Vyhledávání
Feeder
V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 19. března 2012 v 16:10® spike
-
timbab> No nevedu, na to jsem moc líný
Mrknul jsem do mojí historie ve Z lovu a tam byl poslední lov toho 4.11. Byla to poslední chytačka, protože jsem vyprázdnil mrazák od zbytků krmení a zvedl jsem si osobák u plotice
pak jsem se k vodě už nedostal.
- Pondělí 19. března 2012 v 15:42® MIG-35
-
timbab> Jasná páka. Předtim sem měl návazec cca 2O cm a záběrů bylo mín…
- Pondělí 19. března 2012 v 15:32® timbab
-
MIG-35> Určitě ho zkus. Ale pokud by jsi zůstal u té průběžky, tak zkus ten návazec zkrátit. A pořád zkoušet.
Když už máš záběry, tak můžeš experimentovat, dokud to nevychytáš. Možností jsou kvanta. - Pondělí 19. března 2012 v 15:28® MIG-35
-
timbab> Nepouštěl sem se do žádnejch věčích akcí!
Ale pokud to bude pořád stejný tak budu mušet. Díkes za tip.
- Pondělí 19. března 2012 v 15:24® timbab
-
MIG-35> A paternoster jsi zkoušel?
- Pondělí 19. března 2012 v 15:21® MIG-35
-
timbab> No jasná, že ta je nejblíž… No kmen 14, krmeleček, gum.korálek, pidi obratlik-návazaček 12 a háčeček. Posledně to fachalo parádně, dneska hůř. Možná, že nemam to pižmo.
A ten ferda na hrázi zase upustil vo 20 cm.
- Pondělí 19. března 2012 v 15:15® timbab
-
MIG-35> A jakou montáž používáš? A to jsi byl zase na přehradě?
- Pondělí 19. března 2012 v 15:13® MIG-35
-
Zdravim! Tak sem byl dneska provětrat fídřík a pilovat techniku.
Leč nejsem si jist jesli sem piloval na správném místě.
Záběrů bylo mrak, ale podařily se jen 2 cejnoši. Hromada záseků do prázdna pár ryb mi hapalo cestou k břehu a dvě sem upálil při kruto záseku.
Tak sem přemejšlel co de vylepšit a jediný mi napadlo návazec… a ten byl po předchozích zkušenostech kol metříku. Jedna rybka co sem vytáh to měla na kraji a druhá téměř v p… Tušim, že nej problém bude mezi zemí a prutem, ale i tak pokuste se mi nasměrovat. Díkec
- Neděle 18. března 2012 ve 22:37® timbab
-
osprey> Tak to já taky
- Neděle 18. března 2012 ve 22:29® osprey
-
timbab> Nevím, jestli si vede deník, ale jako malý si vedl nočník. Já ostatně taky.
- Neděle 18. března 2012 ve 20:53® mvincik
-
džigit> Žebírko bych tuze rád, ale je mi jasné, že čerstvé je nej. Ale klobásku mohu i druhý a další den. A jelikož ty jsi zajisté pohostinný člověk, zítra budu netrpělivě čekat poštovní balík.
- Neděle 18. března 2012 ve 20:27® timbab
-
spike> Ty si vedeš deník?
- Neděle 18. března 2012 v 19:16® jarysek
-
ja byl dneska poprve poradne na rece a musim rict ze to bralo jako blazen,,, hodil sem si na jedno mistecko 3 plny krmitka na zakrmeni na 4 krmitko uz sem dal nastrahu nahodim davam prut do vydlicky a hned zaber a prvni ryba
Lenostni prvni cejn a takova rychlovka
- Neděle 18. března 2012 ve 14:42® džigit
-
mvincik> mám tam nějaké žebírka, klobásky a taky něco makrel
Tento víkend je prostě oslavou začínajícího jara,aj s kačenkou a domácím kysaným červeným zelím.Jen to kazí kuželkové,bo čepovanou 15° jsme vyčistili ze soudku včera
- Neděle 18. března 2012 ve 14:05® spike
-
mvincik, džigit> To já nejspíš až příští nedělu ,pokud do toho něco nevleze, do té doby zas nebude času
- Neděle 18. března 2012 ve 13:49® mvincik
-
džigit> Taky to právě že zmáknu v týdnu, ze stejného důvodu. Dnes bude lida jako máku všade. Jinak něco čerstvě vyndaného z udírny bych si dal.
- Neděle 18. března 2012 ve 13:45® džigit
-
nejste sami chlapi.Já toměl naplánováno na dnes a nedávám.V pátek oslava,včera měnavštícil kamarád,co mu přejelo auto na Vánoce dítě,tak jsme se nějak zakecali a dnes musím vyudit to,co jsem chtěl udělat včera.Přes týden hopnu na noční a mezi nima si zajdu k vodě.Nebude toliko lidí
- Neděle 18. března 2012 ve 13:36® mvincik
-
spike> To určitě, já to mám v následujícím týdnu také v plánu.
