Vyhledávání
Feeder
V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 13. ledna 2007 v 17:36® Kubajs
-
Robur:já si teda myslim že 10korun pro krmítko můžeš obětovat a jesi chceš na krmítku uštřit 2kč podle mě to nemá smysl nebo ušetříš víc u nás maj feeder krmítka za 10kč
- Sobota 13. ledna 2007 v 17:30® CeP
-
Robur> to je jednoduchy. sezenes pletivo cca 6×6mm, nastrihas prouzky jak vysoke ty krmitka budes chtit a navinujes treba na nasadu od kostete, trubku.. cokoli podle prumeru kterej si prejes. odstrihnes a bud spojis vazacim dratkem nebo sletujes. kdo si chce vyhrat ma udelanou spešl formicku a spoj jeste zaleje olovem cimz to krmitko rovnou dovazi. my lemplove se spokojime jen pridratovanym oluvkem pozadovane hmotnosti. pro pripojeni na odici jeste doplnis ocko bud dratene, nebo koupis gumovy O krouzek 20×1,5 a je hotowo. je to docela proflakle tema. navodu najdes dost a dost. treba u sousedu, ryby.sk, tusim ze u Oňarba by se mozna nasel… ja je treba delam z natacek…
- Sobota 13. ledna 2007 v 17:16® Kubajs
-
Robur:myslíš návod na výrobu krmítka
- Sobota 13. ledna 2007 v 17:01® Robur
-
nevíte o nějakém pěkném a dobrém návou na feedr. krmítko
- Čtvrtek 11. ledna 2007 ve 21:07® skwor
-
Kubajs> Klasiku, páternoster.
- Čtvrtek 11. ledna 2007 ve 20:34® Kubajs
-
skwor:u mě stejný ovšem letos to chci změnit jakou montáž používáš nejraději?
- Čtvrtek 11. ledna 2007 ve 20:19® skwor
-
Kubajs> Na feeder chytám jenom na jaře. Od 16.6. pouze vláčka a občas moucha.
- Čtvrtek 11. ledna 2007 ve 20:16® Kubajs
-
skwor:tak to jo já jsem si dal předsevzetí že letos budu feederovat minimálně stějně jako vláčet a máš ty vůbec čas na feeder když se skoro pořád věnuješ vláčce
- Čtvrtek 11. ledna 2007 ve 20:12® skwor
-
Kubajs> Já feederuju už asi tři roky, ale přemýšlím o novým proutku.
- Čtvrtek 11. ledna 2007 ve 20:10® Kubajs
-
skwor:ty chceš feederovat?
- Čtvrtek 11. ledna 2007 v 15:47® skwor
-
profo> Mockrát díky.
- Čtvrtek 11. ledna 2007 v 8:50® profo
-
skwor> tohle jsem našel. pokud nekecaj, tak ho ještě maj. Popis sedí, ale fotka nesedí na ten prut. : www.svetryb.cz Nic jiného jsem bohužel už nenašel.Tak si tam když tak brnkni a zeptej se jestli je skladem.
- Čtvrtek 11. ledna 2007 v 8:46® profo
-
skwor> tohle jsem našel. pokud nekecaj, tak ho ještě maj. Popis sedí, ale fotka nesedí na ten prut. : www.svetryb.cz
- Čtvrtek 11. ledna 2007 v 8:41® profo
-
CeP> 2005 listopad pokud se nepletu skončil s výrobou.
- Čtvrtek 11. ledna 2007 v 8:40® profo
-
skwor> tak to nevim, myslím, že když se ti podaří tak ještě jo. Někde by ho mohli mít ještě na skladě.
