Vyhledávání
Feeder
V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 7. března 2012 ve 22:04® timbab
-
mvincik> Počasí je teď dost rozhodující.Pak ještě čas ale to se nedá ovlivnit.
- Středa 7. března 2012 ve 22:02® mvincik
-
osprey> To je i můj cíl, ale nemam ani jednoho. Malé chytat nemusím, ale větší se nepodařil.
- Středa 7. března 2012 ve 22:00® mvincik
-
timbab> To rozhodně. Na Ospreye bych stejně nedal, on to prej moc neumí.
Ne, abych pravdu řekl, hlavní faktor bude zítra počas…
Tento příspěvek byl editován 7.3.2012 22:02:48 uživatelem mvincik. - Středa 7. března 2012 ve 22:00® osprey
-
mvincik> Jestli zítra zaprší, bude to zas lepší.
Malé ryby bys asi chytil, ale já chci tlouště 50+. Je už březen a mám jen jednoho.
- Středa 7. března 2012 ve 21:56® timbab
-
mvincik> Jen vyraž,za zkoušku nic nedáš.
- Středa 7. března 2012 ve 21:50® mvincik
-
osprey> Říkáš bída?? Já chtěl zítra vyrazit,. ale moc optimismu jsi mi nedal.
- Středa 7. března 2012 ve 21:01® timbab
-
osprey> Tady je to obdobné,uvidím jak to bude o víkendu.Jinak budu zase muset zvolit rameno jako minulý týden.
V létě se na parmy trochu zaměřím,loni jsem je zanedbal. - Středa 7. března 2012 ve 20:58® osprey
-
timbab> No dneska byl přesně ten den, kdy bych ti to moc neradil. Voda klesá, čistí se, je zrzavá…
Na spoustě míst nemá cenu to tam ani házet.
Pár těch, kde to cenu má, by se našlo.
- Středa 7. března 2012 ve 20:54® timbab
-
MIG-35> Silnější prut,naviják,vlasec a vůbec všechno a jde to
- Středa 7. března 2012 ve 20:49® timbab
-
mvincik> Kdy mám přijet?
- Středa 7. března 2012 ve 20:46® osprey
-
MIG-35> Feeder je kaprák s jemnou špičkou. Tahají na to i sumce kolem 130 cm. Tam už to chce trochu vybrat prut. Třeba mivarďáci mi říkali, že s Profíkem je takhle tahali celkem normálně.
Já mám jen nějaký mrňata kolem 60 cm a jeden mi nevím proč zrovna při natáčení šluknul třešeň. Ten byl trochu větší.
- Středa 7. března 2012 ve 20:43® MIG-35
-
timbab> Jo kucí já vo tom feederu fakt nic nwm…Teda ted uh teoreticky něco jo.
Tak tady se sumíkama všech velikostí neni problém.
- Středa 7. března 2012 ve 20:40® mvincik
-
timbab> Dal bych ti týden na naší vodě. A schválně, kolik by jsi jich tu dostal. To by mne opravdu zajímalo!
Já o nich už dnes ani nevím, kde by byly. Dřívejc to byla jiná, min. o 3–4 místech jsem věděl, ale nechodil na ně. Dnes už je to minulost…
- Středa 7. března 2012 ve 20:37® timbab
-
mvincik> No vždyť jo
- Středa 7. března 2012 ve 20:36® mvincik
-
timbab> Woe to píšeš jako by nebylo nic jednoduššího…
- Středa 7. března 2012 ve 20:29® timbab
-
MIG-35> Při troše zručnosti to jde samo.A on to zase tak jemnej cajk není
- Středa 7. března 2012 ve 20:27® MIG-35
-
timbab> To dost!!Tak já provozuju hlubinou přívlač převážně.Takže jinej záběr než na žoužalu atd.Pár sem jich lapil, když sem číhal na úhoře a splet se fousáč. Ale stejně klobou dolů!Na jemný cajky by mi určo pláchnul!