- Neděle 18. března 2012 ve 12:48® spike
-
Tak se koukám do deníku a naposledy jsem byl u vody s feederem 4.11 už bych s tím měl něco udělat
- Sobota 17. března 2012 ve 22:58® MIG-35
-
osprey>
Jestli na horších to nwm… Neznam místa kam chodíš, ale asi to bude stejný. Dolu se de krásně a nahoru je to mazec s občasnym terénim překvápkem. Ted co sem byl v pátek s kámošem tak sem měl občas co dělat se udržet na nohách. Ale to je díky nízkýmu stavu vody. No a komedii uvidíš neboj!!
- Sobota 17. března 2012 ve 22:55® osprey
-
MIG-35> Už dvacet let běhám a jezdím s hadrovým futrálem metr třicet dlouhým. Dvakrát jsem přitom ten prut poškodil. Je to o zvyku.
Pokud jde o to, kde se pohybuju, tak maximálně se můžeš pohybovat na stejně nepřístupných místech jako já. Jestli i na horších, tak to dej vědět, já si sednu a budu se na to dívat
- Sobota 17. března 2012 ve 22:51® MIG-35
-
osprey> Jo jasně, že je to o zvyku… Já sem zvyklej chodit cestou necestou a tak i na kole. Ale uh sem se naučil dávat proutky, aby neutrpěli. Na motorce to je horší, ale to věčinou vodnesu já.
- Sobota 17. března 2012 ve 22:41® osprey
-
MIG-35> Jezdil jsem s třídílnou matchkou 390 cm v ruce na kole patnáct let spoustukrát za jaro na přehradu (mám to 16 km).
Je to o zvyku. Vláčák vozím podle vody na kole i rozložený.
- Sobota 17. března 2012 ve 20:01® timbab
-
skwor> Vypadá zajímavě ale ten Korum mě zajímá víc.
- Sobota 17. března 2012 v 17:01® skwor
-
timbab> Asi mám prut, co by mě lákal víc než ten Korum http://rybarske-potreby.vipa-sro.cz/e-shop?… Jenom by mě zajímalo, co si představit poda akcí M… Co znám kamarádova Trabucca, tak bych si s nimi chytání představit uměl.
- Sobota 17. března 2012 v 10:17® MIG-35
-
ssg.Jimmy Wild> Tak pár míst znam a i mam nějaký rady lidí co tam chytaj 20let.. Tam jak sem byl včíra vždycky něco chytim. Sice je to přez sezonu profláklí místo, ale zase pěkně zakrmený…
A ted tam neni človíčka.
- Sobota 17. března 2012 v 9:42® ssg.Jimmy Wild
-
MIG-35> To víš musel bys to tam bezpečně znát a mít i zkušenosti z X let zpátky, abys cíleně našel větší množství větších ryb. Ale tak mě a zvlášť ted potěší každá ryba co se povede a obzvlášť na feeder.
- Sobota 17. března 2012 v 9:38® MIG-35
-
ssg.Jimmy Wild> JJ kámoš loni tahal na fídřík kapšíka 60 a docela mu to trvalo…Tak na kapry je ještě čásek si myslim. Přehrada je upuštěná dost a ryby ještě nenajely nahoru. A co sem byl na večí hloubce tak záběrů moc nebylo…
- Sobota 17. března 2012 v 9:22® ssg.Jimmy Wild
-
MIG-35> Taky jsem spíš na jemnější proutí. Já na to tahal zatím největší ryby na podzim na Hněvkovické přehradě. Ten den šli. Měl jsem asi 6 záběrů, ale jen 3 jsem je zdolal. Byla pode mnou nějaká překážka a forpas ten nápor nevydržel, když jsem ho tam nechtěl pustit. Pořád jsem zvyšoval průměr návazce a nakonec jsem musel vzít to nejsilnější co jsem měl a to byl kmenový vlasec
Nebyli to sice nějací obři, ale kapr kolem 55cm je na tomhle proutku už hezký souboj.
- Sobota 17. března 2012 v 9:14® MIG-35
-
ssg.Jimmy Wild> Tušim, že 3,90… no věčina cest k vodě je lesem takže, když mi něco trčí tak je to vo zlomení. Tak včera sem tahal jen cejny i když dost velký a i bojovný.. ale sem zvědavej co bude říkat na kapříka. Věřim, že to bude krása. Mam 3 lb kapráky tak to bude rozdíl. Mam rád jemný proutí. Na vláčku sem měl nejsilnější prut 10–30g a vytáh sem na to 146 sumíka. Sice sme se dýl přetahovali, ale vo tom to jéé