Vyhledávání
Feeder
V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 4. května 2012 ve 21:27® Zauwi
-
Zdravím, chtěl jsem se zeptat, jestl jde nějak spolehlivě spojit feeder gumu s vlasec – myslím rychlý uzel, bojím se , že při malých průměrech by ten vlasec mohl proříznout tu gumu.....??
- Čtvrtek 3. května 2012 v 19:19® timbab
-
Sea Lion> No tam chcalo pěkně to je pravda.
- Čtvrtek 3. května 2012 v 19:17® Sea Lion
-
timbab> tady v Pardubkách.
- Čtvrtek 3. května 2012 v 19:14® timbab
-
Sea Lion> Co? Kde?
- Čtvrtek 3. května 2012 v 17:31® Sea Lion
-
KONEČNĚ CHČIJE…A TED TO ZAČNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Středa 2. května 2012 ve 21:55® osprey
-
Awould> Vrané není jednoduchá voda. A má dva přítoky. Teplou Sázavu a studenou Vltavu. A máme jaro…
- Středa 2. května 2012 ve 20:58® Mrakoš
-
Sea Lion> Jednou jsem chytal s přítelkyní na plavajdu. Ona se štítila napíchnout žížalu, tak tam píchla tvistříka. A za chvíli už se jí tam třepal napíchnutý pstruh. Ať hodíš do vody co chceš, stejně vždycky můžeš vytáhnout rybu
- Středa 2. května 2012 ve 20:30® Sea Lion
-
Awould> Ty krmíš pstruhy? Znal jsem jednoho zacatecnika a en si nevedel rady. Kolegove mu se smichem napichli na hacek bramboru i se slupkou a smali se a nechali ho to nahodit na schody ktere byly pod vodou a vedli s hospody do vody. Chytil tak 60tku kapra. Pak uz se u nesmali. A chytil kapra co jezdil lašovat zbytky od hospodské, která je vyhazovala na ty schody. Má rada: krmíš málo, krm více..
- Středa 2. května 2012 ve 20:14® Awould
-
Ahoj borci, mám dotaz jestli je tu někdo z Vás, kdo by chytal ve Vraném n. Vltavou. Já tam chodím a začínám z toho bejt docela neštastnej.. Měnim návnady, krmim, dělám co můžu, ale ryba se mi vyhejbá.. Zatim jsem letos vytáh jen jednoho pstruha.. Třeba se dočkám rady..
- Středa 2. května 2012 ve 20:11® kety.vydra
-
Sea Lion> Proškovy kyseláče z Přívozu
- Středa 2. května 2012 v 19:35® Sea Lion
-
Míra Z.> Přesně..!
- Středa 2. května 2012 v 19:32® Míra Z.
-
Sea Lion> Na etiketu výrobku navrhuji foto z filmu „Jak jsem potkal ryby“ – R. Hrušínský nejst. loví rukou kyseláče z hrnce.
- Středa 2. května 2012 v 19:18® Sea Lion
-
Takže, belice,cejni,karasi,perlini,oukleje se mi pekne prosolili, ted skocili do kyble s octem. Vypada to dobre. Narvu tam pak cibule. Chlapi…posilejte mi vsechno se do pardubic…ja to tady budu zpracovavat a budu to prodavat…a bude se to jmenovat: KYSELÁČE OTY PAVLA…TO BUDE BUSSINESS!!
- Středa 2. května 2012 v 17:47® Míra Z.
-
skwor> Tloušťů je tady dost, vedle kapra asi nejhojnější ryba. Letos je maximum zatím 46 cm. Snad se ukáže i nějaká padesátka.
Jinak popravdě tady chybí candát, cejn a okoun jsou pomálu. Plotice a podoustve jsou, parma se taky chytí, je i bolen a docela dost štik. Protože jsem tam i v zimě, tak mohu tvrdit, že kormorán je tam ve 2–4 ks, vzácně o něco víc. Ale fakt je i to, že na místě, kde nejvíce chytám vcelku pravidelně krmím. - Středa 2. května 2012 v 16:47® skwor
-
Míra Z.> Tam jsem už pár let nebyl, takhle proti proudu moc nejezdím. Ale ve Skryjích pod mostem jsem jednou přišel o hodně slušného tlouště.
