Chytej.cz

Feeder

V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 22. března 2006 v 19:41® Shrek
Shrek

Tomash> Určitě to fotomontáž je,je a je a ty jsi podvodník,protože takto podvádíš a chceš vyhrát a to já nedovolím,budu si stěžovat,protože to není fér.Navíc si budu stěžovat na to,že tu rybu kvůli fotce držíš takhle na sluníčku,té rybě to škodí když jí takhle držíš,protože nemá vodu a usychá a to já nedovolím,protože kvůli takovémuto obrázku ta ryba nestojí za to,aby umřela.Navíc v rukách takového masaře,protože takováhle ryba by měla plavat ve vodě a ne se smažit na pánvi,nebo osychat na sluníčku.Budu si na to stěžovat.Chudák ryba.Takže buď tak laskav a pokud jsi tu rybu zabil,tak se desettisíckrát pomodli a jestli je živá,tak jí běž chytit a omluv se jí.

Sakra to byl ale nervák..... :-)) )

Středa 22. března 2006 v 19:34® skwor
skwor

Tomash: Pošli to do Rybářství, a uvidíš, že to otisknou:-)

Středa 22. března 2006 v 19:24® Tomash
Tomash

Já tam byl dneska a chytil sem pěknou parmu 80cm a 6kg…
a fotomontáž to není! :-D

foto/diskuze/feeder/2006/th-img6639.jpg
Středa 22. března 2006 v 19:03® Shrek
Shrek

Alfons> no když je to Ústí nad LABEM,tak bych na Dyji nejezdil!!Zkus to třeba na ..........Labi,to by mohlo být ono.No a co se nástahy týče,mě se osvědčujou červi a zkusit můžeš i hnojáky.

Středa 22. března 2006 ve 12:41® Alfons

Ahoj, byl bych rád kdyby jste mi někdo poradil kam v tomto čase jít v Ústí nad Labem na parmy a na co tam nejvíce jdou. Díky

Středa 22. března 2006 v 11:09® profo
profo

Tomi> pokud ti to sedí v ruce a máš pocit, že je to to pravé, tak si určitě chybu neudělal. Hlavní je se naučit tímto způsobem chytat a odstranit všechny chyby, které jsme dělali na začátku všichni. S některýma ti tady rádi všichni poradí a některé si musíš prodělat a odstranit sám. V každém případě, jak si na ten prut zvukneš, tak budeš vědět co máš od něho čekat a co si můžeš dovolit ty k němu. Stejně brzo zjistíš, že by jsi mohl jít do nějakého dalšího a pak už budeš vybírat podle zkošeností, které získáš při lovu s tím ci jsi si koupil. Hlavně vydrž a pokud se potřebuješ na něco zeptat, tak se ptej a nestyď se. Nikdo učený z nebe nespadl a vše se musíš naučit a vyzkoušet si zda je to to co hledáš. Petrův Zdar a vydrž.

Středa 22. března 2006 v 1:09® regulus
regulus

Tomi> dobrá rada do života, poslouchej pozorně, co druzí říkají, ale řiď se tím, co tobě vyhovuje. Další věc, je zaregistruj se na tomto webu, nic tě to nestojí a dostaneš se k dalším podrobnostem. Vůbec se jako spousta dalších nemusíš zůčastńovat diskuzí a pokud ti to bude vyhovovat tak můžeš.

Úterý 21. března 2006 ve 21:54® Tomi

Toho roku chcem začať s feedrom. Dlho som rozmýšľal nad výberom náčinia a nakoniec som kúpil prút ESA feeder AWA shima a k nemu shimano exage 2500FA. Zdá sa mi, že to ide k sebe.

Úterý 21. března 2006 v 18:18® Shrek
Shrek

MILO> fšak je to pravda!!!Co kecáš s 0,14 mm Trabuccem,máš tam 0,06 Whiplashku na nějakejch 10,6 kg a trháš to jak nitě.Chudinky rybičky.Já bejt ryba,tak tvoje červy bych nežral. :-)

Úterý 21. března 2006 v 15:23® regulus
regulus

MILO> Jo není nad dobrý kamarády … -:)

Úterý 21. března 2006 ve 14:40® MILO

Alivio: to ti nedaruju místo toho aby si napsal že měla nejmín 25kg a 1,5m tak sem ti pro legraci :-))

Úterý 21. března 2006 ve 14:38® MILO

regulus:0,14mm trabuco a Alivio to trošičku přehání ,když oni to jsou potvory bojovný a bez boje se ven nechce ani jedný

Úterý 21. března 2006 ve 12:14® regulus
regulus

Alivio> Třeba se mu pak nechce párat se zdoláváním, tak si myslí, že ju tím zásekem přímo vyhodí z vody na břeh. Co tam má za šňůru, 0,50mm pletenku???? -:)

Úterý 21. března 2006 v 7:58® Shrek
Shrek

regulus> co dodat,na duháky byla na jezu moc velká vody,takže tam se chytat nedalo,jeli jsme s MILEM o kus níž a on lapil parmu (z lovu).já jednu nedoseknul a on ještě jednu utrhnul.Bohužel zasekává tím stylem,že je v předklonu na bobku,chytne prut,utáhne brzdu na krev,odrazí se nohama do zadu na záda,takže udělá polosalto a v konečné fázi na zádech zasekává. (Milo promiň,já to musel bonznout) :-)) )))))))))))))

Úterý 21. března 2006 ve 2:13® regulus
regulus

Alivio> a co duháci v neděli, ani ses nepochlubil, já zase dva „slizounky“, jak psal Prutos, ale byl jsem tam 5 hodin, to je bída jak sviňa.

