Vyhledávání
Feeder
V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 10. ledna 2007 ve 14:29® profo
-
M.BURNES> začínat na pickeru není nejlepší, ale zase ti to hodně dá. To z vlastní zkušenosti, jako neznalý jsem si koupil picker, ale naučilo mě to hodně věcí a už mám delší dobu obojí a jsem spokojen.
pacco : Colmic není špatná značka. Mě teda do ruky moc nesed, ale pokud ti sedí na začátek dobrý. Já osobně mám jaxona syriuse ve 3,60 a spokojenost nad míru. Jinak co se špiček týče, tak stoják od 1/2 oz do 1,5 oz a řeka od 3/4 oz do 3 oz, podle tahu a cílené ryby.
- Středa 10. ledna 2007 ve 14:14® M.BURNES
-
® piskot ® paccco:Já tohle řešil na podzim a kámoš mně doporučil picker byron a řikam na malejch vodách je super
- Středa 10. ledna 2007 ve 13:53® paccco
-
piskot-jaký názor máš na značku Colmic,přesněji prut Colmic Progresive 3,3m:30–80g?
- Středa 10. ledna 2007 ve 13:36® piskot
-
paccco : Z atenhle peníz pořídíš už slušnej proutek.Co se týče délky prutu osobně jsem začínal komplet na 330cm,ale postupem času jsem přelezl ,až na 390cm a jiné v podstatě nepoužívám. Pokud někdo začíná nejdříve se stejně musí sám otestovat co mu vyhovuje.Do budoucna stejně budeš prut podle mne měnit
. Co se týče špiček,každý výrobce,respektive dodavatel(neb výrobce je jen jeden),špičky označuje všelijak,nebo nijak. Na řecde budeš potřebovat špičky spíše silnější,pokud není pomalu tekoucí a tak při nákupu vem všechny tři,někdy dvě špičky uchop je za přední očko a samy ti ukážou jak pracují a jakou mají akci. Jen pro zajímavost u prutu Mivardi feeder Atomium 330cm je špiček 5 a ani jedna nebyla pro mne dobrá a je nutné si k tomuto prutu dokoupit špičky jiné. Jejich akce je táhle parabolická a záběry se ukazují dost blbě v prostředku špičky.Mám raději špičky s koncovou akcí,což třeba zase u Shimana většinou tak je. Tisíce chytráků jako já Ti bude radit tisíce smyslů i nesmyslů a stejně si nakonec koupíš něco úplně jiného.Pokud narazíš na dobrého prodavače ,prodá Ti to co on bude chtít a nikoliv to s čím si tam původně přišel. Doporučuji skouknout osvědčené rybářské e-shopy a tam si vybrat.Značky doporučuji ,Jaxon,Milo,Mikado a pokud máš rád Shimana tak nedej na plky a kup si co máš rád.
- Středa 10. ledna 2007 ve 12:32® paccco
-
piskot-předpokládám tak 2000 Kč.Řeka není moc široká,předpoklad je takový,že bych ho využil na více řekách.Můj názor je 3,3 m dlouhý,ale nevyznám se v těch vyměnitelných špičkách.....
- Středa 10. ledna 2007 ve 12:27® piskot
-
Paccco: Jak široká a hluboká je ta řeka? Jaká je tam obsádka ryb,či myslíš řeky všeobecně? Shimano Catanu si nekupuj,kvalita a funkčnost neodpovídá ceně. Záleží na mnoha aspektech,jakou délku prutu ,jakou gramáž,atd. Kolik hodláš do koupě investovat?
- Středa 10. ledna 2007 ve 12:18® Mathas
-
Paco: Na reku je docela dobrej protek shimano catana.
- Středa 10. ledna 2007 ve 12:01® paccco
-
Všechny vás zdravím.Měl bych jednu prosbu-letos bych rád začal s feederem na řece,můžete mi doporučit nějaký proutek?Jde mi hlavně o kvalitu a o akci vyměnitelných špiček.Díky všem za radu!!!
- Úterý 9. ledna 2007 ve 20:08® Kubajs
-
HaD a Rybar211:abych jenom nekritizoval kdysi jsem založil taky stránky o feederu a ted je zkusím dát znovu do pohybu odkaz je tu feeder.webgarden.cz
- Neděle 7. ledna 2007 ve 21:17® HaD
-
Kubajs> „se na to bere lepší ohled…“ Co to jako sakra má znamenat??? To že většinu webíků dělají náctiletí kluci, kteří díky svýmu nadšení nectí žádný zákony a navzájem si to tolerují (protože ani netuší co se smí a co ne) ještě neznamená, že na to musím brát lepší ohled já. Nehodlám na tohle téma diskutovat mladíkem jak jsi Ty. Mládí respektuji, sám se mlád cítím, ale nevíš o tomhle zhola nic. Tečka.
