Chytej.cz

Feeder

V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 2. května 2012 v 7:27® kety.vydra
kety.vydra

spike> To jo,pokud chytám na nástrahu mimo háček tak ta jízda je poctivá.Ale teď při poslední rybačce jsem zasekával na klasickou nástrahu na háčku,měl jsem na navijáku silon a nahozeno dál a mám dojem,že ten zásek díky průtažnosti nebyl dokonalý a dopadlo to tak jak jsem čekal,kapr se „vypnul“.

Středa 2. května 2012 v 7:23® kety.vydra
kety.vydra

Sea Lion> Mrakoš> Míra Z.> Teda chlapi,vy jste zabřinkali na tu správnou strunu:-) Už nějaký pátek plánuju podívat se do „kraje Oty Pavla“ a navštívit Muzeum Oty Pavla v Buštěhradě a podívat se „Na přívoz“ :-)

Středa 2. května 2012 v 7:23® spike
spike

kety.vydra> Tak pokud ti to vezme kapr klasickým záběrem do jízdy tak s rozeznáním nebudeš mít problém :-) Párkrát se mě stalo, že sem skoro lovil prut ve vodě.

Středa 2. května 2012 v 7:13® kety.vydra
kety.vydra

osprey> Viz Z lovu-na obou prutech (i když s rozdílnou akcí) na tu dálku „nabity“ silony nebo byla na jednom šňůra (+ feedrová guma,možná?) ? Už delší dobu medituju,že budu házet dál,ale mám obavu,že ten silon bude dost průtažný a zásek na dálku nebude stoprocentní.A na silonu se mi nechce dvakrát používat pevná montáž,protože v případě utržení by to celé mohla ryba tahat s sebou:-|

Tento příspěvek byl editován 2.5.2012 07:14:14 uživatelem kety.vydra.
Středa 2. května 2012 v 6:34® Mrakoš

Sea Lion> Schizofrenií trpěl děda Oty Pavla a dispozice k tý nemoci je dědičná. Ota Pavel si lecos prožil ,proto věděl co je a co není důležitý, a hlavně měl rád lidi. Proto psal tak jak psal, tomu věřím já.

Úterý 1. května 2012 ve 21:21® Sea Lion
Sea Lion

osprey> tak vžívat se do pocitů druhých je skvela vec, ale trochu nebezpecna…proto se zbláznil…

Úterý 1. května 2012 ve 20:27® osprey
osprey

Sea Lion> Ona ta jeho fantazie byla dost podpořená tím, co stačil prožít. Já si zas vážím jeho schopností vnímat věci kolem sebe a vcítit se do pocitů druhých.

Škoda, umřel moc brzo.

Úterý 1. května 2012 ve 20:22® Sea Lion
Sea Lion

Míra Z.> At žije OTA PAVEL!! TEN LOVIL SVOU POETICKOU FANTAZIÍ…

Úterý 1. května 2012 ve 20:01® osprey
osprey

MIG-35> Kamarád dnes chtěl ukázat, jakže se na ten feeder sedá a tak jsme to prubli. Dneska jsem měl dobrý krmení – pro změnu si chodili chlapi plnit krmelce ke mě:-))

Úterý 1. května 2012 ve 20:00® osprey
osprey

Míra Z.> Lovil na cit a na bič na drát. To je podobné. Na cit lovím rád dodnes. Když berou ty správné ryby, tak radši než na feeder.

Úterý 1. května 2012 v 16:40® Míra Z.
Míra Z.

Sea Lion> Klasikovi jsem na chatě udělal pamětní kouteček – jeho knížky na poličce, portrét klasika, foto branovského luhu, Kouřimecké rybárny, Rozvědčíka atd. Ten kus řeky měl štěstí, že o něm někdo tak něco hezkého stvořil, spousta míst takové štěstí nemělo.
Ale feederem Ota asi nelovil :-)

Úterý 1. května 2012 ve 14:18® MIG-35
MIG-35

Hádci a hadice mi ignarovali a vlastě všechny ryby… :-O Překvapilo mi candátí mimi sotva 15cm s mojí rousnicí v tlamuli. :-D Malej, ale fešák uh se těšim na jeho větší kamarádi. :->

Úterý 1. května 2012 v 8:41® Sea Lion
Sea Lion

JoJo, Ota Pavel…TOHO BYCH TU MOHL CITOVAT Z PAMETI…KLASIK!!

Úterý 1. května 2012 v 8:02® mvincik
mvincik

spike> Jak rád bych. Jenže se obávám, že budu mít někdy po půlce září SSZ a to je v p*deli! :-((

MIG-35> Já tam o víkendu lapil 35cm, byl to krásnej šefák!

Úterý 1. května 2012 v 6:09® spike
spike

osprey> Hodně zdaru na severu a ať koušou :-)

mvincik> Pojedeš v září na sraz?

