Vyhledávání
Feeder
V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 1. března 2006 ve 22:56® kelt
-
Tinca> Mám pickra od Nexevu ve 140 a jsem z něj u vytržení, fakt mazel…Je to jak kdyby si měl prodlouženou ruku. Lehounkej a vyváženej.Ale souhlasím s Ospreyem – patří k tvrdším proutkům já osobně jsem si ho pořídil na marmyškování. Pokud ti jde jen o jemnost záběru dá se to u tohoto prutu pořešit co nejjemnější špičkou a nemusí ale to se týká většiny feederů nebo pickerů…
- Středa 1. března 2006 ve 21:31@ Tinca
-
Dík za názory ,od pickra očekávám rozpoznání jemných záběrů brzo zjara a schopnost povodit i střední velikost.Líbí se mi délka 240–270cm.Líp vidím na špičku:)Nabídnete prosím typ i skušenost.Moc dík.
- Středa 1. března 2006 ve 21:28® BigMike
-
Osprey: zdravím! Jaký bys ty doporučil feeder do 2.000,– na občasné chytání? Myslím tak od rozmrznutí do zahájení dravců, sobotu, neděli á 2–3 hodinky?
- Středa 1. března 2006 ve 12:40® osprey
-
Tinca: Nexave, alespoň jak ho znám, patří mezi pickery k tužším kouskům. Rozhodně si ho osahej než ho koupíš. Jde o to, co si od toho prutu slibuješ. Pokud skutečně extrémní jemnost, asi bych ještě chvíli hledal. Jinak zpracováním je to solidní kousek.
- Středa 1. března 2006 v 9:12® mirmen
-
Tinca: než půjdeš do shimana, tak si obhlédni picker od Dragonu. Slyšel jsem na něj vynikající reference, ale stejně to chce ještě ověřit.
- Úterý 28. února 2006 ve 23:54@ Tinca
-
Má někdo zkušenost z w.pickerem „Nexave“ 240–270
- Úterý 28. února 2006 v 18:47® BigMike
-
Chvátal jsem, ani jsem se tam nedostal!!!
- Úterý 28. února 2006 v 16:12® hraji
-
jarv: nevím, ale Mikado není tři roky ani na trhu, tedy model Ultraviolet, a jak vypadá prut je věcí rybáře, někdo dokáže zničit i kvalitní vybavení za rok, někdo má i po letech lak na prutu jako nový, to nebude asi jen výrobou.
- Úterý 28. února 2006 ve 14:00® iceman
-
Gammarus už byron nedělá skoro rok. Nikdy jsem nekupoval prut podle toho, kolik má špiček. Catana je jeden z nejlepších feederů co jsem měl v ruce. A žvejka to rozhodně není.
- Úterý 28. února 2006 v 11:09® skwor
-
BigMike: Zeptej se, jestli Gammarus ještě dováží Byron. Slyšel jsem, že už ne. Dík
- Úterý 28. února 2006 v 10:59® BigMike
-
Jarv, Jaryn: tak se na to mrkněte ať vím, co mám také koupit! Jedu dnes do ČB, kouknu v Gamma… na tu Catanu!
- Úterý 28. února 2006 v 7:59® jarv
-
jaryn> tak se za mnou zastav, ať se podíváš jak vypadá Shimano po čtyřech letech a Mikado po třech letech používání. Variabilní je dnes kde co, ale kvalitně vyrobený jenom něco (Mikado to tedy zrovna není…)
- Úterý 28. února 2006 v 0:29® jaryn
-
pánové díky, rozhodli jste pro Mikado
- Pondělí 27. února 2006 ve 21:24® CeP
-
hraji> + vkladany 60cm dil cimz se variabilita jeste zvysi. tedy na malou vodu napr. 330cm a na velkou 390cm. jeste je varianta 360/420.
- Pondělí 27. února 2006 ve 21:10® rudla
-
Mám Mikado T-REX a jsem 100% spokojen
- Pondělí 27. února 2006 ve 21:07® hraji
-
Catana není špatná, ale za ty peníze nenabízí nic než špičky 1 oz a 2 oz, což je 28 a 56 gramů, Mikado Ultraviolet za stejné peníze nabízí špiček 5, od nějakých 20 gramů až po 100 gramů, to je jiné kafe.
- Pondělí 27. února 2006 v 19:44® skwor
-
Tomash: Mě Catana připadá jako hrozná žvejka......
