Vyhledávání
Feeder
V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 24. dubna 2012 ve 13:16® mvincik
-
janaR> Určitě nějaký ten brok možné řešení bude. Nebo zvolit raději nástrahu, která se nevznáší či zkusit kratší návazec. Tím se ale může změnit charaklter záběrů. Možností je zkrátka několik, je třeba vyzkoušet, co se nejvíce osvědčí.
Tento příspěvek byl editován 24.4.2012 13:17:42 uživatelem mvincik. - Úterý 24. dubna 2012 ve 13:05® janaR
-
Zdravím pánové, taky mám na vás zkušené jednu otázku. Minulý pátek jsem byla s feedrem u nás na rybníčku. (podruhé v životě) Na úlovky si nemůžu stěžovat, jeden kapřík násaďák a spousta perlínů. No a právě ti perlíni jsou kapku problém. Chytala jsem s krmítkem na průběžku a asi s 50cm návazcem. Když jsem měla na háčku červíky, tak jsem na záběr čekala dlouho (ale přišel kapřík), jakmile jsem tam dala foukanou kukuřici, tak se mi o zábavu postarali perlíni. Myslíte, že bych mohla dát třeba na návazec jeden brok, aby se nástraha nevznášela tak moc nade dnem? Nebo jak to vyřešit? Děkuju
- Úterý 24. dubna 2012 v 7:35® džigit
-
a co uzlík na konci, nebo zakápnout lepidlem? Nemyslím klasický vteřiňák z trhu, ale třeba od UHU?
- Pondělí 23. dubna 2012 ve 22:07® Black11
-
cormaxx> Ok, tak to asi zkusím, díky moc
- Pondělí 23. dubna 2012 ve 21:38® cormaxx
-
Black11> Některý smršťovačky jdou zahřát na páře,viděl jsem to i někde na fotopostupu nebo videu.
- Pondělí 23. dubna 2012 ve 21:32® Black11
-
Tak do diskuze znovu zasáhnu
Ten uzel jak posílal Osprey mi jakž takž drží,ale občas se prostě „rozváže“ a nevím čím to je … Tak mě napadlo, je možne feeder gumu uvázat do obratlíku pomocí obyčejného grinnera ? A poté nastal další problém – jako by jich neblo málo
Chtěl jsem uzel překrýt smršťovačkou, ale prostě nevím, jak to ty borci na videích či fotkách dělají, zatím se mi vždycky guma celkem slušně spojila uvnitř trubičky,ale vždy na hranici trubičky a volně pokračující gumy, se mi guma „roztekla“ a ztratila pevnost, můžete mi někdo poradit fígl, jak tu smršťovačku nahřát ? Díky a jinak se omlouvám za trocjhu přihlouplejší otázky,ale s feeder gumou pracuji poprvé a zatím celkem bezúspěšně, akorát mi přivodila 2 odpoledne plná nervování.
- Neděle 22. dubna 2012 v 18:51® MIG-35
-
Mrakoš> Jo dravce mam mooc ráád a už se v nich docela i orientuju. Ted to bude nádhera u Sudoměře. Je tam poměrně velká kolonie motáků a budou provozovat svatební lety.
mvincik> Na líny sem byl na Lonmici, ale chytlo se lejno. Teda co se línů týká. Jináč 10 kapřů a hafo cejnů… Překvapilo mi že víc papali žoužalí než červí.
- Neděle 22. dubna 2012 v 11:26® mvincik
-
MIG-35> Zdarec, na líny se chystáš někam poblíž k nám???
- Neděle 22. dubna 2012 v 9:54® Mrakoš
-
MIG-35> Na podzim mi orlovec prolít přímo před prutama. Bral to kousek nad vodou a hledal kořist. Pak udělal otočku a při druhým přeletu sebral z hladiny kapříka. Byla to paráda. Přijde mi že dravců je rok od roku víc a víc, vídám takový druhy který jsem dřív určitě nevídal. Nebylo by marný se v nich trochu vyznat.
Tu podložku pro Orlovce postavili poblíž mýho oblíbenýho rybníku, možná se s ním budu vídat častěji. - Sobota 21. dubna 2012 ve 22:50® MIG-35
-
osprey> Jasnečka! Jen informuju.. sám sem rád, že sem ho viděl!!!
Dneska sem měl tour de revír: Jistec, Sedlíkovice, Slaník, Orlík. Na slaníku parádně lovil párek rybáků. Už sem viděl motáky. Pomalu začnou vylítávat mladý mořáci. No jinak program máme podobnej. Zryl sem skleník a při tom sebral luxus rousnice. Ještě potřebuju zasadit 4oo buků a 200 smrku u sebe. A nacpat skleník zeleninou, ale ryby ty muší bejt!! Zejtra du pokusit nějakýho lína tak snad..
- Sobota 21. dubna 2012 ve 22:21® osprey
-
MIG-35> V tuhle dobu by mohl hnízdit. Někde u Plzně jim letos i chystali nějakou hnízdní podložku, takže reálné to v naší zemi je.
Tohle je dravec, který sežere za jednoho kormorána, ale nemá sklony se hejnovat a navíc jeho způsob lovu má styl.
Co se ryb týče, byl jsem v týdnu na pstruhách, takže feeder má smůlu. Teď o víkendu nikam nepůjdu. Dneska jsem zpracoval dva články, upravil fotky z posledního měsíce a zryl kus zahrady. Zítra bude program velmi podobný.
