Vyhledávání
Feeder
V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 29. prosince 2012 v 0:14® krysak1
-
ahoj jakej je rozdíl mezi feeder smes a method feeder. jaké ma složení. mám method krmitko s kosmickou díkynfthy
- Pátek 28. prosince 2012 ve 12:28® lajči
-
nutrip> ja mám UV twin feeder aj v dĺžke 330/390 a aj v 360/420. Najčastejčie používam tú druhú, keďže častejšie lovím v silnejších prúdoch. Sú to trochu tvrdšie palice s A akciou, čiže sa počas zdolávania ohýba horná tretina udice, a potrestá Ťa pri chybách počas zdolávania ( musíš mať zosúladenú celú zostavu cez vlasec, brzdu a hlavne musíš vedieť rybu na druhom konci cítiť), ale nedám na ne dopustiť. Je pravda, že som si na ne trochu dlhšie zvykal ( takmer rok po prechode z gumoveho Shimana), ale teraz na iné takmer ani nechytám. ( jemnejšie prúty používam, kedy je cieľovou rybou menšia rybka) Mám s nimi odchytaných pekných pár pretekov a tu u nás ich má dosť ľudí chytajúcich ligu a poznám len jediného, komu sa tento prút podarilo zlomiť. Je to nezničiteľný prút. ( to sa netýka špičiek, tie sa lámu podľa snahy rybára presne tak, ako hocijaké iné) Jednoznačne by som Ti odporúčal tento prút používať v plnej dĺžke, lebo tak má lepšiu akciu a skôr si naň zvykneš. V skrátenej verzii je až moc tvrdý.
Čo sa špičiek týka, tak naozaj zmenili farebné značenie špičiek, ale nemôžeme vedieť ktorú verziu si dostal do rúk. postup zisťovania tvrdosti tu už chlapci popísali. Môj názor je, že by očká na špičkách mohli byť o jedno číslo väčšie. V poslednom čase je trochu problém zohnať náhradné po zlomení, ale nie je problém ich nahradiť inými. My používame najdostupnejšie od Mivardi, akurát si ich musíme trochu prispôsobiť.
Prajem Ti, aby si si na túto paličku čo najskôr zvykol a s jej pomocou polapal hodne krásnych rýb. Vitaj v klube UV twin
- Čtvrtek 27. prosince 2012 ve 13:58® timbab
-
mvincik> U UV teď ty barvy myslím změnili.Teda aspoň u klasickejch u twinů nevím,ty jsou celý divný
- Středa 26. prosince 2012 v 16:30® mvincik
-
nutrip> Já ten proutek mám a jak už psali jiní, pro běžnou rybařinu je to na pohodu. Odchytám s ním celou sezonu a všechny vody(neříkám, že bych občas nepotřeboval něco jinačího…). Lapu kapry, cejny, plotice a jinou droboť, vše bez problémů ať již na přehradě či řece.
Co se špiček týče, tak jak psal Regul, ale z hlavy myslím, že bílá je nejměkčí, pak žlutá, zelená, oranžová a červená asi nejtvrdší. To si ale ostatně zjistíš sám. Osobně nejčastěji používám žlutou, přijde mi jako takový univerzál.
- Středa 26. prosince 2012 v 11:22® Martin Mošna
-
pepos.93> no jo ale já to nedělám naschvál… :/
- Středa 26. prosince 2012 v 0:25profil byl smazán
-
Omlouvám se, že se vám do toho tady se*u. Ale náramně se tu bavím. Já se divím, že máte tolik trpělivosti. Já sem výbušnej po pár slovech od někoho mladšího, a tady bych už byl asi u mm třikrát autem jak to vidím. To je neskutečný kolik jeden člověk dokáže nasrat lidí-)
- Středa 26. prosince 2012 v 0:09® Martin Mošna
-
Juraj> Jo neměl sem to psat vím ale až ted sem si to uvjedomil :/
- Středa 26. prosince 2012 v 0:01® Juraj
-
Martin Mošna> Co se týká tvé poslední poznámky vztahující se té tvé předchozí, tak je to holý nesmysl. Bavili jsme se o došponování vlasce a ta měkká jde vždy povolit a vlasec je pořád došponovaný. Pakliže to nelze, tak je to o velkém proudu, nebo vzdálenosti, nikoliv o nemožnosti došponovat vlasec. Pak logicky nastupuje špička tvrdší. To je ale opět každému jasné jak den. A jsme zase u toho.
