Vyhledávání
Feeder
V diskuzi je 22.754 příspěvků, z toho 22754 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 10. února 2013 v 18:30® čabi
-
doma21> okumu solitron
- Neděle 10. února 2013 ve 14:03® doma21
-
Dobrý den moc prosím jaký feeder by jste vybrali RON THOMPSON METHOD FEEDER,SEMA CARTEL SPECIAL FEEDER,a co ROWEX CARP FEEDER moc děkuji za váš názor
- Pátek 8. února 2013 v 18:58® nnnap
-
když jsme u těch kukel, tak sem si jednou sebou vozil v autě krabku s červama. To já tak mám většinou napůl auto ryby a vercajk. No a když se natáhla mezera, kdy jsem to mohl spotřebovat, tak se samozřejmě zakuklili. A to bylo nejlepší, co mne mohlo potkat. Teploty v zaparkovaném autě kolem 70°C se postaraly o pasterizaci obsahu a o opravdu následné dlouhodobé použití pečených kukel.
Fakt to tak příště udělám schválně. Tak samo fermentovaná kukuřice- není pro ni lepší místo,jak v kufru kombíka. Máte po ruce celou sezónu pártikl i co na háček.
- Pátek 8. února 2013 v 10:10® troutkiller
-
David Havlíček>Kukly nechytám,v létě je to zbytečný a mám pocit že ve studený vodě je ta pařená houska lepší.
- Čtvrtek 7. února 2013 v 18:34® HaD
-
troutkiller> tak třeba kukly se taky nehýbou a jak je ryby rády berou. Živé bych se nebál…
- Čtvrtek 7. února 2013 v 18:33® HaD
-
lunimus> já myslím, že tím sušením nic nezkazíš, spíš naopak. Praží se obvykle celá řada složek, aby uvolnila aroma a oleje a tím, že to „přepražíš“ můžeš krmení podle mne jen pomoci.
- Čtvrtek 7. února 2013 v 16:39® troutkiller
-
lunimus>Ted v zimě bych živou uplně vynechal a chytal na pařenej rohlík nebo nějakou foukačku.Zkus hodit do vody která má 3–4 stupně červa nebo žoužel a uvidíš že se ani nepohne
- Čtvrtek 7. února 2013 ve 12:24® lunimus
-
David Havlíček> nee … cervy (kostniaky) som bohuzial nezohnal … a hnojaky som uspesne zabudol doma …
bezne tiez necham krmivo rybam, ale tu to vyzeralo, ze ryby nie su ziadne … teda pri brehu neboli urcite … a sypat labutiam drahe krmivo sa mi moc nechcelo … navyse v tom case to este vyzeralo, ze sa na ryby dostanem cez vikend … a az doma som zistil, ze moje plany padaju … - Čtvrtek 7. února 2013 v 11:16® HaD
-
lunimus> já vždy to krmení nahážu s díky rybám. Ale myslím, že to jde tak i tak. Tedy pokud jsi v něm neměl červi:)))
- Čtvrtek 7. února 2013 v 11:16® troutkiller
-
lunimus>Já co nevychytám to dám do igalitáku a uložim do mrazáku,pak na to běžně zapomenu a v lednu to vyhážu
- Čtvrtek 7. února 2013 v 11:12® lunimus
-
Bigpista> v chladnicke mam vyhradeny jeden suflik, kde v uzavretej nadobe skladujem hnojaky – cuduj sa svete, oni sa mi tam zacali aj mnozit
… ale ako pises ty, o tyzden by som to plesnive vyhadzoval … to som naozaj mohol radsej vysypat kackam a labutiam ku brehu …
ide mi skor o to, ci niekolko nasobnym susenim nieco „nepokazim“? - Čtvrtek 7. února 2013 v 10:01® Bigpista
-
lunimus> Obvykle to za cenu manželské hádky uložím do lednice, abych to o týden pozěji plesnivé vyhodil. A pak si špinavý kýbl za cenu další manželské hádky umyju v myčce
- Čtvrtek 7. února 2013 v 9:20® lunimus
-
Priatelia … mam na vas technicku otazku … vcera som bol pri vode s feedrom (viac dam do rubriky z lovu a zrejme aj skusim napisat kratky clanok so zazitkami)
Ale o co sa mi jedna. Ako zaciatocnik som neodhadol celkom krmivo – presnejsie mnozstvo. Najskor som ho moc prevlhcil a aby mi tak moc nelepilo, musel som prisypat sucheho krmiva a nakoniec mi este volala zena a stopla moje rybolovne snazenie novymi povinnostami.
Vysledok je, ze mi ostalo zarobeneho cca liter krmiva. Kedze dnes sa k vode nedostanem, a mrazak mam plny a bolo mi luto krmivo vysypat len tak do vody.
Takze mam otazku … co robite s takymto krmivom?
Ja som to vcera vyriesil tak, ze ma zena skoro vyhodila – vysypal som ho na plech do tenkej vrstvy a sup s tym do teplovzdusnej rury susit na 50–60°
okrem ineho som krasne „prevonal“ cely byt … ale mam otazku … bol tento moj postup v principe spravny? Alebo je to blbost?
pripadne zvyknete do takehoto krmenia doma supnut 2–3 vajcia a porobite si boilies a pelety? - Středa 6. února 2013 v 8:49® troutkiller
-
luckyway>Pokud je línej pro tebe vulgární nebo urážlivé pro mně je blbej urážlivé víc!Taky končim hovor,aspon česky.
- Úterý 5. února 2013 ve 20:52® luckyway
-
troutkiller> Pravidla pro přispění do diskuze
Redakce si vyhrazuje právo mazat či editovat příspěvky porušující tato pravidla:
Příspěvek nesmí obsahovat vulgarismy.