- Čtvrtek 11. ledna 2007 v 0:29® joba
-
já nevím jak u vás ,ale dřív jsem měl feeder colmic jumper a na toho sehnat špičky (bez toho abych si je objednával z olomouce poštou) bylo například v Pardubicích nemožný(měl totiž velkou díru),výběr různých oz velkej,ale ne už průměrů. Řešil jsem to tak,že jsem špičku v místě ,,zásunu,, pevně omotal tenkou nití tak jak se vyvazujou očka,pěkně uhledně a namočil do vteřinovýho lepidla a po zatuhnití jemným smirkem dohladil dokud nesedla perfektně do díry.Naštěstí mi kámoš na ten feeder šlápl tak jsem koupil dva nový atomia a good na ty špičky sehnat není problém
- Středa 10. ledna 2007 ve 21:08® paccco
-
Pánové díky všem
- Středa 10. ledna 2007 ve 20:53® Kubajs
-
pacco:průměrná špička stojí asi 80kč a můžeš si vybrat tvrdu,měkou,střední prostě tu kterou chceš
- Středa 10. ledna 2007 v 19:59® Hora
-
paccco>lepší bude když si vezmeš k prodavači díl,do kterého ty špičky dáváš,tak se to lépe napasuje.
- Středa 10. ledna 2007 v 19:53® paccco
-
Sander-díky
- Středa 10. ledna 2007 v 19:52® Sander
-
pako > ano. Změř si průměr díry, řekni ten rozměr prodavači a jistě ti dá vybrat ze široké škály oz.
- Středa 10. ledna 2007 v 19:29® paccco
-
Zdar!!Mám jeden dotaz-dají se dokoupit feederové špičky zvlášť bez prutu?Mám na mysli, zda jsou univerzální nebo jestli má každý výrobce jiný druh,průměr atd?Díky.
- Středa 10. ledna 2007 v 17:39® CeP
-
skwor> e-e. to by musela bejt hoodne velka nahoda. nechcu kecat ale tusim ze ho vyradili z programu uz pred dvemi lety.
- Středa 10. ledna 2007 v 17:35® paccco
-
Díky všem za vaše názory.Teď se s tím musím nějak poprat sám… piskot-dík za názor na Colmic,kvůli té akci jsem se na něj ptal!!
- Středa 10. ledna 2007 v 17:31® skwor
-
profo> Jde ten syrius ještě sehnat?
- Středa 10. ledna 2007 v 17:26® M.BURNES
-
® profo:já nikam nepřecházim ale picker je někdy na prd (velká voda atd)
- Středa 10. ledna 2007 v 15:49® profo
-
M.BURNES> tak si taky rozšíříš obzor. No musim uznat, že přejít z pickera na feeder je super. Nemusíš mít takový ten počáteční ostich nad tím, že je to všechno jemnější a že nevíš ci s k tomu můžeš dovolit, páč jdeš na něco co je silnější a stabilnější než picker. Ale příště bych to spíš řešil fakt obráceně. Nejdřív jakýkoliv feeder a pak buď zjemnit a nebo naopak přitvrdit podle potřeb.
Pacco : na azbesta v tomhle můžeš klidně vsadit. Nic špatnýho by nedoporučil. to co doporučí má v drtivé většině případů odzkoušený vlasníma rukama. Já mám od něj doporučenýho jaxona a fakt je super.
- Středa 10. ledna 2007 ve 14:51® Kubajs
-
ted se omlouvám hadovi ale tady je jeden článeček o prutech www.feeder.webgarden.cz
- Středa 10. ledna 2007 ve 14:50® piskot
-
Paccco: Tento prut nabízí e-shop Hobby G v akci s navijákem zdarma za 1800 stovek.Jednak naviják s baitem,je dle mne na feeder nesmysl a každopádně nabídka je natolik lákává,že z tohoto důvody bych ji neakceptoval. Pruty Colmic mi nikdy nesedly. Azbest Ti na feeder klubu doporučuje značku MILO ,mám od MILA dva feedery a jsem naprosto spokojen.
- Středa 10. ledna 2007 ve 14:42® M.BURNES
-
® profo:jj letos budu kupovat feeder (asi proximu)