Vyhledávání
Feeder
V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 1. srpna 2014 v 10:40® Jarda Š.
-
jirin8> Píšou, že je to Medim/Heavy, tedy prut vhodný hlavně na větší středně tažné řeky, na větší hloubky na přehradách nebo na lov kaprů s většími krmítky. Na vyloženě jemnou feedrařinu vhodný není.
- Čtvrtek 31. července 2014 ve 13:54® jirin8
-
zdar, potřebuju poradit. Jaký máte názor na tento prut? A je to medium? http://www.tahoun.cz/…er-mh-35-95g
- Středa 30. července 2014 ve 21:23® double-j
-
Vladis> už mám snad celou řadu Alivia, protože se mi to líbí designem
není to žádnej high-tech, ale asi lepší, než ty původně jmenovaný, si myslím
- Pondělí 28. července 2014 ve 20:41® Vladis
-
double-j> rádo se stalo. Bylo to opravdu drobet po sezóně ale to jsem zjistil až když jsem to odeslal
Tento příspěvek byl editován 28.7.2014 20:45:50 uživatelem Vladis.Šímo je dobrá volba. Jednak jsou pěkně zpracovaná a hlavně u nich funguje případný servis. Narozdíl od těch prutů dole. Momentálně mám od nich tři kousky a naprostá spokojenost.
- Neděle 27. července 2014 v 11:59® double-j
-
Vladis> díky za vyčerpávající odpověď
nakonec jsem to stejně vyřešil už dřív, než přisla a koupil jsem Shimano Alivio a spokojenost
- Úterý 22. července 2014 ve 23:11® spike
-
Rybář Rob> http://www.chytej.cz/…derovy-prut/
- Úterý 22. července 2014 ve 23:09® spike
-
Rybář Rob> Nejrychlejší cestou bude zajít do nějakého krámu a poptat se. Nejlépe obejít těch krámů víc a srovnat ceny.
Důležitou otázkou ovšem je kolik jsi ochotný do něj investovat a kde budeš chytat. Nicméně protože předpokládám, že budeš chodit na řeku i na rybník tak by ti do začátku mělo nejlépe vyhovovat nějaké Medium.
Zkus mrknout po feederech od Mikada. Dělají za přijatelný peníz použitelné proutky a mají 5 rozumně odstupnovaných špiček.
- Úterý 22. července 2014 v 18:50® Rybář Rob
-
Ahoj rybáři kde se dá ve zlínském kraji nejlevněji koupit feeder ?
- Pondělí 7. července 2014 v 19:36® Vladis
-
double-j> Giants fishing Fluent XT, LXR Feeder a Abu Garcia Diamond Feeder jsou pruty s totožným blankem a s největší pravděpodobností i vyrobené ve stejné, čínské výrobně. Liší se pouze designem. Jsou to solidní pruty s tužší, progresivní, parabolickou akcí, podobnou Shimanu Beast Master M. Za ten peníz určitě stojí. Osobně bych volil LXR 333. Jednak má proti Fluentu dvoupatková a tedy bytelnější očka,v kratší verzi je má optimálnějí rozdělená a má i pevnější, blbuvzdornější konstrukci. Nezanedbatelné není ani zajímavější provedení s dělenou rukojetí z gumokorku. Problémem všech těchto modelů je neexistence originálních, grafitových,náhradních špiček. Neštěstí jsou snadno nahraditelné špicemi prům. 2,8mm od Jaxonu, Mivardi, Shimano Vengeance, Mikado atd… V povedení od „ABU“ jsou beznadějně vyprodané a nikdo z majitelů si nestěžuje
Tento příspěvek byl editován 7.7.2014 19:39:23 uživatelem Vladis. - Pondělí 23. června 2014 ve 22:35® double-j
-
Viděl jsem ho prodávat taky jako LXR Feeder.
- Pondělí 23. června 2014 v 19:22® double-j
-
Chtěl bych se zeptat, jestli máte někdo zkušenost s tímto prutem a případně jaký je? Jedná se o FLUENCE XT.
- Středa 18. června 2014 v 8:04® abutus
-
Má někdo zkušenosti. S chytáním cejnů na horní novomlýnské nádrži u Pasohlávek
- Úterý 17. června 2014 v 8:34® BigD
-
malamut> Hmm- je spousta věcí, do kterých nevidím, tak se k nim nemůžu fundovaně vyjadřovat. Každopádně si tím nesmíme nechat kazit radost z chytání. Tahle diskuze je o feederu a to je téma samo o sobě dost pestré, i když nás v těchto dnech šviháci (vláčkaři) určitě komunikací převálcují. Včera na Hostíku kapříci moc nebrali, zato plotice a perlíni do 15-ti cm se mohli ukousat. O nástražky nebude nouze. Přeji hezký den a ať berou!
