Chytej.cz

Feeder

V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 28. června 2012 v 17:45® silonn
silonn

Zdar chlapy chytá tady někdo sumce na feeder? A co dávate radči jestli rybičku nebo rousnice . Já radči rousnice . :-D

Úterý 26. června 2012 v 15:48® osprey
osprey

Juraj> Nedohodil. Prostě nedohodil kam potřeboval a zjistil, že potřebuje prut 390 cm.

Nechal si podrobně vylíčit kdeco, ale nakonec zjistil, že tam, kde chytá, je rozhodující délka hodů.

Úterý 26. června 2012 v 9:56® Juraj

osprey> To jako fakt? Co mu prosím tě poradili. A co ho tak odradilo?

Pondělí 25. června 2012 v 9:38® lunimus

Bonis317> Tiez som zaciatocnik a riesim to tak, ze prve pruty som kupil/ dostal hoci co, aby som si mohol trochu zachytat – da sa chytat aj na lieskovy prut :-) … no a kazdemu sa sem tam naskytne prilezitost ist chytat s kamaratmi, ktori ti obcas pozicaju svoj vercajch, aby si si to osahal … a potom vies porovnat co mas, co ti vyhovuje, alebo nebyhovuje … a vies, na co budes nasledne setrit :o)

Sobota 23. června 2012 ve 23:15® osprey
osprey

Bonis317> Začít můžeš s čímkoli a myslím to naprosto vážně. Druhou sestavu už si vybereš podle svých představ.

Kamarádovi nedávno radila půlka Internetu a po jedné vycházce k vodě hledal na svůj cajk kupce.

Sobota 23. června 2012 v 16:52® olda
olda

Bonis317> http://www.chytej.cz/…orie/feeder/ tady by něco nebylo?

Sobota 23. června 2012 v 15:53® Bonis317
Bonis317

Zdravím, chtěl bych se zeptat zda mi můžete poradit se začátečnickou výbavou pro chytání na feeder..předem dě­kuji

Čtvrtek 21. června 2012 v 10:26® osprey
osprey

pam> Zdravím. Tvrdší verzi nemám. Mám klasiku, 360 cm, dvojdíl, dělí se tak, že i s nasazenou špičkou je zhruba napůl. Transportní délka je tudíž dost hrozná, myslím, že do 190 cm moc chybět nebude.

Nemá to žádný popis, ale zvládá to krmítka tak do 30 g + krmení. Dalo by to asi i víc, ale proč to rvát. Osobně bych to považoval ještě za kategorii light, maximálně light-medium, kdybych to měl někam zaškatulkovat.

No a teď ta žvejka. Při té tenkosti to není žádný utahovák. Je to rychlý prut, ze slušného matroše, takže aby se ohýbal vlastní vahou nebo se všelijak klátil při náhozu, to rozhodně ne. Ale ohýbá se rychle (tj. i při menší rybě) a do dlouhé křivky. U větší ryby to skoro připomíná mušák. Já to chtěl, lovím na malých vodách a líbí se mi to. Do proudu, pro lov na velkou dálku apod. ten klacek podle mě není. Je to spíš pocitovka.

Středa 20. června 2012 ve 20:44® pam

Ahoj Osprey,chtěl bych se tě optat na feeder team Daiwa match leger.Má tenoučkej blank,tak mě zajímá jestli to není žvejka.Taky mě zajímá přepravní délka a špičky.Myslim že jsi tady psal že jí vlastníš.Prý taky dělají novou tvrdší verzi,nevíš o tom.Dík

Neděle 17. června 2012 v 18:48® timbab
timbab

spike> Olovo, kačírek jsem nechal doma.

Neděle 17. června 2012 ve 14:41® spike
spike

timbab> To jsi použil olovo nebo kámen?

Neděle 17. června 2012 ve 14:16® timbab
timbab

skwor> No za chvili jedu provětrat picker a matchku.Holku si vezmu s sebou:-)

spike> Já dával pátera kvůli kamenům na dně.Po záběru jsem utrhnul zátěž a sumce měl na volno.

Neděle 17. června 2012 ve 14:12® spike
spike

timbab> Já radši tu průběžku, pátera jsem na ně ještě nezkusil :-)

Neděle 17. června 2012 ve 14:10® skwor
skwor

timbab> Dobrý. Kámošovi vzal včera jedničku rotačku 85cm. A vím kde, takže se tam dojdu podívat. Ale dneska ne, v tomhle počasí by to bylo spíš o tom se u vody podívat na holky :-))

Neděle 17. června 2012 ve 14:09® timbab
timbab

spike> Nepoužil,první byl na průběžku a druhej na pátera.

ladamaj> Dík

Neděle 17. června 2012 ve 13:59® spike
spike

timbab> Safra ty válíš :-) gratuluju.

