Vyhledávání
Feeder
V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 24. září 2006 ve 23:05® Qantum willIam
-
snek> zkus to vařit v papiňáku nebudeš to muset máčet jen to uvaříš a je to během chvilky…
- Neděle 24. září 2006 ve 22:48® snek
-
Pif> Právě,že mě vařený hrách taky funguje, ale někdy není čas na máčení a vaření tak jsem přemíšlel o tom plechovkovím. Jenom mám strach,aby jim nevadilo, že je trochu slanej
Prichi>namáčím a vařím jak chrách tak kuku, nerad bych aby to rybičkám trhalo pajšl…
- Pátek 22. září 2006 v 19:55® Prichy
-
snek: hlavne poradne povarit.....na travici trakt to ma uplne odlisny vliv nez kukurice
(snad to i vis… ber to jako pripominku i pro ostatni, treba zacatecniky)
- Pátek 22. září 2006 v 15:24® pif
-
snek.můj kamarád letos na jihu(mušov),kde má karavan,krmí hrachem.a ryby to žerou víc,než,kuku.hrách pochopitelně v tom množství není sterilizovaný,ale velké rozdíl v chuti by být neměl.rybán to šmakuje,je to pro ně něco nového.každopádně to prubni.
- Pátek 22. září 2006 v 7:25® profo
-
snek : ještě jsem to nezkoušel, ale chystám se na to teď v sobotu. Řeknu ti jak jsem dopadl. Jinak zkoušel jsem je samotný hrách, ale vařil jsem si ho sám a to šlo, tak jsem zvědav na ten z plechu.
- Čtvrtek 21. září 2006 ve 21:48® snek
-
Zdar, používáte někdo hrách z plechovky do krmení? Dí Šnek.
- Neděle 17. září 2006 ve 21:00® Prichy
-
piskot: no jeste ze ti tam neskocilo pismenko navic
- Neděle 17. září 2006 v 18:17® piskot
-
Koukám,že byť píšu i do časopisu moje gramatika opravdu občas zamlátí do očí.Neuvěřitelné.Omluva.Hlavně za pobil
- Neděle 17. září 2006 v 18:15® piskot
-
sharkcom> Tak jak jsem předvídal ,tak se také stalo.Po předchzím úspěchu na MIČR na Berounce jsem si uřízl ostudu neb jsem skončil,někde na chvostu závodního pole o Přeborníka Čech. Naopak leckdo překvapil. Dodám jen,že zůčastnilo 32 převážně registrovaných závodníků,a ceny MO Praha 5 Radlice opravdu věnovala nádherné.Od 1ho do 10ho místa se dávaly feeder.pruty slušné kvality. Budem se těšit příští rok,na větší účast a já opět mám nad čím dumat,neb mě pobyl v sektoru 15ti letej kluk
)
- Neděle 17. září 2006 ve 13:15® Koudy
-
Aha…ale stejně ti moc nevěřím,že by sis nechal ujít čuníka kvůli stesku?!
A co feeder?chodíš? - Sobota 16. září 2006 v 9:42® MiK
-
Koudy>domů pana Berka, domů. Nějak se mi zastesklo, nebo co.
- Pátek 15. září 2006 v 18:43® Koudy
-
MiK:No když myslíš…
ale vzhledem k tomu že to bylo chytání na feeder poprvé v životě tak bych se přece jenom přikláněl k variantě že to byla haluz
jinak ještě jednou díky za půjčení…jo a kde jsi tak rychle zmizel?!
- Pátek 15. září 2006 v 15:56® MiK
-
Koudy> jsi zbytečně skromný ! Prostě umíš, nooo
- Pátek 15. září 2006 v 15:37® Koudy
-
MiK.ale ten kapřík fakt potěšil…
))
- Pátek 15. září 2006 v 15:36® Koudy
-
MiK:no nevím…podle mě to bylo pouze štěstí začátečníka…znám se
)
- Pátek 15. září 2006 ve 14:59® HaD
-
piskot> fakt sem ti nic neposlal? OjOjOj, tak mi na mail hoď adresu. Soráč!
- Pátek 15. září 2006 ve 13:43® piskot
-
Fugas:Jednoznačně Ti schvaluji Deimos od Mila,škoda ,že už nejsou UFA ,hned bych jedno přikoupil.Shimano již ne,měl jsem ,již nechci a co jsem tak poslouchal na mistrovství feederu tak každej tak trošku špačkoval.Z prodaných 15 bestmastrů 12 vráceno.Co dodat. Každopádně nic proti nikomu.Nechci diskutovat na téma pro a proti shimano forum.
- Pátek 15. září 2006 v 11:12® osprey
-
Fugas: Na MRKu byla v bazaru Catana heavy za 1790,–. Myslím, že je to přesně to co hledáš.
