Chytej.cz

Feeder

V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 7. ledna 2007 v 19:40® M.BURNES
M.BURNES

® Čudlař:můžu se zeptat co máš za prut?

Neděle 7. ledna 2007 v 19:33® ČudlařX
ČudlařX

Kubajs>CHytam jenom na paternoster s malinkým krmítkem .Jako kmen dávam 0,16 a návazech 0,14 a utáhnu s tim většinu ryb.Očas mi to vezme ryba kterou neubrzdim ,ale abych zesiloval jenom proto ,že mi možná zabere větší ryby při lovu cejnů.Jenom co mě trošku mrzí že jsem nezkoušel chytat feederem dravce.Zahájenou začnu právě tímto stylem a co ty : zkoušel si chytat feederem na rybky??

Neděle 7. ledna 2007 v 19:26® Kubajs
Kubajs

Čudlar:jakou montáž používáš??

Neděle 7. ledna 2007 v 19:23® Kubajs
Kubajs

Rybar211:ten web není špatnej vzhledem ale profesionalitou je na nic protože jsou krátké články a hlavně to vypadá jak kdyby nebyl o Feederu ale o tvejch kamarádech a o tobě

Neděle 7. ledna 2007 v 19:23® ČudlařX
ČudlařX

Není ,ale jako každá technika se dá vypilovat k dokonalosti

Neděle 7. ledna 2007 v 19:21® Kubajs
Kubajs

Čudlar:myslím že Feeder se dá do 3 vycházek zvládnou na „Dobrou“ ale perfektně to trvá dlouho není to těžká technika

Neděle 7. ledna 2007 v 19:16® ČudlařX
ČudlařX

Jáí chytam 1. rokem ,ale myslím že jsem ho zvládl -věnoval jsem mu přes 100 vycházek.Do budoucnosti chci našetřit a zjemnit(líbil by se mi Shimano Best Master multi – 2070,.Kč -na netu )

Neděle 7. ledna 2007 v 19:16® M.BURNES
M.BURNES

® Kubajs:včera sem nasadil tu nejměkčí špičku co mam a vyrazil. Na háčku bílák+kukla v krmítku lorpio plotice special+tajné přísady. Chyceni 3 cejni dva se vypnuly jeden zdolán(vrácen vodě)jinak na to že bylo 6tého ledna nádhernej den :-)

Neděle 7. ledna 2007 v 19:09® Kubajs
Kubajs

Čudlař:jak dlouho chytáš feederem?

Neděle 7. ledna 2007 v 19:06® ČudlařX
ČudlařX

Kubajs> zcela souhlasim

Neděle 7. ledna 2007 v 19:05® Rybar211
Rybar211

Hoši, jsou nové stránky, tak se podívejte www.feedermani.estranky.cz a napište něco do návštěvní knihy!

Neděle 7. ledna 2007 v 19:04® Kubajs
Kubajs

jj.....je super ale nejsou špatné ani třeba Lorpio Bílá Ryba atd.Lorpio Kapr ale Lorpio Feeder je univerzála je nejlepší!

Neděle 7. ledna 2007 v 19:01® ČudlařX
ČudlařX

Kubajs> dík .A ještě dotaz : jakej druh toho Lopria používáš??Já jsem si oblíbil „Loprio feeder“

Neděle 7. ledna 2007 v 15:46® Kubajs
Kubajs

Kdo už si nasadil svou měkou špičku na proutek a chytlsi rybičku a popřípadě jakou?

Sobota 6. ledna 2007 ve 21:03® Kubajs
Kubajs

Čudlař:bejt tebou s Lorpiem mám také zkušenosti je to jedno z nejlepších krmení co jsem použil jestli ne nejlepší.Většinou to udělám tak že dám na 2000g krmení Lorpio asi tak 250g strouhanky.Když přijdu k vodě odeberu si do kelímku od perly asi 100g směsi.Na břehu se válící hlínu seberu malinkou hrstičku a kidnu to do kelímku a navlhčím.Jde také hlavně o to na jakých typech vod chceš chytat? Mathas:myslím že je to kvalitní prut ovšem volil bych raději menší délku myslím že 360cm je ideálních a navíc můžeš ho vvyužít na více typech vod a hlavně s ním dohodíš dostatečně daleko!! Ovšem jesi nikdy nechytáš na rybníčku či řece tak by se možná hodil i 420!360cm je ideál!

