Vyhledávání
Feeder
V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 6. března 2012 ve 21:58® timbab
-
mvincik> Já je mám taky
Jaké máš?
- Úterý 6. března 2012 ve 21:32® mvincik
-
osprey> To ano, třeba časem. Pro zatím ale netrávím feederováním tolik času, že by byla zapotřebí. To prozatím vymodlím ještě nějakej vláčák či mušák.
- Úterý 6. března 2012 ve 21:23® osprey
-
mvincik> Proč bys nebyl? To nejsou špatné pruty. A nějakou srdcovku si musíš vybrat sám.
- Úterý 6. března 2012 ve 21:22® mvincik
-
timbab> Já Mikada mam a jelikož nemam s čím srovnávat, jsem vcelku spokojen.
- Úterý 6. března 2012 ve 20:21® osprey
-
MIG-35> Zmínka o špičkách? Tak si tu prolez články. O prutech i extra o špičkách jsem sem na podzim něco dával.
Snad tam bude víc informací než jsem napsal tady.
- Úterý 6. března 2012 ve 20:07® timbab
-
MIG-35> Ta Milfa na tom nejspíš bude jako Mikado.Takovej proutek, který nenadchne ale ani neurazí.Navíc chytat se dá i na lískovej prut
- Úterý 6. března 2012 ve 20:03® MIG-35
-
osprey> Aby to zase nepřezrálo..
Na profíka sem taky koukal luxusní proutek a ta 3jka neni tolik. Říkam sem začátečník a nechci zůstat jen u krmítka, boulí a vláčení!
Díky dírkám sem si přičich i k jemnějšim montážím.takže teď je na žadě feeder a pak budu otravovat s plavačkou.
A pak, že neporadíš!Už jenom ta zmíňka o špičkách!!! Už se těšim.Zejtra du kouknout na tu upuštěnou louži jesli už by se někde dalo. Ještě 3× dík všem za rady!!
- Úterý 6. března 2012 v 19:46® noba
-
džigit> to víš že jo
- Úterý 6. března 2012 v 19:37® osprey
-
MIG-35> Napoprvé nic nekupuj, to musí uzrát.
A kdybys náhodou měl víc šušní, zkus Profíka od Mivardi. Nebo si ho minimálně osahej.
A musí to mít alespoň jednu opravdu jemnou špičku. Ty špičky si prohlídni od víc výrobců. Nejhorší typ je krátká tuhá a má několik málo malých a prasácky vyvázaných oček. Od toho ruce pryč.
- Úterý 6. března 2012 v 19:34® džigit
-
noba> si měkej,vytáh si ho,viď?
- Úterý 6. března 2012 v 18:17® noba
-
tak jsem si zas fajně zafeedřil. Chyceno cca 8cejnů ve velikostech 35 – 50cm vše na žížalu. Záběrů bylo hafo, ale vše příšerně jemné a nesekatelné, jednou jsem dokonce hodil prut do křoví
nervy pracovaly, ale jinak paráda
- Úterý 6. března 2012 v 16:10® MIG-35
-
osprey> Díky, díky!! Každá rada dobrá!Chytam převážně přívlač bo kapříky na položenou.Na feederu nwm na co se zaměřit, dát si pozor atd. Jo v Pisku sou dobře zásobený obchody, ale chci tam jít uh z nějakou přestavou…Někdy sou až mooc „ochotný“..A už sem se párkrát spálil.
- Úterý 6. března 2012 v 15:58® osprey
-
MIG-35> On to je normálně použitelný prut, ale neznám ho.
Já mám většinu prutů na menší vody, na přehradu mám Speedmastery heavy a jako poslední bonbónek jsem si koupil feeder ve dvojdílu.
Takže v podstatě nemám nic, čím bych řešil tvůj problém. Ale většina feederů je použitelných, jde jen o to v jakých podmínkách.
Fakt si zkus po krámech něco osahat, abys měl přehled, jaké ty feedery vlastně jsou.
Jinak lidem jako jsi ty běžně doporučuju Mivardi Imperium 360 cm do 70 g. Takový prut s dobrým poměrem cena – výkon a levnými náhradními špičkami.
Ale opravdu jsou toho hromady. V Písku máš tři slušné krámy, dvacet feederů si tam možná osaháš a jestli ne dvacet, tak patnáct jistě.
