Vyhledávání
Feeder
V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 20. prosince 2013 v 17:36® Bigpista
-
timbab> V neděli měl premiéru a v pohodě. I kapříky zvládnul se ctí. Za ty prachy… (vyšel mě na litr)
- Pátek 20. prosince 2013 v 17:31® timbab
-
Bigpista> JJ prej je slušnej ale ještě jsem neměl tu čest.
- Pátek 20. prosince 2013 v 17:29® Bigpista
-
timbab> Axiom picker od Mivardi. 270cm a gramáž 10–25g
- Pátek 20. prosince 2013 v 17:25® timbab
-
Bigpista> Jakej picker jsi pořídil?
- Pátek 20. prosince 2013 v 17:23® Bigpista
-
timbab> Těším se na zimní šoulačku a teď jsem právě koupil picker, kterej chci taky v zimně provětrat.
- Pátek 20. prosince 2013 v 17:09® timbab
-
Bigpista> Já byl v neděli taky.Vláčku asi už letos vynechám,zůstanu u feedru a plavaný.
- Pátek 20. prosince 2013 v 17:06® Bigpista
-
timbab> Naposled jsem byl v neděli a docela to šlo. Teď si spíš dojdu ještě zavláčet a pak je to spíš otázka toho, kdy si vyběhám papíry.
- Pátek 20. prosince 2013 v 17:03® timbab
-
Bigpista> Já mám radši v pohotovosti vše
Zejtra na ně razím.
- Pátek 20. prosince 2013 v 16:57® Bigpista
-
timbab> Picker asi nechám v pohotovosti, stejně jako matchku…
- Pátek 20. prosince 2013 v 16:09® timbab
-
Tak co pánové?Tady už je zazimováno?
- Čtvrtek 19. prosince 2013 ve 13:25® wasulda
-
Parťák – Praha Výhod / stř. Čechy – Ahoj od ledna se chystám zase na svazovky s feederem. Nenašel by se nějaký parťák k vodě?
- Pátek 13. prosince 2013 ve 20:51® jepice-zruseno
-
mirmen> Jo, fídr jsem si kdysi už ze zlomeného vláčáku také dělal. Tohleto udělám podobně samo domo, ale tak, aby to šlo použít i bez tý špice jako normální prut. Vyměnit pouze očko by bylo elegantnější, ale obávám se, že vyvážu očko na nějakou trubičku a udělá mi to stejnou službu.
- Pátek 13. prosince 2013 v 0:35® mirmen
-
ještě doplním , pak jsem vyráběl 3 m feeder pro kluka, který splácí hypotéku a prostě šetří každou kačku. Tenkrát koupil v bazaru plavačkový teleskop za 50 Kč , špičku za 170 Kč , očko na objímce za 35 ,–. Celá sranda ( pár kapek lepidla nepočítám ) vyšla na 255,– a asi 2 hodiny čisté práce. prut slouží odhadem 8–9 rok a nějakého šupináče už má za sebou. Majitel si doposavad nestěžuje.
- Pátek 13. prosince 2013 v 0:31® mirmen
-
jepice> kdysi jsem si upravil starý laminátový plavačkový teleskop na feeder, z podobných důvodů ( krátký proutek na malé potůčky a louže s porostem keřů a nedostatkem prostoru pro práci s prutem nad 2 metry ). Seříznul jsem koncový díl prutu v místě , kde byl vhodný vnitřní průměr pro špičku ) postupně jsem zkracoval prut odshora ). Poté jsem v délce asi 6 cm dovnitř vlepil „zátku“ a vytřel vnitřek dílu epoxi lepidlem. Po zaschnutí ( 2 dny ) jsem dobrousil na průměr shodný s průměrem špičky. Na konec upraveného dílu jsem po smontování teleskopu nasadil klasické očko.
Kamarád si pak upravoval něco podobného a vyřešil to tím, že mu někdo vyfrézoval ze silonu „futýrko“, které vlepil do dílu.
- Středa 11. prosince 2013 ve 22:32® (...Candouš...)
-
noba> Ahoj, asi před dvěma měsíci sem řešil ten samí problém,dokonce i v této cenové relaci co potřebuješ ty…Taky sem myslel na Solitron, ale pozor na špatnou dostupnost špiček, ne že by to byl špatný průměr některé tam sedí, ale Okuma má prá větší očka na špičkách a jiné špičky tma sedí blbě ty očka jsou prostě malinký..Někde jsem se to dozvěděl, od jednoho majitele..Proto sem si nakonec koupil Semu Z-force a navijáček Shímo exage 3000 a mlaskám si, všechno krásně sladěné..ale pokud chce táta házet na delší vzdálenosti 40m a výš s těžšími krmelci (kolem 40g) volil bych tu dělší verzi ve 3,6m…
- Neděle 8. prosince 2013 v 19:17® noba
-
tak mu asi doporučím ten solitron, už jsem o něm taky slyšel. díky za tip
- Neděle 8. prosince 2013 ve 13:47® jepice-zruseno
-
Nevíte, jestli se dá u nás běžně sehnat typ očka pro připevnění indikátoru? Chodím na potok, kde potřebuju krátký prut, takže mi stačí laminátový dvoudíl, ale chtěl bych mít možnost ho dovybavit tímto indikátorem – chvějivou špičkou. http://tackleoutlet.co.uk/…FLOATROD.jpg Abych to tu nebastlil z vyvazovacícho očka a nějaký trubičky zbytečně. Díky za odpověď. Případně jaké s tímto indikátorem máte zkušenosti (vyrábel bych ten ala fídrová špička, ten závěsný nevím).
