Chytej.cz

Feeder

V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 9. prosince 2012 v 19:46® Martin Mošna
Martin Mošna

timbab> to vím taky ;-) ale jak dlouho při normálním používaní.Jako když si to koupíš za jak dlouho kupuješ další.

Neděle 9. prosince 2012 v 18:57® timbab
timbab

Martin Mošna> Vydržej dokud je nespotřebuju:-)

Neděle 9. prosince 2012 v 15:37® Martin Mošna
Martin Mošna

Sem se chťel zeptat jak dlouho vam vydrží PVA punčošky.Není to nejlevnější a nevim jestli to mam zkusit.

Středa 5. prosince 2012 ve 21:52® HaD
HaD

Martin Mošna> OK

Středa 5. prosince 2012 ve 21:20® Martin Mošna
Martin Mošna

džigit>

David Havlíček> jžši ja to tak nemyslel … tak to pochopte ..příště to napíšu jinak

Středa 5. prosince 2012 ve 20:35® džigit

Martin Mošna> nikdo není výbušný,jen Ty máš potřebu papouškovat po jiných :-))

Středa 5. prosince 2012 ve 20:03® HaD
HaD

Martin Mošna> BUCH!

Středa 5. prosince 2012 v 19:29® Martin Mošna
Martin Mošna

David Havlíček> já vám to chtel jen potvrdit jako ez s tim sou hlasím,jste ted všíchni nejak výbušný…

Tento příspěvek byl editován 5.12.2012 18:32:32 uživatelem Martin Mošna.
Středa 5. prosince 2012 v 19:25® HaD
HaD

Martin Mošna> nepsal jsem to už náhodou? Když se někdo zeptá jako barvu má sníh a já dopovím, že bílou, tak máš potřebu napsat, že bílou a kdo všechno to ještě ví? Hmmm

Středa 5. prosince 2012 v 18:42® Martin Mošna
Martin Mošna

David Havlíček> Příbrždění před pádem o hladninu tomu moc pomuže aby se to nezamotalo…To jeden stupeň nebude…

Středa 5. prosince 2012 v 18:37® Martin Mošna
Martin Mošna

lunimus> Páternoste ale s hačky nad krmítkem.o tloušťce vlasce to není je to akorát o tom ze ten nevazec neni tak dlouhá a nemotá se o krmítko…Osprey by to vědel…

Tento příspěvek byl editován 5.12.2012 17:39:35 uživatelem Martin Mošna.
Středa 5. prosince 2012 v 16:30® timbab
timbab

David Havlíček> To máš pravdu, na náhozu záleží dost.

Středa 5. prosince 2012 v 16:26® lunimus

Bigpista> hehe … kym zamotas len svoje veci, tak je to v pohode :-) … my sme boli raz s deckami na rybach a kedze sme mali celkom zaujimavy flek, dosli dam dalsi traja rybari a ci si mozu prisadnut a lovit v nasej blizkosti … jasne ze mozu, len som ich upozornil, ze sme zaciatocnici a s hadzanim nam to este tak moc nejde … ale, ze naozaj :-) … oni, ze to predsa nevadi a kazdy sa to musi naucit :-) … nahodili si kazdy popri nas svoje 2 pruty skratka 6 ukazkovych rovnobeziek, meter vedla metra :-) … dosla moja Janka (7r.) a ze si ide nahodit sama … prehodila nie len moje 2 pruty, ale este aj susednych 6 a ked zbadala, co sa jej podarilo, tak rychlo stiahla … mna prehodila len ponad pruty, ale z tych 6 susednych spravila celkom slusnu motanicu :-)

Středa 5. prosince 2012 v 16:25® HaD
HaD

timbab> ale jo, když to dobře navážeš a např. i správně nahazuješ, nezamotáš skoro nic. A kdo neví, co mám na mysli a házel třeba na 50–60m např. se sbirolinem s 1,2m návazcem, ví o čem mluvím. Při letu nechat nebo mírně brzdit, pár metrů před dopadem brzdit silně a pak nechat propadat na napnutém vlasci/šňůře. Riziko zamotání se o řád sníží. Možná o řády.

