Chytej.cz

Feeder

V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 12. listopadu 2006 ve 21:26® M.BURNES
M.BURNES

Zdar pánové pořídil sem si Winkle Picker Byron X 12T a shánim náhradní špičky kde a za kolik?

Pátek 10. listopadu 2006 ve 21:17® Hora
Hora

reklamu sem viděl v časopisu,feeder pruty u nás v prodejně,vypadaj dobře,rozhodnu se do čtvrtku jestli něco vyzkouším,ale doufal jsem,že už někdo něco měl v ruce…

Pátek 10. listopadu 2006 ve 20:22® HaD
HaD

Hora> tak to jsem vůbec netušil, že taková značka existuje

Pátek 10. listopadu 2006 v 19:05® Hora
Hora

Měl bych dotaz -má někdo z Vás zkušenosti s pruty firmy Garbolino? viz – www.garbolino.sk myslím feedery?

Čtvrtek 9. listopadu 2006 ve 21:31® skwor
skwor

Máte někdo zkušenost s proutkem Shakespeare tetra picker 2,7m 5–45g ?

foto/diskuze/feeder/2006/th-img9834.jpg
Čtvrtek 9. listopadu 2006 v 17:33® MiK
MiK

Šalina> zkoušel jsi s tím pickerem trochu vláčet? Myslíš, že by to šlo?

Středa 8. listopadu 2006 v 17:34® CeP
CeP

pilot> pro zajimavost muj tata je mladsi jak ty.. ;-) )

Středa 8. listopadu 2006 v 17:28® pilot

CeP> až tak?

Pondělí 6. listopadu 2006 ve 23:54® CeP
CeP

pilot> si pis. mohl bys byt nas tata a on muj mladsi bracha… muhehe… ;-) ))

Pondělí 6. listopadu 2006 v 17:42® pilot

PROBOHA TO SNAD NÉ !

Neděle 5. listopadu 2006 ve 13:20® CeP
CeP

pilot> abys nebyl prekvapenej, pac eddie je podle rcniku jeste mlade.. :-)) )

Neděle 5. listopadu 2006 v 11:49® pilot

Eddie> Pošleš mi svoje skype jmeno na chytej? mám web kameru, tak se můžem na ledčems domluvit.Jinak jsem taky starý dědek – 65

Neděle 5. listopadu 2006 v 5:01® Eddie
Eddie

Ahoj Vsem. Mam prosbu na kohokoliv ochotneho… Jsem uz starsi muz a prave dnes jsem zacal rybarit. Jenze o rybolovu nic nevim takze mi nic nerikaji vyrazy jako: na plavacku, feeder, muskareni atd. atd. Mohl by mi nekdo poradit kde na netu najdu opravdu ZAKLADNI informace o rybolovu? Mam na mysli neco jako popis tech vsech zpusobu lovu a technik a tak… Ja totiz vazne nevim ani jake hacky jsou na co dobre a uz vubec ne jak je kruci privazat na ten klouzavy vlasec… :-)) Opakuji ze jsem absolutni rybarsky negramota. Ziju v Irsku a tak net je pro mne ta nejlepsi cesta. A kdyby snad nekdo dokonce byl ochotny komunikovat se mnou prez SKYPE, tak mohu na oplatku poskytnout nejake informace o tom jak to chodi v praxi v Irsku… Dekuji za kazdou pomoc predem. Vsem preji mnoho zabavy a radosti z rybareni. Mne to chytlo fakt naplno. Eddie

Pátek 3. listopadu 2006 v 18:20® Šalina

MiK: dobře zkusim to bezestrachu a třeba se stanu dalším spokojeným vlastníkem, dik za odpověď.

Pátek 3. listopadu 2006 v 17:48® MiK
MiK

Šalina> No fear !

Pátek 3. listopadu 2006 v 17:43® Šalina

MiK: Je vidět, že se zdůvodněním si nákupu dražších kousků rybářské výbavy to máš stejný jak já. Trošku si mě uklidnil, že ti Speed Master šlape bez problému, ten prut se mě strašně líbí ale slyšel jsem, že se lámou v jednom místě tak zbírám plusoví body a odvahu k nákupu.

