Vyhledávání
Feeder
V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 13. května 2013 v 17:18® Fryw
-
timbab> a čím se vyzbrojíš? Feeder?
- Pondělí 13. května 2013 v 17:10® timbab
-
džigit> JJ naběhnul,by mě z toho je…
Jinak celkem v pohodě,ryby berou.Co ty?
Nad Jestřabkama uvažuju a asi dorazím. - Pondělí 13. května 2013 v 11:02® džigit
-
timbab> máš pravdu, předsedo! Ty už sis s ním taky naběhl?
Jak se jinak vede? A co Jestřabky,jedeš? - Neděle 12. května 2013 v 18:43® timbab
-
gavlos> V silnějších průměrech (0,25 a víc) je Awa-shima dobrá(Ion power reflector a camo quattro) Ve slabších dle mě stojí za h…
- Neděle 12. května 2013 ve 14:51® pulec7
-
vcera super zabava, kaprici 25–30cm chytl sem jich za den asi 70
Odesláno prostřednictvím aplikace SmartChytej., tezkej teren takze sem dnes znicenej
- Neděle 12. května 2013 v 11:06® gavlos
-
džigit> na plovku vlasec mam,na vlacku taky a jsem spokojen..ted uz jen na ty kaprici..chytam podobne.krmitko nacpu, kus chleba ci boilies na hacek..a beru bolonku a prochytam to kolem…temer vzdy neco lapnu pro zabavu..jako onehdy jsem na terlach nasel misto uplne paradni..dle cistoty mista bych rek ze tam snad nikdo nikdy nechytal..a dle tech utoku na hladine tam bude zabava i s vlackou
- Neděle 12. května 2013 v 10:51® džigit
-
gavlos> 0,25 používám na hevýčku při vlasových montážích.„Zahodím“, nechám bait,čekám na větší rybu a mezitím se věnuji se „normal“ feedru,či plavajdě.To vše dle dané situaci-druh vody,povětrnostní podmínky,prostor atd.
Možná to není ideál,ale tak nějak to dělám, tedy pokud nejdu,či nebicyklujikole vody a občas nějaký úsek prochytám.
U silonu je to o poměru cena-kvalita-důvěra ve značku-uzlů-montáží atd. Možná to zní složitě,ale vem to tak,že se třema špulkama na sezonu nemusíš vystačit… - Neděle 12. května 2013 v 10:15® gavlos
-
džigit> ze bych to popletl ja jouda
stou 0.016kou…chtel jsem v obchode neco hodne tenkeho..na splavecek..a doporucil mi ten shimano..stou 0.25 byla u stroftu na 5kg..vubec nevim..proto jsem se ptal vas znalejsich..ja sem zatim kupoval 3× vlasec a chtel jsem neco na kapriky..vubec sem vtom nevyznam..jestli vylozene je nejaky vlasec kteremu se mam obloukem vyhnout..dik za reakce
- Neděle 12. května 2013 v 9:15® džigit
-
gavlos> těch 0,016 je v jakých jednotkách? Znám a používám nejslabší 0,09
Tento příspěvek byl editován 12.5.2013 09:16:53 uživatelem džigit.
Nač tu 0,25 ku? V reálu k tomu průměru budeš muset něco přidat,ono už je to pak použitelné spíš na větší průměry cívek krze toho uvedeného kroucení… - Neděle 12. května 2013 v 8:38® gavlos
-
toz dik chlapi..
- Neděle 12. května 2013 v 1:57® jepice-zruseno
-
gavlos> V podstatě cokoliv, co bude v krabičce a nebo to obchodník vyndá z šuplete. Jak je to na světle někde za výlohou, tak si to rozmyslet.
- Sobota 11. května 2013 ve 23:14® Fryw
-
gavlos> na feeder a kapříky ti poslouží mikado t rex. Netřeba laborovat pokud jej někde seženeš…Vyzkoušel jsem, je fajn, funguje několik sezon a nemám chuť tápat takže opakovaně tuto značku…
Tento příspěvek byl editován 11.5.2013 23:15:40 uživatelem Fryw. - Sobota 11. května 2013 v 18:19® gavlos
-
na privlac mam berkley fireline crystal.na plovku shimano beastmaster 0.016 a stary byron ghost..cili mam dve civky. prazdne a rad bych je vyuzil na kapriky…tak nevim co bych mel poridit
- Sobota 11. května 2013 v 17:52® Segoves
-
gavlos> kámoši používají stroft 0,16 a moc jim nevyhovuje dost se kroutí…já s ním vláčím a nemůžu si ho vynachválit a na feederu mám teďkon raptora a problémy s ním nemám tak nevim proč by měl být stroft horší…jinak ten zniňovanej kánmoš si koupil technium od shimana doporučil mu ho prodavač a jeví se fakt dobře je v černý barvě
- Sobota 11. května 2013 v 17:10® bubu
-
troutkiller> Dík,já tu rybařinu už zas tak moc nežeru,ale to mě krapet vykolejilo. Přemýšlel jsem nad tím,jestli nevhodný pelety, málo,nebo zase moc namočený,špatně zvolená zátěž krmítka. Koupím ten metod mix s peletami na háček a dám tomu ještě šanci.
