Vyhledávání
Feeder
V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 6. ledna 2013 v 18:53® džigit
- Neděle 6. ledna 2013 v 18:44® Dandy-s
-
JKemr> Aha toho sem si nevšiml
…
- Neděle 6. ledna 2013 v 18:24® JKemr
-
Dandy-s> Tak v tom případě asi neumím hledat, protože mě to najde jen multi heavy feeder a to jen dva odkazy. Multi ale já nechci
- Neděle 6. ledna 2013 v 18:11® Dandy-s
-
JKemr> Klikl sem na první 3 odkazy a všude ho maji. http://www.heureka.cz/?h[fraze]=Shimano+SpeedMaster+AX+Heavy+Feeder
Tento příspěvek byl editován 6.1.2013 17:11:45 uživatelem Dandy-s. - Neděle 6. ledna 2013 v 18:09® Dandy-s
-
troutkiller> Plně stebou souhlasim… Bohužel se to neděje jen na přehradě… Šel sem na procházku se psem a řekl sem si že se u nás zajdu podívat na jaře na potok. Seděli tam povětšinou dědové a řikali že to celkem jde. Pak mi jeden znich povídá: Ale jo občas to brnkne, já sem tady každej den když je počasí a někdy si odvezu jednoho a někdy i dva kapry… Za 2–3 měsíce sem se šel podívat znova a slyšel sem jen jak všichni nadávaji že se na revír málo vysazuje. Ale pak už neřeknou že každej má za ten měsíc okolo 20 kaprů. Neřikam že si rybu od vody nemůže nikdo vzít.Proč by nemohl? Ale chce to s rozumem. A s přihlédnutím na velikost daného revíru…
- Neděle 6. ledna 2013 v 17:26® JKemr
-
Ahoj, neví někdo o shopu, kde mají ještě skladem prut Shimano SpeedMaster AX Heavy Feeder. Délka 396cm, 110g? Co jsem koukal tak už nikde není skladem a netuším, kdy dorazí nová várka do ČR. Díky
- Neděle 6. ledna 2013 v 16:58® troutkiller
-
skwor>Je to bohužel rok od roku horší a horší
- Neděle 6. ledna 2013 v 15:43® skwor
-
troutkiller> Nedělám si iluze, věřím, že to je prostě obraz skutečnosti. Ale ukaž mi jakýkoliv jiný eshop, který se tím ještě chlubí. Trošku štábní kultury by neškodilo.
- Neděle 6. ledna 2013 v 15:20® troutkiller
-
skwor>Kámo takle vypadá běžnej den většiny masařek na Orlasu když Okouni jdou!Bohužel
(Jsou borci kteří jsou schopní odvézt bednu na maso plnou Okounu
Veškerá osvěta na hovno,neuděláš s tim nic
(
- Neděle 6. ledna 2013 ve 13:36® ladamaj
-
skwor>jo koukal sem ale pořídím to zde unás levněji nejsem tak chudý důchodce abych kupoval tak levné a zajisté kvalitní věci,raději si věc okouknu a skusím než něco koupím pak to akorát upravuji aby to mne vihovovalo.
- Neděle 6. ledna 2013 ve 13:29® Dandy-s
-
skwor> Ano tak věci tam budou jako všude jinde
… jen jak řikáš tohle by se nemělo podporovat…
- Neděle 6. ledna 2013 ve 13:11® skwor
-
ladamaj> Mají tam toho víc, tohle je jeden náhodně vybraný článek.
- Neděle 6. ledna 2013 ve 13:08® ladamaj
-
skwor>to sem stebou zajedno ani kačku.
- Neděle 6. ledna 2013 ve 12:56® skwor
-
Dandy-s> Já tím neříkám, že ty věci budou špatné. Ale tohle bych nepodporoval
- Neděle 6. ledna 2013 ve 12:53® Dandy-s
-
skwor> těhle fotek sem si nevšiml… jen sem zahlédl tuhle akci… Je to hnus ty fotky :-/ nevim jak je může na webu s rybařinou vůbec někdo prezentovat…Děkuji za upozornění
- Neděle 6. ledna 2013 ve 12:47® skwor
-
Dandy-s> Dokud se Vipa bude prezentovat podobnými fotkami http://rybarske-potreby.vipa-sro.cz/…-zajimavosti?… tak má jistotu, že jim nedám ani korunu, i kdyby prodávali nevím co.
