Vyhledávání
Feeder
V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 17. července 2006 v 16:50® EDDY
-
breca> to záleží podle typu vody a okolností když hodně fouká tak měkké špičky jsou tak nějak na dvě věci hhh
ale také mám spíše měkkčí
- Pondělí 17. července 2006 v 16:21® breca
-
Zdravím přátele feedraře. Jak využíváte různou tvrdost špiček při lovu? Zatím chytám hlavně na měkké a nemám chuť přejí k tvrdší.
- Pondělí 3. července 2006 v 9:11® kelt
-
Carpboy> mrkni se tady do fóra myslím že tam najdeš to co potřebuješ.. www.chytej.com
- Neděle 2. července 2006 ve 21:01® Karllos
-
Byl jsem dvakrát na Odře v polance,ale nic moc..na červy pár plotek a cejnků,moc se mi nedaří!a k tomu jsem zlomil můj nový feedřík!
- Sobota 1. července 2006 v 18:32® Carpboy
-
Uvažuji o koupě feederu ale trošku se neorijentuju v cene kolik muze stat vybava zakladni na feeder!chtel bych na nej chytat kapry tak do 6 kilogramu!
- Sobota 1. července 2006 v 10:52® Fildos
-
Já chytám na moravě v Kostelanech nad Moravou berou mě samí cejni sice pěkní ale už je to nuda mužete mě někdo poradit jak i najinší ryby? samozřejmě se ptam těch kteří tam chodí a nebo těch kteří to tam aspoň trochu znají. Petrův zdar Fildos
- Pátek 30. června 2006 ve 23:51® regulus
-
Svoboda88> teďka ne, ale když stoupala před tím tak jo, je to ale těžce individuální, záleží jaká řeka a kolik tam plave bordelu.
- Pátek 30. června 2006 ve 21:32® Davish
-
chytal někdo z vás feederem na řece, teď když je stouplá?
- Pátek 30. června 2006 ve 14:53® profo
-
breca : vidím, že jsi zvolil velmi podobný kalibr. Jen krmelec mám 60g, ale to neva aspoň to bude tvrdší…
- Pátek 30. června 2006 ve 14:40® breca
-
profo – jasně, a na souboj s nimi zvolím nejtvrdší špičku a alespoň 50 g krmítko!!!! ):o))
- Pátek 30. června 2006 ve 13:12® profo
-
breca : ne my dva mezi sebou, ale do nich. Hrrrrrrrrrrrrrrr na ně ať to lítá…
)
- Pátek 30. června 2006 v 9:50® breca
-
profo- my dva mezi sebou, nebo že půjdeme na ně? ):o))
- Čtvrtek 29. června 2006 ve 14:34® profo
-
breca : už se peró, už se peró, já jsem to říkala, že si ty čumáky rozbijó…
))) Nepřidáme se taky?..
- Čtvrtek 29. června 2006 v 10:28® breca
-
Kluci – nepoperte se tady kvůli mně!!! ):o)) Hora – zkoušel jsem to proházet od tichýho vracáku až po mírnější proud ve středu řeky.
- Neděle 25. června 2006 v 10:03® Shrek
-
regulus> a bulet budu,budu a budu.Bééééé!!
- Sobota 24. června 2006 ve 22:57® regulus
-
Alivio> nebul, vdyť ten rejpal byl s velkým smajlíkem, nehraj si na chytlavýho…
- Sobota 24. června 2006 ve 12:35® Shrek
-
regulus> ale vždyť já nerejpu a ani rejpat nechci,jen jsem trošku vylepšil Tvůj návrh.Nic víc,nic míň.Nevim proč když napíše Alivio příspěvek,je to hned od všech braný jako provokace.Aaaach jo!!
- Sobota 24. června 2006 v 0:30® regulus
-
Alivio> sem psal, že su lehce konzervativní a nejvíc se to projevuje v tom, že chytám na tenký silony a háček (alespoň jeden) je vždy průběžně, nejen u federu. Vím jak to většina feederařů váže a taky jsem neřekl, že je to špatně nebo to moje dobře. BRECA vznesl dotaz a já na něj odpověděl. Jednak su feederař dalo by se říct občasnej a za druhý, nemyslím si, že mám vždycky pravdu. Zkus to BRECOVI taky namalovat.
Rejpale -:))))))))
- Pátek 23. června 2006 ve 22:10® candlemass
-
Tak jsem byl na Kačáku na Kladně a prakticky nic jen 2 mxi cejni asi 15cm!!!
- Pátek 23. června 2006 ve 21:45® Shrek
-
breca> jenže Příchymu to trvá už 3 roky
regulus> a co dát kmen 0,18,navlíknout tu trubičku,dát gumovej korálek,obratlíček a návaec 0,14 ?Tim pádem neurveš celou montáž,ale jenom olůvko,nebo návazec s háčkem.Já tam teda tu plastovou trubičku nedávám vůbec,přijde mi to jako zbytečnost navíc.
- Pátek 23. června 2006 ve 12:42® Hora
-
breca> do kalný vody mám jedině žížalu,nebo masáky,kdes chytal?V proudu,tišině?
- Pátek 23. června 2006 v 9:40® breca
-
Tak jsem tu zase. Včera na kalný Sázavě totální nula (letos poprvé), zkoušel jsem žížalu, červa i rohlík, ale bez úspěchu. Máte něco osvědčeného na feeder do kalné vody?
- Čtvrtek 22. června 2006 ve 12:20® profo
-
Breca : není zač…
- Čtvrtek 22. června 2006 v 11:27® breca
-
profo – OK, díky za info.
- Čtvrtek 22. června 2006 v 11:09® profo
-
Breca : já osobně ho tam nadávám kůli tomuhle problému, ale spíš jen v případě použití dlouhého forpasu, když potřebuji aby se držel na dně, tak si ho zaítížím bročkem, ale kůli motání ho tam nedávám nikdy.
- Čtvrtek 22. června 2006 v 10:53® breca
-
Zdravím feedreaře a mám drobný dotaz: Dáváte na koncový návazec malý broček, aby se návazec nemotal do nebo přes krmítko? Jednak při náhozu (což se dá odstranit zapíchnutím háčku se žrádlem do krmítka), ale hlavně při navíjení. Díky.
- Sobota 17. června 2006 ve 22:03® Davish
-
Regulos> krmítka a feeder, to patří k sobě
- Čtvrtek 15. června 2006 v 11:13® profo
-
Breca : není zač…
))
- Čtvrtek 15. června 2006 v 10:35® breca
-
Prichy- nesmutni, mně to taky trvalo týden!!! ):o)) Profo – dík.
- Čtvrtek 15. června 2006 v 10:11® profo
-
Breca . gratuluju ti k první 50 na feeder. Na tvou otázku : eleminuji spíše výběrem návnady a velikostí a druhem nástrahy. Jednoduše řečeno, ve většině případů, když jdu na kapra, krmím partiklem buď čistým a nebo jen s velice malou složkou šrotu nebo komerční směsy. Tím částečně eliminuješ větší nájezd bílé ryby, ale ne na 100%. Většinou v tomhle případě když bílá najede, tak ve větších velikostech. Toť má zkušenost.