PS: Použil jsi podvodní splávek nebo ne?

Neděle 17. června 2012 ve 13:55® ladamaj
ladamaj

timbab>Gratuluji moc pěkný a na fídr klobouk dolu.:->

Neděle 17. června 2012 ve 13:19® timbab
timbab

Tak jsem včera zahájil s feedrem :-) 91 a 94

foto/diskuze/feeder/2012/th-img49548.jpgfoto/diskuze/feeder/2012/th-img49549.jpg
Pátek 15. června 2012 ve 14:57® MIG-35
MIG-35

džigit> :-D :-D :-D

Pátek 15. června 2012 ve 12:09® džigit

Bigpista> u jepic je temu naruby.To mi pravil jeden,že šel na staru s prosikem,bo pry už mu moc nezbyva.A ona ? Pry dej pokoj , mam vteřinky!!! :-D

Pátek 15. června 2012 ve 12:06® Bigpista
Bigpista

džigit> :-D

Pátek 15. června 2012 v 11:49® džigit

MIG-35> jj tolerantní robka je zaklad.Nebo aspoň smiřenu.
Moja se k temu už ku temu tež pomalu dopracovala.Když sem byl po paru žduchach prvni,tož sem ji pravil,že se měla vic snažit,bo na to měla stejně času.Tož mě chtěla zvalit,no a včil po paru rokach ze mnu už je smiřena :-))

Tento příspěvek byl editován 15.6.2012 11:51:51 uživatelem džigit.
Pátek 15. června 2012 v 11:35® MIG-35
MIG-35

Bigpista> Jo to je nej problém… Taky furt říkam, že je lepčí narvat prachy do cajků než třeba do beden. :-> Naštěstí uh skoro všechno mam. Letos pořídim ještě prut na UL vláčku a tim končim

Pátek 15. června 2012 v 10:12® Bigpista
Bigpista

džigit> Tak loď bych taky asi za zády nepronesl :-D

MIG-35> Žena je zlatá a já se to snažím dělat s rozumem. Opravdu jí taky víc vadí, že nejsem doma, než utracené peníze za rybařinu.

Pátek 15. června 2012 v 9:59® MIG-35
MIG-35

džigit> Bigpista> Mam naštěstí neskutečně tolerantní ženušku!! 9-) Pokud zabezpečim finančně rodinu, můžu si koupit co chci. Pravda, že nákladnější věci konzultuju se ženou, páč ona vládne rodinejm financím. :-D Zatim sem neměl problém. :-> To jí víc se…, že sem furt u vody. :-93;

Pátek 15. června 2012 v 9:44® džigit

Bigpista> no melé přírustky,končící ve futrále,či skříni, taky obhájím,ale loď zatím nee.Tak pádlo,těch je ve sklepě otep,tam se jedno ztratí :-))

Pátek 15. června 2012 v 9:03® Bigpista
Bigpista

džigit> Ta moje už naštěstí dávno nemá přehled, tak si nových přírůstků nevšimne. Jen jednou ročně při odjezdu na Lipno se podiví, že je toho zase o fous víc…

Čtvrtek 14. června 2012 v 19:32® MIG-35
MIG-35

džigit> Jo pro ty třešínky hold nejni pochopení. Já se o nich nezmiňuju a občas nějaká přibude. Navijáček nemá chybu! :->

Čtvrtek 14. června 2012 v 17:01® džigit

osprey> :-D já to vytáh na kontrolu a ještě nestačil sbalit,furt leje.
Sem robě říkal,že by se nahoru hodila nějaká třešinka,neprošel ani malinký Prowler – http://www.oceankayak.com/…r_13_angler/ ve slevě :-((
Navíc teď,když viděla nový bait od šíma.Ten prošel,neb jsem se tasil argumentem,že na tak parádní proutek/Shimano prut Speedmaster AX Multi Heavy Feeder/ patří pořádný navi :-)

Tento příspěvek byl editován 14.6.2012 17:06:36 uživatelem džigit.
Čtvrtek 14. června 2012 ve 13:44® osprey
osprey

džigit> A když se ti to takhle vzájemně otentononc, rodí se z toho bellybouty, záchranná kola nebo vesty?