Pátek 3. listopadu 2006 v 15:28® MiK
MiK

Šalina> je to můj mazlík ! Jediné co se mu dá vytknout, ale je to spíš nezvyk, že se při záběru ohýbá celá dlouhá špička, snad čtvrtina prutu. Pruty, co jsem měl před ním, byly tvrdší, špička jemná a záběr vypadal trochu jinak. Jde fakt jen o zvyk. Ten Picker si asi koupím. Udělám si radost k Ježíškovi. Čert vem tři a půl litru. Prochlastám a prohulím víc.

Čtvrtek 2. listopadu 2006 v 18:53® Šalina

MiK: Když zlomim tak zlomim a když né tak si koupíš něco jinýho, ale zas bych se rád zeptal na něco já tebe, čtu, že máš Speed Master medium ten se zas líbí mě, jseš s nim spokojenej a nebo by jsi mu něco vyčetl?

Čtvrtek 2. listopadu 2006 v 16:17® regulus
regulus

MiK> já vím, jen jsem to zdůraznil, názornou ukázkou -:)))

Čtvrtek 2. listopadu 2006 v 15:26® MiK
MiK

regulus> podívej se o pět řádků níž kemo :-)

Čtvrtek 2. listopadu 2006 v 15:24® regulus
regulus

No a sme zase tady www.chytej.cz

Čtvrtek 2. listopadu 2006 v 15:23® MiK
MiK

Beast master je tvrdší. Mnohé už napovídá to, že Speed je z biovlákna. Při daleko menším průměru snese tolik co Beast M. Je jak malíček. Nevím, co jsi slyšel, ale já na něj chytám. Mám i Beast M.,ale to je XHaevy. Nedají se srovnávat.

Čtvrtek 2. listopadu 2006 v 15:08® HaD
HaD

teď jde o to, zda si pod pojmem „rychlý“ musí člověk nutně představit „tvrdý“

Čtvrtek 2. listopadu 2006 ve 14:51® ČudlařX
ČudlařX

Muk:Já jsem slyšel pravej opak......ALe když si to přeložíš tak speed=rychlý......

Čtvrtek 2. listopadu 2006 ve 14:39® MiK
MiK

Šalina> ty lajdo, ty mě asi zlomíš! :-)

Čtvrtek 2. listopadu 2006 ve 14:38® MiK
MiK

Čudlař> A jsme zase utoho! Čemu se říká žvejka:-)) ) Beast Master by měl mít tvrdší páteř, bo Speed Master medium se mi ohýbá až k rukojeti. Parma si ho ohla skoro až pod vodu he.

Čtvrtek 2. listopadu 2006 ve 13:16® ČudlařX
ČudlařX

Mik:Sorry.To je to když člověk vidí Shimano a nevnímaá co je to za druh. Ten speed master by měl mít tvrdou páteř a best master by měla bejt „žvejka“? (estli píšu kravina ,tak oprav)

Čtvrtek 2. listopadu 2006 v 11:51® MiK
MiK

Čudlař> na tom obrázku je podle mě Beast Master a ne Speed Master, který je vyroben z biovlákna. Mám Speed medium a je fakt špica. Jde mi ale o Picker teď na zimu na menší toky a na jaro jak začne rozmrzat stoják. To pak chytám kousek od kraje cejny a berou dost opatrně. Proto ten Picker. Jde o poměr ceny a užitku. Kua já fakt nevím !

Středa 1. listopadu 2006 v 19:33® Šalina

MiK:mám ho od vánoc a podle mě je to krásnej proutek, mám na něj zdoláno několik kaprů do45 cm a žádnej problém

Středa 1. listopadu 2006 ve 12:56® ČudlařX
ČudlařX

Mik--->Kámoš si koupil to samý ,ale v silnější verzi a spokojenost je prej na jedničku.Když tam má ten mezidíl ,tak tvrdí že je to jak měkkčí medium a akdyž ne tak light.Koupil ho v e-shopu na www.colmic.cz.(U nich v krámě ho měli -něco přes tři litry a na netu je za 2070,.Kč)

foto/diskuze/feeder/2006/th-img9733.jpg