Chytej.cz

Feeder

V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 10. ledna 2007 ve 14:29® profo
profo

M.BURNES> začínat na pickeru není nejlepší, ale zase ti to hodně dá. To z vlastní zkušenosti, jako neznalý jsem si koupil picker, ale naučilo mě to hodně věcí a už mám delší dobu obojí a jsem spokojen.

pacco : Colmic není špatná značka. Mě teda do ruky moc nesed, ale pokud ti sedí na začátek dobrý. Já osobně mám jaxona syriuse ve 3,60 a spokojenost nad míru. Jinak co se špiček týče, tak stoják od 1/2 oz do 1,5 oz a řeka od 3/4 oz do 3 oz, podle tahu a cílené ryby.

Středa 10. ledna 2007 ve 14:14® M.BURNES
M.BURNES

® piskot ® paccco:Já tohle řešil na podzim a kámoš mně doporučil picker byron a řikam na malejch vodách je super

Středa 10. ledna 2007 ve 13:53® paccco
paccco

piskot-jaký názor máš na značku Colmic,přesněji prut Colmic Progresive 3,3m:30–80g?

Středa 10. ledna 2007 ve 13:36® piskot
piskot

paccco : Z atenhle peníz pořídíš už slušnej proutek.Co se týče délky prutu osobně jsem začínal komplet na 330cm,ale postupem času jsem přelezl ,až na 390cm a jiné v podstatě nepoužívám. Pokud někdo začíná nejdříve se stejně musí sám otestovat co mu vyhovuje.Do budoucna stejně budeš prut podle mne měnit :-) . Co se týče špiček,každý výrobce,respektive dodavatel(neb výrobce je jen jeden),špičky označuje všelijak,nebo nijak. Na řecde budeš potřebovat špičky spíše silnější,pokud není pomalu tekoucí a tak při nákupu vem všechny tři,někdy dvě špičky uchop je za přední očko a samy ti ukážou jak pracují a jakou mají akci. Jen pro zajímavost u prutu Mivardi feeder Atomium 330cm je špiček 5 a ani jedna nebyla pro mne dobrá a je nutné si k tomuto prutu dokoupit špičky jiné. Jejich akce je táhle parabolická a záběry se ukazují dost blbě v prostředku špičky.Mám raději špičky s koncovou akcí,což třeba zase u Shimana většinou tak je. Tisíce chytráků jako já Ti bude radit tisíce smyslů i nesmyslů a stejně si nakonec koupíš něco úplně jiného.Pokud narazíš na dobrého prodavače ,prodá Ti to co on bude chtít a nikoliv to s čím si tam původně přišel. Doporučuji skouknout osvědčené rybářské e-shopy a tam si vybrat.Značky doporučuji ,Jaxon,Milo,Mikado a pokud máš rád Shimana tak nedej na plky a kup si co máš rád.:-)

Středa 10. ledna 2007 ve 12:32® paccco
paccco

piskot-předpokládám tak 2000 Kč.Řeka není moc široká,předpoklad je takový,že bych ho využil na více řekách.Můj názor je 3,3 m dlouhý,ale nevyznám se v těch vyměnitelných špičkách.....

Středa 10. ledna 2007 ve 12:27® piskot
piskot

Paccco: Jak široká a hluboká je ta řeka? Jaká je tam obsádka ryb,či myslíš řeky všeobecně? Shimano Catanu si nekupuj,kvalita a funkčnost neodpovídá ceně. Záleží na mnoha aspektech,jakou délku prutu ,jakou gramáž,atd. Kolik hodláš do koupě investovat?

Středa 10. ledna 2007 ve 12:18® Mathas

Paco: Na reku je docela dobrej protek shimano catana.

Středa 10. ledna 2007 ve 12:01® paccco
paccco

Všechny vás zdravím.Měl bych jednu prosbu-letos bych rád začal s feederem na řece,můžete mi doporučit nějaký proutek?Jde mi hlavně o kvalitu a o akci vyměnitelných špiček.Díky všem za radu!!!

Úterý 9. ledna 2007 ve 20:08® Kubajs
Kubajs

HaD a Rybar211:abych jenom nekritizoval kdysi jsem založil taky stránky o feederu a ted je zkusím dát znovu do pohybu odkaz je tu feeder.webgarden.cz

Neděle 7. ledna 2007 ve 21:17® HaD
HaD

Kubajs> „se na to bere lepší ohled…“ Co to jako sakra má znamenat??? To že většinu webíků dělají náctiletí kluci, kteří díky svýmu nadšení nectí žádný zákony a navzájem si to tolerují (protože ani netuší co se smí a co ne) ještě neznamená, že na to musím brát lepší ohled já. Nehodlám na tohle téma diskutovat mladíkem jak jsi Ty. Mládí respektuji, sám se mlád cítím, ale nevíš o tomhle zhola nic. Tečka.

