Vyhledávání
Feeder
V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 9. března 2006 v 10:07@ Tom B.
-
Já to řeším tak, že 28 g špička používám krmítka příslušné gramáži tj do 28 g. Pokud to máte ozkoušeno na špičku 28 g zátěž dvojnásobnou tak O.K. Rád budu nahazovat i těžší. Říkate, že s maximální odhozovkou opatrně, ale toto je teda přípustné?
- Čtvrtek 9. března 2006 v 7:23® hajan
-
Tom B.> Jasně, špička se tomu poddá, zátěž jde do blanku. Jinak nevím, jestli je příliš vhodný se takto přibližovat k maximální odhozovce. Možná s maximální opatrností a citem, jinak bys moh´zaslechnout takový nepříjemný lupnutí.-
- Středa 8. března 2006 ve 21:32® Tomash
-
CeP : Na svůj feeder jsem odhazoval olovo i 120 g a cit byl
- Středa 8. března 2006 ve 20:36® CeP
-
Alivio> se zeptej tomashe kolit to haze do Labe. ja bych se to tady do Otavy taky skorem nestydel
- Středa 8. března 2006 ve 20:32® Shrek
-
Tom B.> no hlavně nevim proč bys s feederem házel 100 gr. ale to je jiná věc.
Já chytám se 40gr špicí,používám 40 gr. olovo a je klid.
- Středa 8. března 2006 v 15:49@ Tom B.
-
Hajan: mě to tak bylo řečeno, že ta zátěž je pouze pro špičku s nejvyšší gramáží. Pokud to tak není, tak můžu s 1/2 oz špičkou házet 100 gramů??
Osprey: Jasně ale z výroby to pokroucené být nemusí.
- Středa 8. března 2006 v 15:16® osprey
-
Tom B. U mnoha feederů jsem pozoroval, že se některá špička začne časem kroutit do vrtule. Dokud to není fakt hrozné, nemá to na chytání nějaký viditelnější vliv.
- Středa 8. března 2006 v 15:09® hajan
-
Tom B.> špička asi nemá s odhozovou zátěží nic společnýho
- Středa 8. března 2006 ve 14:59@ Tom B.
-
kaca: Mam asi stejnej prut T-rex. Jsou tam 3 spice, dle mého dost tuhé. Chytám s ním první sezonu. Dobrej prut, ale špičky jsem už koupil jakysi pokřiveny. Jinak ta up to 100 znamená, že tato gramáž je maximální pro nahazování s tou nejtužší karbonovou špičkou.
- Úterý 7. března 2006 ve 23:29® Tomash
-
BigMike : neber si to osobně, ale máš osobku
- Úterý 7. března 2006 ve 22:39® Tomash
-
BigMike : Jsem ti říkal hned, ber Catanu!
- Úterý 7. března 2006 ve 22:10® BigMike
-
Osprey: díky! Asi půjdu do té Catany, omrknu to ještě v tom Brně, o Jarva a vsadím na Shimano. Leta jsem jezdil na kole jejich 105, tak co váhat
- Úterý 7. března 2006 v 18:20® KačaX
-
Tak sem si dnes pořídil prut T-REX 345 feeder od mikada za 1425 Kč. Má 3 náhradní špice a gramáž tam je napsaná „C.W. up to 100g“. Máte s ním někdo zkušenosti?
- Pondělí 6. března 2006 v 17:13® osprey
-
BigMike: Chodím sem raz za čas, tak se omlouvám. Musím říct, že do 2000,– nevím. Já jsem si teď moc feederů neosahal. Ale hodně levné a celkem solidní klacky jsem viděl u DAMu, vycházelo to snad kolem 1500,– podle typu a docela ušly. Pěkné věci se dají sehnat i z druhé ruky. Taková Catana nebo Nexave se v té relaci sehnat dají (antishimanisté mi prominou, mě se ty jejich tyčky líbí). Jde jen o to, co člověk od toho prutu chce.
