Chytej.cz

Feeder

V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 4. května 2012 ve 21:27® Zauwi
Zauwi

Zdravím, chtěl jsem se zeptat, jestl jde nějak spolehlivě spojit feeder gumu s vlasec – myslím rychlý uzel, bojím se , že při malých průměrech by ten vlasec mohl proříznout tu gumu.....??

Čtvrtek 3. května 2012 v 19:19® timbab
timbab

Sea Lion> No tam chcalo pěkně to je pravda.

Čtvrtek 3. května 2012 v 19:17® Sea Lion
Sea Lion

timbab> tady v Pardubkách.

Čtvrtek 3. května 2012 v 19:14® timbab
timbab

Sea Lion> Co? Kde?

Čtvrtek 3. května 2012 v 17:31® Sea Lion
Sea Lion

KONEČNĚ CHČIJE…A TED TO ZAČNE!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Středa 2. května 2012 ve 21:55® osprey
osprey

Awould> Vrané není jednoduchá voda. A má dva přítoky. Teplou Sázavu a studenou Vltavu. A máme jaro…

Středa 2. května 2012 ve 20:58® Mrakoš

Sea Lion> Jednou jsem chytal s přítelkyní na plavajdu. Ona se štítila napíchnout žížalu, tak tam píchla tvistříka. A za chvíli už se jí tam třepal napíchnutý pstruh. Ať hodíš do vody co chceš, stejně vždycky můžeš vytáhnout rybu :-D

Středa 2. května 2012 ve 20:30® Sea Lion
Sea Lion

Awould> Ty krmíš pstruhy? Znal jsem jednoho zacatecnika a en si nevedel rady. Kolegove mu se smichem napichli na hacek bramboru i se slupkou a smali se a nechali ho to nahodit na schody ktere byly pod vodou a vedli s hospody do vody. Chytil tak 60tku kapra. Pak uz se u nesmali. A chytil kapra co jezdil lašovat zbytky od hospodské, která je vyhazovala na ty schody. Má rada: krmíš málo, krm více..

Středa 2. května 2012 ve 20:14® Awould

Ahoj borci, mám dotaz jestli je tu někdo z Vás, kdo by chytal ve Vraném n. Vltavou. Já tam chodím a začínám z toho bejt docela neštastnej.. Měnim návnady, krmim, dělám co můžu, ale ryba se mi vyhejbá.. Zatim jsem letos vytáh jen jednoho pstruha.. Třeba se dočkám rady..

Středa 2. května 2012 ve 20:11® kety.vydra
kety.vydra

Sea Lion> Proškovy kyseláče z Přívozu:-))

Středa 2. května 2012 v 19:35® Sea Lion
Sea Lion

Míra Z.> Přesně..!

Středa 2. května 2012 v 19:32® Míra Z.
Míra Z.

Sea Lion> Na etiketu výrobku navrhuji foto z filmu „Jak jsem potkal ryby“ – R. Hrušínský nejst. loví rukou kyseláče z hrnce. :-))

Středa 2. května 2012 v 19:18® Sea Lion
Sea Lion

Takže, belice,cejni,ka­rasi,perlini,ou­kleje se mi pekne prosolili, ted skocili do kyble s octem. Vypada to dobre. Narvu tam pak cibule. Chlapi…posilejte mi vsechno se do pardubic…ja to tady budu zpracovavat a budu to prodavat…a bude se to jmenovat: KYSELÁČE OTY PAVLA…TO BUDE BUSSINESS!!

Středa 2. května 2012 v 17:47® Míra Z.
Míra Z.

skwor> Tloušťů je tady dost, vedle kapra asi nejhojnější ryba. Letos je maximum zatím 46 cm. Snad se ukáže i nějaká padesátka.
Jinak popravdě tady chybí candát, cejn a okoun jsou pomálu. Plotice a podoustve jsou, parma se taky chytí, je i bolen a docela dost štik. Protože jsem tam i v zimě, tak mohu tvrdit, že kormorán je tam ve 2–4 ks, vzácně o něco víc. Ale fakt je i to, že na místě, kde nejvíce chytám vcelku pravidelně krmím.

Středa 2. května 2012 v 16:47® skwor
skwor

Míra Z.> Tam jsem už pár let nebyl, takhle proti proudu moc nejezdím. Ale ve Skryjích pod mostem jsem jednou přišel o hodně slušného tlouště.

Středa 2. května 2012 v 16:01® Bigpista
Bigpista

Sea Lion> Naopak. Čudly sežral kormorán. Zbyl jen kapr a sumec.