Středa 5. prosince 2012 v 16:18® timbab
timbab

Bigpista> Tak taky se mi občas podaří slušněj kousek.Třeba při náhozu udělat uzel na kmeni 40 metrů od začátku.To překračuje veškerou logiku :-))

Středa 5. prosince 2012 v 16:17® lunimus

timbab> Ono zas aby bolo jasne, tak si myslim, ze Martin je celkom sikovny rybar, nejake skusenosti uz ma a obcas vie celkom slusne poradit…

len ma bohuzial dar vyjadrovania sa niekde inde, ako my vsetci ostatni a tak si casto spolu nerozumieme. Bud on nam, alebo my jemu …

takze verim tomu, ze obrateny paternoster sa motat nebude, ale by ma zaujimalo, ze co mysli pod pojmom obrateny paternoster …

btw. to este bude urcite zavisle aj od toho, ake hrube silony budem pouzivat na kmen, ku krmitku a aky na nadväzec. Tiez to bude zavisle od toho, ci tam dam klasicky obratlik, alebo trojobratlik a do ktoreho ocka co naviazem …

takze toto by mna osobne zaujimalo, ake s tym ma Martin skusenosti – presny popis montaze, ktora sa mu nemota :-)

Středa 5. prosince 2012 v 16:15® Bigpista
Bigpista

timbab> Máš dobrýho pátera. Já naopak zamotám i to, co zamotat nejde. Mezi přáteli jsem pověstný :-D

Středa 5. prosince 2012 v 16:12® timbab
timbab

David Havlíček> Všechno jde zamotat :-))
Mně se nemotá ani páter-asi nějaká vyšší moc :-)

Tento příspěvek byl editován 5.12.2012 15:12:27 uživatelem timbab.
Středa 5. prosince 2012 v 16:08® HaD
HaD

lunimus> obrácený paternoster neboli půlbalaton je delší fous ke krmítku a krátký fous k háčku. Proto se to nemotá.

Středa 5. prosince 2012 v 15:25® timbab
timbab

lunimus> No uvidíme jak nám to vysvětlí.

Středa 5. prosince 2012 v 15:19® lunimus

timbab> ved to, ze u neho clovek nikdy nevie :-) … ci nahodou nemyslel, ze krmitko je na kratsom „fuze“ resp. na dlhsom … to by som rad vedel … lebo mi je jasne, ako vyzera paternoster, len ktory z toho sa podla Martina nebude zamotavat?

Středa 5. prosince 2012 v 15:09® (...Candouš...)
(...Candouš...)

Ahoj, lidi máte někdo zkušenosti z háčkama od MIVARDI? např. http://www.rajrybaru.cz/…i-m-325.html chtěl byhc je na karasy,plotice a menší kapry.

Středa 5. prosince 2012 ve 14:56® timbab
timbab

lunimus> Asi půlbalaton.

Středa 5. prosince 2012 ve 13:33® (...Candouš...)
(...Candouš...)

skwor> Díky, já chci do začátku něco levnějšího ale alespoň trochu kvality..

Středa 5. prosince 2012 v 10:29® lunimus

Martin Mošna> co znamena obrateny paternoster?

Úterý 4. prosince 2012 v 19:26® Martin Mošna
Martin Mošna

lunimus> obracenej paternoster se ti motat nebude…

Úterý 4. prosince 2012 v 19:25® Martin Mošna
Martin Mošna

skwor> i cená je krásná

Úterý 4. prosince 2012 v 17:48® skwor
skwor

(…Candouš…)> Koupil si ho kamarád, pro začátek slušný prut.

Úterý 4. prosince 2012 v 17:19® (...Candouš...)
(...Candouš...)

Ahoj, používáte někdo z vás tento proutek? http://www.rajrybaru.cz/…20-75-g.html chci začít s feederem a nevím co je pro mě vhodné na začátek samozřejmě,za přijatelnou cenu..díky.

Úterý 4. prosince 2012 v 9:41® lunimus

ladamaj> jj … tych montazi mam od teba dost … len ktora z nich bude ta prava, co sa nebude motat? :-)