Neděle 7. ledna 2007 ve 21:11® Kubajs
Kubajs

no ale je to zřejmě něco jiného že se na to bere lešpí ohled než kdyby rybářství vytisklo článek a Kajman by další měsíc článek opsal

Neděle 7. ledna 2007 ve 21:04® HaD
HaD

Kubajs> zřejmně jsi zkušený právník… kolik Ti je?

Neděle 7. ledna 2007 ve 21:03® Kubajs
Kubajs

HaD:myslím že na takovýhlech serverech ne máš ode mě osobku!!!

Neděle 7. ledna 2007 ve 21:02® HaD
HaD

Kubajs> aha, takže porušení autorských práv není žalovatelné? Aaale, to jsou mi novinky

Neděle 7. ledna 2007 ve 20:50® Kubajs
Kubajs

HaD:myslím žek soudu bys nedostal za tohle ani dospělého člověka

Neděle 7. ledna 2007 ve 20:48® HaD
HaD

CeP> tak tak…13 leteho kluka k soudu asi nepoženu

Neděle 7. ledna 2007 ve 20:46® CeP
CeP

HaD> to je rozumny reseni. nejde o to kluky nejak sepsnout a odradit je. je videt ze maji chut. treba casem dozrajou a treba zacnou prispivat i sem, tak proc je zrazovat. jen bych jim jeste navrhl aby to oznameni davali lehce zvyrazne v zahlavi clanku a podekovani na zaver zachovali jak je.

Neděle 7. ledna 2007 ve 20:46® Kubajs
Kubajs

CeP a HaD:nevím ale opravdu nevím proč tam dává članky odsud a zjiných serverů když budu chtít přečtu si originál na serveru ze kterého článek pochází

Neděle 7. ledna 2007 ve 20:37® HaD
HaD

CeP & Kubajs> zatím nebudu dělat nic a pokud tam vloží můj text, budu shovívavý a budu to brát jako, že jsme se tak dohodli.

Neděle 7. ledna 2007 ve 20:36® HaD
HaD

Rybar211> Vložte do všech článků na Vašem webu, které pocházejí ze serveru Chytej.cz tento text: „Tento článek zde byl publikován s laskavým svolením serveru www.Chytej.cz, kde naleznete více než 500 dalších článků a vše, co může rybáře zajímat!“. Jinak je smažte a nebudu vyvozovat důsledky.

Neděle 7. ledna 2007 ve 20:30® Kubajs
Kubajs

HaD:co stím uděláš?

Neděle 7. ledna 2007 ve 20:29® CeP
CeP

CeP> u kazdeho clanku je dole uveden puvod. napr : Děkuji Chytej.cz sice svym zpusobem chvalihodne, ale kdyby to dali po souhlasu at uz tvem ci autorove tak nereknu popel. takhle mi to bohuzel neprijde moc koser

Neděle 7. ledna 2007 ve 20:26® CeP
CeP

HaD> www.feedermani.estranky.cz

Neděle 7. ledna 2007 ve 20:26® Kubajs
Kubajs

HaD:jsou asi 2 co s tím můžeš u dělat hodím ti sem odkaz

Neděle 7. ledna 2007 ve 20:22® HaD
HaD

CeP> jsou tam články i od nás?

Neděle 7. ledna 2007 ve 20:17® Kubajs
Kubajs

Prichy:jj…feeder není těžká technika slabounké špičičky,lehká krmítka,malé háčky krmení nástraha a máš to

Neděle 7. ledna 2007 ve 20:13® Prichy
Prichy

Kubajs: 3 vychazky jo :-)

Neděle 7. ledna 2007 ve 20:00® Kubajs
Kubajs

CeP:Ano jsou krátké a nemají význam a hlavně když už je delší a pěkný článek tak je z jiného webu a myslím že by se měl autor webu raději zeptat autora jestli smí na svých"trapných"strán­kách uveřejnit jeho článek a popřípadě mu poslat nějakou odměnu nebo se s ním dohodnout

Neděle 7. ledna 2007 ve 20:00® ČudlařX
ČudlařX

M.BURNES> V poho.Mam trabucco STAR line .Má 3,00m (chytam na menší řece a je to pro mě vyhovující) ,ale je to dvoudílnej takže trans. délka je 1,5 metru což neni nejmíň.Ale za to perfektně pracuje -parabola.

Neděle 7. ledna 2007 v 19:41® CeP
CeP

Kubajs> no hlavne jsou ty clanky zcizene z jinych webu… :-((