- Sobota 11. května 2013 v 16:38® gavlos
-
popripade stroft gtm..0,25 do 5kg..nejake zkusenosti???diky
- Sobota 11. května 2013 v 15:56® troutkiller
-
bubu>Já používám krmení od Bait-Tech a ještě se nestalo že bych nechytil.Používám method mix i pelety ruznejch pruměru a neni problém.Je třeba vycházet z toho že Kapř neni jadernej inženýr ale vodní prase který sežere na co přijde,žádnou vědu bych z toho nedělal.Základ je mít na fleku fiše a něco se časem splete
- Sobota 11. května 2013 v 15:39® gavlos
-
no tak zaujaly me vlasce awa shima..co vy nato???diky moc za reakce
- Sobota 11. května 2013 v 15:32® gavlos
-
muze mi pliz nekdo poradit. nejaky vlasec..tak cca do 5kg na kapriky..nejak nejsem znaly tohoto tematu
- Sobota 11. května 2013 ve 13:10® bubu
-
prosím o radu. Koupil jsem krmítka method a v r.Ujčov pelety mikro premium 1,5mm. Peletky jsem namočil asi na minutu,poté vodu slil. Na krátký návazec,±10cm rohlíkové boilí,medovky a pod. Tři vycházky bez záběru. Po převázání na pátera se záběry i ulovky dostavily. Můžete mi poradit nějaký method mix a k tomu peletky s dírkou na háček? dík.
- Pátek 10. května 2013 v 19:55® Stavba
-
Hoj, nemate nekdo prut OKUMA Solitron Feder 3,6 m / 50 – 100 g? Uvitam nazory, hlavne mi jde o to, jak tezky krmitka zvladne a kolik se s nim da hazet. treba u verze 20 – 70 g mi prijde gramaz nadhodnocena… diky za postrehy
- Čtvrtek 9. května 2013 ve 23:03® Kubajs
-
V krmelcích je dost podstatnej rozdíl a je strašně moc druhů.Používám co nejlehčí krmítka,ale musí se do nich vejít dvakrát tolik.Většinou právě podle vzdálenosti volim váhu krmítka.
- Čtvrtek 9. května 2013 ve 13:53® (...Candouš...)
-
Kubajs> Ahoj, já mám špicu 1oz a dávám tma průběžný krmítko bez olova a dopnu to..Tedy na rybníku na řece to ne..
- Čtvrtek 9. května 2013 v 6:38® Segoves
-
Juraj> Kubajs> džigit> jo to je pravda že těch 10g je málo ono na řece mi to proud dopne tak sem myslel že na stojáku to pude taky…mít tu jemnější špičku tak jí tam určitě dám napadlo mě to ale bohužel 0,5 sem zlomenou už koupil a 1 sem zlomil z kraje sezony tak te´d čekám až přídou nový
ale díky za postřehy
…ty líny ti tiše závidim
- Čtvrtek 9. května 2013 v 6:33® Juraj
-
Není málo, ale musí tomu odpovídat špička.
- Středa 8. května 2013 ve 23:18® džigit
-
Kubajs> to sem čet,ale Tvá odpověď byla dost všeobecná,prostě že desítka na feeder je málo…
- Středa 8. května 2013 ve 21:53® Kubajs
-
džigit> psal o 1,5oz špíčce a 10g závaží(o krmítku ani slovo) a myslím si že na žádný špičce 1,5 oz,kterou mám bych to nedopnul.Je jasný,že s 10g krmítkem je to něco jinýho
- Středa 8. května 2013 v 19:33® troutkiller
-
Segoves>Tak dneska 7 Línu od 30 do 40cm a Kapr 55cm,vše na method
)
- Středa 8. května 2013 v 9:36® Juraj
-
Segoves> Třeba taky v tom, že někde potřebuju větší přísun krmení = větší krmítko a to už mám při 20g zátěži s pickerem problém. Picker nepoužívám, bo k mému light médiu mám špičky jemnější, než leckterý picker a tak s ním pokrývám i tuto oblast bez problémů.
- Středa 8. května 2013 v 9:11® Juraj
-
Segoves> Je blbost chytat s 10g krmelcem a špicí 1,5 Oz. To dá rozum, že to nedopneš. Dřív než k tomu doje, popojede krmítko. Tam je na místě 0,5 Oz a pak to bude fungovat jak má. Neproměněné záběry jsou pak výsledkem mnoha okolností. Zkus menší háček a nástrahu, popř prodlužovat a zkracovat návazec. Na některé ryby je lepší páter, jindy je to průběžka. Záleží na místě kde chytáš, druhu lovené ryby atd. Co je to správné ořechové na daném místě v danou dobu nevím. Chce to jen zkoušet a přemýšlet.
Tento příspěvek byl editován 8.5.2013 09:12:36 uživatelem Juraj.