Chytej.cz

Feeder

V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 8. března 2012 v 18:57® timbab
timbab

SURF> Nikdy nevíš jak kdo umí,to je fakt:-)

Čtvrtek 8. března 2012 v 18:54® SURF

timbab> Jsem nepochopil. Ale klidně můžeš. Vo tom to je.

Stalo se mi (párkrát), že mě vyškolil klučina tak, že mi spadla brada. Od těch dob, mám respekt, ať je „starý“, jak chce.

Čtvrtek 8. března 2012 v 18:41® timbab
timbab

SURF> Vždyť ti neodporuju :-)

Čtvrtek 8. března 2012 v 18:37® SURF

timbab> Psal jsem: Až na vyjímky…

Čtvrtek 8. března 2012 v 18:34® timbab
timbab

MIG-35> Jasný,vyzkoušej a uvidíš.Pak třeba zainvestuješ víc.

Čtvrtek 8. března 2012 v 18:33® timbab
timbab

SURF> Masňáci jsou jasný :-) Ale jak kdy a jak na co.

Čtvrtek 8. března 2012 v 18:28® MIG-35
MIG-35

timbab> Twl tak nikam nejedu a místo toho pudu k řece…:-O Tak jak říkam, nwm co maji na krámu. Takže budu okukovat a omakávat. To mi de! Pruty co sem tu psal sem viděl jen na netu a hodnotil podle toho co tam píšou… No a taky nechci hned ze startu vrazit do prutu 3ku, když nwm jesli to bude moje parketa. ;-)

Čtvrtek 8. března 2012 v 18:24® SURF

timbab> Taky jsem přidával všechno možné. Až na vyjímky, jsou jedničkou, pro mě masňáci.

Čtvrtek 8. března 2012 v 18:20® timbab
timbab

MIG-35> Mivardi znám jen jedno a teď nevím jak se jmenuje,nechtěl bych ho :-D

Čtvrtek 8. března 2012 v 18:18® MIG-35
MIG-35

timbab> Možná jěště Mivardi Imperium.. Ale dost záleží co bude na krámě atd…Spíš bude osahávačka.

Tento příspěvek byl editován 8.3.2012 18:20:00 uživatelem MIG-35.
Čtvrtek 8. března 2012 v 18:15® timbab
timbab

SURF> Většinou jo,Na větší ryby přidám kuku,peletky nebo třeba drcené boilie a jdu na ně:-)

Čtvrtek 8. března 2012 v 18:11® SURF

timbab> Klasika se ti lépe osvědčila? Já jsem method mixy nikdy nezkoušel.

Čtvrtek 8. března 2012 v 18:05® timbab
timbab

SURF> Od Tandemu ne.Jinak s methodem jo ale vrátil jsem se zpět ke klasice nebo doma dělané směsi.

Čtvrtek 8. března 2012 v 18:02® SURF

timbab> Nemáš zkušenost s tímto, nebo podobným krmením?

http://www.tropicliberec.cz/…rd-food-1-kg

Čtvrtek 8. března 2012 v 18:01® timbab
timbab

osprey> Myslel jsem jestli nechce kouknout po něčem jiném než po té Milfě,tam není moc na co koukat.

Čtvrtek 8. března 2012 v 17:59® osprey
osprey

timbab> Vždyť to tu psal. Vrať se o dva dny zpátky.

Čtvrtek 8. března 2012 v 17:57® timbab
timbab

MIG-35> A máš představu co by jsi chtěl nebo jen tak?

Čtvrtek 8. března 2012 v 17:54® MIG-35
MIG-35

timbab> Ale počekej zejtra! Zajedu do velkoměsta vomrknout rákosky.:-> To pak bude něco…:-D

Čtvrtek 8. března 2012 v 17:04® timbab
timbab

Dneska nic? :-))

Středa 7. března 2012 ve 22:56® osprey
osprey

mvincik> Neboj – existuje město, kde to vypouštějí co chvíli, vody by ses tam pomalu nedohledal a furt tam ty ryby jsou.

Pak tam někdo mydlí cejny a kapry na přívlač…

Dobrou. Jdu dělat vedle.

Středa 7. března 2012 ve 22:50® mvincik
mvincik

osprey> Nejsem až tak znalej, ale není tam ted skorem nikde ani metr vody. Myslíš, že v tom strávili celou zimu? Já bych se spíš přikláněl k tomu, že šli přes jez, pokud přežili. Budu rád, pokud melu… :-)

Středa 7. března 2012 ve 22:48® osprey
osprey

mvincik> A kde by byly? Vždyť jim nikdo nic nedělá. Akorát je tam bordel, tak jsou poschovávané a aktivujou, když ten kravál utichne. Ostatně klid tam neměly nikdy, vždyť je to ve městě.

Středa 7. března 2012 ve 22:41® timbab
timbab

mvincik> Lepší je nic neodkládat,máš pak aspoň klid.

Středa 7. března 2012 ve 22:41® mvincik
mvincik

osprey> Vím asi kde myslíš. V době tření jich tam bývalo vícero. Otázka je, jak to tam bude letos vůbec vypadat, je to celé upuštěné a osobně si myslím, že ryby odtud budou fuč.

Středa 7. března 2012 ve 22:37® osprey
osprey

mvincik> Buď realista. Běhá tu po kraji plno lepších lidí než já. Jenom nikam nepíšou. Ono stačí mít víc času. Zas tak velký umění to není.

Tu parmu si chyť u vás ve městě. Akorát to bude nějakou dobu trvat. Loni jsem tam jednu pěknou viděl. Byla to taková ta dobře rostlá s velkýma ploutvema a výraznou hlavou. Výstavní kus. Tak si ji tam vyčíhej.

Středa 7. března 2012 ve 22:29® mvincik
mvincik

timbab> U mě je ten problém, že já mohu posunout i ty státnice, zatím. Jsem tupec, sám to vím. :-((

osprey> Já si prostě říkám, že je u vody krásně a že to stojí za to, se o něj pokoušet. Třeba se to jednou podaří. Stejně tak ta parma. Život na tom ale nestojí.

Jinak vím, byl to ale jen žertík. Málokdo z nás ví, umí a nachytal tolik, co ty, to je holý fakt. A je jedno, že už je to třeba nějakou dobu, ty zkušenosti se vždy hodí.

Tento příspěvek byl editován 7.3.2012 22:31:50 uživatelem mvincik.
Středa 7. března 2012 ve 22:26® osprey
osprey

mvincik> A k tomu umí neumí – je obrovský plus, když jsi s vodou v kontaktu.

To se mi už dávno nedaří. Moje vycházky jsou výkřiky do tmy a rybářsky žiju z minulosti.

Poznatky od vody jsou skládačka a momentálně mám zatraceně málo dílků.

Středa 7. března 2012 ve 22:25® timbab
timbab

mvincik> To mi taky šlo ale už není kam odsouvat :-D

Středa 7. března 2012 ve 22:21® osprey
osprey

mvincik> Jsou blbé podmínky. Každý 45+ je vydřený. A taky jich už není tolik – nemá co dorůstat.

Bohužel nemám na to moc času, do veletrhu musím napsat docela dost věcí, protože pak tři dny na nic nesáhnu. Snad až se vrátím.

Středa 7. března 2012 ve 22:18® mvincik
mvincik

timbab> Já jsem naštěstí ten člověk, kterej dokáže povinnosti, pokud to jen trošku jde, vždy odsunout. :-D

A tak si nějaký čas najdu, má být ale zítra psina, uvidíme jak veliká. Pokud nebudou padat trakaře a přehršle fičet, určitě se vyvětrat dojdu.