Vyhledávání
Feeder
V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 28. června 2012 v 17:45® silonn
-
Zdar chlapy chytá tady někdo sumce na feeder? A co dávate radči jestli rybičku nebo rousnice . Já radči rousnice .
- Úterý 26. června 2012 v 15:48® osprey
-
Juraj> Nedohodil. Prostě nedohodil kam potřeboval a zjistil, že potřebuje prut 390 cm.
Nechal si podrobně vylíčit kdeco, ale nakonec zjistil, že tam, kde chytá, je rozhodující délka hodů.
- Úterý 26. června 2012 v 9:56® Juraj
-
osprey> To jako fakt? Co mu prosím tě poradili. A co ho tak odradilo?
- Pondělí 25. června 2012 v 9:38® lunimus
-
Bonis317> Tiez som zaciatocnik a riesim to tak, ze prve pruty som kupil/ dostal hoci co, aby som si mohol trochu zachytat – da sa chytat aj na lieskovy prut
… no a kazdemu sa sem tam naskytne prilezitost ist chytat s kamaratmi, ktori ti obcas pozicaju svoj vercajch, aby si si to osahal … a potom vies porovnat co mas, co ti vyhovuje, alebo nebyhovuje … a vies, na co budes nasledne setrit :o)
- Sobota 23. června 2012 ve 23:15® osprey
-
Bonis317> Začít můžeš s čímkoli a myslím to naprosto vážně. Druhou sestavu už si vybereš podle svých představ.
Kamarádovi nedávno radila půlka Internetu a po jedné vycházce k vodě hledal na svůj cajk kupce.
- Sobota 23. června 2012 v 16:52® olda
-
Bonis317> http://www.chytej.cz/…orie/feeder/ tady by něco nebylo?
- Sobota 23. června 2012 v 15:53® Bonis317
-
Zdravím, chtěl bych se zeptat zda mi můžete poradit se začátečnickou výbavou pro chytání na feeder..předem děkuji
- Čtvrtek 21. června 2012 v 10:26® osprey
-
pam> Zdravím. Tvrdší verzi nemám. Mám klasiku, 360 cm, dvojdíl, dělí se tak, že i s nasazenou špičkou je zhruba napůl. Transportní délka je tudíž dost hrozná, myslím, že do 190 cm moc chybět nebude.
Nemá to žádný popis, ale zvládá to krmítka tak do 30 g + krmení. Dalo by to asi i víc, ale proč to rvát. Osobně bych to považoval ještě za kategorii light, maximálně light-medium, kdybych to měl někam zaškatulkovat.
No a teď ta žvejka. Při té tenkosti to není žádný utahovák. Je to rychlý prut, ze slušného matroše, takže aby se ohýbal vlastní vahou nebo se všelijak klátil při náhozu, to rozhodně ne. Ale ohýbá se rychle (tj. i při menší rybě) a do dlouhé křivky. U větší ryby to skoro připomíná mušák. Já to chtěl, lovím na malých vodách a líbí se mi to. Do proudu, pro lov na velkou dálku apod. ten klacek podle mě není. Je to spíš pocitovka.
- Středa 20. června 2012 ve 20:44® pam
-
Ahoj Osprey,chtěl bych se tě optat na feeder team Daiwa match leger.Má tenoučkej blank,tak mě zajímá jestli to není žvejka.Taky mě zajímá přepravní délka a špičky.Myslim že jsi tady psal že jí vlastníš.Prý taky dělají novou tvrdší verzi,nevíš o tom.Dík
- Neděle 17. června 2012 v 18:48® timbab
-
spike> Olovo, kačírek jsem nechal doma.
- Neděle 17. června 2012 ve 14:41® spike
-
timbab> To jsi použil olovo nebo kámen?
- Neděle 17. června 2012 ve 14:16® timbab
-
skwor> No za chvili jedu provětrat picker a matchku.Holku si vezmu s sebou
spike> Já dával pátera kvůli kamenům na dně.Po záběru jsem utrhnul zátěž a sumce měl na volno.
