Vyhledávání
Feeder
V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 9. listopadu 2013 ve 22:32® troutkiller
-
timbab>Tak at ti to klapne!Já sem dneska chodil kolem vody s prckem a jedinej fídrolovec co u vody zustal po prchnutí bobkařu tvrdil že se to od rána ani nepohlo
(
- Sobota 9. listopadu 2013 ve 21:31® timbab
-
troutkiller> Zdar,zítra na ně razím-teď mám přípravu.Teď jsem s feedrem moc nebyl spíš vláčka,moucha.
- Sobota 9. listopadu 2013 ve 21:26® troutkiller
-
timbab>Kámo ještě fídruješ nebo už si to zbalil?Já mám ještě jeden klacek v pohotovosti ale už to moc nevidim
- Čtvrtek 7. listopadu 2013 ve 21:31® timbab
-
spike> No měl by jsi zvolnit
- Čtvrtek 7. listopadu 2013 ve 21:26® spike
-
timbab> Jen se tady mihl můj stín, musím to omezit jinak by z toho některé užovatele kleplo, že mám za dnešek už třetí příspěvek
- Čtvrtek 7. listopadu 2013 ve 21:11® cormaxx
-
troutkiller>
- Čtvrtek 7. listopadu 2013 ve 20:47® timbab
-
spike> Hele,hele.Se tady neukážeš jak je rok dlouhej a hned jseš nějakej drzej
- Čtvrtek 7. listopadu 2013 ve 20:27® spike
-
troutkiller> To je Timur a jeho parta, pardon Timbab
- Čtvrtek 7. listopadu 2013 v 18:45® troutkiller
-
spike>Tak to už jste tři.To už je parta
)
- Čtvrtek 7. listopadu 2013 v 18:33® spike
-
troutkiller> Já mám od Mikada feedery a nemůžu si stěžovat. Vydrží opravdu dost, nebojím se do nich opřít a opravdu je si myslím nešetřim. Na lehkou vláčku mám Mikado Lexus a vyhovuje mě, má sice tvrdou páteř a jemnou špičku ale na smáčky mě sedí.
- Čtvrtek 7. listopadu 2013 v 18:29® troutkiller
-
cormaxx>Nebudu vám bránit v páchání skupinové sebevraždy.Z polska nikdy prut ani navi prostě nepořidim!!
- Čtvrtek 7. listopadu 2013 v 18:06® skwor
-
cormaxx> Asi tak, v těch levnějších cenových relacích bych mezi poláky hledal jako první. Pravda teda je, že nové Dragony mě moc neberou. Ale jerkáč si stejně koupím od nich.
- Čtvrtek 7. listopadu 2013 v 18:03® cormaxx
-
troutkiller> Já nemám rád házení všeho do jednoho pytle. Dragon mi prasknul jak papír,ale stejně mi další asi přistane doma.Je to jiná řada,navíc tamto byl podle mě špatně udělaný prut.
Je fakt,že bych si klacek od mikada za 3 litry asi nekoupil,protože v téhle ceně už můžu koupit něco jiného u jiné značky. Ale Mikado prostě umí levnější věci. To bych po něm sáhnul radši, než po nápisu Shimano…
- Čtvrtek 7. listopadu 2013 v 17:52® troutkiller
-
cormaxx>Tak hlavně že si spoky.
- Čtvrtek 7. listopadu 2013 v 15:39® cormaxx
-
troutkiller> Mám Mikado Lexus na vláčku. Je fakt ,že jsem ho koupil jen kvůli tomu že byl v akci za necelý litr a já chtěl ULko na pár vycházek do roka. Ale musim uznat ,že je fakt povedenej. A kopyta mají taky dobrý!
- Čtvrtek 7. listopadu 2013 v 8:06® troutkiller
-
timbab>Z polska jedině Salmo nic víc!Vše ostatní je šunt neskutečnej!Samozřejmně pokud to nevadí technická sul,konina jako hovězí atd.
- Středa 6. listopadu 2013 ve 21:31® Dawee
-
To Mikádo není zas tak špatný, já sem si kdysi pořídil: http://www.splavek.cz/…o-100-g.html a jsem vcelku spokojen akorát po cca 5.letech používání mi praskla výplň koncového očka. A je fakt že ten prut nešetřím
- Středa 6. listopadu 2013 v 17:06® ladamaj
-
timbab>naprostý souhlas i když se tam dají sehnat věci i dobré např.vláčecí třpytky a spousta dalších potřeb ale pruty a navijáky bych tam nekupoval.
- Středa 6. listopadu 2013 v 16:53® timbab
-
troutkiller> Zdar.tím Polskem bych si nebyl tak jistej
- Středa 6. listopadu 2013 ve 14:52® Draky
-
troutkiller> Tak jo.
Diky za rady.
- Středa 6. listopadu 2013 ve 14:35® troutkiller
-
Draky>Jdi do něj,tohle byl muj druhej fídr a po cca 8 letech sem ho letos nadělil kámošovi.Počítám že pokud ho nepřejede autem bude mu sloužit roky dál.
- Středa 6. listopadu 2013 ve 13:13® Draky
-
troutkiller> Takze treba tenhle? Nerad davam este o 250 vic nez jsem chtel, ale jestli se to vyplati, tak to preziju.
- Středa 6. listopadu 2013 ve 12:19® troutkiller
-
Draky>Na mikado bych hodil bobek,polsko je polsko
3el bych do těch Beastu.Jsou to držáky a uvidíš že budeš spokojenej.
- Úterý 5. listopadu 2013 v 17:54® Draky
-
Co treba tenhle? Maj ho i za super cenu. Mikado NSC feeder.
- Úterý 5. listopadu 2013 v 16:48® Draky
-
troutkiller> No 2 prury jsem nestihal jen pres leto, jinak jsem mel na oba casu dost. Navic porad jsem amater, takze treba na rece, kde nekolik let chytam vim kam jit a co a jak, ale jakmile zajdu nekam na stojak, tak jsem v haji a je pro me lepsi mit 2 pruty a nahozeno na 2 ruznych mistech s tim, ze hledam to lepsi, kteryho se pak budu drzet.
Takze tech duvodu mam vic proc bych chtel 2.
- Úterý 5. listopadu 2013 ve 12:04® troutkiller
-
Draky>Na co?Když to šlape,sotva stíháš jeden.Když ne nezachrání tě ani 10 klacku
- Úterý 5. listopadu 2013 v 10:43® Draky
-
troutkiller> Dobra tedy, ale stale to nemeni nic na situaci, ze k nemu potrebuju este druhy prut.
- Úterý 5. listopadu 2013 v 10:05® troutkiller
-
Draky>To hevíčko neřeš páč za ty kačky co chceš nic lepšího nekaufneš a BM je držák.Na jaře mi zustal za nehtem heavy Antares a je to prut se kterym obsáhneš skoro všechno co píšeš,jen je trošku dražší
- Pondělí 4. listopadu 2013 ve 23:32® Draky
-
džigit> Toho heavy bych si asi musel pochovat v ruce. Ne, ze bych ti neveril, ale nerad bych si za ty prachy koupil dalsi kapraky, ktery uz moc nemusim.
- Pondělí 4. listopadu 2013 ve 23:20® džigit
-
Draky> nebál bych se toho,na řeku určitě ne.Já mám speedy v heavy a to, pokud tedy nezrkrátím toho multi,neberu za supr tvrďáka
Tento příspěvek byl editován 4.11.2013 22:22:35 uživatelem džigit.