Vyhledávání
Feeder
V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 5. dubna 2012 v 17:52® MIG-35
-
krysak1> A já byl dneska na 2h a 3 kapšíci.
- Čtvrtek 5. dubna 2012 v 17:28® krysak1
-
byl sem včera na rybách ani tuk
- Středa 4. dubna 2012 ve 21:54® timbab
-
spike> To máš dobrý.Já až v neděli.
- Středa 4. dubna 2012 ve 21:32® spike
-
A zítra z těch ryb zase nic nebude, snad pátek a sobota
- Středa 4. dubna 2012 v 19:41® cormaxx
-
skwor>
zatim nebyl problém.
- Středa 4. dubna 2012 v 17:31® MIG-35
-
mvincik> mam v plánu pondělí, ale mohem se domluvit i jinej den.
Práce prej neni zajíc. A navíc hajnej je drzej a peníz mizernej.
- Středa 4. dubna 2012 v 17:26® skwor
-
cormaxx> Pletenka a Imperium, to je cekem nekompromisní kombinace…
- Středa 4. dubna 2012 v 16:15® cormaxx
-
MIG-35> S pletenkou si vem radši o číslo větší háček.Nebudou se ti ryby tolik vyřezávat.
Já už nedávám na konec ani pár metrů vlasce. Mám jen šňůru a kus gumy. Na volný vodě to stačí v pohodě.
- Středa 4. dubna 2012 v 15:41® timbab
-
MIG-35> Pletenku na feeder nepoužívám,zkusil jsem jí ale vrátil se k vlasci.
- Středa 4. dubna 2012 v 15:00® mvincik
-
MIG-35> Heleď kolezo, co po neděli, budeš sázet nebo by ses nechal jeden den přemluvit??
- Středa 4. dubna 2012 ve 14:42® MIG-35
-
timbab> Přesn táák.
A je super, že sem chodí fajn lidi co se nebojí poradit! A moheš si tu v klídu poklábosit. Chci ještě zkusit pletenku co to bude dělat. Ale jen testík, chci vidět ten rozdíl na záběru a zdolávání. Na přívlač mam radši pletenku.
- Středa 4. dubna 2012 ve 12:50® timbab
-
MIG-35> Já mám zase doplňkovou tu vláčku.No každej to máme jinak,kdyby bylo vše stejné bylo by to o ničem.
- Středa 4. dubna 2012 v 6:24® MIG-35
-
timbab> S fídrem chytam cíleně ryby.
Pořídil sem si ho jako doplňkovou metodu a začíná převládat.
Chytam převážně orlik oi a tam to stojí a stojí. No a až začnou dravečci tak akorád prohodim rákosky.
- Úterý 3. dubna 2012 ve 22:40® timbab
-
Jdu si natáhnout kopyta pod husí peří.Tak zase zítra
- Úterý 3. dubna 2012 ve 22:36® timbab
-
MIG-35> Už jenom těch krabek s bižu mám dost.Jak říkám, je to o tom jak chceš chytat a jak hodně se chceš přizpůsobit.Jestli ti stačí kompromis nebo to chceš tip ťop.Ještě je rozdíl jestli ti je jedno kdy,jak a co se ti na háček pověsí nebo jdeš po něčem cíleně.Navíc jsou specifická místa kde potřebuješ to či ono.Na řece můžeš mít různej průtok,jiná místa jiné ryby.
To máš to samé jako s plavanou.Nebudu se pokoušet hodit třicet metrů se splávkem 075g.Navíc na hloubku 4,5 metru s prutem 3,9.To tam radši hodím anglána na klouzáka, zarážku z bavlnky a jedu. - Úterý 3. dubna 2012 ve 22:23® MIG-35
-
timbab>
Tento příspěvek byl editován 3.4.2012 22:25:27 uživatelem MIG-35.Prut, naviják, vlasec na návazc, krabka s drobotinou, vídle a pytlik s krmenim.
Základ je mít co kouřit!!
Jezdim se na ryby hodit do klidu, užít si, že sem lovec, prostě pohoda. A na to nepotřebuju spousta krámů…
nnnap přesně!! Vždycky se to dá nějak udělat!
- Úterý 3. dubna 2012 ve 22:17® timbab
-
nnnap> Na rybníčku si vystačím se vším,pokud půjdu třeba na Labe tak tam je to 100× jinak.Chytat tam můžu s čímkoli ale bude to více o kompromisech a trápení a to já nemám zapotřebí.Navíc dost často krmelec vůbec nepoužívám.Ale dávám zátěž dle potřeby-tak aby udržela montáž na místě ale nebyla těžká víc než je potřeba.
