Vyhledávání
Feeder
V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 29. dubna 2006 ve 13:51profil byl smazán
-
CeP:veľmi pekné tie tvoje udělátka,akurát to chce ešte doladiť malinký detail…začať konečne aj niečo chytať-:)))
- Sobota 29. dubna 2006 ve 13:32® CeP
-
zadar> uz je to odzkousene. fungovalo k naproste spokojenosti cely lonsky podzim.
- Sobota 29. dubna 2006 v 10:29® regulus
-
Malý příspěvek k těm vašim svítícím udělátorům. Používáte různé baterie, CeP plochou, někdo jinej něco jinýho a spousta z vás na různé věci různé zdroje. Asi před dvěma lety jsem si v tom udělal pořádek a postupem času mi to šetří peníze. Používám 4 tužkové baterie, respektive akumulátory pro foťák, čelovku, svítící udělátory a ještě několik jiných věcí, které s rybařinou nesouvisí. Pro napájení těchto udělátorů mám držák na 4 baterie s jednoduchým připojením (dva nezaměnitelné kontakty, které se používají u 9V baterie), protikus získáte ze staré 9V baterie. Tyto držáky stojí řádově desetikoruny a prodávají se v prodejnách s elektronickými součástkami možná i v modelářství. Pokud vím, tak se prodávají pro 2, 4, 6 nebo 8 baterií, asi i pro baterie MIGNON (AAA), lze tam pochopitelně použít jak klasické baterie tak akumulátory. Pro ilustraci obrázky držáku pro 4 tužkové baterie.
- Sobota 29. dubna 2006 v 9:28profil byl smazán
-
Ještě jednou, bez blesku to vypadá lépe
- Sobota 29. dubna 2006 v 9:22profil byl smazán
-
Já na noc používám tohle, normálně to pověsím na špičku a při záseku to spadne, zatim to v noci vždycky stačilo CeP to podsvícené víko s led se mi líbí, až to vyskoušíš v reálu tak dej vědět.
- Pátek 28. dubna 2006 ve 23:05® mirmen
-
Damys: pro denní stačí destička ( sololit,plast), vhodné pozadí, pár svislých,kontrastních pruhů a vyřešit, zda dáš na vidličku nebo nějaký drát apod. Přes den občas používám destičku s tmavě zeleným pozadím a několika svislými bílými pruhy ( šíře pruhů 5 mm, vzdálenost od sebe 5 cm) . Na tomhle pozadí jsou špičky dostatečně kontrastní a je-li plocha destičky přerušována pruhy, pak jsou znát i jemné zimní záběry. Přidávám pár ilustrací z angl.stránek ( nemám nafoceno, snad časem)
- Pátek 28. dubna 2006 ve 22:01® BigMike
-
Jaryn: jen na focení a mazlení! Ty vole, zas mě bere jaro, je to v hajzlu asi i s rybama!!! No, chci asi mrknout někam o víkendu, ale u nás Luž. i potok jak kafe, nejspíš asi Vlkov nebo Roudná! ale zas má bejt zima…Nevím. Jde o to ho najít (prut), sestavit s navijákem a snad mě to chytne. Trošku ladím w.na zahájení ale také vlažně!
- Pátek 28. dubna 2006 v 15:53® CeP
-
provozni zkouska v koupelne. jeste nezakrytovano bilym vikem. proto jsou ledky tak jasne a ostre
- Pátek 28. dubna 2006 v 15:48® CeP
-
dobre panove. driv jsem podsvecoval druhou celovkou primontenou k dalsi vidlicce. pak jsem si rekl ze jsem preci jen linejsi.. tahat se s dvema celovakama a sachovat s vidlickama.. tak jsem ubastlil viko od primalexu trochu jinak. napajeno plochou baterkou
- Pátek 28. dubna 2006 ve 14:44® MK
-
CeP> JO!JO!SENZAČNÍ NÁPAD!
- Pátek 28. dubna 2006 ve 14:36® Tomash
-
CeP : Kurňa, to pošli do Kajmana!!! Nedělám si legraci – i s tím nasvícením je to grandiózní nápad!!! Něco takového si vyrobím! Díky chlape!
- Pátek 28. dubna 2006 ve 13:12® CeP
-
Damys> i obycejne viko z kyble od fasadni barvy zavesene na vidlicku. prez den bohate postacuje, v noci to vyborne funguje s nasvicenim zezadu. pokud chces jeste presnejsi tak si na viko nakresli fixem nekolik svislych linek. samozrejme ze terc muzes i koupit, ale jak vidis, vlastni fantazii se meze nekladou…
- Pátek 28. dubna 2006 v 11:10® Damys
-
Zdravím všechny příznivce feedru a prosím o radu.Při velmi jemných záběrech,špatném lomu světla mám problémy rozpoznat záběry.Chtěl bych si pořídit feedr terč.Múžete poradit kde ho sehnat ,nebo je to záležitost samovýroby.Předem díky za odpovědi. Damys
- Čtvrtek 20. dubna 2006 ve 21:00® jaryn
-
BIg Mike – kdy vyzkoušíme ty nové proutky, nebo sis to koupil jen na focení?
