Vyhledávání
Feeder
V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 15. srpna 2012 v 9:20® Bigpista
-
jajco> Na feeder používám Berkley Trilene a zatím naprostá spokojenost.
- Středa 15. srpna 2012 v 9:05® džigit
-
jajco> to je klasika,jdeš jen dokoupit,ale najednou zjistíš že potřebuješ půl krámu
- Středa 15. srpna 2012 v 8:01® jajco
-
džigit> Zelená je dobrá,se tam stavím a budu dnes motat ten hnus z cívky.Už se bojím kolik to bude zase stát,jak vylezu z obchodu.
- Středa 15. srpna 2012 v 7:51® džigit
-
jajco> popleta ze mmně,HM80 ten zelenkavý
- Středa 15. srpna 2012 v 7:43® jajco
-
džigit> Zatím uvažuju taky o vláčecí HM80,páč to mám v mně dostupném obchodě.Mám ho i na přvívlač,ale moc prostoru zadím nedostal.Jinak dík za snahu.
- Středa 15. srpna 2012 v 7:40® džigit
-
jajco> já mám fendreel a nemám problém,ale na druhým mám vláčecí HM69 od Draka a klidně doporučím.
- Středa 15. srpna 2012 v 7:35® jajco
-
Kdo poradí dobrej vlasec na feeder?S vlascem Colmic method feeder mi došla trpělivost po dvou lovech.Nějak moc se kroutí a párkrát se mi to omotalo kolem špičky a nerad bych se přidal do klubu zlomených špiček.
- Úterý 14. srpna 2012 ve 23:52® MIG-35
-
lubo OV> Přijď rád tě zaškolim…
- Úterý 14. srpna 2012 ve 14:59® sidla
-
lubo OV> já nezlomil, jen se se mi omotal vlasec kolem špičky a náhozem vyletěla a otrhla se i s montáží
dobrých 15m letěla, tam bych nevlezl hehe
- Pondělí 13. srpna 2012 ve 21:13® Chorchus
-
osprey> jo, přesně, Leo Uhlik (nick leoC) nic nevydrží. Ani jeho špička feedru. Minulou sobotu jsem byl svědkem ustřelení jeho špičky, přesně jak píšeš. Nakonec byli teda zlomeni oba, Uhlík i jeho uhlíková špička.
- Neděle 12. srpna 2012 ve 23:56® osprey
-
lubo OV> Moc měkkej prut, kroutí se to a omotáš to vlascem ani nevíš jak. Uhlík moc nevydrží…
- Neděle 12. srpna 2012 ve 23:20® džigit
-
lubo OV> nemrskáš dostatečně
- Neděle 12. srpna 2012 ve 21:43® lubo OV
-
Jak se to povede, že se zlomí špička? Feeder mrskám snad od počátku jeho existence u nás, ale taky jsem dosud čekatel
- Čtvrtek 9. srpna 2012 ve 21:46® ssg.Jimmy Wild
-
osprey> Gratuluji… Já stále čekám
I když ještě ne zdaleka tak dlouho, jako ty
- Čtvrtek 9. srpna 2012 v 17:54® Mrakoš
-
osprey> Vítej do klubu. Musím říct že moje špička bez špičky je poslední dny nejpoužívanější ze sady. Jo, a vyštrachal jsem dva policajty…
- Čtvrtek 9. srpna 2012 v 17:06® osprey
-
Tak jsem včera poprvé zlomil špičku, přesněji řečeno špičku špičky. Čekal jsem na ten zážitek deset let a ani jsem si to neužil – prasklo to jak nic.
Uhlíková na půl unce.
- Středa 8. srpna 2012 v 9:10® troutkiller
-
osprey>Ták!Víš jak dlouho pak ta kroupa na háčku vydrží
- Úterý 7. srpna 2012 ve 20:14® mirmen
-
krysak1> vyplatí se ti uvařit velké množství krup naráz a pak si je zamrazit do mikrotenových sáčků,např. po 0,2–0,3 kg .
- Úterý 7. srpna 2012 ve 20:12® mirmen
-
krysak1> kroupy je nejlepší namočit do vody, do které jsi přidal posilovač ( např. lžici vanilli od M.v.Eynde apod .) Po uvaření tak máš skutečně účinný, lákavý partikl do krmení na plochu, případně do krmelce s velkými drátěnými oky nebo do vysypávačky na stoják.
Tento příspěvek byl editován 7.8.2012 20:12:55 uživatelem mirmen. - Úterý 7. srpna 2012 ve 20:10® mirmen
-
holatkojan> vnadit suchou obilninou je zhovadilost. Ryba se jí nacpe, v ní to začne bobtnat, kvasit, v nejlepším případě jen delší dobu nepřijímá stravu, oslabené rybě ale může i ublížit.
- Úterý 7. srpna 2012 v 17:15® osprey
-
holatkojan> Nedělej to. Ta tvrdá musí dlouho bobtnat než se o ni ryby začnou zajímat, pořádně je neláká a ve finále se často stane to, o čem píše Olda.
Feeder je „rychlá“ technika. Chceš si zachytat a ne čekat až to zrní ve vodě změkne.
Normálně si tu kukuřici uvař – dej ji den namočit a pak ji můžeš dát do tlakáče a uvařit do rozpraskání. Ale bacha – dej toho tak čtvrtinu hrnce a do tří čtvrtek to zalej. Musí tam být prostor, hodně to bobtná.
- Úterý 7. srpna 2012 v 17:11® osprey
-
troutkiller> Já vím, nejlepší je ty zrnka před napíchnutím navrtávat.
- Úterý 7. srpna 2012 v 17:08® olda
-
holatkojan> Ryba se s tou nevařenou nacpe a bude x dní trávit a nepřijímat potravu.Pokud to na ní nebude mít zdravotní následky,je to na tobě.
- Úterý 7. srpna 2012 v 15:56® holatkojan
-
mám takovej blbej dotaz,má smysl vnadit nevařenou kukuřicí a chytat třeba na bonduelku.jako jestli ta nevařená má náký učinek nebo je to blbost?
- Úterý 7. srpna 2012 v 15:07® troutkiller
-
osprey>čau Míro
Hele když se chce i nevařenou kroupu napíchneš
)Ale musís opravdu hodně chtít
- Úterý 7. srpna 2012 ve 12:05® osprey
-
krysak1> Jo, změknou, ale to je skoro o ničem. Před vařením se stejně musejí namočit, tak to pak můžeš porovnat.
- Úterý 7. srpna 2012 v 11:55® krysak1
-
osprey> nezměknou když je na močim do vody
- Úterý 7. srpna 2012 v 11:53® osprey
-
krysak1> Já si neumím představit, že bych chytal na neuvařené kroupy.
Podle mě jednoznačně vařit.
Ale kdybys někdy napichoval ty tvrdé z pytlíku na háček, dej vědět, přišel bych se kouknout
- Úterý 7. srpna 2012 v 11:50® krysak1
-
dobry den chci seč zepta je dobry dávat kroupy do krmitkové směsy na cejny musí být uvařené kroupy. na háček mužu dát taky kroupy musí byt uvařená nebo ne zatim dík
- Pondělí 6. srpna 2012 ve 23:30® osprey
-
krysak1> Ano, dá. U každého prutu.