Vyhledávání
Feeder
V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 1. ledna 2007 v 19:35® Sander
-
breca > prdy vody, zkus začít cíleně chytat parmy s feeder pruty a pak svůj příspěvek napiš znovu
- Pondělí 1. ledna 2007 v 19:32® breca
-
Mám stejné poznatky z lovu. Jeden feeder bohatě stačí. Dá se to kombinovat třeba s plavačkou na rybičku, ale rozhodně na dva feedery bych chytal snad jen doma ve vaně. Ono je to totiž jakou s každou rybačkou. Když to jde, tak jeden je až až a když to nejde, tak je v podstatě škoda peněz i za ten první…
- Pondělí 1. ledna 2007 ve 14:20® Kubajs
-
Tak to já jsem zatím koupil jeden a už ani nechci dvaprotože nestačit skoro hlídat ten jeden
- Pondělí 1. ledna 2007 ve 13:37® Hora
-
Kubajs> záleží na místě lovu,na zarostlém místě na jeden a na volné vodě na 2.Většinou dávám na každý jinou nástrahu.
- Pondělí 1. ledna 2007 ve 12:24® Kubajs
-
já vláčku rád mám i když nic nechytím
(to u feederu nehrozí abych nic nechytil
) Hora:chytáš na jeden nebo na dva pruty při Feederovaní
- Pondělí 1. ledna 2007 v 11:59® Hora
-
Kubajs>mě zrovna vláčka nejede,to si radši zachytám na plavajdu a feeder,vláčku jsem loni zkusil po x letech a achich jouvej,tolik km nachozeno a VELKÉ KULOVÉ,,pryč od takové techniky,kdo to chce dělat,klidně,já se bez ní obejdu
- Pondělí 1. ledna 2007 v 11:13® Kubajs
-
tak co jak to vidíte?já půjdu Feeder provětrat až tak v únoru!!!ale moc se těším?
- Neděle 31. prosince 2006 ve 22:00® Kubajs
-
Feeder s vláčkou jsou podle mě nejlepší robolovné techniky
- Sobota 30. prosince 2006 v 16:12® Kubajs
-
na rohlík jsem chytal tak že jsem si ho ustříh kleštěma ale neměl jsem záběrů tolik jako na červi
- Pátek 29. prosince 2006 v 11:19® Sander
-
CeP > aha, tak to jo. Škoda jich
- Pátek 29. prosince 2006 v 11:16® CeP
-
Sander> jenomze to je otevrenej hnuj s pristupem vzduchu. ja je pestoval v uzavrenym kyblu na balkone. ty svestky asi zacly hned kvasit nebo co, ale jak jsem ten kybl za dva dny odevrel tak vocud vylit divnej nakyslej oder uplne jinej nez obycejne. normalne to nesmrdelo skorem vubec
- Pátek 29. prosince 2006 v 11:00® Sander
-
CeP > to je nějaký divný…
V Račoucích má známej hnuj pod švestkou a na podzim jich tam spadává mraky, páč to nikdo nečeše – a jak se jim tam daří. - Pátek 29. prosince 2006 v 10:52® CeP
-
Sander> bylo hodne svestek tak jsem jim tam rozmackal asi dve hrsti a to nerozdejchali. dokad sem jim sypal jenom nakrajeny jabka a slupky od brambor tak to bylo good a byli tlusty jak noha. ty svestky ale nebyl dobrej napad. ale na jare zalozim novou farmu..
- Pátek 29. prosince 2006 v 10:37® Sander
-
CeP > chudáci hnojáci, jakpak jsi je nakonec umořil?
- Pátek 29. prosince 2006 v 10:24® CeP
-
Kubajs> rohlik nejlepe jeden den stary, ponechany v igelitu. pak po obvode odtrhavam prouzky kre bud roluju, nebo nadvakrat prelozim a strazim. na orliku nase TOP cejnova nastraha. jinak cervi, kuku, sendvice.. hnojak mi moc netahne. nemam ne ne uspechy a stejnak.. sem si vlastni blbosti uplne zlikvidoval hnojkofarmu
- Čtvrtek 28. prosince 2006 ve 20:44® Hora
-
Kubajs> rohlík si nařežu na plátky,klasicky ho napařím a potom ho zabalím do sáčku.U vody z něho odtrhnu kousek(asi 1–2cm),mezi prsty ho sroluju a napíchnu na háček.Ve vodě trochu nabyde a trochu se vznáší,záleží jak velkej háček máš.
- Čtvrtek 28. prosince 2006 v 17:42® profo
-
Kubajs> Buď si nařežu na kousky cca 5/5 mm a nedo vymačknu kleštěmi na rohlík kuličku. To pak klasicky napíchnu na háček. Podle nálady a záběrů zvolím zda špička háčku bude schovaná nebo ne. U rohlíku je to celkem jedno, protože po namočení hodně změkne a proseknout ho není problém.
- Čtvrtek 28. prosince 2006 v 9:54® Kubajs
-
na rohlík nechytám vůbec??jak ho nastaržujete:
- Čtvrtek 28. prosince 2006 v 9:42® profo
-
breca> používám taky nejvíc hnojky a rohlík. červíky občas, ale spíš ty hnojky
- Středa 27. prosince 2006 ve 13:07® ČudlařX
-
breca> nejvíc úspěchů mam na hnojky …ta klasika
- Úterý 26. prosince 2006 ve 20:47® Kubajs
-
hm…špatné rybářské potřeby já používám hlavně červíky to je jediná nástraha které důvěřuji a to po celý rok
- Úterý 26. prosince 2006 ve 20:07® breca
-
To je to, nemohu už sehnat masáky!
- Úterý 26. prosince 2006 v 15:44® Hora
-
breca>žížalku,masáka a rohlík,to je pro mě teď nejúspěšnější nástraha.
- Úterý 26. prosince 2006 ve 14:36® breca
-
Jakou návnadu teď nejčastěji použiváte na feedru?
- Neděle 24. prosince 2006 ve 12:34® Kubajs
-
a začne se doufám hned 1.ledna
- Neděle 24. prosince 2006 ve 12:08® profo
-
Kubajs> spíš se ještě k vodě nepřestalo chodit..
- Neděle 24. prosince 2006 v 10:19® Kubajs
-
hoší můžeme se těšit na to že k vodě se půjde dřív
- Čtvrtek 21. prosince 2006 v 17:47® LordProtektor
-
spicky jsou znaceny v uncich oz jedna unce je 28, 3495g je to hmotnost, kterou musime vyvinout aby jme
ohli spicku do praveho uhlu.)aspon myslim) cim vyssi cislo tim je spicka tvrdsi ale menusite se bat i ta nejmensi spicka dokaze nahodit s tak tezkym krmitkem pro jake je kostruovany prut - Středa 20. prosince 2006 v 15:09® Hori
-
Ten udaj (28g) oznacuje neco jako citlivost spicky ale kazda spicka,jenz ste k prutu dostaly by mela unest vrhaci zatez uvedenou na prute!
- Neděle 17. prosince 2006 v 19:24® qwerty
-
Proutek přišel v pořádku a včera jsem ho otestoval. Naprostá paráda,jen mi dělala menší problém vlezlá zima