme to sem nastejno
- Úterý 11. ledna 2005 ve 22:58® mirmen
-
jarv: kmitání prutu mi taky vadí. Mám-li možnost, vybírám si na řece závětrná místa.
- Úterý 11. ledna 2005 ve 22:57® HaD
-
mirmen: tahle vychytávka bude asi dobrá pro delší pruty a do větrného počasí, že?!
- Úterý 11. ledna 2005 ve 22:56® mirmen
-
jarv: neberu ty „vychytávky“ moc vážně, ale občas člověk rád zapřemejšlí nad tím, jak to dělají jinde
A navíc – v zimě je někdy víc času se kochat podobnejma drobnůstkama.
- Úterý 11. ledna 2005 ve 22:56® jarv
-
mirmen: víš, je to sice taková sranda – ale tahle záležitost se myslím přidává před vidličky, aby eliminovala vliv větru a vln. Popravdě, už jsem nad tím i uvažoval, že to odzkouším (samozřejmě vlastní výroba), protože mě vadí, když nemůžu kvůli větru používat jemnou špičku, páč se moc mele.
- Úterý 11. ledna 2005 ve 22:52® mirmen
-
totéž
- Úterý 11. ledna 2005 ve 22:51® jarv
-
mirmen: přesně tak, přestavovali tam komplet plastový program na položenou a plavanou. Zdálo se mi to moc humpolácký, takže jsem tomu nevěnoval pozornost a navíc jsem si toho ani nevšiml někde v obchodech. A konec konců, věnuji se už pár let výhradně feederu, takže tyto informace vypouštím
.
- Úterý 11. ledna 2005 ve 22:51® mirmen
-
vidlička-steadi
- Úterý 11. ledna 2005 ve 22:50® mirmen
-
a zase něco:
- Úterý 11. ledna 2005 ve 22:48® mirmen
-
tady zase jiný typ
- Úterý 11. ledna 2005 ve 22:47® mirmen
-
něco málo k vidličkám
- Úterý 11. ledna 2005 ve 22:45® mirmen
-
jarv: máš pravdu, tuším, že bylo něco v cca 1–3 roky starém Rybářství
- Úterý 11. ledna 2005 ve 22:38® jarv
-
mirmen: nevím, jak venku. Ale krmítka spojený se splávky je i v programu českých výrobců (mám dojem že je to plastový program Aligátor), svýho času šla na to reklama v různých rybářských časopisech. Kouknu na to a oskenuju, byl u toho snad i seznam prodejců. Mám ale dojem, že se to moc neuchytilo.
- Úterý 11. ledna 2005 ve 22:08® mirmen
-
maj zřejmě už vymakanou i srkačku na waglery