- Neděle 17. června 2012 ve 14:12® spike
-
timbab> Já radši tu průběžku, pátera jsem na ně ještě nezkusil
- Neděle 17. června 2012 ve 14:10® skwor
-
timbab> Dobrý. Kámošovi vzal včera jedničku rotačku 85cm. A vím kde, takže se tam dojdu podívat. Ale dneska ne, v tomhle počasí by to bylo spíš o tom se u vody podívat na holky
- Neděle 17. června 2012 ve 14:09® timbab
-
spike> Nepoužil,první byl na průběžku a druhej na pátera.
ladamaj> Dík
- Neděle 17. června 2012 ve 13:59® spike
-
timbab> Safra ty válíš
gratuluju.
PS: Použil jsi podvodní splávek nebo ne?
- Neděle 17. června 2012 ve 13:55® ladamaj
-
timbab>Gratuluji moc pěkný a na fídr klobouk dolu.
- Neděle 17. června 2012 ve 13:19® timbab
-
Tak jsem včera zahájil s feedrem
91 a 94
- Pátek 15. června 2012 ve 14:57® MIG-35
-
džigit>
- Pátek 15. června 2012 ve 12:09® džigit
-
Bigpista> u jepic je temu naruby.To mi pravil jeden,že šel na staru s prosikem,bo pry už mu moc nezbyva.A ona ? Pry dej pokoj , mam vteřinky!!!
- Pátek 15. června 2012 ve 12:06® Bigpista
-
džigit>
- Pátek 15. června 2012 v 11:49® džigit
-
MIG-35> jj tolerantní robka je zaklad.Nebo aspoň smiřenu.
Tento příspěvek byl editován 15.6.2012 11:51:51 uživatelem džigit.
Moja se k temu už ku temu tež pomalu dopracovala.Když sem byl po paru žduchach prvni,tož sem ji pravil,že se měla vic snažit,bo na to měla stejně času.Tož mě chtěla zvalit,no a včil po paru rokach ze mnu už je smiřena - Pátek 15. června 2012 v 11:35® MIG-35
-
Bigpista> Jo to je nej problém… Taky furt říkam, že je lepčí narvat prachy do cajků než třeba do beden.
Naštěstí uh skoro všechno mam. Letos pořídim ještě prut na UL vláčku a tim končim
- Pátek 15. června 2012 v 10:12® Bigpista
-
džigit> Tak loď bych taky asi za zády nepronesl
MIG-35> Žena je zlatá a já se to snažím dělat s rozumem. Opravdu jí taky víc vadí, že nejsem doma, než utracené peníze za rybařinu.
- Pátek 15. června 2012 v 9:59® MIG-35
-
džigit> Bigpista> Mam naštěstí neskutečně tolerantní ženušku!!
Pokud zabezpečim finančně rodinu, můžu si koupit co chci. Pravda, že nákladnější věci konzultuju se ženou, páč ona vládne rodinejm financím.
Zatim sem neměl problém.
To jí víc se…, že sem furt u vody.
- Pátek 15. června 2012 v 9:44® džigit
-
Bigpista> no melé přírustky,končící ve futrále,či skříni, taky obhájím,ale loď zatím nee.Tak pádlo,těch je ve sklepě otep,tam se jedno ztratí
- Pátek 15. června 2012 v 9:03® Bigpista
-
džigit> Ta moje už naštěstí dávno nemá přehled, tak si nových přírůstků nevšimne. Jen jednou ročně při odjezdu na Lipno se podiví, že je toho zase o fous víc…
- Čtvrtek 14. června 2012 v 19:32® MIG-35
-
džigit> Jo pro ty třešínky hold nejni pochopení. Já se o nich nezmiňuju a občas nějaká přibude. Navijáček nemá chybu!
- Čtvrtek 14. června 2012 v 17:01® džigit
-
osprey>
Tento příspěvek byl editován 14.6.2012 17:06:36 uživatelem džigit.já to vytáh na kontrolu a ještě nestačil sbalit,furt leje.
Sem robě říkal,že by se nahoru hodila nějaká třešinka,neprošel ani malinký Prowler – http://www.oceankayak.com/…r_13_angler/ ve slevě
Navíc teď,když viděla nový bait od šíma.Ten prošel,neb jsem se tasil argumentem,že na tak parádní proutek/Shimano prut Speedmaster AX Multi Heavy Feeder/ patří pořádný navi - Čtvrtek 14. června 2012 ve 13:44® osprey
-
džigit> A když se ti to takhle vzájemně otentononc, rodí se z toho bellybouty, záchranná kola nebo vesty?