Vyhledávání
Feeder
V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 25. listopadu 2014 v 9:16® Tom_Novak
-
díky
- Úterý 25. listopadu 2014 v 6:07® Mrakoš
-
Tom_Novak> http://www.carpzoom.com/…eder_set.png Návazec nemusí být slabý. Délka návazce 10–15cm (radši 10 než 15)
Tento příspěvek byl editován 25.11.2014 05:09:33 uživatelem Mrakoš. - Pondělí 24. listopadu 2014 v 18:54® Kubah
-
Tom_Novak> method feeder – na průběžno, případně na pevno – ale aby v případě uváznutí krmítko sklouzlo a ryba ho nevláčela
- Pondělí 24. listopadu 2014 v 18:26® lukino050505
-
Tom_Novak> Teď je chytání na citovku. Pouze vyměním špičku za nejjemnější a už nepoužívám krmítko. Chytám bez návazce a vše je na hlavní imitaci. Vlasec 18, olůvko slza 10 a háček 6. Nástraha červíky a to musíš otestovat, začínám se třemi, a buď přidám a nebo naopak uberu. Přehazuji tak po 10–15 minutách. Jo je to tip na stojací vody a nebo mírný tah.
- Pondělí 24. listopadu 2014 ve 14:01® Tom_Novak
-
znáte njaké dobré
montáže na method feeder - Pondělí 24. listopadu 2014 ve 14:00® Tom_Novak
-
díky za odpověd
- Pondělí 24. listopadu 2014 v 9:30® skwor
-
Mrakoš> Klidně dej vědět, až sem budeš mít cestu
- Neděle 23. listopadu 2014 ve 21:38® Mrakoš
-
skwor> Na pelety se taky chystám, ale letos už s tím začínat nebudu. Mělo mě to začít bavit tak o měsíc dřív. Zjistil jsem že zajímavý ryby mi teď začínají brát až po setmění a na to už fakt nemám morál. Jinak ty chytáš na řece, já na stojákách. Řeka mi tu hodně chybí. Příští sezonu určitě najezdím hodně kilometrů a možná se podívám i na tvojí vodu
- Neděle 23. listopadu 2014 ve 21:14® skwor
-
Mrakoš> Já za poslední roky od feederu hodně upustil na úkor plavačky. Ale jelikož cest, kterými se tahle metoda může ubírat, je hodně, tak to příště zkusím jinak
Kamarád třeba hodně přitvrdil, začal chytat jenom na pelety a má letos i dva říčňáky přes osmdesát.
- Neděle 23. listopadu 2014 ve 21:05® Mrakoš
-
skwor> Mě taky method moc neba. Ale pokouším se s ním právě o ty větší ryby. S tímhle systémkem se jim totiž dají vnutit větší háčky na mnohem hrubším vlasci a zdolávačka je pak mnohem snazší. Poslední dobou jsem přišel o pár opravdu pěkných ryb a method feederem se to pokouším řešit.
Tento příspěvek byl editován 23.11.2014 20:10:00 uživatelem Mrakoš. - Neděle 23. listopadu 2014 v 17:28® skwor
-
Method mě nikdy nelákal, ale na příští rok uvažuju o tom, se feederu věnovat zase o něco víc. Ale jinak. Vypustit krmení, k věcem co normálně tahám na šoulačkovou plavačku přihodit vidličku a vzít to tímhle směrem. Chytat klidně málo, ale větších ryb.
- Neděle 23. listopadu 2014 v 16:06® Mrakoš
-
Tom_Novak> Co ti brání to zkusit? Mě teď method funguje velmi dobře. Nástrahy moc zmenšovat nemusíš, ani háčky. Method funguje i v mnohem hrubějším podání než třeba průběžka.
- Neděle 23. listopadu 2014 ve 13:17® otec Fura
-
Tom_Novak> Určitě, podle mně je to i účinější jelikož to máš vše na jednom místě. Teda přesnější. Určitě bych zkusil malej háček s malou pěnovou kuličkou a jeden nebo dva červíky. aby to nadzvedlo nad to krmení.
- Sobota 22. listopadu 2014 v 10:45® Tom_Novak
-
prosim poradite mi jestli jse dá jeste ted chytat na method fedeer jsem začátečník
- Neděle 9. listopadu 2014 v 11:56® rákosník
-
rákosník> Já byl na Podoustvích a zachytal.Podoustev se střídala s Jesenem,sem tam Tloušt45+,jsem spokojen.