- Neděle 6. ledna 2013 ve 12:42® drobcek
-
Dandy-s> Nevis je maďarskou značkou. Veľa vecí majú skoro totožných ako má Mivardi a SPRO a do tejto kategórie by som ich zaradil aj čo sa týka kvality. V Maďarsku sú spolu s produktmi Energofish najpredávanejšou značkou…
- Neděle 6. ledna 2013 ve 12:15® Dandy-s
-
axiom> Firmu Nevis sice neznam, tak nemůžu posoudit kvalitu prutů, ale tahle nabídka kompletu se mi zdá zajímavější
http://rybarske-potreby.vipa-sro.cz/akce-set-999
- Neděle 6. ledna 2013 ve 12:09® Dandy-s
-
krysak1> Ahoj co se methodu týče tak jak bylo psáno nikdy se nemůže říct že je jedna metoda lepší než ta druhá… Dle mého názoru je method spíš na použití na stojáky, ale neznamená to že snim na řece nezachytáš… Důležitější je si ryby najít
… Co se týče míchání tak je to čistě na tobě, ale myslím si že je to zbytečné. Přidej spíš červy,nasekané žížaly nebo kuku… Tim nikdy nic nezkazíš
- Neděle 6. ledna 2013 v 11:23® Glockler
-
Ja jsem si pořidil feedry od Kongeru 3,3m sem s nima moc spokojeny.
- Čtvrtek 3. ledna 2013 v 11:20® džigit
-
nutrip> kolik to má průměr?Já mám Dragon a dopasoval jsem od Mivardi,mají solidní výpěr za přijatelný peníz
- Středa 2. ledna 2013 v 17:32@ axiom
-
Někoho tento levný komplet možná zaujme:
http://www.siluruskn.sk/…na-dlhe-hody
Nic s tím šopem nemám. Takže žádná reklama. Před časem jsem u nich koupil jerkové combo Daiwa a podíval jsem se, co momentálně nabízí.
- Středa 2. ledna 2013 v 15:38® nutrip
-
lajči> o.k. tak já vezmu do prodejny poslední díl a nechám si ukázat co mají.třeba budou schopni poradit – pomoci.nějak se to musí vyřešit abych nemusel kvůli 1 ks koupit vždy celou řadu. budu se učit a zkoušet. budu tedy hledat někoho kdo chytá na feeder už delší dobu a pokusím se s ním dohodnout, že bych s ním šel párkrát na ryby a okoukal něco.
- Úterý 1. ledna 2013 ve 21:43® lajči
-
nutrip> väčšinou sa musia trochu zabrúsiť, aby sa dali zasunúť do posledného dielu, ale už som riešil aj opačný problém, čiže zväčšenie priemeru špičky. Všetko sa dá poriešiť, len treba vedieť ako na to.
To s tou radou, aby si si sadol za niekoho na lige nie je zlý nápad, ale ako začiatočník nemusíš postrehnúť, na prvý pohľad bezvýznamné, ale v skutočnosti dosť podstatné veci, ktoré ovplyvňujú výsledok lovu. Isté je, že ak budeš pozorne sledovať činnosti pretekára, mnohému sa priučíš.
- Úterý 1. ledna 2013 ve 4:01® hank mosher
-
nutrip> hele pokud muzu radit tad zkouni videa s ospreyem nebo feedrasky vedle na MRKu. plno veci se da taky pretahnout z kaprariny.
ps: mala rada ohlidej si datumy feeder ligy. posad se za nejakyho zavodnika a divej se jak to dela a po zavode snim dej diskusi urcite ti rad poradi.
- Úterý 1. ledna 2013 ve 3:45® hank mosher
-
big carp> ahoj rr pelety od dynamitu sou podle me hodne dobry. pouzivam je jako nastrahu (jako vnadici sou pro me dost drahy), vnadim bud malejma pstruhovejma peletkam od dibaq (nevim jestli to pisu dobre) nebo methodem od DB. – kapri. na navetsi nosaky pouzivam cervenyho konopaska riznutyho 1:3 kuku srotem, obyc krmelec(dratenej kosicek) 25 – 30cm navazec.
krysak1: osobne method mix neredim ale kdybych uz to mel riznout kuku srotem tak ale jemne presatym pres kuchynsky sejtko nebo poradne rozmocenou ttx. nehledej v methodu feederu zazraky je to technika jako kazda jina. nekdy ucinejsi nezka klasickej feeder jindy ne. zalezi na miste, pocasi…atd.
- Pondělí 31. prosince 2012 v 17:37® krysak1
-
ahoj chci se tě zeptat
jestlí je učinější mthod feeder na lov kapra než klasický feeder. mužu method feeder směs smíchat s kukuřičným šrotem dík za odpověd - Neděle 30. prosince 2012 v 19:44® timbab
-
big carp> Pelety jsou to celkem slušný ale víš jak, jednou to jde podruhý ne.Ale s klidným svědomím je můžeš koupit.
- Neděle 30. prosince 2012 v 19:26® big carp
-
petruv prosim vás jaké máte zkušenosti z robin red peletami od dynami baits ???
- Neděle 30. prosince 2012 v 10:37® nutrip
-
lajči> Ahoj, děkuji za představení tohoto prutu – jsem rád za taková slova. Každopádně se budu muset učit s tímto prutem od nuly. Začnu se učit i přímo na techniku feeder, protože doposud jsem chytal jen vyloženě – kaprařinu. A ještě se tedy zeptám na jednu věc – ty špičky upravujete jak – jsou nějaké přímo vhodné?
Děkuji