Vyhledávání
Feeder
V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 14. března 2006 v 17:02® skwor
-
Alivio:hmmm, já většinou feederuju na 90ha rybníku, takže větší potřebuju…
- Úterý 14. března 2006 v 8:06® mirmen
-
qwer: na feeder můžeš v pohodě použít i navi s cívkou 40.
- Pondělí 13. března 2006 ve 22:48® Shrek
-
skwor>
- Pondělí 13. března 2006 ve 22:45® Shrek
-
skwor> no vidíš a já bych tam větší nedal.Plně mi na tom vyhovuje.Navíc je s bojovkou ana ty parmy jí fakt využívám.
- Pondělí 13. března 2006 ve 22:33® skwor
-
Alivio: ten je docela malej, já mám na light 30 s match cívkou a je akorát…
- Pondělí 13. března 2006 ve 22:26® Shrek
-
na medium feeder používám navijáček velikosti 10 a plně mi to vyhovuje.Větší nechci ani náhodou.
- Pondělí 13. března 2006 ve 21:46® Stín
-
Mám chuť na Shimano Technium Diaflesh Feeder délka 360cm zátěž M.Chytám na stojáku a mírně tážné střední řece.Máte s tímto prutem někdo zkušenost. Děkuji za odpověď.
- Pondělí 13. března 2006 v 17:31® osprey
-
qwer: Proti gustu žádnej dišputát. Jde o velikost soukolí (životnost), rychlost navíjení a tak. Ten prut jsem málem měl, pak jsem objevil jiný a líbil se mi víc. Rozhodně ti ho schvaluju. Připomínky k navijáku ber jako můj názor, rozhodneš se sám.
- Pondělí 13. března 2006 v 17:03@ qwer
-
Prutos> takk jsem se po cestě z práce stavil v obchodě a mají ten Red Arc a vypadá slušně, mají tam tu velikost 30 ale je to takovej prcek. Osprey: hodím na Dyji 3 je tam celkem hloubka a voda dost táhne, hážu tak do dvacet metrů tak to se me nechce dávat větší vaviják.Kmen dávám 0,20 mm na cívku se vleze 150 m vlasce 0,28 mm.Ten prut je lehounkej tak jsem chtel i menší a lehčí naviják.
- Pondělí 13. března 2006 v 16:51® osprey
-
qwer: Naviják 25 až 30 mi s heavy feederem moc neladí. Ne, že by to nešlo, ale heavy prut člověk používá buď na větší vodě nebo na větší tažné řece nebo na velké ryby a naviják téhle velikosti na to není zrovna ideál. Vem si, že s ní teoreticky můžeš házet zátěž kolem 100 g. Šel bych na vel. 35 – 40. To SPRO je fajn (lacinější modely této firmy už takový zázrak nejsou), Shimana Nexave a Technium se liší úrovní zpracování a kvalitou materiálu. To Technium je v podstatě naviják na vláčku – dost slušný kousek. Na feeder by asi stačil i ten Nexave.
- Pondělí 13. března 2006 v 15:03® Prutos
-
qwer> Red Arca mám a je supr. Pokud do něj chceš investovat ty peníze tak do něj jdi. Ale pokud chceš ten naviják vyloženě jen na feder nebo plavajdu a chceš ušetřit, tak bych se nebál ani toho Shimana.
- Pondělí 13. března 2006 ve 14:59® CeP
-
qwer> mam 2× Spro Sevios 630 a rozhodne nemuzu rict nic spatnyho.
- Pondělí 13. března 2006 ve 14:24@ qwer
-
Alivio> Pojedu se podívat za 14 dní do Brna na veletrh tak to zkusím omrknout jestli tam náhodou nebude že bych ho zkusil aspoň vzít do ruky a zrovna bych ho vzal.Díky za názor.
- Pondělí 13. března 2006 ve 13:32® Shrek
-
qwer> já s RedArcem zkušenosti nemám,ale dle ohlasů na něj nejen na tomto serveru za ty prachy nic lepšího neseženeš.Takže pokud se Ti líbí,tak se ho neboj a ber ho.Myslím si,že toto potvrdí i ostatní.
- Pondělí 13. března 2006 ve 13:01@ qwer
-
alivio – finanční limit tak do 3000,– a asi přední brzda.Díval jsem se na Spro red-art 10030 mají hliníkové tělo ale zatím sem žádny naviják od Spra v ruce neměl a tak nevím.Prěmýšlel jsem o Shimanu mjí v nabídce Nexave 2500FA asi za litr a technikum 2500FA asi za tri litry ale jakej je mezi nima rozdíl mě není jasný.To technikum má lepší hranu na cívce ale to asi nebude vsechno.