Pondělí 30. dubna 2012 ve 23:13® MIG-35
MIG-35

osprey> Se ti nedivim!! :-> S kamarádama a když je čas.. To je třeba využít!! Jel bych hned. :-)

Pondělí 30. dubna 2012 ve 23:12® osprey
osprey

MIG-35> Jedu s kamarádama. Žádný cíle, žádná předsevzetí. Prostě jen jedu. Zatím ještě můžu – to je jeden z důvodů.

Pondělí 30. dubna 2012 ve 23:09® MIG-35
MIG-35

osprey> Jasná věc. ;-) Teď to teprve začíná!! :-> Snad ti výprava dobře vyjde.. :-> Já du zejtra brzo potrápit fídr a nahodit na hádka. 9-)

Pondělí 30. dubna 2012 ve 23:02® osprey
osprey

MIG-35> Bojím se, že teď už to nepůjde. Pracuju na tom, abych mohl v pátek odjet na sever.

Až se vrátím, domluvíme se. Ono se to zatím vytře.

Pondělí 30. dubna 2012 ve 22:57® MIG-35
MIG-35

osprey> Ahoj! Dneska zase na na Louži.. Krása, tření v plný parádě. Vedro, ale to šplouchání, život mi fakt naplňoval. Kámoš dal karase 41 nádhera. Cos polečná rybačka až buš mít čas? ??? ;-)

Tento příspěvek byl editován 30.4.2012 22:59:40 uživatelem MIG-35.
Pondělí 30. dubna 2012 ve 22:48® osprey
osprey

Míra Z.> Nevím, jestli jsem vyhrál nějakou soutěž v češtině, ale asi ne. Uměl bych psát vznešeně a kultivovaně, ale ono to o tom kolikrát není.

Z těch, co to věděli, bych si dovolil jmenovat Jana Wericha nebo Otu Pavla.

Zítra chtěl kamarád ukázat něco s feederem, tak skončím někde, kde jsem nikdy nebyl a budu vymýšlet, co s tím. Tak jsem zvědav.

Pondělí 30. dubna 2012 ve 22:06® MIG-35
MIG-35

osprey> Mě prudí psát spisovně! Tady se jax tax držim, ale dá mi to práci. :-D Prostě sem zvyklej psát jak mluvim a to jako prase… :-D Ale co sme lidi a nějak se domluvíme. :-1

Pondělí 30. dubna 2012 ve 21:38® Míra Z.
Míra Z.

osprey> Kdysi jsem vyhrál nějaké olympiády z ČJ, ale v takové debatě Ti tu nespisovnost klidně vodpustím :-) :-)

Pondělí 30. dubna 2012 ve 21:03® osprey
osprey

Míra Z.> To je tím, že Horáčka baví normální svět. Ten obyčejnej krásnej, s normálníma lidma, věcma, problémama.

Když to tak čtu, vidím, jak čím dál víc píšu nespisovně. Ale ono to v té učesané formě prostě nevyzní.

Navíc jak u feederu jednou pochopíš, jak to funguje, tak už žádná DVD nepotřebuješ. Zůstane jen hledání toho, jak se věci aktuálně mají. Někdy to jde samo, jindy to nejde skoro vůbec, ale takový je život.

Pondělí 30. dubna 2012 ve 21:01® MIG-35
MIG-35

Fix pánové marijáš sem mastil jako malej smrad a znal sem jich moc… :-> Ted vim prd, jak člověk nehraje zapomíná. :-93; Stejně za to může ten němec.. :-D

Pondělí 30. dubna 2012 ve 20:58® osprey
osprey

spike> Dobrá hra, za studií jsme to mastili furt pryč. Ale už jsem to nehrál spoustu let.

A nebyl jsem v tom dobrý. Mám špatný typ paměti. Věci mi zůstávají v hlavě dlouho nebo vůbec. Pletou se mi pak staré hry s tou aktuální.

Pondělí 30. dubna 2012 ve 20:57® Míra Z.
Míra Z.

osprey> Díky za uvítání. Feeder se pořád učím, takže moudra ze mě nevypadnou, ale spíše sem tam nějaký postřeh. Nejvíce mi psychicky pomáhají pasáže z instruktážních DVD, kdy Horáčkovi padají ryby z prutu, nebo to nebere :-) Je to takové lidské, na rozdíl od případných DVD, kdy bere všechno, a nespadne ni rybička…To by se pak jinak člověk cítil jako idiot, který se to nikdy nenaučí.

Pondělí 30. dubna 2012 v 19:39® mvincik
mvincik

spike> Já taky. Tak třeba na nějakém srazu nám dají zkušenější školení… :-)

Pondělí 30. dubna 2012 v 18:47® spike
spike

osprey> Mariáš neumím ale rád bych se někdy naučil :-)

Pondělí 30. dubna 2012 v 17:32® osprey
osprey

Míra Z.> Tož vítaj. Za chvílu sa nás tu sejde aj do mariáša:-D

Ono to teďka po jaru v řece docela žere (pokud se najdou ryby a pokud se zrovna netřou). Vyzkoušej někdy lívanec – teda pokud je paní Müllerová dělá dobrý:-))