Chytej.cz

Feeder

V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 7. května 2013 v 16:48® skwor
skwor

Segoves> Asi jenom v tom, že se mi líp seká na větší vzdálenost :-) Jinak nic zásadního.

Úterý 7. května 2013 v 16:45® Segoves
Segoves

skwor> v čem vidíš výhody toho normálu že už picker nepoužíváš?:)

Úterý 7. května 2013 v 16:43® skwor
skwor

Segoves> Já to chytám většinou s normálním feederem, picker už skoro nepoužívám. Ale na tom stojáku mi to stačí.

Úterý 7. května 2013 ve 14:46® Segoves
Segoves

skwor> jj navíc se s tim háže příjemně a těžší krmítko stejně nehodíš dál než to 10–15…teda na tom pickeru

Úterý 7. května 2013 ve 14:37® skwor
skwor

Segoves> 10–15g krmítka chytám běžně, na stojáku vlastně skoro vždycky. Těch 15–20m to v pohodě hodím a aspoň to dopady tolik neruší ryby.

Úterý 7. května 2013 ve 14:32® Segoves
Segoves

troutkiller> má to zažitý že se chytá se špičkou nahoru a on zažitý věci moc nemění :-D ale někde to ani nejde…spíš to řeší tak že prut nedá tak vysoko do vidličky sice mu vlasec svírá se špičkou dost velkej úhel ale záběry většinou vidí

Úterý 7. května 2013 v 8:14® troutkiller

Segoves>Hele a proč si ten kámoš nedá pruty kolem vody???

Úterý 7. května 2013 v 7:48® džigit

Kubajs> na to si přišel kde?

Úterý 7. května 2013 v 6:28® Segoves
Segoves

Kubajs> mám axiom picker 10–25g 270cm od mivardi…hele nemyslím si že těch 10g je málo sou místa dokonce i docela proudná kde to stačí i mě to překvapilo ale vlasec dopnutej špička taky v poho…samozřejmně je to chytání na krátký vzdálenosti na řece tak kolem 6metrů…třeba na vltavě pod hlubokou sem chytal na 3,5m a už sem musel dát 30g krmítko špička byla hodně ohlá ale záběry byly vidět dobře to je hlavní:)

Úterý 7. května 2013 v 6:20® Segoves
Segoves

troutkiller> já na velkých vodách chytám málo ale určitě bych ho využil ale když vidím kamaráda s jeho 3,60 jak kolikrát nemůže nahodit a jak má zakloněnou hlavu když kouká na špičku tak si říkám že ten kratší mi bude vyhovovat víc…já obecně nemám moc rád dlouhý pruty:)

Úterý 7. května 2013 v 6:15® troutkiller

gavlos>Tak to si nám to nandal:-)) ))Ono když to jde nechytá i vopice s násadou od smetáku,když to ovšem nejde je to horší:-(( Taky bych ještě doma někde vyhrábl staré Lipno ale nevim zda bych z takového chytání měl radost:-( (

Úterý 7. května 2013 v 6:10® troutkiller

Segoves>Já ti nevim ale sám mám 3,60 a 3,90m a přijde mi to akorát.Chytám ne velkej vodě a tam je 2,70 málo:-((

Úterý 7. května 2013 v 0:46® Kubajs
Kubajs

Segoves> co máš za prut ? 10g je i na feeder trochu málo!

Úterý 7. května 2013 v 0:09® Fryw
Fryw

jepice> to nevím. Já mám skrz to ve výbavě klasickou náplast.

Pondělí 6. května 2013 v 18:00® gavlos
gavlos

no vidite..ja jakozto amater se dvema staryma laminatovyma prutama sem to vychytal stejne :-D od vetsiho kapra po mini cejny sem vzdy poznal vo cogo…jeden dle spicky a druhy podle zvuku brzdy navijaku..mel jsem v planu koupit lepsi proutek..ale proc?kdyz to tak funguje..samo jsem byl omezen vahou krmitka a delkou nahozu..ale furt si rikam ze je mi zbytecny ten proutek navic kdyz fungujou ty veterany :-D samo mel jsem par nedobranych zaberu..ale nez by mi nekdo poradil co koupit tak uz mezitim mam na pazbe par zarezu :-) nejak velkou duveru mam vty veterany ze ty tenke proutky na trhu nejsou uplne super…samo beru nizzsi cenovou relaci..tak max 1200 za kus…zatim sem tak daleko nedosel abych kupoval pruty za 3000 a vice…