- Úterý 3. dubna 2012 ve 22:15® osprey
-
timbab> Skotskou Daiwu. Strašně hubené, ale hrozně fajn. V ničem jsem si nepomoh, ale pocitově je to prima klacík.
- Úterý 3. dubna 2012 ve 22:11® nnnap
-
timbab> donutil si mne zapřemýšlet, co vlastně nutného potřebuji k fídrovému chytání. V podstatě nic. Jestliže to je krmítko a měkká špic, pak jenom špic. Vše ostatní, v případě potřeby nahradím z kaprařiny. Urvu poslední košík, použiju krmelec, holý, s olovem, připnu olůvka, jedno, dvě, to je jedno, co aktuálně mám, odjebu průběžku, nasadím průběžnej krmelec, třeba a jede se dál. Odmrdám špicu, nasadím jinou a neteoretizuji a jedeme dál. Nemám , zkrátím a nebrečím, život jde dál. Já opravdu nevím, co bych si měl k fídru pořídit za hovadiny. Jako že jich mám plnou brašnu, ale byly to vyhozený peníze. Potřebuješ jenom fídrklacek a vidličku. Jestli chceš být ze journálu, tak fídrkrmelec. A marker, abys věděl, kde se ti chladí pivson.
- Úterý 3. dubna 2012 ve 22:07® timbab
-
osprey> No už jenom ty krmítka zaberou dost,teda pokud nevystačíš s jedním typem a pěti kusy. Navíc nikdy nevím kde skončím-tím pádem mám s sebou víc prutů.Nebudu s prutem na Labe chytat na stojáku tři pět metrů od břehu atd.
Reálně máš pravdu ale to by mohl stačit obyč teleskop,naviják,vlasec nějaká zátež a háček.Jde to ale není to zas tak ono.Rád se přizpůsobím a když nemám jak a čím tak je to takový nanicovatý.
Co máš za dvojdíl?Taky jeden mám ale ješte s avon dílem. - Úterý 3. dubna 2012 ve 22:04® osprey
-
Mimochodem, prubnul jsem konečně ten dvojdíl, co jsem z něj byl v zimě tak unešenej. Dobrý, jsem dál unešenej. Jak už to člověk jednou dovleče k vodě, tak už jen samá pozitiva a sociální jistoty.
- Úterý 3. dubna 2012 ve 22:01® osprey
-
timbab> Co reálně potřebuješ? Prut s navijákem, vidličku, kyblík s krmením a nějaký futrál s háčky krmítky a tak. To je celé. Dokud jsem nevozil na ryby dvě zrcadlovky, vozil jsem celou feedrovačku na kole jako prd.
- Úterý 3. dubna 2012 ve 21:52® timbab
-
MIG-35> Já chytám převážně feeder a těch krámů mám neuvěřitelně moc.Zajímavé že tobě toho stačí míň.
- Úterý 3. dubna 2012 ve 20:57® MIG-35
-
timbab> Tak já sem spíš línej…
Proto ty jednoduchý montáže, co nejmíň věcí sebou atd.
Jezdim hodně na kole či motorce a když du pěšo tak prima terénama.
Naštěstí jak sem pořídil fídr mi stačí jeden prut a o to míň dalších zbytečností…
- Úterý 3. dubna 2012 ve 20:26® timbab
-
MIG-35> Nemožné na počkání, zázraky do tří dnů ne?
- Úterý 3. dubna 2012 ve 20:25® timbab
-
spike> No já sy myslím že by bez ní vydržel
- Úterý 3. dubna 2012 ve 20:19® spike
-
MIG-35> V jednoduchosti je krása, moje nejoblíbenější montáž je průběžka.
- Úterý 3. dubna 2012 ve 20:17® MIG-35
-
spike> Já sem na gumu koukal, ale používam co nejjednoduší montáže.
Sem kopyto levý tak proč si to stěživat.
- Úterý 3. dubna 2012 ve 20:00® spike
-
timbab> Náhodou není to špatné, jak ten kapřík klepal hlavou tak pěkně pružila a návazec z 0,12mm vlasce vydržel. Živě si dovedu tuto sestavičku představit na cejny.
PS: tím jsem nechtěl samozřejmě říct, že bez ni by nevydržel.
Tento příspěvek byl editován 3.4.2012 20:02:12 uživatelem spike. - Úterý 3. dubna 2012 v 19:48® MIG-35
-
timbab> Seš bláhovej? To nejde hned..