Středa 2. května 2012 v 15:50® Sea Lion
Sea Lion

No jo to je všechno krasný…ale v berounce podle me jsou jen čudly…žadní sumci. Nebo málo.

Středa 2. května 2012 v 15:26® Míra Z.
Míra Z.

skwor> Protože také žiji v podstatě v kraji Oty Pavla, tak bych ten hezký úsek natáhl až k šlovickému jezu. Z nostalgie také není od věci mrknout na Kouřimeckou rybárnu (tam prožil Ota s mým jmenovcem převozníkem Zýkou snad poslední idylické chvíle než zemřel, dále Týřov, skryjský Luh (viz. povídka, jak tam Hugo „zkejsnul“ s rozbitým autem), trilobiti ve Skryjích atd. Tak trochu ze mě mluví patriot, protože u skryjského mostu na chatě trávím móóóc času. Je tam prostě hezky. Fotil jsem zhruba z místa, kde bratři udělali bivak, když jim odešlo to autíčko:-)

Tento příspěvek byl editován 2.5.2012 15:31:29 uživatelem Míra Z..
foto/diskuze/feeder/2012/th-img48751.jpgfoto/diskuze/feeder/2012/th-img48752.jpg
Středa 2. května 2012 v 15:13® Sea Lion
Sea Lion

Takže to Prdelka zkazil…spíš jde asi o ten zážitek…

Středa 2. května 2012 ve 14:57® Sea Lion
Sea Lion

kety.vydra> mel doplavat se snurou, misto toho si loknul asi vody…a bylo po uhorich…DDD

Středa 2. května 2012 ve 14:35® kety.vydra
kety.vydra

Sea Lion> V čem mu to zkazil,že se díky tátovi málem utopil? :-)

Středa 2. května 2012 ve 13:53® Sea Lion
Sea Lion

Akorat by me zajimala ta šnura, co šel tatínek s prdelkou líčit na uhore…polozit snuru na uhore s navazcema pres celou reku…to me laka…hodit takove tri snury a byla by udirna plna…je videt že starej Poper…nebyl hloupej…akorát mu to prdelka zkazil…DDD

Středa 2. května 2012 ve 13:42® kety.vydra
kety.vydra

skwor> Ok,dík za tip.

Středa 2. května 2012 ve 13:27® skwor
skwor

kety.vydra> Spíš navštiv třeba zámek v Nižboru nebo rychtu Zbečno, pokud bys jel z Berouna proti proudu řeky, tak máš oboje při cestě. Okolí Kladna je zajímavé spíš na sportovní vyžití a podobně.

Středa 2. května 2012 ve 13:17® kety.vydra
kety.vydra

skwor> Takže Buštěhrad můžu klidně vypustit…

Ale ten Křivoklát mě láká:-)

Středa 2. května 2012 ve 13:08® skwor
skwor

V kraji Oty Pavla víceméně žiju. Buštěhrad hezký není (je tam jedno menší muzeum spisovateli věnované). Kraj od Křivoklátu k Luhu je krásný.

Středa 2. května 2012 ve 12:48® kety.vydra
kety.vydra

Mrakoš> Zkusím,uvidím,i když už to má charakter pevné montáže do které se mi moc nechce.Dík.

Tento příspěvek byl editován 2.5.2012 12:49:38 uživatelem kety.vydra.
Středa 2. května 2012 v 9:06® osprey
osprey

kety.vydra> Zajeď. Byl jsem tam, mám už rok a půl zpracovaný materiál na článek. Ještě se tam s námi převážel i kolega Sander.

V Buštěhradě jsem nikdy nebyl, to je nudná zástavba kousek od Kladna. Ale to údolí Berounky kolem přívozu, to je nádhera. Před dvaceti lety tam byly nádherný parmy. Dneska… nevím.

Středa 2. května 2012 v 7:40® Mrakoš

kety.vydra> Když to krátkým prutem mrskám daleko tak dám pár cm za průběžný krmítko broček. Ryba se sekne sama o ten brok. Někdy to funguje perfektně. (a někdy vůbec ne)

Středa 2. května 2012 v 7:32® spike
spike

kety.vydra> Já když chytám na daleko tak použiju teží zátěž a tuhou špicu. Vlasec pak pěkně dopnu a s čitelností záběru nemám problémy. Ryby mně většinou nespadnou. Zkus třeba prodloužit návazec nebo zvětšit háček třeba to pomůže.