Pondělí 6. května 2013 v 17:58® HaD
HaD

Segoves> pokud za to mohou burisony… :-D

Pondělí 6. května 2013 v 17:54® Segoves
Segoves

troutkiller> na ty větší ryby si chci pro příští sezonu koupit mivardi co bylo nedávno v duelu a budu to praktikovat stejně :-) akorát mám trochu dilema jakou délku koupit mám 270 tak se mi nejlíp jeví 300 ale zase mám strach že když s tim pudu do proudu tak to bude málo

Pondělí 6. května 2013 v 17:51® Segoves
Segoves

David H.> no ono tvrdit že to chytá to bych kecal protože sem neproměnil jedinej záběr ale to asi fakt nebylo tím pytlem na vlasci…bylo to podle mě tím že háček byl pořád obalený shnilým listím a já zapomněl koupit burisony :-D

Pondělí 6. května 2013 v 17:46® troutkiller

Segoves>Je to prut s obrovskym rozsahem,Jeden dám na větší ryby a druhym se bavim s čudlama:-))

Pondělí 6. května 2013 v 17:45® HaD
HaD

Segoves> hele já nejsem žádnej fídrař, ale když to chytá, je to dobře i kdyby to odporovalo všem teoriím ;-)

Pondělí 6. května 2013 v 17:41® Segoves
Segoves

David H.> dneska sem chytal na cca 5–7 metrů s minimální hloubkou u břehu se špičkou 1,5 OZ 0,16 kmenem a 10g zátěží a nemohl sem dopnout vlasec tak aby se mi na něm nedělal menší ale viditelnej pytel nebo abych nepřepnul špičku…záběry sem viděl celkem pěkně tak sem z toho vědu nedělal ale myslíš že je to normální?

Pondělí 6. května 2013 v 17:32® HaD
HaD

Segoves> to je taky výhoda

troutkiller> taky mi to jezdilo. Ono normální krmelec se kousne, tohle je jak curling :-D

Chce to měkkčí špičku a slabší vlasec a vypínat jemněji

Tento příspěvek byl editován 6.5.2013 17:33:05 uživatelem HaD.
Pondělí 6. května 2013 v 17:23® Segoves
Segoves

troutkiller> a cejtíš na nich i menší rybu? i když asi je to blbá otázka měl sem v ruce speeda medium a byl to citlivej prut až mě to překvapilo ale je to už lepší třída než na kterou sem při feederu zvyklej:)

Pondělí 6. května 2013 v 17:07® troutkiller

Segoves>Mám fídry medium od Sportexu a ty snesou opravdu hodně:-)) )Krmelce 100g i s futrem nejsou problém.

Pondělí 6. května 2013 v 16:57® Segoves
Segoves

troutkiller> taky si myslim že to neni to pravý ořechový :-)

Pondělí 6. května 2013 v 16:38® troutkiller

Segoves>Method krmelce pod 40g ani nepoužívám páč při dopínání vlasce lehčí krmelce tahám po dně:-(( A taky potřebuju házet daleko:-)) )

Pondělí 6. května 2013 v 16:06® casper
casper

jepice> klasika nejklasičtější – stačí omrknout standardní stavebniny/elek­troinstalace ;-)

Pondělí 6. května 2013 v 15:52® Segoves
Segoves

David H.> výprava dopadla parádně co se týče ryb…hodně pěkných cejnů dva bojovný kapři na břehu a jeden opravdu pěknej ztracenej ale nemuselo mě to tak mrzet protože když sem stahoval tak sem vytáhl větev a na ní salmo pike :-D …co se týče methodu tak sem toho moc nevypozoroval jediný 20g krmítko sem druhým náhozem urval a další sme měli jen 40g a to je na můj prut už moc :-/…nicméně házel sem hodně blízko ke břehu tak sem zamačkával nástrahu do krmítka a skoro všechny náhozy byly parádní nechytalo se mi to o větve a tak podobně

Pondělí 6. května 2013 v 15:21® gavlos
gavlos

jepice> zkus osli hovno…

Pondělí 6. května 2013 v 15:11® jepice-zruseno

Obracím se na vás s dotazem: Kde sháníte klasickou „asfaltovou“ elektrikářskou izolačku? Mám na mysli takovou tu co se přes ní navazují návazce na balaton nebo dělá zarážka na průběžnou montáž. Došla mi stará zásoba. Z jiné pásky neužmoulám tu správnou kuličku a ve vodě to tak nedrží.