- Úterý 25. prosince 2012 ve 23:56® Juraj
-
Martin Mošna> Jestli jsi chtěl říct, že s příliš tuhou špičkou a malou zátěží se blbě dopíná vlasec, tak ano, protože než se ti podaří přihnout špičku, tak krmítko popojede. Ale na to se tě nikdo neptal, protože to musí být jasné každému, kdo není retardovanej. A tak to vidí většina na tomto fóru, jen ty ne. Pak se nediv, že když někdo fundovaně odpoví a ty „chytře přispěješ“ takovou debilní poznámkou, že je na tebe dotyčný podrážděný. Děláš z něho totiž hlupáka a přitom jsi mimo mísu. To pak nasere nejen jeho, ale všechny normální lidi.
Hochu zastav se a zamysli se! Tady o nic nejde, ale budeš – li takto tvrdošíjně pokračovat i v životě – tak ho budeš mít neskutečně těžký. A děláš si to takové jen ty sám.
Tento příspěvek byl editován 25.12.2012 22:57:15 uživatelem Juraj. - Úterý 25. prosince 2012 ve 23:55® Martin Mošna
-
regulus> Jo napneš to pokaždý ale potom když budeš mít špičku moc měkkou tak bude zohla tak že už ten záběr špatně uvidíš…
- Úterý 25. prosince 2012 ve 23:38® Beer.Beda
-
regulus> Je jedna špička, která Mošnův vlasec nenapne.Je to ta myslím Aliviova, kterou si svejma kecama nevysloužil.
- Úterý 25. prosince 2012 ve 23:37® nutrip
-
Martin Mošna> proč chlape odpovídáš na nějaké dotazy, když Tě to evidentně obtěžuje. asi patříš mezi mistry světa, kteří umí vše hned jak se na něco podívají. nebudu více komentovat
- Úterý 25. prosince 2012 ve 23:35® nutrip
-
regulus> super – to jsem potřeboval vědět. perfektní odpověď. díky
- Úterý 25. prosince 2012 ve 23:32® regulus
-
Martin Mošna> nedá se nic dělat, ale dokážu ti, jakej seš trouba.
Kontrolní otázka: Co má společnýho tvrdost špičky s tím aby napla vlasec? Chceš snad říct, že jsou špičky co vlasec nenapnou???
- Úterý 25. prosince 2012 ve 23:26® Martin Mošna
-
regulus> V tvém přízpěvku sem nečetl nic že by jsi mu řekl když se patl na tu špičku že musí byt tak tvrdá aby taky dopla vlasec…Nebo to tam je a já to přehlídl?
- Úterý 25. prosince 2012 ve 23:20® sus1
-
nutrip> Pokud Tě nebude líto nějaké té korunky a dáš si opožděne dárek,tak Tě můžu za sebe doporučit tohle DVD.Je tam tolik rad a informací, že budeš 100% spokojenej.
- Úterý 25. prosince 2012 ve 23:20® Beer.Beda
-
Martin Mošna> Nic si nepochopil.Právě jsi mě nasral tak jako ještě nikdo tady.Pořád se sereš do věcí kterej nerozumíš.Asi jsi opravdu jinej.Měl by si víc čís, než psát sračky a někoho opravovat, že něco zapoměl napsat.Jsi neskutečnej VůL. Prut kdyby si chtěl zlomit, za to co tady předvádíš.
Omlouvám se za vulgarity celému servru.
- Úterý 25. prosince 2012 ve 23:14® regulus
-
Martin Mošna> a tohle je přesně ten tvůj problém, zvaž co napíšeš.