- Neděle 8. prosince 2013 ve 13:11® skwor
-
jepice> Čau, kamarád si kupoval na řeku ten do 100g. To se mi zdá jako taková zlatá střední cesta.
- Neděle 8. prosince 2013 ve 12:59® jepice-zruseno
-
skwor> Ten solitron se dělá ve třech gramážích, kterou bys kolegovi doporučil?
- Neděle 8. prosince 2013 v 9:41® skwor
-
noba> Mě se líbí Okuma solitron, ta je dokonce levnější.
- Sobota 7. prosince 2013 ve 23:17® jepice-zruseno
-
noba> Ahoj. Já mám Sema Cartel Special Feeder do 80g, 3,30m, tatínek má ten samý v délce 3,60m. Myslím, že vzhledem ke ceně celkem pohodové proutky, ale už se asi moc neprodávaj. Vzhledově naprosto stejný a možná celkově podobný by měl být Sema Cartel Special Feeder do 90g, který se stále prodává, např. zde: http://www.sema-louny.cz/…uct_info.php?… Naviják nevím, jaký doporučit, okumy nejsou úplně špatný vzhledem k ceně. Jinak taťka vláčí s navijákem ABU C3, který se dá sehnat za necelých tisíc korun. Má kovové tělo, náhradní cívka je plastová, náhradní kovová cívka stojí 250 kč navíc. Nakoupen byl v kamenné prodejně http://www.kajman.cz/…3-p-183.html Jestli je lepší nebo horší než modernější trio, to netuším. Záleží taky, jestli chce přední nebo zadní brzdu, nebo třeba bojovku.
Tento příspěvek byl editován 7.12.2013 22:18:31 uživatelem jepice-zruseno. - Sobota 7. prosince 2013 v 9:00® troutkiller
-
David H.>Nedělej to páč tím ten prut uplně zku…š.
- Pátek 6. prosince 2013 ve 22:17® noba
-
kamarad shání pro tátu feeder + naviják. Bude to feederový začátečník a chytat bude na orlíku případně berounce. Viděl bych to asi na nějaké medium 3.6m možná delší a naviják okuma trio 40. limit je 3000,– naviják i prut. Takže pokud by to byla ta okuma tak na prut zbyde cca 1800,– prosím o nějaké tipy
- Středa 4. prosince 2013 ve 23:35® HaD
-
jepice> to je mi jasný a asi nutný. Jsou dost tvrdý.
- Středa 4. prosince 2013 ve 23:00® jepice-zruseno
-
David H.> Tak koupíš dvě měkký levný semácký, přilízneš je smirkem pasuje nepasuje a máš to
, to už se tu dlouho neřešilo
- Středa 4. prosince 2013 v 15:06® HaD
-
Dnes jsem měl v ruce nádherný feeder Sportex medium 3,9m. Poněkud dražší, ale překvapivě velmi lehký a pěkný prut. Jen ty špičky jsou na můj vkus obě dost tvrdé.
- Neděle 1. prosince 2013 ve 14:53® timbab
-
Bigpista> Já mám jinak všechno celkem krátký na transport.Jen tenhle jeden je trochu delší
- Neděle 1. prosince 2013 ve 12:37® jepice-zruseno
-
Draky> jojo, kapraři asi nepojedou ve 3 – 4 lidech na ryby, jako my někdy jezdíme i fáčkem
Tento příspěvek byl editován 1.12.2013 11:37:54 uživatelem jepice-zruseno.To je pak rozměr vercajku v autě celkem limitující a jízda vlakem nebo na kole je naopak v pohodě. Pro mě je ideální prut do 125–130 cm transportní dýlky, protože ho můžu dát do kufru a nemusí to každej potenciální zloděj v autě hnedka vidět. Přeci jenom naše fáčko není trezor, v případě novějšího auta ale zlodějem způsobená škoda na autě není také zanedbatelná.
- Neděle 1. prosince 2013 ve 12:28® Draky
-
skwor> Taky si vem jak tihle kaprari s dvoudilnejma prutama jezdi k vode.
Chapu, ze dvoudil je logicky lepsi, ale zas tahat 2m klacky nevim, nevim.
Kolikrat se peru i s tyci od podberaku a to ma asi 1,7m.
- Neděle 1. prosince 2013 v 11:40® Bigpista
-
timbab> Tak když třeba na jaře hodím pruty do kufru, odjedu do práce a odpoledne po práci si skočím na ryby, tak tyhle dlouhány taky netahám.