- Pondělí 27. února 2006 v 19:42® Tomash
-
jaryn : Doporučil bych Shimano Catana – sice ho nevlastním, ale je do 2000Kč a kvalita luxusní… Měl jsem ho nějaký čas zapůjčený.
- Pondělí 27. února 2006 v 18:30® BigMike
-
Jaryn: kouknem v Brně, také něco lepšího chystám zakoupit a není nad to to mít v ruce!
- Pondělí 27. února 2006 ve 12:27® CeP
-
jaryn> lonskou sezonu mam odchytanou mimo jine s Ultravioletem a mohu vrele doporucit.
- Pondělí 27. února 2006 ve 12:19® regulus
-
jaryn> Velký souhlas s HRAJI, mám ten T-REX taky, měl jsem možnost ho posoudit asi se dvěma podobnými pruty (u vody) za podstatně víc peněz, značky si už nepamatuju a neviděl jsem žádný rozdíl. Jinak s ním 100% spokojenost, jen toho sumca jsem na něj nechytil. -:) Tady máš odkaz na asi nejnižší cenu, alespoň co jsem našel. www.splavek.cz
- Pondělí 27. února 2006 v 11:51® hraji
-
Jaryn: pokud se budeme držet hesla, že za málo peněz (2000,– kč)co nejvíce muziky, doporučuji koupit prut od Mikada, buď Ultraviolet Twin Feeder (360–390, do 110 gramů) nebo T-Rex do 115 gramů. Používám jej již rok apůl a nemohu sijej vynachválit. Prut s velmi širokým použitím, od nejjemnější chytačky bílé ryby až po lov parem na velké řece (Morava) se zátěží 100 gramů. Zdolal jsem na něj i sumce, parmu.
- Středa 22. února 2006 v 17:21® jaryn
-
mám 4 rokem feeder od Berklyho,protože jsem spokojen o další jsem se nezajímal. Za ten čas je tu spousta nových výrobců. Kamoš si chce koupit feeder okolo 2000,– a požádal mě o radu. Jaké máte zkušenosti, co doporučit?
- Pátek 17. února 2006 ve 20:22® Rendy
-
Feeder jako plavačkový prut se použít dá , akce prutu je ale někde jinde . Není tak rozložená jako u plavačky , debata jestli měkkou nebo trdou špičku : s 0,5oz je to špatné ,1oz už jde ,klidně může být 2oz . Je to ale opravdu jen náhražka za plavačkový prut . Kdo plavačku nemá a chce to zkusit tak může , na menší vzdálenost v pohodě
- Pátek 17. února 2006 v 18:06® HaD
-
CeP> no schválně si to vyzkoušej – dej si gramovej splávek a zkus nahodit co nedál s tvrdou špicí a pak se stejnou sestavou, ale s použitím měkké špičky. Aby to letělo, potřebuješ sestavě dodat energii nejen švihem prutu, ale i ohnutím. Plavačka je měkká a nástrahu katapultuje její akce, u tvrdého prutu by tento efekt nebyl, ale půjde podle mě částečně docílit právě tou měkkou špičkou.
- Pátek 17. února 2006 v 17:19® CeP
-
HaD> clovece o tom nejsem moc presvedcenej. myslim ze nejenom pro odhoz, ale pro celou praci se splavkem bude vyhovovat lepe tvrdsi spice. to si to nedovedu predstavit na plavku treba s 1oz spici. 3–4oz mi tam pasuje lepe. jasne ze zase prilis tvrda, aby pracoval az blank pod spici taky neni to pravy. spicka by mela korespondovat s celkovou akci prutu. nicmene jak rikam. osobne bych radeji zvolil tu tvrdsi.
- Pátek 17. února 2006 v 16:55® HaD
-
CeP> no řekl bych naopak, že k tomu, aby se dalo nahodit, bude potřeba právě měkká špička.
- Pátek 17. února 2006 v 16:35® CeP
-
Kača> to se samozrejme da, ale jen v nouzi a rozhodne to nebude zadna slava. kazdopadne by to chtelo prikoupit nejtvrdsi spici kterou sezenes. stejne s nim ale pak nedohodis prilis daleko. myslim s lehkym splavkem, protoze bude chybet energie svihu delsim prutem.
- Pátek 17. února 2006 v 16:35® HaD
-
Kača> mělo by to jít, jen nevím jak moc dobřes se bude u média nahazovat s lehkým splávkem
- Pátek 17. února 2006 v 16:07® KačaX
-
mirmen> jo,dik. a myslis ze se da feedr asi 3.5m dlouhej a medium vyuzit (s uspechem) aji na plavacku?