- Středa 2. května 2012 v 16:01® Bigpista
-
Sea Lion> Naopak. Čudly sežral kormorán. Zbyl jen kapr a sumec.
- Středa 2. května 2012 v 15:50® Sea Lion
-
No jo to je všechno krasný…ale v berounce podle me jsou jen čudly…žadní sumci. Nebo málo.
- Středa 2. května 2012 v 15:26® Míra Z.
-
skwor> Protože také žiji v podstatě v kraji Oty Pavla, tak bych ten hezký úsek natáhl až k šlovickému jezu. Z nostalgie také není od věci mrknout na Kouřimeckou rybárnu (tam prožil Ota s mým jmenovcem převozníkem Zýkou snad poslední idylické chvíle než zemřel, dále Týřov, skryjský Luh (viz. povídka, jak tam Hugo „zkejsnul“ s rozbitým autem), trilobiti ve Skryjích atd. Tak trochu ze mě mluví patriot, protože u skryjského mostu na chatě trávím móóóc času. Je tam prostě hezky. Fotil jsem zhruba z místa, kde bratři udělali bivak, když jim odešlo to autíčko
Tento příspěvek byl editován 2.5.2012 15:31:29 uživatelem Míra Z.. - Středa 2. května 2012 v 15:13® Sea Lion
-
Takže to Prdelka zkazil…spíš jde asi o ten zážitek…
- Středa 2. května 2012 ve 14:57® Sea Lion
-
kety.vydra> mel doplavat se snurou, misto toho si loknul asi vody…a bylo po uhorich…DDD
- Středa 2. května 2012 ve 14:35® kety.vydra
-
Sea Lion> V čem mu to zkazil,že se díky tátovi málem utopil?
- Středa 2. května 2012 ve 13:53® Sea Lion
-
Akorat by me zajimala ta šnura, co šel tatínek s prdelkou líčit na uhore…polozit snuru na uhore s navazcema pres celou reku…to me laka…hodit takove tri snury a byla by udirna plna…je videt že starej Poper…nebyl hloupej…akorát mu to prdelka zkazil…DDD
- Středa 2. května 2012 ve 13:42® kety.vydra
-
skwor> Ok,dík za tip.
- Středa 2. května 2012 ve 13:27® skwor
-
kety.vydra> Spíš navštiv třeba zámek v Nižboru nebo rychtu Zbečno, pokud bys jel z Berouna proti proudu řeky, tak máš oboje při cestě. Okolí Kladna je zajímavé spíš na sportovní vyžití a podobně.
- Středa 2. května 2012 ve 13:17® kety.vydra
-
skwor> Takže Buštěhrad můžu klidně vypustit…
Ale ten Křivoklát mě láká
- Středa 2. května 2012 ve 13:08® skwor
-
V kraji Oty Pavla víceméně žiju. Buštěhrad hezký není (je tam jedno menší muzeum spisovateli věnované). Kraj od Křivoklátu k Luhu je krásný.
- Středa 2. května 2012 ve 12:48® kety.vydra
-
Mrakoš> Zkusím,uvidím,i když už to má charakter pevné montáže do které se mi moc nechce.Dík.
Tento příspěvek byl editován 2.5.2012 12:49:38 uživatelem kety.vydra. - Středa 2. května 2012 v 9:06® osprey
-
kety.vydra> Zajeď. Byl jsem tam, mám už rok a půl zpracovaný materiál na článek. Ještě se tam s námi převážel i kolega Sander.
V Buštěhradě jsem nikdy nebyl, to je nudná zástavba kousek od Kladna. Ale to údolí Berounky kolem přívozu, to je nádhera. Před dvaceti lety tam byly nádherný parmy. Dneska… nevím.
- Středa 2. května 2012 v 7:40® Mrakoš
-
kety.vydra> Když to krátkým prutem mrskám daleko tak dám pár cm za průběžný krmítko broček. Ryba se sekne sama o ten brok. Někdy to funguje perfektně. (a někdy vůbec ne)
- Středa 2. května 2012 v 7:32® spike
-
kety.vydra> Já když chytám na daleko tak použiju teží zátěž a tuhou špicu. Vlasec pak pěkně dopnu a s čitelností záběru nemám problémy. Ryby mně většinou nespadnou. Zkus třeba prodloužit návazec nebo zvětšit háček třeba to pomůže.