- Sobota 21. dubna 2012 ve 21:08® MIG-35
-
osprey> Zdravim!
Dneska sem ho viděl!! Nádherně kroužil nad hladinou, nám nad hlavama.. kráása! Jj byl to on pan orlovec.Podle mě tam bude mít hnízdo a shání papu. Jinak by k nám neletěl tak blízko. No a včera krutá kapří šou. A dnes zase bída…
- Sobota 21. dubna 2012 v 17:23® Black11
-
osprey> Jasné, kroužek v tudle chvili doma nemám a do ryb. potřeb jen tak nepůjdu, tak bude muset vystačit mikroobratlík
- Sobota 21. dubna 2012 ve 12:40® osprey
-
Black11> Kroužek je úplně dokonalý – skoro nic neváží, snadno na něj navážeš cokoli, můžeš cokoli vyměnit a tak.
Ten uzel, co jsem ti dal odkaz, drží naprosto bez problémů. Mám návazce, které tahám k vodě už dva roky (u paternosterů mám někdy krmítko na gumě).
- Sobota 21. dubna 2012 ve 12:34® Black11
-
osprey> Ok, díky moc, právě jsem se chtěl vyhnout obratlíku nebo mikrokroužku z důvodu, že tam bude o jeden uzlík víc, než když vlasec spojím s gumou. Jenže sám jsem dnes 2 hodinami pokusů zjistil, že ve většině případu se to rozváže- vlasec i guma jsou kluzké, jediné co mi šlo, bylo spojení očko s očkem,ale to se zase víc motá a je tu šance proříznutí, tak nakonec sen obratlík bude asi nejlepší řešení a máš určitě pravdu, že je to i praktické.
- Sobota 21. dubna 2012 ve 12:28® osprey
-
Black11> Ahoj. Už roky používám toto:
http://www.chytej.cz/…derove-gumy/
Nikdy nespojuju gumu přímo s vlascem. Pokud tam nechceš obratlík, použij mikrokroužek. Skvěle se pak mění návazce.
- Sobota 21. dubna 2012 ve 12:24® osprey
-
krysak1> Zkus ji na močit.
Když to nepřeženeš a necháš ji v chladu, není problém. Hlavně z večera na ráno to je v poho.
- Sobota 21. dubna 2012 ve 12:08® krysak1
-
mužu den předtim připravi krmítkovou směšs že bych ji na močil nebude to vadit
- Sobota 21. dubna 2012 v 11:12® Black11
-
Ahoj, chtěl bych do své sestavy přidat feeder gumu, ale narazil jsem na jeden problém, nevím, jak ji navázat,aby držela a nehrozilo její proříznutí. Z jedné strany ji potřebuju navázat k obratlíku a na druhé straně jen spojit s forpasem – chtěl bych bez obratlíku. Mohli byste mi poradit uzle, jak gumu navázat ? Díky
- Pátek 20. dubna 2012 ve 20:57® Nils Master
-
díky. Ohnula ho pěkně
! Musim to ještě vychytat tu sestavu a snad se bude dařit něco chytat…
- Pátek 20. dubna 2012 ve 20:37® osprey
-
Nils Master> No, gratuluju. A co se štiky týče, tak sice to ukousla, ale snad ti ten prut aspoň ohnula.
- Pátek 20. dubna 2012 ve 20:07® Nils Master
-
Dneska prvně v životě na Feeder a zadařil se jeden cejnek! Záběru nebylo moc. Jinak při vytahování, už sem zvedal z vody, po tom skočila štika tak 65 a po chvilce zdolávání mi to kousla…
Tento příspěvek byl editován 20.4.2012 20:08:06 uživatelem Nils Master. - Úterý 17. dubna 2012 ve 20:59® MIG-35
-
spike> Určitě!! Já měl ted víkend plnej a včíra chcálo moc tak sem byl natěšenej a mušel sem na chvíli.
- Úterý 17. dubna 2012 ve 20:41® spike
-
MIG-35> I di ty brute
Tento příspěvek byl editován 17.4.2012 20:42:31 uživatelem spike.fídršpic až o víkendu
snad vyjde počas.
- Úterý 17. dubna 2012 ve 20:24® MIG-35
-
To všichni honíte tečkovaný??
- Neděle 15. dubna 2012 v 18:02® troutkiller
-
džigit>Hele neurážej jo
)S mušákem sem byl hodinku než se zmokl a tragedie
Na strom sem zavěsil dvě mouchy a nic nelapl
- Neděle 15. dubna 2012 ve 13:49® jajco
-
Tak sem chtěl taky provětrat dnes špice,teda jen nalehko jednu špici a mrholení se změnilo v déšť,tak sem to napakoval zpět do skříně a můžu chytat tady.
- Neděle 15. dubna 2012 ve 13:36® džigit
-
MIG-35> že by potrénovali dvojšvih
- Neděle 15. dubna 2012 ve 13:19® MIG-35
-
džigit> Musíš ho pučit…
- Neděle 15. dubna 2012 ve 13:13® džigit
-
mvincik> já mám tóže dračí feeder a spokojenost
Tento příspěvek byl editován 15.4.2012 13:14:15 uživatelem džigit.druhý rok a ne a ne se zlomit