- Neděle 9. listopadu 2014 v 10:19® troutkiller
-
rákosník>Tak sem právě dorazil,metrové Céčko se nekonalo ve snu ani ve skutečnosti
Ještě že to zachránilo pár pěknejch Okyšu
- Sobota 8. listopadu 2014 v 15:17® troutkiller
-
rákosník>To já sem jezdil motocross za rudou hvězdu Praha
))Zkusím si dneska nechat zdát o metrovém Céčku a uvidim jak to zítra dopadne
)
- Sobota 8. listopadu 2014 v 9:02® rákosník
-
troutkiller>Na dnešek jse my zdálo o velkejch parmách,počasí nic moc ale táhne mě to tam.
- Pátek 7. listopadu 2014 v 10:24® troutkiller
-
rákosník> Já sem byl před týdnem na žumpě a nic
Sedělo nás tam asi 10 a všichni nula.
- Pátek 7. listopadu 2014 v 8:20® rákosník
-
troutkiller> Ryby berou ještě pěkně,já teď byl dvakrát na Vltavě a parádně jsem zachytal.Megacejni,kapři super.Bohužel né na naší Vltavě,u nás je to nic moc.
Tento příspěvek byl editován 7.11.2014 07:25:19 uživatelem rákosník. - Pátek 7. listopadu 2014 v 7:20® troutkiller
-
rákosník> Já už sem fídry uklidil,podzim věnuju jen vláčce
- Čtvrtek 6. listopadu 2014 v 17:09® rákosník
-
Tak jak vám to kouše,já snad žačínám chytat pěkné ryby až teď.
- Čtvrtek 6. listopadu 2014 v 7:58® rákosník
-
timbab>
A je zase na tejden klid:)
- Pondělí 3. listopadu 2014 ve 21:33® anýzový.dědek
-
timbab> ne.
- Neděle 2. listopadu 2014 ve 22:44® timbab
-
anýzový.dědek> Tě vykopli od vedle?
- Neděle 2. listopadu 2014 v 15:10® anýzový.dědek
-
ahoj tak jsem tu
- Pátek 31. října 2014 ve 23:21® jepice-zruseno
-
Draky> Máš pravdu, ta hlína by mohla pomoci, to je dobrá věc. Na vzduchu drží tak akorát a ve vodě se rychle odkalí.
- Pátek 31. října 2014 ve 22:51® Draky
-
jepice> Kroupy jsem chtěl letos zkusit, ale nějak jsem se k tomu nedostal.
Já k tomu v zimě přistupuju tak, že rybám se asi do toho moc chtít nebude a když jo, tak se rychle zasytí, takže jim poskytnu jen něco co je naláká, popřípadně co jim dá možnost po drobkách něco baštit, ale nejlepší a podle mě i nejlákavější sousto je právě na háčku.
Jak moc je tohle dobrá myšlenka ti neřeknu, ale vnitřně mě uspokojuje.
Jinak s těma kroupana…trocha hlíny by je měla rozlepit si myslím, aspoň dostatečně na to, aby to fungovalo s klasickým krmelcem, ale jak říkám, zatím jsem neměl tu čest je vyzkoušet.
- Pátek 31. října 2014 ve 22:42® jepice-zruseno
-
Draky> Aha, já myslel, že je to kvůli tomu, aby se z toho víc linula vůně. Já beru kukuřici nebo kolínka spíš kvůli tomu, aby to hned nevyluxovaly ty úplný čudly a něco tam zbylo na udržení tech větších rybek. Vloni jsem byl párkrát v zimě na sázavě s lavačkou a krmil jsem vařenýma kroupama, i jsem na ně chytal. Překvapilo mě, že to na ně docela bralo (ty zimní ryby – tloušti a plotice). Ale ono se to lepí k sobě právě i bez šrotu se strohankou, tak nevím jak by to spolupracovalo s krmítkem. Možná by se to dalo namatlat na to metodový krmítko nebo na to žebrový olověný.
- Pátek 31. října 2014 ve 22:09® Draky
-
jepice> Jo, nůžkama na žížaly. Trvá to asi minutu, takže to pro dobrej pocit dělám, ale opravdu jen když je studená voda a ryba by se mohla rychle nasytit.