Chytej.cz

Feeder

V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 8. února 2013 v 18:58® nnnap
nnnap

když jsme u těch kukel, tak sem si jednou sebou vozil v autě krabku s červama. To já tak mám většinou napůl auto ryby a vercajk. No a když se natáhla mezera, kdy jsem to mohl spotřebovat, tak se samozřejmě zakuklili. A to bylo nejlepší, co mne mohlo potkat. Teploty v zaparkovaném autě kolem 70°C se postaraly o pasterizaci obsahu a o opravdu následné dlouhodobé použití pečených kukel. :-D Fakt to tak příště udělám schválně. Tak samo fermentovaná kukuřice- není pro ni lepší místo,jak v kufru kombíka. Máte po ruce celou sezónu pártikl i co na háček.

Pátek 8. února 2013 v 10:10® troutkiller

David Havlíček>Kukly nechytám,v létě je to zbytečný a mám pocit že ve studený vodě je ta pařená houska lepší.

Čtvrtek 7. února 2013 v 18:34® HaD
HaD

troutkiller> tak třeba kukly se taky nehýbou a jak je ryby rády berou. Živé bych se nebál…

Čtvrtek 7. února 2013 v 18:33® HaD
HaD

lunimus> já myslím, že tím sušením nic nezkazíš, spíš naopak. Praží se obvykle celá řada složek, aby uvolnila aroma a oleje a tím, že to „přepražíš“ můžeš krmení podle mne jen pomoci.

Čtvrtek 7. února 2013 v 16:39® troutkiller

lunimus>Ted v zimě bych živou uplně vynechal a chytal na pařenej rohlík nebo nějakou foukačku.Zkus hodit do vody která má 3–4 stupně červa nebo žoužel a uvidíš že se ani nepohne:-(

Čtvrtek 7. února 2013 ve 12:24® lunimus

David Havlíček> nee … cervy (kostniaky) som bohuzial nezohnal … a hnojaky som uspesne zabudol doma …
bezne tiez necham krmivo rybam, ale tu to vyzeralo, ze ryby nie su ziadne … teda pri brehu neboli urcite … a sypat labutiam drahe krmivo sa mi moc nechcelo … navyse v tom case to este vyzeralo, ze sa na ryby dostanem cez vikend … a az doma som zistil, ze moje plany padaju …

Čtvrtek 7. února 2013 v 11:16® HaD
HaD

lunimus> já vždy to krmení nahážu s díky rybám. Ale myslím, že to jde tak i tak. Tedy pokud jsi v něm neměl červi:)))

Čtvrtek 7. února 2013 v 11:16® troutkiller

lunimus>Já co nevychytám to dám do igalitáku a uložim do mrazáku,pak na to běžně zapomenu a v lednu to vyhážu:-))

Čtvrtek 7. února 2013 v 11:12® lunimus

Bigpista> v chladnicke mam vyhradeny jeden suflik, kde v uzavretej nadobe skladujem hnojaky – cuduj sa svete, oni sa mi tam zacali aj mnozit :-)
… ale ako pises ty, o tyzden by som to plesnive vyhadzoval … to som naozaj mohol radsej vysypat kackam a labutiam ku brehu …
ide mi skor o to, ci niekolko nasobnym susenim nieco „nepokazim“?

Čtvrtek 7. února 2013 v 10:01® Bigpista
Bigpista

lunimus> Obvykle to za cenu manželské hádky uložím do lednice, abych to o týden pozěji plesnivé vyhodil. A pak si špinavý kýbl za cenu další manželské hádky umyju v myčce :-))