Pátek 5. ledna 2007 ve 21:17® ČudlařX
ČudlařX

Kubajs-newim jak ostatní ,ale já jsem si poslední dobou hlínu hodně oblíbil–když uvážim že dam trošku koupeného krmení (mam oblíbené Loprio feeder) k tomu trochu struhanky ,kukuřičného šrotu + ta hlína za 3 hodinový lov spotřebuju tak 2 plné hrsti krmení(používam malinké krmítka).jenom sem se chtěl zeptat v jakém poměru.Chytam na menší řece. :-P

Pátek 5. ledna 2007 ve 20:28® Mathas

Lidi prrosim vas, co rikate na tento prut MILO DEIMOS FEEDER 14" 4.2m Chci ho na velky prehrady a piskarny. Na kapry do vzdalenosti max.50m. Nebo tak co si myslite o prutech znacky MILO?

Pátek 5. ledna 2007 v 19:59® M.BURNES
M.BURNES

® skwor:zapni ICQ

Pátek 5. ledna 2007 v 19:51® skwor
skwor

M.BURNES> Je to nejprodávanější feeder v ČR. To by mohlo něco naznačit…

Pátek 5. ledna 2007 v 19:29® Sander
Sander

M.BURNES > Trabucca jsou velice solidní feedery, ovšem počítal bych s tím, že jsou většinou trochu tvrdší než se o nich píše.

Pátek 5. ledna 2007 v 19:23® M.BURNES
M.BURNES

Zdar pánové na feeder chytam od loňska a pořídil sem picker byron a můžu sehnat za 2tisíce feeder Trabucco PROXIMA CTY FEEDER 3,60MT je rok chytanej co na to odborná veřejnost??:-'

Pátek 5. ledna 2007 v 18:41® Kubajs
Kubajs

na půl kila přidej tak jednu hrst

Pátek 5. ledna 2007 v 18:24® ČudlařX
ČudlařX

pic! Kolik přidáváte do krmení hlíny??Mam namysli tohle období .A jestli jí mam přesývat a vlhčit.dík :-´

Pátek 5. ledna 2007 v 16:27® Kubajs
Kubajs

Sander:jo uplně v pohodě stačí jenom spolehlivá montáž a nakonec candátový háček

Pátek 5. ledna 2007 v 9:59® profo
profo

Sander> jj díky. Myslel jsem to tak, ale asi už jsem hotov a tak mi to občas přeskočí a píšu něco jinýho. Ještě jednou dík za opravu.....;-)

Pátek 5. ledna 2007 v 9:24® Sander
Sander

profo > to bezesporu. Jen si dovolím opravit Tvou poslední větu – Na „živou“ je to trochu neohrabanější technika.. :-D

Pátek 5. ledna 2007 v 8:36® profo
profo

Sander> Feeder je lepší na mrtvou rybku. S tím mám dostatečné zkušenosti. Na mrtvou je to trochu neohrabanější technika…:-)

Čtvrtek 4. ledna 2007 ve 21:57® Sander
Sander

breca > tak v tom případě Tě používání větších háčků nemine. Věř mi, ono i s použitím velkých háčků je někdy hodně záběrů promarněných. Ale na druhou stranu, v používání feederu a živých rybiček je nesmírnou výhodou jedna věc – feeder lze použít tam, kde plavačka nikoliv. Ale přesto ho takhle používám co možná nejméně. Je to fakt o nervy :-)

Čtvrtek 4. ledna 2007 ve 21:48® breca

Sander – byl to nápad, který jsem zatím nezkoušel, tak nebudu polemizovat o tom, zda to jde, či nejde. Pokud se do toho pustím, dám vědět něco z praxe. Ale rozhodně nemyslím nechat rybu zažrat a nechat pak rozjet…

Čtvrtek 4. ledna 2007 ve 21:34® Sander
Sander

breca > při lovu okounů s živými rybkami na plavačku nesekám hned, ale jak to chceš udělat s feederem, kdy se ti ohne špička, při použití malých háčků se ti hezky rychle narovná a jsi nahranej? Nedovedu si to představit jinak, než s použitím větších háčků či dokonce s použitím víceháčkové sestavy a okamžitého záseku. U feederu asi nemáš v plánu rybu po ohnutí špičky nechat ject, aby se zažrala. Zde už nemá feeder opodstatnění.