- Pondělí 13. března 2006 v 11:48® Shrek
-
qwer> hmm,a co nějaký parametry?(přední,zadní,bojová brzda,finanční limit apod?)
- Pondělí 13. března 2006 v 11:16@ qwer
-
Prosím poraďte mě někdo nějakej dobrej navyják na feedr Nexave heavy od Shimana něco menšího velikost tak 25 – 30
- Sobota 11. března 2006 ve 22:45® ladamaj
-
Alivio>Ty v bahně já ve sněhu sem na prášky jako bych jich bral málo jinak moc a moc děkuju když to pujde takhle na Jesenici nebude chyba čus. Láďa
- Sobota 11. března 2006 ve 22:40® Shrek
-
ladamaj> no právě já vim,že bych se přerazil,protože máme za barákem bahniště.A ve tmě to je na how.o!Zítra Ti to napíšu.O.K.?
- Sobota 11. března 2006 ve 22:40® Shrek
-
ladamaj> no právě já vim,že bych se přerazil,protže máme za barákem bahniště.A ve tmě to je na how.o!Zítra Ti to napíšu.O.K.?
- Sobota 11. března 2006 ve 22:27® ladamaj
-
Alivio> Ty dacane já bych se pro kamaráda přerazyl počká já přidávam kukuřičku a s fídrem letos začínam jinak dík Tomášku.o))))
- Sobota 11. března 2006 ve 22:21® Shrek
-
ladamaj> to ti nepovim,já teď ke králíkárně nepůjdu
- Sobota 11. března 2006 ve 22:15® ladamaj
-
Alivio>To Brno neva chci se poznat pokec mám vše nové 14dní to pletivo má oka5×5mm nebo 10×10mm dík.-)))
- Sobota 11. března 2006 ve 22:09® Shrek
-
ladamaj> pletivo koupíš všude možně,Baumax,OBI a podobně.Máme ho na králíkárnách.
- Sobota 11. března 2006 ve 21:08® ladamaj
-
Rendy>Mužu vědět kde jsi sehnal pletivo nebo zakolik prodáváš dělám si hodně věcí sám 20druhů olov formu svou dík.Láďa
- Sobota 11. března 2006 ve 20:58® Rendy
-
Pustil jsem se znovu do kutění a vytvořil krfeederové krmítko s 30g zátěží . Původní 15 g se hodí na pikry a na chytání s feederem na kratší vzdálenost na stojákách . S třicítkou už se dá chytat na větší vzdálenost . Udělal jsem i třicítku hranatou do proudu .
- Sobota 11. března 2006 ve 12:01® okoun 1
-
Co říkáte pánové na ten to prut SHADOW X POWER PICKER (medium 3m)od Spro Dik za radu
- Čtvrtek 9. března 2006 ve 22:10® jaryn
-
BM – v brně to prodiskutujeme. Jsem takový rozpolcený. Mám Berkley Agenda a spokojenost. Ale už jsem si osahal Catanu. Líbí se mi, že z toho uděláš pickra.Měl jsem taky v ruce Beastmastera ve stejném provedení. Taky mazlivej prut. Jenže co s dvěma feedrama. Sem načatej a musím to promyslet. Zvlášť když mi žena řekla, že neví co mi má dát k narozkám, tak at si koupím nějaký prut. Vždy jsem se snažil jí splnit co jí na očích vidím, tak ji teď nemůžu zklamat, že.
- Čtvrtek 9. března 2006 v 11:20@ Tom B.
-
ok konečně mi to někdo vysvětlil pořádně. Vím, že příklad který jsem udal byl extrémní. Na špičkách jsem křivost poznal až po nasazení na prut.
Ale na funci to nemá vliv, jak už psal Osprey.
- Čtvrtek 9. března 2006 v 11:01® osprey
-
Tom B.: Pozdě jsem si všimnul, že mluvíš o vadě z výroby – už jsem to tam ale nechal. Pak je na místě kupovat prut po bedlivé prohlídce – pokud to není přes Internet.
Jinak zátěž hází prut a označení špiček popisuje jejich testovací křivku, takže není problém ten údaj na špičce výrazně překročit. V zásadě ale nemá smysl házet 1 oz špičkou 100 g. Tam, kde je těch 100 g potřeba většinou je nutná i silnější špice (proud, dálka,…).