Čtvrtek 7. února 2013 v 9:20® lunimus

Priatelia … mam na vas technicku otazku … vcera som bol pri vode s feedrom (viac dam do rubriky z lovu a zrejme aj skusim napisat kratky clanok so zazitkami)
Ale o co sa mi jedna. Ako zaciatocnik som neodhadol celkom krmivo – presnejsie mnozstvo. Najskor som ho moc prevlhcil a aby mi tak moc nelepilo, musel som prisypat sucheho krmiva a nakoniec mi este volala zena a stopla moje rybolovne snazenie novymi povinnostami.
Vysledok je, ze mi ostalo zarobeneho cca liter krmiva. Kedze dnes sa k vode nedostanem, a mrazak mam plny a bolo mi luto krmivo vysypat len tak do vody.
Takze mam otazku … co robite s takymto krmivom?
Ja som to vcera vyriesil tak, ze ma zena skoro vyhodila – vysypal som ho na plech do tenkej vrstvy a sup s tym do teplovzdusnej rury susit na 50–60°
okrem ineho som krasne „prevonal“ cely byt … ale mam otazku … bol tento moj postup v principe spravny? Alebo je to blbost?
pripadne zvyknete do takehoto krmenia doma supnut 2–3 vajcia a porobite si boilies a pelety?

Středa 6. února 2013 v 8:49® troutkiller

luckyway>Pokud je línej pro tebe vulgární nebo urážlivé pro mně je blbej urážlivé víc!Taky končim hovor,aspon česky.

Úterý 5. února 2013 ve 20:52® luckyway
luckyway

troutkiller> Pravidla pro přispění do diskuze

Redakce si vyhrazuje právo mazat či editovat příspěvky porušující tato pravidla:

Příspěvek nesmí obsahovat vulgarismy.
Každý příspěvek by se měl týkat tématu konkrétní diskuze.
Chcete-li se s kamarádem domluvit na ryby, použijte osobní zprávy.
Nepište do diskuze zprávy typu: „Máš osobku“, „jak jdou“, „je tu nějak mrtvo“ apod. Chcete-li rozproudit diskuzi, buďte věcní.
NENAPADEJTE OSTATNI NAVSTEVNIKY, KAZDY MA PRAVO NA NAZOR.

Takze pokud priste nemas chut pomoci a jen se do nekoho navazet, tak to nedelej. Je velice jednoduche se do nekoho navazet pres internet. Timto to ukoncuji. No more comments

Úterý 5. února 2013 ve 20:06® čabi
čabi

lunimus> musíš hledat:-) vytipovat si pár míst a na každém zkusit třeba 1h chytat, kde přijdou záběry tam se zaměřit. Ideální je jeden den strávit hledáním a druhý den už jdeš na jistotu.

Úterý 5. února 2013 v 19:54® lunimus

dakujem pani za cenne rady :-)

Este mam jednu prosbicku … viete mi poradit nejaky tip, ako na „neznamej“ vode najdem ryby? – v podstate vsetky nezamrznute stojaky v okoli su pre mna z hladiska ryb neznama voda

Úterý 5. února 2013 v 16:22® čabi
čabi

lunimus> 1.černé krmení 2. ostré = závodnickou řadu 3.množství podle okolností, na dopoledne by ti mělo vystačit 0,5 – 1kg sypké směsi 4. krmit jen krmítkem, na začátku stačí hodit 3 krmítka 5. přehazovat každých cca 5 – 10min podle frekvence záběrů, max.20min nechat ležet 6. házet pořád do stejného místa 7. na háček masňák, hnoják, rohlík, zrnko kukuřičky

Úterý 5. února 2013 ve 14:11® Bigpista
Bigpista

lunimus> Nejsem profík, ale já bych na to šel takhle: krmení tmavé a hodně výrazné, krmítko podle vody, ale spíše menší. Krmit raději jen tím krmítkem. Na háček červa, rohlík nebo třeba malý kousek jater.