- Pondělí 17. dubna 2006 ve 20:53® braska
-
skwor 1200
- Pondělí 17. dubna 2006 ve 20:40® skwor
-
braska: Kolik stál?
- Pondělí 17. dubna 2006 ve 20:02® braska
-
skwor mám Albastar Partner 270 3 špičky. Zatím 1 krát u vody,nestačil jsem ho ještě pořádně otestovat.Vzhledově velmi pěkné provedení,tmavozelený blank,jen přechod mezi korkovou rukojetí a blankem celkově neladí, zdá se mi takový nedotažený. Špičky nejsou označeny v uncích,ale jen L M H. Opravdu brzy na nějaké hodnocení
- Pondělí 17. dubna 2006 v 19:57® jaryn
-
Tak jsem přes Velikonoce otestoval na Orlíku nový feeder Beast master. Pouze jeden cejn,ale je to krásný proutek
- Pondělí 17. dubna 2006 v 11:08® skwor
-
Znáte někdo pickery Albastar?
- Čtvrtek 13. dubna 2006 ve 22:25® Damys
-
Díky ještě jednou za odpovědi.hlavně za tu pákovou vidlici od Romana Srba . Hnedle juknu .Díky
- Čtvrtek 13. dubna 2006 ve 14:44® Roman Srb
-
Damys:Při chytání na řece špičkou vzhůru k obloze používám pákovou vidlici od p.Fencla. www.fenclvladimir.cz
- Čtvrtek 13. dubna 2006 ve 12:11® ladamaj
-
zadar>zdravím nechlubím ani nevnucuji unás pořídím tu trojku za 300kč+90kčvidličku nehledě ktomu používam závyt M8 široké použití potom ukážu budeš moci zkouknout a zhodnotit.Jinak jsem nabídl levnější věc přitom to samí nic víc nemyslel jsem špatně čus.
- Čtvrtek 13. dubna 2006 v 9:05profil byl smazán
-
ladamaj Láďo neberu ti tvojí manuální zručnost, ale nevím jestli se právě tyto věci vyplatí dělat sám, stojí to všechno pár korum, na rozdíl od jiných věcí na rybařinu. Tak se tolik pořád nevychloubej, mám pocit že s tím dost lidí začínáš s..t. Pro všechny. Vidličky na feeder z obchodu jsou dobré, ale u řady z nich jsem přeci jenom našel jeden velký nedostatek a to sice šroub, kterým se to přidělává na stojan nebo jinam. Ten se v umělé hmotě po čase začíná protáčet a potom to nejde odšroubovat, zrovna u té na obrázku od CEPa, vyřešil jsem to provrtáním a zastrčením kousku drátku, který jsem tam ještě zalepil. Vřele doporučuji to udělat preventivně u všech, protože potom to nejde sundat.
- Čtvrtek 13. dubna 2006 v 7:50® mirmen
-
písmeno J = vhodná zadní vidlička
- Čtvrtek 13. dubna 2006 v 7:49® mirmen
-
Damys: ten bódec ve tvaru trubky je velice vhodný doplněk , slouží jako ODKLÁDACÍ pomůcka pro snazší manipulaci během doplňování krmítka nebo nastaržení nové nástrahy. Kmen (pletenka či monofil) se nezamotávají do oček prutu, nemusíš prut opírat o tělo nebo dokonce pokládat na zem. Pro samotný lov je nevyhovující, protože neumožňuje rychlý,okamžitý zásek ( rukověť prutu je napevno). Na chytání na feeder se mi sovědčují dvě vidličky, obě nastavitelné do boku ( přední s tvarem raménka – na kloubu, zadní speciál, o pár stránek zpátky, tvar písmene „L“.) Tyto vidličky umožňují zvolit optimální pozici pro lov , rybář si posez snadno přizpůsobí podle podmínek loviště ( řeka, stoják..).
- Středa 12. dubna 2006 ve 22:59® ladamaj
-
CeP>nic proti takové věci dělám sám žádný problém.(cena100kč bez práce tu nezaplatí)
- Středa 12. dubna 2006 ve 22:38® CeP
-
ty obrazky se nepovedly tak jeste jednou
- Středa 12. dubna 2006 ve 22:35® CeP
-
Damys> na feeder pouzivam spis tohle
je to feederove ramenko ktere muzes ruzne polohovat. nasroubujes do trojnozky kterou poradne zatizis privazanym kamenem a neverim ze ti s tim neco hne.prinejhorsim se da pouzit jeste tohle
- Středa 12. dubna 2006 ve 22:03® Damys
-
CeP> Používám klasickou vidličku a letos jsem si pořídil trojnožku , ale nemám ji vyzkoušenou.Všiml jsem si,že někteří rybáři používají jakési bodce ve tvaru trubky?
- Středa 12. dubna 2006 ve 21:53® CeP
-
Damys> a jaky zpusob pouzivas ted?? to je tak prudky proud ze vidlicka nevyhovi?? pomohla by obycejna trojnozka se zatezi??