- Pátek 15. září 2006 v 8:46® Fugas
-
Já to vim jen z doslechu, na rybách jsem pořádně nebyl. Ale fakt to prej bere.. Letos taky nic nestíhám a bude hůř… Ale nějakou akci udělat musíme, to je fakt! Akorát já nemůžu civět na špic fídrodu, páč jsem ho prodal. Kdyby nejakej závodník vyhazoval neco peknýho 3,9 Heavy tak dej vedet. potřebuju prut na parmice. na Orlas bude taky dobej(vedle plavačky
)
- Pátek 15. září 2006 v 8:23® piskot
-
Fugas> Nazdar Hlavo,podle toho jak popisuješ ve foru situaci na Orlíku ,tak bych raději jel na Orlas ,fajnově zachytal a popř.Timotei. Ty by jsi snědl zase nějakou tu rostlinku a bylo by hej.Tyhle akce mě moc chyběj. Doufám,že příští rok se tam sejdem zase coby stará garda,naházíme metrák závodního krmení a pak zas budem čumět na nehybné špičky
- Pátek 15. září 2006 v 8:19® Fugas
-
Piskot: Čau závodníku. Tak dobře zachytej!
- Pátek 15. září 2006 v 8:01® piskot
-
Prichy> Jo sem tam něco napíšu,ale není moc času a ani do Rybářství sem od jara nic neposlal,ale to byly spíše plky o organizaci LRU feeder.Na MRKu mám prvotinu ,,viděno ze sektoru''.Tady tuším,feeder a přehradní kapři a pokračování dokonce doma na noťasu,ale nedostal jsem ani čepici,tak nic neposílám
))))))))))))) Ne dělám si prču , neni čas,až zase přes zimu. Ps:a ani šátek
- Pátek 15. září 2006 v 5:04® Prichy
-
piskot: nezavodim, presto jsem si po ranu pekne pocetl.....priznam se, ze bych (obcas hih) zkousnul nejakej clanek od zavodniku. V duchu jsem ti drzel palce
))
- Čtvrtek 14. září 2006 ve 22:10® HaD
-
piskot> to je dobrý…je potřeba umět se ohlédnout, pojmenovat si chyby a poučit se z nich
- Čtvrtek 14. září 2006 ve 21:58® piskot
-
HaD> To jsem rád. Přidám takovej postřeh z 3ho kola MIČR Feeder na Berounce tento víkend. Po všech proprietách ,losování,kontrola a příprava ,volím taktiku přesného krmení mimo lajnu soupeřů,tedy střílímprakem do dvou třetin řeky,kde jsem sám.Přehazujudostřeluju,posiluju krmení a stále nic.Udělal jsem na sektoru 11ku z třinácti.Poučení,ne vždy je dobré se držet osvědčeného,ale i improvizace stojí za úvahu.Stačilo se stáhnout do první třetiny kdy chytali ostatní a po troše dokrmení by určitě drobná rybka najela a umístění by bylo lepší.
No a druhý den ,zcela rozhozen sobotním nezdarem měním složení krmení z cejnového na plotici a losuji horní sektor a umístní v polovině.Tedy opět nic moc.Krmení třikrát přesávám,neb nejsem spokojen se zvlhčením a pro větší průtok přidávám i kg hlíny black river.Krmení se mi líbí a soupeři okolo vypadají dobře. Start a intenzivně krmím za půlkou řeky.Prak pomalu nedávám z ruky a po dvaceti minutách první plotice.Super,ale je třeba stále dokrmovat a nejlépe odstavit soupeře pod sebou ,roztahuju tedy krmnej flek na hráz přes řeku.Daří se a po de mnou jsou skoro bez ryb. V tu dobu mám tak 3 kg v ploticích a podoustvích.Soupeř těsně pode mnou mění taktiku a začiná chytat v mojí lajně na mém krmení na hranici štontu.Nechci se nechat vybírat a tak překrmuji víc proti proudu a dál.Tím jsem sice ztratil četnost záběrů,ale nečekaní cejni byli potěšením,navíc tloušť,okoun.Celkem 7,4kg a první místo v sektoru,což potěší. Tudíž i zkušený borec vyhoří,ale posune ho to dál
Celková čtyřka v týmech mrzí právě proto,že jsem v sobotu nezachytal a v neděli ano a tudíž jsem v sobotu dělal něco špatně.
- Čtvrtek 14. září 2006 ve 21:35® HaD
-
piskot> pod to bych se podepsal!
- Čtvrtek 14. září 2006 v 10:19® MiK
-
A co takhle Koudy? Od srazu je z něho feedrař cejnař a kaprotrhač. he he
Ten by si ostudu neutrhl.
- Středa 13. září 2006 ve 21:20® piskot
-
sharkcom> Tu si uříznou i zkušení borci.Není čeho se bát,minimálně člověk spoustu věcí pochytí a může použít při běžném rybaření.Závody každého posouvají dopředu,byť skončí poslední.
- Středa 13. září 2006 v 10:49® sharkcom
-
Mě né, páč bych tam dělal ostudu…
- Úterý 12. září 2006 ve 12:14® piskot
-
Zdar feederaři,tak koho potkám na přeboru Čech?