A pak je tu ta věc, co psal mirmen – ono na tom prutu záleží jen do určité míry.
- Pondělí 6. března 2006 v 11:42® HaD
-
Spustili jsme zkušební provoz vyhledávání na Chytej.cz!
- Neděle 5. března 2006 ve 20:38® Stanik
-
Nemáte někdo zkušenost s tímto prutem??? Shakespeare – Zeo Feeder 360 Jak ho hodnotíte???
- Neděle 5. března 2006 v 17:35® HaD
-
mirmen> souhlas
- Neděle 5. března 2006 ve 13:55® mirmen
-
skwor: špička signalizuje, bez ohledu na tom, zda je nasazena na fídru, telefídru, match prutu nebo čemkoliv jiném. Prut je o záseku, zdolávání aj. Ujišťuju Tě, že ve zkušených rukách může špička nasazená na lískový prut opatřený očky a smekacím navi uspět víc než poslední model Šimánofídru v rukou méně zkušeného
- Neděle 5. března 2006 ve 13:43® skwor
-
Já bych tomu telefeederu asi nevěřil…dělička je dělička
- Neděle 5. března 2006 v 11:33® BigMike
-
mirmen> Jo, jasně, tady u nás chytal chlap na upravované špičky odjakživa, když ještě nikdo nevymakal opravdové feedery, ale že se i dělají…To jsem netušil. Ale proč ne, já nevím také všechno. Kurník, už aby rozmrzlo na stojákách, řeka mě moc zatím neláká.Lepší zatím v teple!
- Neděle 5. března 2006 v 11:32@ Helle
-
Podívej se na : www.feeder-shop.cz
- Neděle 5. března 2006 v 11:25® mirmen
-
BigMike: několik firem vyrábí ( nebo vyrábělo) teleskopické fídrové pruty pro ty rybáře, kteří dávají přednost prutům s co nejmenší přepravní délkou. Dokonce jsem upravoval přes 30 let starý teleskopický plavačkový prut od fy SONA ( gramáž 5–20 gr., pův.délka 300 cm) na fídr. Vznikl tele-fídr o délce 303 cm, na který kolega úspěšně chytá. Leckdy díky jeho schopnostem úspěšněji než rybář s výbavou za desítky tisíc. Návod na úpravu jsem okoukal ze stráněk Oňarba ( www.onarb.sk)
- Neděle 5. března 2006 v 11:08® BigMike
-
To se také dělá?
- Neděle 5. března 2006 v 11:02@ Helle
-
Pánové, máte někdo zkušenost s teleskopickým feederem. Chystám se koupit heavy BLACK BULL TELE FEEDER od Cormorana.Děkuji za poznatky.Petrův zdar.
- Pátek 3. března 2006 ve 23:52® jarv
-
BigMike> Žádný problém, klidně se ozvi.
- Pátek 3. března 2006 ve 23:42® BigMike
-
Je toho tady tolik. Koukal jsem do katalogu Shimana, ale asi to nechám do Brna, okouknu. Nebo někdy se domluvíme, okouknu u tebe, dáš mi pár rad co a jak (jsem v tomhle ouplně na začátku) a uvidíme!
- Pátek 3. března 2006 ve 23:30® jarv
-
BigMike> A ty sis už vybral?
- Pátek 3. března 2006 ve 23:06® BigMike
-
Jaryn: tak jak ses rozhodl? Byls u Jarva?
- Středa 1. března 2006 ve 23:55@ Tinca
-
kelt:Jasně,ja používám L 30g/3m.Je to dost dlouhý a kratší L jsem nevidel.WP bych chtěl pro jeho
délku,kompaktnost a jemnost.Nepoužívám terč. - Středa 1. března 2006 ve 22:59® kelt
-
Tinca> to slovo „nemusí“ co na konci nedává moc smysl tam nepatří
)