- Úterý 6. března 2012 v 15:39® MIG-35
-
osprey> Dík moc!!Klidně mi nasměruj porad s čim máš zkušenost ty!Pár klacků sem omakal v obchodech,ale nwm na co se zaměřit…
rákosník> Hmotnost mi zase tak nevadí řeku mam kousek.Spíš, abych nepořídil uplnej šrot. Díky mooc za rady!!!
- Úterý 6. března 2012 ve 13:42® rákosník
-
MIG-35> Jestli je skutečně im9 karbonu tak by nemusel bejt špatnej ale asi bude mýt vjetší hmotnost vzhledem k tomu že má štředně vyšší ůroven modulace.
- Úterý 6. března 2012 ve 12:15® osprey
-
MIG-35> Neznám, i když jsem kolem něj na výstavách asi párkrát prošel.
Můžu se ti v Brně podívat, pokud ho tam uvidím.
Ale jinak mě to nijak neuráží, myslím, že by se s tím normálně chytat dalo. Přesto bych ti ale doporučil oběhnout krámy a pár těch klacků si podržet, protřepat a třeba vzít i naviják a protáhnout vlasec očky. Budeš daleko víc v obraze.
Obecně na přehradu si vem spíš tužší prut – kvůli záseku na delší vzdálenost. Papírově tenhle, co sis vybral, vcelku vyhovuje.
- Úterý 6. března 2012 v 11:45® MIG-35
-
Zdravim kolegové!Nechci zamrznout na jednom bodě a tak sem přemejšlel, že bych si rozšířil výbyvu o feeder.
Leč sem začátečník a naprostej amatér a o feederu vim, že je to metoda lovu.
Vyhlídnul sem si toto http://www.tropicliberec.cz/…medium-heavy Lovim převážně na přehradě a cílovou rybkou kapřík,bílá či candoš. Prosím o radu jesli vůbec prut za něco stojí atd.Dík za rady a sry, že sem si nezaložil forum, ale když tu feeder je…
- Pondělí 5. března 2012 v 18:19® osprey
-
MenFish> Pokud je tu problém v tom, že se ti nějaká pouzdra nelíbí, tak holt budeš muset googlovat a hledat nějaké, které by se ti líbilo.
- Pondělí 5. března 2012 ve 14:37® timbab
-
MenFish> Když se ti nic nelíbí tak to bude těžké poradit
- Pondělí 5. března 2012 v 8:10® ssg.Jimmy Wild
-
krysak1> Divím se ti hned ve dvou věcech.
- Že odejdeš od vody po jedné hodině, zvlášť když to bere (evidentně
chytání není to, co tě baví – chceš žrát
).
- Že to sem takhle napíšeš. Tohle info se dočká ovací spíš u nějakýho dědy bobkaře, co to bere stejně, jako ty.
- Že odejdeš od vody po jedné hodině, zvlášť když to bere (evidentně
chytání není to, co tě baví – chceš žrát
- Pondělí 5. března 2012 v 6:57® MenFish
-
Zdarec Panové s cháním tří dílné pouzdré o rozměrech 145 cm ale nic se mi ne líbí poradte
- Pondělí 5. března 2012 v 0:00® timbab
-
noba> Ten taky není od věci,dobrej je spařenej.
- Neděle 4. března 2012 ve 23:59® noba
-
timbab> ještě mám v plánu kukuřičný šrot
- Neděle 4. března 2012 ve 23:57® timbab
-
noba> Dej do strouhanky hlínu a hotovo
- Neděle 4. března 2012 ve 23:53® noba
-
dnes jsem si z práce dotáhl cca 10kg strouhanky a zítra se pokusím i svou první krmítkovku
- Neděle 4. března 2012 ve 23:51® noba
-
osprey> a není to jedno?
- Neděle 4. března 2012 ve 21:02® osprey
-
krysak1> Šel jsi si zachytat nebo pro maso?
- Neděle 4. března 2012 v 17:52® timbab
-
mannice> Dnes ne,byl jsem na nákupech.Možná zítra, když se zadaří.
- Neděle 4. března 2012 v 17:49profil byl smazán
-
timbab> Byl si ?
- Neděle 4. března 2012 v 17:46® timbab
-
mannice> A co by jsi chtěl?Stačí se rozhlédnout u vody.