Já odpovídám člověkovi, kterýmu je skoro 40 let, ryby chytá řekněme 25 let http://www.chytej.cz/…7385/nutrip/ . Z toho důvodu mu tady nebudu vypisovat elaborát, ale krátkou informaci a ty to hnedka musíš okomentovat. Zase máš u spousty lidí další černej puntík a jestli nechápeš proč, tak seš ztracenej.
- Úterý 25. prosince 2012 ve 23:03® Martin Mošna
-
regulus> Zapoměl si na dopínaní vlasce
- Úterý 25. prosince 2012 ve 23:00® regulus
-
nutrip> musel bych se jít dívat, ale pokud vím, ono to není označený gramáží, myslím, že jsou 3 laminátový a 2 uhlíkový. Lapni je vedle sebe za špičkový očko a ta co se nejvíc prohne je nejměkčí (tuším bílá) a ta co nejmíň je nejtvrdší. Použití dle libosti, měkčí na stojáky a menší ryby, tvrdší do proudů řek, případně třeba na kapry, vydrží všechny skoro stejně, jde jen o citlivost záběru.
- Úterý 25. prosince 2012 ve 22:59® Fryw
-
nutrip> Myslím, že je to takhle -asi začít tou nejjemnější. Pokud ti dopne silon ke krmítku, nebude se moc ohýbat ve větru a proudu tak dobry. V opačnym případě přitrvrdit. Snad to nebude přirovnání uplně mimo, ale je to asi tak, jako si volit číhátko mezi očka. Ve větru na řeku bude jiny než na stoják při bezvětří.
Tento příspěvek byl editován 25.12.2012 22:01:45 uživatelem Fryw. - Úterý 25. prosince 2012 ve 22:59® Juraj
-
nutrip> Nenech se otrávit „dobře míněnými radami“. Ten proutek je fajn. Odchytal jsem s ním sice jen jednu vycházku ale nenašel jsem nic, co by mi vadilo. Navíc je krásnej. Mám jiné proutky a tak jsem si ho nepořídil. Dokážu si ale představit, že z něho člověk musí mít radost, už jenom proto jak vypadá.
- Úterý 25. prosince 2012 ve 22:53® džigit
-
nutrip> tím myslíš co? Jde Ti o nějaký konkrétní druh,či u špice tohoto prutu?
Každá firma to značí po svém,je tu pěkný článek o špicích i doplňujícíma reakcema. - Úterý 25. prosince 2012 ve 22:51® džigit
-
regulus> ony ty „poláci“ budou zřejmě obdobné při minimálních cenových rozdílech.
- Úterý 25. prosince 2012 ve 22:45® nutrip
-
a ještě drobnost – vhodné určení (rozdělení) špiček?
- Úterý 25. prosince 2012 ve 22:40® regulus
-
džigit> Robur má myslím T-Rexe i ten Ultraviolet, ono mezi něma zase až tak velkej rodíl nebude.
Já tu seďavou rybařinu moc neprovozuju, takže pro mě v pohodě, není to nic Heavy, ale kapra to zvládne bez problémů a na malý ryby je to taky gut. - Úterý 25. prosince 2012 ve 22:35® džigit
-
regulus> vidíš a já si nemohl vzpomenout kdo ho má
Zvažoval se Robura,ale tem má dinosaura(T-REX)
- Úterý 25. prosince 2012 ve 22:33® regulus
-
nutrip> mám ho už víc jak 5 let jen 390/420 a spokojenost, pro běžnej rybolov v pohodě.
- Úterý 25. prosince 2012 ve 22:27® Fryw
-
nutrip> Ahoj, jestli už ho máš tak není co řešit. Pro začátek to bude určitě dobrej prut. Vlastně nejen pro začátek…
Tento příspěvek byl editován 25.12.2012 21:28:16 uživatelem Fryw. - Úterý 25. prosince 2012 ve 22:06® Martin Mošna
-
nutrip> Je to z Grafitu.A někde sem slyšel že kdyz je zima tak Grafit praská.
Nedbáš dobře míněnejch rad, záměrně ti to píšu do konkrétního příspěvku, vo čem víš kulový, tak to nekomentuj
Tento příspěvek byl editován 25.12.2012 21:11:53 administrátorem regulus.