Pondělí 20. března 2006 v 17:21® mirmen

Na feeder je na jarní vodě velice účinné pečivo nebo dortový oplatek. Obojí se dá dipovat. Případně lze chytat na kombinaci pečivo+hnoják nebo dortový oplatek+ červ apod.

Sobota 18. března 2006 ve 21:07® regulus
regulus

Alivio> si myslím, že duháčům bude chutnat, tak ty červy proměň nejmíň 1:1

Sobota 18. března 2006 ve 20:53® Shrek
Shrek

MILO> neberu a pokud myslíš Grace,tak taky ne. Regulus:Oprava,máme taky kompost,i když je v tom namíchanej králičinec.Ale jsou v tom šťavnatý červíci,ale teď nic moc,pár jich mám,uvidíme co duháčci na to,zítra dám vědět.

Sobota 18. března 2006 v 19:50® regulus
regulus

Alivio> tak to máš kliku, já vlastní hnůj nemám, kamoš na něm má ještě 20 cm sněhu (je to spíš kompost než hnůj), v rybářstvích který mají hnojňáky mají pochopitelně zavřeno, je sobota a ty který mají otevřeno zase nemají hnojňáky. Ještě zbývá ráno jedna šance, jedinej obchod, jinak mám zítra po žížalkách, protože mám jen bílý červy a na ty se to ani nehlo. A o duhákách si můžu leda nechat zdát. když chytím cokoliv jinýho než cejna tak budu rád. Asi to tak dopadne, chytím h…o.

Sobota 18. března 2006 v 18:18® MILO

Alvio:bereš svu drahou poloičku?

Sobota 18. března 2006 v 18:01® Shrek
Shrek

MILO> nebudeš,nesmíš!!!!!!!!!­!!Mám šťavnatý hnojáky,jdeme na duháky.

Sobota 18. března 2006 v 17:56® MILO

Alivio: neva že se ti zakuklili sehnal čerstvoučký a pár přichcíplejch hnojáčkú taky mam tak jim to zejtra ukážem jen doufam že nebudu marodit

Sobota 18. března 2006 v 17:34® Shrek
Shrek

regulus> tak jsem se rochal v hnoji a něco jsem narochal,tak uvidim,ale červi se mi zakuklili,tak zkusim přidat na háček kukličku.

Sobota 18. března 2006 v 15:56® regulus
regulus

Alivio> já je taky musel koupit, venku teď nejsou, ale nešil u vás to může být jinak, třeba bude líp fungovat rohlíček. Mě moc neber, já su ortodoxní chytač na živočišný nástrahy, vyjímky jsou jem woblery, třpytky a gumy. -:)

Sobota 18. března 2006 v 15:53® Shrek
Shrek

regulus> děkuji,nevim kde v týhle zimě natahat hnojňáky,zkusim koupit.

Sobota 18. března 2006 v 15:50® regulus
regulus

Alivio> já měl pár hnojńáčků a bílý červy, zkoušel jsem střídavě plavačku a feeder. Úspěch jen na feeder a hnojňáka, tak dva záběry jsem prošvih, na BČ ani ťuk. Borec kousek ale chytal na rohlík nebo něco takovýho a vytáhl dva cejny a dvě ostroretky za vocas, asi jak kde a možná jak komu. Já sem byl před asi 14 dny taky s rohlíčkama proti svým zvyklostem a houbec.

Sobota 18. března 2006 v 15:32® Shrek
Shrek

regulus> já jdu feederovat zítra,tak jsem zvědav.Co v tomto počasí používáš za nástrahu?Já používám červy a zase jsem slyšel názor,že červi nejsou zrovna vhodní,tak nevim.

Sobota 18. března 2006 v 15:24® regulus
regulus

Prutos> ale houbec, jen mám dojem, že jsme tady sami dva. Radost … posledně jsem chytil dva, ale to je jedno, rybiška je rybiška …

Sobota 18. března 2006 ve 14:28® Prutos
Prutos

regulus> koukam seš samá radost z toho slizounka :-)

Sobota 18. března 2006 ve 14:17® regulus
regulus

Haló kluci, vy nefédrujete, jaro už je za dveřma, řeky rozmrzlý, všude plno blata, dnes jsem málem zapad, ale ne do sněhu.