- Středa 7. března 2012 ve 20:18® timbab
-
MIG-35> Osmdesátka utrhla trojhák??Je ta máte nějaký nevychovaný
- Středa 7. března 2012 ve 20:14® MIG-35
-
timbab> Si děláš humor!?! Mě 80sátka utrhla trojhák na wobleru a panáček si je tahá na feeder za čtvrt hoďky..
Budu si mušet nechat vycentrovat paže.
- Středa 7. března 2012 v 19:10® timbab
-
MIG-35> kolem 10–15 minut.Vždy záleží kde ho chytnu,někdy je venku za dvě minuty.
- Středa 7. března 2012 v 19:02® MIG-35
-
timbab> Tíí kráso!! Na feeder doost dobrý!
Vim co to dělá s přívlačákem a na feeder?? Jak dlouho si ho tahal, mohu li se ještě optat?
- Středa 7. března 2012 v 18:20® timbab
-
mvincik> Nebo zkus tu parmu na přívlač
- Středa 7. března 2012 v 18:06® timbab
-
MIG-35> Zatím nej měl 96 cm.Letos chci většího
- Středa 7. března 2012 ve 14:43® mvincik
-
osprey> Vytírala a myslím že vytírá i nadále. A nejen parmu.
Padl ale předseda a nekteří další členové výboru, takže kdo ví, jak to bude vypadat po zvolení nového výboru…
- Středa 7. března 2012 ve 14:18® MIG-35
-
osprey> Jo trochu i jo.. Akorád sem si ho nerobil sám
mám toto http://www.perfectarrow.com/index.cgi?…. Když sem trénoval tak balíček žvejkaček na 50m.
- Středa 7. března 2012 v 11:48® osprey
-
mvincik> Vaše MO je vytírala. Můžeš se o ten projekt zajímat, snažit se ho podpořit – co já vím.
A pokud jde o bojovnost, říční kapr je zejména v počáteční fázi boje bojovnější než parma. Taky jsem jich dost ztratil. Zvlášť dokud byli ti „opravdu říční“, co vypadali jak smrková šiška. To nešlo vyndat z vody.
- Středa 7. března 2012 v 11:26® mvincik
-
osprey> Jasné, vím, že parma je výkonný motor. Musí to být nádhera. Třeba se poštěstí, někdy, ale lituji toho, že pravděpodobnost jejího ulovení rok od roku rapidně klesá.
- Středa 7. března 2012 v 11:18® osprey
-
mvincik> Za tu ruku dobře ti tak. Já jich dal rukou plno, ale při házený
Ta velká parma byla u nás. Mimochodem, rekord tady v kraji, co jsem slyšel, pochází z 60. let a měla 112 cm. Bral bych to jako kec, ale asi se proti mě lidi spikli, protože vím minimálně o 15 rybách přes metr porůznu v celé ČR. Ve dvou případech jsem osobně mluvil s lovci. Devadesátky se tu lovily ještě když jsem se sem přistěhoval, jen kdybych to tenkrát uměl.
A možná jsem tu velkou mohl mít. Jenže je to asi takhle – ryby kolem 65 – 70 cm jsem zdolal na vlasci 0.18 mm za pár minut. Ale několikrát jsem měl na prutě takové, že si se mnou prostě utřely zadek a po 15 – 20 minutách jsem je ještě ani neviděl. Podle chování to rozhodně nebyl sumec ani kapr. A jaký je to pocit? Držíš prut, víš, že jsi v pr… a čekáš na zázrak. Ten nepřijde, ony vědí…
- Středa 7. března 2012 v 11:11® osprey
-
MIG-35> Střílíš lukem? Já střílel kdysi, mohlo mi být 15 – 16. Vyráběl jsem si je, ale materiál byl mizerný a dostřel byl tak 80 m (mířená střelba do 20).
Teď už jsem to roky nevzal do ruky. Pozemek mám malý a běhat s tím tady po vsi, tak budu všem pro srandu.
- Středa 7. března 2012 v 11:09® mvincik
-
osprey> Heled nevnaď mě, prej parma metr dlouhá…
Mě by ta šedesátka na tisíckrát stačila a jen jedna. Víc bych je netrápil.
A jinak, rukou už jsem góla dal…a obdržel žlutou.