Úterý 5. února 2013 ve 14:01® lunimus

Priatelia mam dotaz … v blizkej dobe sa zrejme dostanem na chvilu k vode s feeder prutmi. Kedze som stale zaciatocnik, potrebujem poradit:
niekde som cital, ze krmenie ma byt tmave (to je jasne) a ze ma byt ostre … co to znamena … ma byt palive? alebo ma mat prenikavu vonu – skratka, ze by ho malo byt citit?
Druha otazka je. Ake mnozstvo krmiva realne pouzit? Len tolko, co vlezie do krmitka, alebo treba vytvorit aj nejaku „kopku“ pod vodou?
tretia otazka: Ako casto prehadzovat? A prehadzovat podla moznosti stale na to iste miesto, alebo kazdym hodom mam hladat ryby na inom mieste?
posledna otazka: co na hacik? (alebo radsej pod hacik?)
Ak by vas napadlo nieco, co by som este mal vediet, tak uvitam kazdu jednu radu.
Dakujem :-)

Tento příspěvek byl editován 5.2.2013 13:03:08 uživatelem lunimus.
Neděle 3. února 2013 ve 22:29® troutkiller

luckyway>Možná sem blbej ale pořát mi nedochází na co honíš takovou šlupku ty CHYTREJ když je po krámech spousta podobnejch klacku.

Neděle 3. února 2013 ve 22:06® luckyway
luckyway

čabi> Vim, prave proto jsem potreboval zjistit orientacne cenu. Pres ebay ho nabizeji za par liber a ja potrebuji neco za par supu. Dik

Neděle 3. února 2013 ve 22:04® luckyway
luckyway

troutkiller> Nejsem linej resp. cesky liny, a kdybys nebyl blbej resp. cesky blby, tak by ti docvaklo, ze prave dovozce do CR je mi na h…o. staci se podivat na muj profil.

Neděle 3. února 2013 ve 20:49® doma21

Ahoj mám prosbu nemá tu někdo zkušenost s prutem na feeder Ron thompson C 14 method feeder 60 –120 moc děkuji za vaše zkušenosti

Neděle 3. února 2013 ve 20:10® čabi
čabi

luckyway> catanu ax multi light už těžko seženeš, novou vůbec, z druhé ruky jedině v bazaru nebo na ebay jsou to staré pruty,minimálně 6 let

Tento příspěvek byl editován 3.2.2013 19:13:55 uživatelem čabi.
foto/diskuze/feeder/2013/th-img92312.jpg
Neděle 3. února 2013 v 19:11® troutkiller

luckyway>Línej si,kdyby si se podíval na www.normark.cz což je dovozce šíma do čr určitě to najdeš!Nevidim duvod proč hledat ten uplně nejlevnější prut v zahraničí,většina třeba Němcu nebo Angličanu se nad tímto prutem ani nepozastaví:-( (

Neděle 3. února 2013 ve 12:57® luckyway
luckyway

troutkiller> nejsem linej resp. cesky psano liny. Proste ho nemuzu na netu najit, zajimala me cena Shimano catana ax multi feeder fising rod. A to hlavne v zahranici. To je vse. Jsou lidi kteri pomuzou a lidi kteri ne.

Neděle 3. února 2013 ve 12:53® luckyway
luckyway

JKemr> Dik

Sobota 2. února 2013 v 11:52® troutkiller

luckyway>Nebud línej a podívej se po E-shopech nebo přímo k dovozci.

Sobota 2. února 2013 v 11:06® JKemr
JKemr

luckyway> Jsou to následovníci starších verzí. CX je následovník BX a AX, takže se jedná o aktuální verzi prutu

Sobota 2. února 2013 v 10:57® luckyway
luckyway

Nevite nahodou nekdo, co znamenaji zkratky AX, BX, CX v nazvech prutu u Shimana? Konkretne me zajima Shimano Catana AX feeder rod. Vite nekdo i za kolik se prodava? Diky za info.

Čtvrtek 31. ledna 2013 v 17:35® JKemr
JKemr

Šupináč> Ahoj. Zboží jsem si objednal, přišel mi do mailu platební příkaz, převedl jsem peníze na jejich účet(Pozor!banka chtěla 250,– Kč za převod do zahraničí!). Jakmile jim platba dorazila na účet(druhý den) obratem odeslali zboží. Za tři dny od zaslání platby jsem měl zboží doma. posílájí to nějakou přepravní společností, která je i v ČR-na jméno si bohužel nemůžu vzpomenout.