- Neděle 7. ledna 2007 ve 21:11® Kubajs
-
no ale je to zřejmě něco jiného že se na to bere lešpí ohled než kdyby rybářství vytisklo článek a Kajman by další měsíc článek opsal
- Neděle 7. ledna 2007 ve 21:04® HaD
-
Kubajs> zřejmně jsi zkušený právník… kolik Ti je?
- Neděle 7. ledna 2007 ve 21:03® Kubajs
-
HaD:myslím že na takovýhlech serverech ne máš ode mě osobku!!!
- Neděle 7. ledna 2007 ve 21:02® HaD
-
Kubajs> aha, takže porušení autorských práv není žalovatelné? Aaale, to jsou mi novinky
- Neděle 7. ledna 2007 ve 20:50® Kubajs
-
HaD:myslím žek soudu bys nedostal za tohle ani dospělého člověka
- Neděle 7. ledna 2007 ve 20:48® HaD
-
CeP> tak tak…13 leteho kluka k soudu asi nepoženu
- Neděle 7. ledna 2007 ve 20:46® CeP
-
HaD> to je rozumny reseni. nejde o to kluky nejak sepsnout a odradit je. je videt ze maji chut. treba casem dozrajou a treba zacnou prispivat i sem, tak proc je zrazovat. jen bych jim jeste navrhl aby to oznameni davali lehce zvyrazne v zahlavi clanku a podekovani na zaver zachovali jak je.
- Neděle 7. ledna 2007 ve 20:46® Kubajs
-
CeP a HaD:nevím ale opravdu nevím proč tam dává članky odsud a zjiných serverů když budu chtít přečtu si originál na serveru ze kterého článek pochází
- Neděle 7. ledna 2007 ve 20:37® HaD
-
CeP & Kubajs> zatím nebudu dělat nic a pokud tam vloží můj text, budu shovívavý a budu to brát jako, že jsme se tak dohodli.
- Neděle 7. ledna 2007 ve 20:36® HaD
-
Rybar211> Vložte do všech článků na Vašem webu, které pocházejí ze serveru Chytej.cz tento text: „Tento článek zde byl publikován s laskavým svolením serveru www.Chytej.cz, kde naleznete více než 500 dalších článků a vše, co může rybáře zajímat!“. Jinak je smažte a nebudu vyvozovat důsledky.
- Neděle 7. ledna 2007 ve 20:30® Kubajs
-
HaD:co stím uděláš?
- Neděle 7. ledna 2007 ve 20:29® CeP
-
CeP> u kazdeho clanku je dole uveden puvod. napr : Děkuji Chytej.cz sice svym zpusobem chvalihodne, ale kdyby to dali po souhlasu at uz tvem ci autorove tak nereknu popel. takhle mi to bohuzel neprijde moc koser
- Neděle 7. ledna 2007 ve 20:26® CeP
- Neděle 7. ledna 2007 ve 20:26® Kubajs
-
HaD:jsou asi 2 co s tím můžeš u dělat hodím ti sem odkaz
- Neděle 7. ledna 2007 ve 20:22® HaD
-
CeP> jsou tam články i od nás?
- Neděle 7. ledna 2007 ve 20:17® Kubajs
-
Prichy:jj…feeder není těžká technika slabounké špičičky,lehká krmítka,malé háčky krmení nástraha a máš to
- Neděle 7. ledna 2007 ve 20:13® Prichy
-
Kubajs: 3 vychazky jo
- Neděle 7. ledna 2007 ve 20:00® Kubajs
-
CeP:Ano jsou krátké a nemají význam a hlavně když už je delší a pěkný článek tak je z jiného webu a myslím že by se měl autor webu raději zeptat autora jestli smí na svých"trapných"stránkách uveřejnit jeho článek a popřípadě mu poslat nějakou odměnu nebo se s ním dohodnout
- Neděle 7. ledna 2007 ve 20:00® ČudlařX
-
M.BURNES> V poho.Mam trabucco STAR line .Má 3,00m (chytam na menší řece a je to pro mě vyhovující) ,ale je to dvoudílnej takže trans. délka je 1,5 metru což neni nejmíň.Ale za to perfektně pracuje -parabola.
- Neděle 7. ledna 2007 v 19:41® CeP
-
Kubajs> no hlavne jsou ty clanky zcizene z jinych webu…