- Pondělí 16. června 2014 ve 23:28® malamut
-
BigD> mě je volnej jeho byznys, i kuku za sedmnáct za kilo (to opravdu koupí jen blbec a ten si to asi zaslouží), ale jeho rozhovor v Rybářství prostě skousnout nedokážu a kdyby byl jedinej s rybařinou, tak u něj ne, a s tím názorem nejsem sám. Jeho přednášky jsou mi taky u řiti, viděl jsem kdysi kdesi nějaký video, šoulačku na kapry, moc hezký, on je schopnej šoulat snad i s bivakem
Proslýchalo se taky, že je to jeden z největších přebalovačů koulí, ale co je na tom pravdy, to fakt nevím, já na „jeho“ produkty nelapu a nemám to v úmyslu, co se týká červů, ve slušný rybářský prodejně nesmí chybět
- Pondělí 16. června 2014 ve 23:04® BigD
-
malamut> Taky jsem myslel, že bude mít hvězdné manýry, ale je úplně v pohodě. Dali jsme řeč na veletrhu i u něj na krámě a působil fajn. Ten byznys ale rozjel ve velkém stylu- spoustu věcí prodává pod vlastní značkou, dělá přednášky, závodí, má reklamu...... Chápu, že někomu to může připadat přehnané, ale pokud to má živit jeho i zaměstnance, pak je asi na správné cestě a držím mu palce. Jen ty masňáky by objednat mohl…
- Pondělí 16. června 2014 ve 22:38® malamut
-
BigD> ale jo, to nebylo konkrétně, tak nějak všeobecně, jen že její absence na prodejně mi tak nějak neva. I když u Nikla by mi vadilo asi vše, ale to se dá mluvit o předpojatosti
- Pondělí 16. června 2014 ve 21:43® BigD
-
malamut> Asi máš pravdu, pokud by šlo o živou, ale když prošiju mrtvou na candoška, líp se mi to nahazuje… tam, kam na ně chodím se musí nahodit podél břehu tak 30 metrů a nechci, aby se škubla. Je to ale otázka montáže.
- Pondělí 16. června 2014 v 19:12® malamut
-
BigD> …anebo jako kaprař bez koulí.
Jehla na rybku je stejně prasárna.
Tento příspěvek byl editován 16.6.2014 19:13:55 uživatelem malamut. - Čtvrtek 12. června 2014 v 18:22® Kubah
-
Draky> Owner 50339, Colmic NK800, na boilies/pelety mám bezprotihrotové Guru.
- Středa 11. června 2014 ve 20:51® BigD
-
olda> U Karla Nikla v Kolíně jsem byl předevčírem a musím říct, že tam má velký výběr kvalitních věcí. Zklamalo mě jen to, že neměli navlékací jehly na živou rybku, ani masňáky. To je jako pekař bez rohlíků…
- Středa 11. června 2014 v 16:44® olda
-
Draky> http://www.nikl.cz/…ear-n500.php N800
- Pondělí 9. června 2014 v 15:58® jepice-zruseno
-
Draky> Já používám háčky s lopatkou, trošku silnějš drátek mají některé typy fudo, takový ten kapříkovský tvar ale i malé velikosti.
- Pondělí 9. června 2014 v 15:11® Bigpista
-
Draky> Silnější háčky najdeš třeba u Mustadu.
- Pondělí 9. června 2014 ve 14:48® Draky
-
Co používáte za háčky na feeder? Já teď nově zkouším owner 50922, ale potřeboval bych něco doporučit, abych mohl porovnávat.
Navíc bych se jěště potřeboval dovybavit háčkama s tlustějším drátkem.
- Čtvrtek 5. června 2014 v 15:32® Cejnař
-
Na plavačku používám Asso ultra 0,16 a na feeder stejnou značku 0,18 a jsem maximálně spokojenej. Zkoušel jsem na feeder nanofil 0,12 a po dvou měsících šel pryč – zplacatil se a pak se zařezával do cívky.
- Sobota 31. května 2014 v 17:08® Draky
-
casper> Toho Stroftika bych se nebál. Je to super silon a cena je taky pohodová. Mám ho na vláčáku a příští rok ho asi dám i na feeder – nechal jsem si naivně nějakej jinej silon doporučit v rybářství a moc dobře to nedopadlo, ale jednu sezonu s nim nějak přežiju.
Jinak na kmen bych spíš použil 0,18 nebo 0,20, aby sis mohl dělat návazce z 0,16, což už je dost pevnej silon na kapříka okolo 50.
- Sobota 31. května 2014 v 11:23® skwor
-
Kubah> Letos ho mám na jednom navijáku taky.
Tento příspěvek byl editován 31.5.2014 11:31:10 uživatelem skwor. - Pátek 30. května 2014 ve 21:52® jepice-zruseno
-
V Poslední době používám na plavačku a na přívlač vlasce asso 0,12 a 0,14 a jsem spokojen. Jestli jsou v takových průměrech kolem 0,18 nebo 0,20 takhle dobrý, tak doporučuju. Na feeder a vláčku jsem spokojen s vlasci Trabucco T-force Tournament. Na feeder a lehkou položenou mám ale v poslední době vlasce SNACK Cameleon. Kupuji v Husinecký, 150m za 79 Kč.
- Pátek 30. května 2014 ve 21:27® Kubah
-
skwor> já se nejspíše nakonec vrátím ke svému oblíbenému Colmicu Power…
- Pátek 30. května 2014 v 16:27® Bigpista
-
casper> Čau chlape, ty ještě chodíš na ryby?
Chytám vlasce Awa-Shima a Stroft v průměrech od 0,14 do 0,22. Většinu roku odchytám s kmenem z 0,18.