Každý příspěvek by se měl týkat tématu konkrétní diskuze.
Chcete-li se s kamarádem domluvit na ryby, použijte osobní zprávy.
Nepište do diskuze zprávy typu: „Máš osobku“, „jak jdou“, „je tu nějak mrtvo“ apod. Chcete-li rozproudit diskuzi, buďte věcní.
NENAPADEJTE OSTATNI NAVSTEVNIKY, KAZDY MA PRAVO NA NAZOR.Takze pokud priste nemas chut pomoci a jen se do nekoho navazet, tak to nedelej. Je velice jednoduche se do nekoho navazet pres internet. Timto to ukoncuji. No more comments
- Úterý 5. února 2013 ve 20:06® čabi
-
lunimus> musíš hledat
vytipovat si pár míst a na každém zkusit třeba 1h chytat, kde přijdou záběry tam se zaměřit. Ideální je jeden den strávit hledáním a druhý den už jdeš na jistotu.
- Úterý 5. února 2013 v 19:54® lunimus
-
dakujem pani za cenne rady
Este mam jednu prosbicku … viete mi poradit nejaky tip, ako na „neznamej“ vode najdem ryby? – v podstate vsetky nezamrznute stojaky v okoli su pre mna z hladiska ryb neznama voda
- Úterý 5. února 2013 v 16:22® čabi
-
lunimus> 1.černé krmení 2. ostré = závodnickou řadu 3.množství podle okolností, na dopoledne by ti mělo vystačit 0,5 – 1kg sypké směsi 4. krmit jen krmítkem, na začátku stačí hodit 3 krmítka 5. přehazovat každých cca 5 – 10min podle frekvence záběrů, max.20min nechat ležet 6. házet pořád do stejného místa 7. na háček masňák, hnoják, rohlík, zrnko kukuřičky
- Úterý 5. února 2013 ve 14:11® Bigpista
-
lunimus> Nejsem profík, ale já bych na to šel takhle: krmení tmavé a hodně výrazné, krmítko podle vody, ale spíše menší. Krmit raději jen tím krmítkem. Na háček červa, rohlík nebo třeba malý kousek jater.
- Úterý 5. února 2013 ve 14:01® lunimus
-
Priatelia mam dotaz … v blizkej dobe sa zrejme dostanem na chvilu k vode s feeder prutmi. Kedze som stale zaciatocnik, potrebujem poradit:
Tento příspěvek byl editován 5.2.2013 13:03:08 uživatelem lunimus.
niekde som cital, ze krmenie ma byt tmave (to je jasne) a ze ma byt ostre … co to znamena … ma byt palive? alebo ma mat prenikavu vonu – skratka, ze by ho malo byt citit?
Druha otazka je. Ake mnozstvo krmiva realne pouzit? Len tolko, co vlezie do krmitka, alebo treba vytvorit aj nejaku „kopku“ pod vodou?
tretia otazka: Ako casto prehadzovat? A prehadzovat podla moznosti stale na to iste miesto, alebo kazdym hodom mam hladat ryby na inom mieste?
posledna otazka: co na hacik? (alebo radsej pod hacik?)
Ak by vas napadlo nieco, co by som este mal vediet, tak uvitam kazdu jednu radu.
Dakujem - Neděle 3. února 2013 ve 22:29® troutkiller
-
luckyway>Možná sem blbej ale pořát mi nedochází na co honíš takovou šlupku ty CHYTREJ když je po krámech spousta podobnejch klacku.
- Neděle 3. února 2013 ve 22:06® luckyway
-
čabi> Vim, prave proto jsem potreboval zjistit orientacne cenu. Pres ebay ho nabizeji za par liber a ja potrebuji neco za par supu. Dik
- Neděle 3. února 2013 ve 22:04® luckyway
-
troutkiller> Nejsem linej resp. cesky liny, a kdybys nebyl blbej resp. cesky blby, tak by ti docvaklo, ze prave dovozce do CR je mi na h…o. staci se podivat na muj profil.
- Neděle 3. února 2013 ve 20:49® doma21
-
Ahoj mám prosbu nemá tu někdo zkušenost s prutem na feeder Ron thompson C 14 method feeder 60 –120 moc děkuji za vaše zkušenosti
- Neděle 3. února 2013 ve 20:10® čabi
-
luckyway> catanu ax multi light už těžko seženeš, novou vůbec, z druhé ruky jedině v bazaru nebo na ebay jsou to staré pruty,minimálně 6 let
Tento příspěvek byl editován 3.2.2013 19:13:55 uživatelem čabi. - Neděle 3. února 2013 v 19:11® troutkiller
-
luckyway>Línej si,kdyby si se podíval na www.normark.cz což je dovozce šíma do čr určitě to najdeš!Nevidim duvod proč hledat ten uplně nejlevnější prut v zahraničí,většina třeba Němcu nebo Angličanu se nad tímto prutem ani nepozastaví
(
- Neděle 3. února 2013 ve 12:57® luckyway
-
troutkiller> nejsem linej resp. cesky psano liny. Proste ho nemuzu na netu najit, zajimala me cena Shimano catana ax multi feeder fising rod. A to hlavne v zahranici. To je vse. Jsou lidi kteri pomuzou a lidi kteri ne.
- Neděle 3. února 2013 ve 12:53® luckyway
-
JKemr> Dik
- Sobota 2. února 2013 v 11:52® troutkiller
-
luckyway>Nebud línej a podívej se po E-shopech nebo přímo k dovozci.
- Sobota 2. února 2013 v 11:06® JKemr
-
luckyway> Jsou to následovníci starších verzí. CX je následovník BX a AX, takže se jedná o aktuální verzi prutu